banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Maj 2011, 19:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Citiraj:
Ja sam nesrecni Kijev gledao sa juga ulaznica nije bilo nigdje uzeti za sjever i Glazgov kad sam vodio klince...

И ја сам био на југу протв Глазгова. :)

Citiraj:
POd tim vjerovatno misli da igraci mogu da izdrze puni ritam Evrope...

И ја вјерујем да је на то мислио, видјело се колико су гробари у куртз у Европи што се тога тиче. За домаћу лигу смо већ тате.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
По мом мишљењу физичка спрема играча ове полусезоне је најбоља у пар задњих година. Остављам могућност да је у питању воља код играча да пружају максимум за разлику од прошле полусезоне/сезоне.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 22:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ha ha nikako da se dobro izrazim.
Zirojevic zeli da igraci mogu izdrzati ritam srijeda subota , jer smo dosad pretezno igrali jedan mec sedmicno, sa izuzetkom kupa. Taj ritam zahtijeva mnogo vise snage,nadam se da cemo imati priliku da to iskusimo tj da igramo prvenstvo subotom a evropu cetvrtkom...
Fizicka spremnost igraca i trcanje je na mnogo vecem nivou, mada pojedini igraci imati jos puno prostora za napredak...Nije do volje imali su pojedinci i prije zelje da trce samo sto nisu imali snage

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
A kome Savia prodati

Njega teško da bi neko htio i na poklon. Raskid ugovora, na štetu kluba, po svemu sudeći, biće jedini način da ga se riješi... Mislim, borben je on i ne sumnjam da mu ne manjka radnih navika, ali jednostavno nema kvalitet i kraj priče.

Citiraj:
Нитро, заборавио си на Михајловића на позицији стопера. Алтернатива Тошићу на лијевом беку требао би бити Родић, а може и Куфре то одиграти.

Jes' vala, njega sam totalno zaboravio... U tom slučaju sam siguran da je Adi planiran za prodaju. Znači pravi desni bek će nedostajati, pošto Ninkov ide gotovo sigurno... Mikić može, ali kao rezervna varijanta... Uglavnom, čeka nas neizvjestan prelazni rok i gotovo sigurno, dosta igrača u opticaju...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Danas u presu izbacili podugacak tekst o Zvezdi, kao Gazprom daje 12 miliona, ali da u klub dodju Jugovic i Dzajic. Juga je kao siugran, a za Dzajica je problem sto se vodi sudski spor protiv njega, od pojacanja i odlazaka iz kluba, se pominju isti igraci kao ovi sto smo mi pisali

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.crvenazvezdafk.com/tvoj-bari ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
mr.no je napisao:
Citiraj:
Ja sam nesrecni Kijev gledao sa juga ulaznica nije bilo nigdje uzeti za sjever i Glazgov kad sam vodio klince...

И ја сам био на југу протв Глазгова. :)

Citiraj:
POd tim vjerovatno misli da igraci mogu da izdrze puni ritam Evrope...

И ја вјерујем да је на то мислио, видјело се колико су гробари у куртз у Европи што се тога тиче. За домаћу лигу смо већ тате.
Bio sam na "zapadu",sparina nesnosna,nego me interesuje jesu li pojedine scene iz filma "ona voli Zvezdu" snimane na toj utakmici (Zvezda-Dinamo Kijev)?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jesu tad je snimano, inace protiv Glazgova je i na jugu bilo odlicno

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Што се тиче Савија ја имам осјећај да он може да одигра довољно добро да би и даље остао у Звезди, бар као резерва. Поред евидентног проблема са вишком кила и недостатком технике он се намеће агресивношћу против сваког противника подједнако. Сјећам се његових игара код Пижона гдје се истицао на сваком мечу. Такође, код њега ми се свиђа и скок игра а ту смо, сложићете се, најтањи. То је мој мишљење, ја бих му пружио шансу.

ПС. Имам нови аватар 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 22:45 
Pripravnik
Pripravnik

Јбг Гоциас, нема никакве логике да њега задржимо, и да је дупло бољи него што јесте опет не би био довољно добар да заузима мјесто странца, посебно због овог глупог ограничења на 4.
А да га пошаљемо Борцу, вјерујем да би овдје био добро појачање за ЛШ? Треба пустити глас на њиховом топику, па нек дође и до управе. Ако нешто плате, тим боље.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 23:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Za Savia mi trebamo da platimo da ga neko kupi. :D
Neće ga ni Kinezi. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
mr.no je napisao:
Јбг Гоциас, нема никакве логике да њега задржимо, и да је дупло бољи него што јесте опет не би био довољно добар да заузима мјесто странца, посебно због овог глупог ограничења на 4.
А да га пошаљемо Борцу, вјерујем да би овдје био добро појачање за ЛШ? Треба пустити глас на њиховом топику, па нек дође и до управе. Ако нешто плате, тим боље.

