banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 19:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 102  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2014, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ташко je napisao:
Ne, ne Caca, Barsi nije trebao trener. Samo izadju na teren. Znas vec tu pricu.

Pa realno, sta je Martino kriv u Barseloni? Stil je isti, on niti je sta mjenjao, niti se njega pita, niti smije od zvijezda i pomisliti na takvo nesto. Pepova masina ovisila je jedino o funkcionisanju osnovnih sklopova, npr. Iniesta - Chavi - Messi, i ako je ijedan u padu forme - Barselona stuca, jer u takvoj masini nema lake zamjene dijela. Ove godine si i ti mogao sjediti na toj klupi, igrali bi isti igraci sve i jedno kolo kao sto su i odigrali do sada.

Sto se tice promjene stila igre, ne vidim ko ce nakon Tate dati svoj pecat, to ce po meni jos dvije tri godine biti Pepov stroj. Niti je to lako, evo uzmi Liverpul sada kako igra, da li bi se mogao nositi sa bilo kojim od ova cetri kluba? Po meni bi, je l igraju vertikalan i brz fudbal, sa puno trcanja,. ko Jupov Bajern. A kada bi ih trener usrao da igraju bunker ko Celzi primili bi pet komada od Atletika. Po meni, svaki trener jednostavno usadi nekakav mentalni sklop u psihologiju igraca da bi odigrao ulogu u njegovoj viziji kluba, tj njegovu fudbalsku filozofiju. I najveci problem bude sa igracima koji u prelaznom roku dodju u klub sa totalno drugacijim stilom/filozofijom/vizijom. I onda mi komentarisemo jest covjek pao, ispao iz forme itd. a covjek je ko prase u Teheranu, ful spreman samo ga ne prati glava. Missim, nisu fudbaleri doktori nauka da ih mosh saltati ko dobar dan ;) X je takvih primjera, igraca i zvijezda.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Па и није пуно крив. У томе је разлика између доброг тренера, Пепа, и просјечног/недоказаног/лошег/млитавог Мартина.
Пеп је преузео Рајкардово тотални распад система и направио чудеса.
Мартино је преузео Пепов распад и не може направити ништа.

Гвардиола је узео Рајкардову екипу, која је била трећа, иза Виљареала 10 бодова! И у првој сезони је узео титулу, 10 бодова више од Реала. Нису фудбалери доктори наука, да то могу сами. Плус, из екипе су отишли Роналдињо, Ето, Деко... Окосница тадашњег тима. Замисли да овој Барси оду сад Чави, Иниеста и Меси. Тј, прије једно годину дана.
Он је Месија убацио у први тим и пребацио га на шпица. Овај направио хаос у наредним годинама.
Лигу шампиона су узели приде.

А Ливерпул би осрамотио Дантеа и Пепеа за живота. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel ovdje neko pisao da Barsa poslije Pepa nema alternativu u igri? Deder bratijo da cujem, ima li Bajern alternativu ovo smaranju?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

То је човјече стил игре.
Па Италијани су дваес година играли на 1-0. И на то се ложили.
На те приче око додавања и посједа лопте се више ложите ви и разни полу-новинари, него сами играчи.
Сумњам да је неком од њих битно колико ће пута додати.
То је само начин да се лопта задржи. Боље и то него је дати противнику. Неко је избије у аут, неко оде до корнер заставице и гради, неко се ваља по трави, а неко се додаје. Већа је кривица ових година била у тимовима који су играли против Барсе, јер их нису нападали. И ови круже 90 минута, углавном уваљају три комада, подигну ћуп и довиђења.

Наравно да има Бајерн алтернативу, али је неће никад употријебити. Нек изађу са два шпица нпр. :) Али нема тога.
Ко то данас мијења стил игре? Сем Роџерса, који је пробао хиљаду формација, кад не иде, одмах мијења. Али зато и узимају титулу :P
Нисам упратио да Дортмунд одустаје од свог стила, Реал, Челзи итд...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
То је човјече стил игре.
Па Италијани су дваес година играли на 1-0. И на то се ложили.
На те приче око додавања и посједа лопте се више ложите ви и разни полу-новинари, него сами играчи.
Сумњам да је неком од њих битно колико ће пута додати.
То је само начин да се лопта задржи. Боље и то него је дати противнику. Неко је избије у аут, неко оде до корнер заставице и гради, неко се ваља по трави, а неко се додаје. Већа је кривица ових година била у тимовима који су играли против Барсе, јер их нису нападали. И ови круже 90 минута, углавном уваљају три комада, подигну ћуп и довиђења.

