Igrači: "Nismo se predali"Izvor. B92
Košarkaši Partizana Dušan Kecman, Danilo Anđušić i Ejsi Lo rekli su da ih je vera da mogu da dođu do pobede i dovela do velikog preokreta u Milanu.

Partizan je u 5. kolu Evrolige pobedio Armani u gostima iako je u trećoj četvrtini imao zaostatak od 21 poena.
Crno-beli sada dele drugo mesto u C grupi sa skorm 3-2, dok Armani ima obrnutih 2-3.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AdVMMndI5e8[/youtube]
Dušan Kecman:„Važna pobeda. Kada se pogleda tok utakmice verovatno niko nije mogao da veruje da možemo da uđemo u egal završnicu a kamoli dapobedimo. To je najbitnije, da se utakmica igra svih 40 minuta, jako loše smo igrali pre svega u napadu, nismo mogli da pogodimo šuteve spolja, a oni su u drugom poluvremenu u jednom trenutku imali čini mi se čak 18 razlike. Pokušavali smo polako da spustimo razliku jer smo razmišljali da je svaki poen bitan. Kada smo im se približili i oni su ušli u paniku i nesigurnost što smo mi stvarno odlično iskoristili, odlično smo igrali kontra napad, čuvali smo odlično njihove igrače, dobro igrali odbranu i što je najbitnije pobedili. Svaka čast momcima, stručnom štabi i navijačima koji su došli.“
Danilo Anđušić:„Velika pobeda, pogotovo za dalji prolaz u Top16 fazu. U drugoj četvrtini napravili su veliku prednost, ali mi se nijednog trenutka nismo predavali i na neki način smo znali da možemo da dođemo do pobede iako smo gubili sa velikom razlikom. Zahvalio bih se saigračima na sjajnoj borbi tokom cele utakmice. Idemo sada na duel sa Zlatorogom. Ne smemo da se opustimo, veliki smo favoriti u tom duelu i trebali bi da dobijemo tu utakmicu.“
Ejsi Lo:„Bilo je teško. Nismo igrali dobro, nismo šutirali dobro, ali nismo ni odustali. Oni su postali nervozni, počeli su da promašuju, mi smo pogodili neka slobodna bacanja, uhvatili smo važne skokove... Milan (Mačvan) je odigrao odlično, Peković je odigrao odlično, Kecman je ušao i odigrao odlično. To je bio timski rad, nismo odustali, to nam je trener govorio tokom cele utakmice. Rekao je: ’Ne odustajte, nastavite da se borite’. To smo i uradili i došli smo do veoma važne pobede u gostima koja nas približava Top16 fazi.“