|
gledao ukupno jedno sat vremena... i sad kontam, takođe, i nije mi jasno... jebeni portugal koji je karina, ali mi smo još veća, očito. dva retardirana gola, gledam kako zombiji igraju, sudaraju se i smetaju jedan drugom. eto došli smo tu, ali iz nekih drugih razloga, nešto drugo mislimo uraditi. nigdje želje, nigdje zalaganja, nigdje komunikacije međusobne.
ne mogu sve svaliti na igrače. mihajlovic kao vrši rez kao onda moka slavnic, i dobro... kontam sad ove kvalifikacije ćemo da oduvamo. ima tu potencijala, jebemu majku, većina tih igraca igra dobro u klubovima. napadača standradno nemamo, ali ima finih tih ofanzivnih igrača konačno. ovi donji mogu trčati, stoperi ce krljati standardno, neka mustafe tu, nema ko drugi. kako ne možemo sklopiti jebeni polutim i biti barem iznad albanije? to ce biti dovoljno za francusku. gledaj slovačke, ali kurac.
živo se pitam ima li tu velikih konflikata ili starih srpskih rješenja zvanih - klanovi. ne znam, ne pratim to odavno. međutim, ne bih rekao da ima tu prevelikih sukoba među igračima i veći broj egomanijaka nego prije. grupa je plač majke božije. raspali portugal koji zove santosa da sa veteranima čupa, a čovjek je ostao u 1978. godini. gdje je to danska bolja!? kako nije kad nas jebu albanije i jermenija.
prvo, savez je najstrašnija mafija, i ovo ljudi što su bili protiv njih su pokupovali. ćurčić je čovjek sistema. šta je on to epohalno uradio. ja nisam vidio za sve ove godine, od te famozne ivanjice. ugurao se tu, ko zna kako, i on je stručnjak. bio taj advokat, toliko toga postigao, nije ni neki trener kog je skroz pregazilo vrijeme, ali isto loše. da li je bio malo vremena, slabo upoznat, očito je zalutao... nemam pojma. nešto mi pada na pamet taj vels kad smo ih pregazili u ns, i godinama nema krštene utakmice. neki miks zvezde i liverpula, plać majke božije. sad smo dočekali i to da se ljudi neće odazivati pozivima.
gore čovjek fino napisao, prođoše godine i izgubišmo tog matića, tadića i par tih igrača, koji da je iole normalno mogu ladno igrati barem evropska prvenstva. nemam pojma zašto smo truli, očito smrdi nešto sa više strana, nemam dobar nos. stojković se iskompromitovao na milion načina, unosi dodatne podijele, dođe tu da sere po klubovima i u novinama. možda i jeste najbolji, ali dao si sve. markovic ne može da drži napad, pratim ga od onih priprema partizana. ništa on nije dao ni u benfici ni u liverpulu. koga on može vući, može samo ono što mu je rodzers dao da trči u ćošak. nastasić se kao povratio u šalkeu, a njemci nikad više golova ne primaju. ni u sitiju ništa nije uradio. ok, potencijal, volim te igrače smirene i tehnički potkovanije štopere, ali da on sada bude sada neki stub neke odbrane. daj tog savu pavićevića, zovi krstajića iz bijeljine, ma biševcu se molim... onog ljombera kolarova ne mogu smisliti svojim očima. bane je nedovoljni autoritet, očito. treba neki veći luđak na klupi, kao i na terenu, ali ne tipa mihajlovic.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=cdpPG8-BQoM
|