Aj nemoj biti kreten, dodavanje lopte na poene je sarkazam na najgluplji stil igre na planeti. Missim, zahtjevan jeste ali je glup i skup. Zahtijeva previse inteligentnih igraca :lol: :lol:

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 23 Apr 2014, 23:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Razumijem ja, stl igre, sve ok. Sta bude kad ne pali ovaj stil igre? Ima li neke promjene, bilo kakve, da se iznenadi protivnik?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Па и није пуно крив. У томе је разлика између доброг тренера, Пепа, и просјечног/недоказаног/лошег/млитавог Мартина.

Гвардиола је узео Рајкардову екипу, која је била трећа, иза Виљареала 10 бодова! И у првој сезони је узео титулу, 10 бодова више од Реала. Нису фудбалери доктори наука, да то могу сами. Плус, из екипе су отишли Роналдињо, Ето, Деко... Окосница тадашњег тима. Замисли да овој Барси оду сад Чави, Иниеста и Меси. Тј, прије једно годину дана.
Он је Месија убацио у први тим и пребацио га на шпица. Овај направио хаос у наредним годинама.

Znas sta me fascinira, kada se vi ismijavate kriticarima Barselone a napises ovakav nonsens: preuzeo Peovu RASPADNUTU Barselonu. Ajde :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako cemo posteno o raspadu - od velikana je ove godine jedino MANU raspadnut, al momacki

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

Aj nemoj biti kreten, dodavanje lopte na poene je sarkazam na najgluplji stil igre na planeti. Missim, zahtjevan jeste ali je glup i skup.

И доносио је титуле. Много њих.

А ако мораш бирати између тога и оног Челзија од синоћ, мислим да није превише тежак избор. Бар мени.
А и Челзи ће освојити титулу са својим аутобусом.

Скева, има ли промјене у Реалу? Јесу они икад одустали од својих крила и Карима у врху? Или Дортмунд да је нешто шалтао?

Мало тимова мијења систем значајније.

Ливепрул је мијењао доста, и исплатило. Играли су и са два шпица, и са два крила, са три штопера...

Пелегрини је мијењао такође, па је појео говно. Од игре са два шпица, прешао је на игру са једним у најважнијем тренутку сезоне. Подувао од Барсе, дувао у лиги.

Можда су и остали, али ја нисам упратио нешто значајније.
Јуве нпр. стандардно удара својим 3-5-2. Атлетико јесте пробавао можда, али зато што су мајтори и одбијају да се бране. Ако не иде један напад, пробај други :D

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Razumijem ja, stl igre, sve ok. Sta bude kad ne pali ovaj stil igre? Ima li neke promjene, bilo kakve, da se iznenadi protivnik?

Nema, ti igraci su zombirani/teledirigovani i samo se okrecu lijevo i desno i dodaju

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Papi Carlito

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

Ma realno, ja volim Premiership i engleski stil, i iako ne navijam za Liverpul igraju brzo u tri pm. Dva pasa, tri, i gol sansa. A od ova dva stila ne volim ni jedan a opet bi izabrao Celzijev jer je humaniji. Barselona protivnike slabijih mentalnih mogucnosti izbudali, a to ti je kao da odes u skolu za djecu sa posebnim potrebama i zajebavas sticenika

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
Ташко je napisao:

Znas sta me fascinira, kada se vi ismijavate kriticarima Barselone a napises ovakav nonsens: preuzeo Peovu RASPADNUTU Barselonu. Ajde :lol: :lol: :lol: :lol:

Је л имаш ти нешто написати против Гвардиоле као доброг тренера у односу на ово што си цитирао?
Који то ми и кога ја то исмијавам?

То "распаднуту" је било више фигуративно, јер једноставно нису били на свом нивоу.
Није распаднута, али у паду.

