banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:22 Danas je 30 Jun 2026, 18:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 840, 841, 842, 843, 844, 845, 846 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2015, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E kad se sjetim prijateljska protiv Japana, prije 4-5 godina. Ali igrali su samo igraci iz JSL, znaci trudili su se, ako nista da ih neko vidi, pa da se prodaju, protiv prvog tima Japana u gostima i uzeli smo 3:0..

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2015, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Letonija, Makedonija, Bjelorusija, Gruzija, Estonija, Litvanija, Finska, Farska Ostrva, Lihtenstajn. Svi oni imaju vise bodova od Srbije. :lol:
Tacno sljedecih nekoliko kvalifikacija treba slati samo igrace iz domace lige, ili da ne igramo uopste.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2015, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
gledao ukupno jedno sat vremena... i sad kontam, takođe, i nije mi jasno...
jebeni portugal koji je karina, ali mi smo još veća, očito. dva retardirana gola, gledam kako zombiji igraju, sudaraju se i smetaju jedan drugom. eto došli smo tu, ali iz nekih drugih razloga, nešto drugo mislimo uraditi. nigdje želje, nigdje zalaganja, nigdje komunikacije međusobne.

ne mogu sve svaliti na igrače. mihajlovic kao vrši rez kao onda moka slavnic, i dobro... kontam sad ove kvalifikacije ćemo da oduvamo. ima tu potencijala, jebemu majku, većina tih igraca igra dobro u klubovima. napadača standradno nemamo, ali ima finih tih ofanzivnih igrača konačno. ovi donji mogu trčati, stoperi ce krljati standardno, neka mustafe tu, nema ko drugi. kako ne možemo sklopiti jebeni polutim i biti barem iznad albanije? to ce biti dovoljno za francusku. gledaj slovačke, ali kurac.

živo se pitam ima li tu velikih konflikata ili starih srpskih rješenja zvanih - klanovi. ne znam, ne pratim to odavno. međutim, ne bih rekao da ima tu prevelikih sukoba među igračima i veći broj egomanijaka nego prije. grupa je plač majke božije. raspali portugal koji zove santosa da sa veteranima čupa, a čovjek je ostao u 1978. godini. gdje je to danska bolja!? kako nije kad nas jebu albanije i jermenija.

prvo, savez je najstrašnija mafija, i ovo ljudi što su bili protiv njih su pokupovali. ćurčić je čovjek sistema. šta je on to epohalno uradio. ja nisam vidio za sve ove godine, od te famozne ivanjice. ugurao se tu, ko zna kako, i on je stručnjak. bio taj advokat, toliko toga postigao, nije ni neki trener kog je skroz pregazilo vrijeme, ali isto loše. da li je bio malo vremena, slabo upoznat, očito je zalutao... nemam pojma. nešto mi pada na pamet taj vels kad smo ih pregazili u ns, i godinama nema krštene utakmice. neki miks zvezde i liverpula, plać majke božije. sad smo dočekali i to da se ljudi neće odazivati pozivima.

gore čovjek fino napisao, prođoše godine i izgubišmo tog matića, tadića i par tih igrača, koji da je iole normalno mogu ladno igrati barem evropska prvenstva. nemam pojma zašto smo truli, očito smrdi nešto sa više strana, nemam dobar nos.
stojković se iskompromitovao na milion načina, unosi dodatne podijele, dođe tu da sere po klubovima i u novinama. možda i jeste najbolji, ali dao si sve.
markovic ne može da drži napad, pratim ga od onih priprema partizana. ništa on nije dao ni u benfici ni u liverpulu. koga on može vući, može samo ono što mu je rodzers dao da trči u ćošak.
nastasić se kao povratio u šalkeu, a njemci nikad više golova ne primaju. ni u sitiju ništa nije uradio. ok, potencijal, volim te igrače smirene i tehnički potkovanije štopere, ali da on sada bude sada neki stub neke odbrane. daj tog savu pavićevića, zovi krstajića iz bijeljine, ma biševcu se molim...
onog ljombera kolarova ne mogu smisliti svojim očima.
bane je nedovoljni autoritet, očito. treba neki veći luđak na klupi, kao i na terenu, ali ne tipa mihajlovic.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2015, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Далеко сам ја од стручњака, али ово данас што сам гледао мени смрди по лошем тренеру. Са Петком на клупи и овим тимом опуштено бисмо били први у групи.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 07:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
giometar je napisao:
Jebem ti adema ljajica! Pa ako to djubre mora igrati, onda i nismo za bolje! I oni vjecni talenti markovic nastasic i onaj junac raca petrovic i jebeni kasper na golu! Pa daj boska jankovica on je tata za ove nabjedjene velicine, daj malog lazovica, daj ovog zvezdinog golmana, daj drulovica na klupu

:lol:

meni nije jasno što je pravio rotacije u odbrani i stavio Baneta na štopera... čovjek nije tu igrao 2 godine ni minut, Basta je paničario nekoliko puta, ne zna šta bi sa loptom... bolje da je uz Nastasića stavio Maksimovića ili Karleušu..

još jednom kažem, Karvaljo nije bio Banetov igrač kod onog gola, Bane je čuvao Ronalda koji je najbolji skakač u rep. Portugala...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 07:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
izuzev Matica, ne pozivati nikoga od ovih koji su ko fol igrali, vec sad proglasiti da smo izgubili sve sanse, uzeti momke koji su sa Drulovicem pokorili evropu, naravno sa Ljubinkom na celu i spremati se za Rusiju, ovo vise nema smisla

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Al kako se nama neda da izvučemo u grupu San Marino, Andoru, Farska Ostrva ili tako te neke reprezentacije, pa da se i mi ponosamo sa njima ko ljudi, jbg mi nemamo sreće, te Kazahstan, te Jermenija, te Albanija, pa koliko treba ciklusa da prođe pa da dobijemo neku selekciju protiv koje možemo igrati, ebeš više ovakav sistem kvalifikacija...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Harvester je napisao:
Далеко сам ја од стручњака, али ово данас што сам гледао мени смрди по лошем тренеру. Са Петком на клупи и овим тимом опуштено бисмо били први у групи.