Ova nasa uprava vise voli ovako jos starije igrace nesto tipa Koromana jebo ih on :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nasa uprava voli kad je besplatno. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 18:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kao sto sam napisao pojedinim forumasima red je da objavim na vrijeme
Jugovic se vraca :) . Pregovori su u zavrsnoj fazi bice zaduzen za sva sportska pitanja i direktnu komunikaciju sa Robijem. POred njega vracamo jos dva clana zlatne generacije...
Toro je voljan da dodje, pitanje je samo hoce li agencija u cijem je vlasnistvu da pristane na ponudjenu platu i procenat od dalje prodaje. Mogu da napisem koju o njemu. Gledao sam ga na Tvu i mogu reci samo da je strasan igrac. Fizicki prespreman, tehnicki potkovan ima loptu naprijed, moze igrati zadnjeg veznog ili nesto ofanzivnije. Ima dobar udarac a u defanzivi jede malu djecu...
Nadimak Oluja mu sve govori
Inace Adi odlazi definitivno samo se trazi tim. U pitanju su dva Dinama , i jedan engleski tim.
POjacanje u spicu bi lako mogao da bude Despotovic, plus jos jedan igrac...
P.S. Ja bih upravi Borca preporucio Milosa Reljica napadaca BSK Borce, nije dobio pravu sansu on bi danas dao tri gola najmanje...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Toro je dobar igrac , samo da nam ga glodari ne uzmu ispred nosa posto imam osjecaj da uzimaju jednim djelom iz namjere igrace za koje smo mi zainteresovani ili smo bili zainteresovani . Volkov je bio nasa zelja a i za Tejga smo mi bili zainteresovani prije par god . Kad se doda Kleo bez obzira sto je bio slobodan igrac i pic*etina Stojkovic i nekoliko bivsih igraca nasih cija imena je duzan brigate da napise :) , imam utisak da je tu dosta namjere i nekih drugih momenata . Sad me ne bi iznenadilo da hoce Salatu , Ninkovica ili Kufrea ..

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 19:22 
Pripravnik
Pripravnik

Ма могу они да хоће свашта, а добиће пенис. Бригате, свака ти дала за ове вијести, посебно ако буду тачне. :)
Изгледа да се спрема опасна доминација. Куфре, Торо, Деспотовић... то је оно што сам хтио.
П.С. За Волкова не жалим превише, сјећам се Робијевог интервјуа хрватским медијима када је рекао да би био миран пред куп меч са Партизаном, да је добио Салату и Божића. Њега није спомињао. Чујем прича се и о Ненаду Пиксију Ковачевићу. Бригате? :)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bojann je napisao:
Toro je dobar igrac , samo da nam ga glodari ne uzmu ispred nosa posto imam osjecaj da uzimaju jednim djelom iz namjere igrace za koje smo mi zainteresovani ili smo bili zainteresovani . Volkov je bio nasa zelja a i za Tejga smo mi bili zainteresovani prije par god . Kad se doda Kleo bez obzira sto je bio slobodan igrac i pic*etina Stojkovic i nekoliko bivsih igraca nasih cija imena je duzan brigate da napise :) , imam utisak da je tu dosta namjere i nekih drugih momenata . Sad me ne bi iznenadilo da hoce Salatu , Ninkovica ili Kufrea ..
Ninkovića malo teže,"cigančina " teža :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Kao sto sam napisao pojedinim forumasima red je da objavim na vrijeme
Jugovic se vraca :) . Pregovori su u zavrsnoj fazi bice zaduzen za sva sportska pitanja i direktnu komunikaciju sa Robijem. POred njega vracamo jos dva clana zlatne generacije...
Toro je voljan da dodje, pitanje je samo hoce li agencija u cijem je vlasnistvu da pristane na ponudjenu platu i procenat od dalje prodaje. Mogu da napisem koju o njemu. Gledao sam ga na Tvu i mogu reci samo da je strasan igrac. Fizicki prespreman, tehnicki potkovan ima loptu naprijed, moze igrati zadnjeg veznog ili nesto ofanzivnije. Ima dobar udarac a u defanzivi jede malu djecu...
Nadimak Oluja mu sve govori
Inace Adi odlazi definitivno samo se trazi tim. U pitanju su dva Dinama , i jedan engleski tim.
POjacanje u spicu bi lako mogao da bude Despotovic, plus jos jedan igrac...
P.S. Ja bih upravi Borca preporucio Milosa Reljica napadaca BSK Borce, nije dobio pravu sansu on bi danas dao tri gola najmanje...
Šteta za Adija,po meni naš najbolji igrač trenutno.Imaš li gdje kakav link od te "Oluje" :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gocias je napisao:
Што се тиче Савија ја имам осјећај да он може да одигра довољно добро да би и даље остао у Звезди, бар као резерва. Поред евидентног проблема са вишком кила и недостатком технике он се намеће агресивношћу против сваког противника подједнако. Сјећам се његових игара код Пижона гдје се истицао на сваком мечу. Такође, код њега ми се свиђа и скок игра а ту смо, сложићете се, најтањи. То је мој мишљење, ја бих му пружио шансу.

ПС. Имам нови аватар 8)

Savio igra presporo, ima katastrofalan pregled igre i totalno je neokretan. Pozitivne strane su što zna povući s loptom i precizan pas (ali rijetko ga koristi, zbog već navedenog lošeg pregleda). Kad se sve sabere i oduzme, igrač kog niko neće i daleko mu lijepa kuća. Da su ga našli 5 godina ranije i prebacili na štopera, možda :D
Strašno mi je žao što Adi ide, ali vjerujem Velikom Žutom beskrajno.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 20:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Spominju se Kovacevic i Ergic, ali realno tesko cemo doci do njih. Lens zeli da uzme kintu za Kovacevica, dok ce Ergic traziti jak ugovor nakon BUrse, olaksavajuca okolnost je da je slobodan...
Nadam se da ce poslije 30 maja biti jos lijepih vijesti iz SRbije 8)
Adi ide jer na njemu mogu zaraditi potrebne pare, tesko cemo za drugog uzeti ozbiljnu lovu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]