Напокон им Реал узео лигу, и то дебело те године, а овамо су испали од Челзија, мрљави-никакви.

Кројф је рекао да Барселона није права екипа каква је била већ 3 године. Тј, и ова задња Гвардиолина сезона није била оно што су били прије тога.

Онда су све екипе у Европи биле ретардиране једно 5 година. Опао нам је фудбал.
Мислим да не требам говорити да и ја волим енглеску игру. Плус, Атлетико ове године, Дортмунд и слично.
Нисам никад падао у транс од Барселониног додавања, али вала није ништа ружније ни досадније, каквих је све прошло фудбалом задњих година.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

Aj nemoj biti kreten, dodavanje lopte na poene je sarkazam na najgluplji stil igre na planeti. Missim, zahtjevan jeste ali je glup i skup.

А ако мораш бирати између тога и оног Челзија од синоћ, мислим да није превише тежак избор. Бар мени.
А и Челзи ће освојити титулу са својим аутобусом.

Скева, има ли промјене у Реалу? Јесу они икад одустали од својих крила и Карима у врху? Или Дортмунд да је нешто шалтао?

Мало тимова мијења систем значајније.

Ливепрул је мијењао доста, и исплатило. Играли су и са два шпица, и са два крила, са три штопера...

Пелегрини је мијењао такође, па је појео говно. Од игре са два шпица, прешао је на игру са једним у најважнијем тренутку сезоне. Подувао од Барсе, дувао у лиги.

Можда су и остали, али ја нисам упратио нешто значајније.
Јуве нпр. стандардно удара својим 3-5-2. Атлетико јесте пробавао можда, али зато што су мајтори и одбијају да се бране. Ако не иде један напад, пробај други :D

Vid ga sto je iskusan, na pitanje odgovara pitanjem :D

Poenta je da ce Bajern ovako igrati i u revansu, a Real ce igrati u zavisnosti od rezultata, napasce, ili ce se povuci, sve zavisi, mozda ostave Bejla i Ronalda u napadu a Benzema ostane na klupi, ima opcija. Mogu probati dugim loptama kako su ono jednom razbili Barsu u doba Barsinog vrhunca, ima nekih opcija. Dok ovi nemaju, igraj isto pa ako prodje.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa problem je vise u igracima ove sezone, vec rekoh to Tasko

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ја и нисам писао да је Мартино крив. Рекао сам да се не зна још :)
Али ако си добар, извуци неку мађију. Имаш милијарду у тиму.

Скева, Реал ће изаћи без Бенземе на терен у реваншу... Никад. Они ће играти тај четир-четир и три, само им је питање ко ће у везном. Иско-Ди Мариа. Ако већ буду Бренин и Крстан спремни, ко што каже Карло.
То је друга ствар што Реалу сад одговара резултат, па испаде да они имају хиљаду опција. А немају. Једино је питање хоћеш ли се бранити или нападати.

Не игра Бајерн само кратким пасовима, има ту иљаду убачаја.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Видим ја шта ви хоћете. Хоћете да кренем навијати за Бајерн.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam ga gotivio dok je Jup vedrio. Gdje Pep dodje tu trava ne raste, samo neki GMO fuzbaleri od kojih se ocekuje da trce ko konji i usput zavrse dva fakulteta. Ako ne mozes - otpadas, nema veze sto si npr lav ko Gatuso

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moram jos jedno pitanje. :D Sticajem okolnosti, kada bi Pep dosao u Liverpul, sta mislis da li bi nastavio sa Liverpulovom prepoznatljivom igrom ove sezone gdje veoma brzo ulaze u sanse u konkretni su veoma a pri tom i atraktivni, i sto je najvaznije, igrom koja ostaja titulu u najjacoj ligi na svijetu, ili bi probao da uvede hiljadu dodira prije zavrsnog pasa?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ту је Бајерн крив, више него Пеп.
Знали су кога доводе и зашто. Јест да никоме није јасно како можеш дати отказ тренеру који ти донесе све трофеје те сезоне.
Дебили.

Скева, наравно да би играо бар на пола миље додавања. Али Ливерпул има већ тренера, тако да од тога неа ништа. :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 102  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]