Najbolji izdanak Tele Super Liga škole. Ćurčić ovako kad ga vidiš i slušaš, stvarno djeluje kao dobar neki čovjek, ali, brate... 90 minuta frustracije besmislenim bivstvovanjem na terenu. Plus nadoknada. Na prvom mjestu nikad nije trebalo dirati Radomira i Antića, koji su vratili kult reprezentacije (jer, "Radomir je čovek fudbala"). Blentavi Miha je u suštini dobro zamislio stvari, ali ga je pokopao sopstveni karakter. Igrače imamo, adekvatni treneri postoje, strani ili rjeđe domaći, ali se može naći. Preduslovi su tu, samo nikako neće da se primi. A što neće da se primi? Pa šta ostaje - ili su svi mnogo osjetljivi na novine i tviter, ili Savez duboko ne valja... Svi se mijenjaju, samo su konstante Savez i loši rezultati. O ligi tek da se ne priča, smiješno je ko se sve zove prvoligašem. Mora da se trese to iz korijena, sistem je pretrulio.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Lik je u klupskoj trenerskoj karijeri vodio Javor i Borac iz Čačka, nije dobacio čak ni do ovakvih Zvezde i Partizana i sad treba voditi neke od top evropskih igrača i graditi neki autoritet kod njih. Tuga pregolema, još kaže nema zamjerki na odnos igrača, pa ako nema zamjerki onda nek se ubije odmah, malo je ostavka. Kolarov sinoć šetka, svi osim Matića pogubljeni i igraju preko qrca i selektor nema zamjerki na odnos. A poseban Slika Slika Slika za Toleta, koji je dok smo duvali za Brazil, sve smirivao pričom kako to nije prioritet(ej SP u Brazilu nije prioritet), nego EP u Francuskoj. Živ nisam da vidim šta je sad prioritet, kontam OI, pošto za to postoji šansa za plasman.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=974421

Što bi rekla pjesma navijača BiH, idemo u Brazil napadamo zlato. 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Realno :)

ako izvučemo X u albaniji, pobjedimo dansku, jermeniju i portugal a da albanci ne pobjede više od 1 utakmice do kraja :D a sa njima imamo bolji međusobni skor jer smo ih, ako me sjećanje dobro služi tukli 3-0 u BG :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:52 
Bič božji
Bič božji

Bez obizra na sve trebamo biti treći. Imamo igrače koji zaslužuju ići na EP i moramo sjebati Albaniju kako znamo.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mi cemo uzeti Dansku u gostima i taman kad se opet ponadamo da imamo sanse, kiksacemo protiv Jermenije u BG.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Optmistično nema šta.
Pa kako da uzmemo Dansku tamo, kad su nas u po Beograda pretrčali, kao da igraju sa Vitezom i Emirom Hećom ? Šta to može eminentni stručnjak epohalno promjeniti kod igrača, jedino ako oni sami ne skontaju da treba da igraju 100% borbeno pa šta bude. Od tog nema ništa, valja igrati besplatno za reprezentaciju.
Pomirite se, livada smo najgora, nema trećeg mjesta, nema kvalifikacija, nema EP-a, nema tamo SP-a u Rusiji, nema fudbala u Srbiji.
Nije onaj u Sjevernoj Koreji lud što je zabranio fudbalerima izlazak u medije, i našim, i klupski i reprezentavinim igračima treba zabraniti izlazak u medije + svima u savezu. Cenzuru udariti.
Vala, obrukaše i sebe i nas đe god odu.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 09:04 
Bič božji
Bič božji

E moj Ćaća, pa mi do kraja uzimamo 10 bodova i rutinski idemo na EP.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema od tog ništa. Tebi kao sportskom radniku to treba biti jasno.
Ako uzmemo 4 boda možemo se udarati nogom u dupe.
Nego, optimisti, jel se kako može proći sa 7 bodova?

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 09:11 
Bič božji
Bič božji

Ćaća, zajebavam se, kru te jebo.
Može ako Albanija ne uzme više od boda.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze, ako Albanija izgubi sve i jedan mec, a mi uzmemo Albaniju i Jermeniju (a oni pobjede samo taj mec protiv Albanije). Imacemo isto bodova kao Albanci i bolju medjusobnu razliku.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw, vratite Pantelu! Ako nista, on je ginuo svaki mec na terenu, drugo sto ga nije islo. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2015, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači, to je to definitivno. Ni harvesterov optimizam ne pomaže.
Koja smo mi prevara, ide komplet evropa na ep sem Srbije, magija jebena ! :blob7:

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 840, 841, 842, 843, 844, 845, 846 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]