banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 18:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 04 Mar 2008, 00:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zašto Nadal ne bi napravio dobar rezultat u Dubaiu??? Već ga je osvajao, a sad ima motiv više!!! Dubai nosi 300 ATP poena koje je Federer izgubio jer prvo kolo ne donosi bodove, tako da on sad ima 6030 poena. Nadal je drugi sa 5930 i brani 1/4 finale i 75 bodova od prošle godine. Ako prođe korak dalje, dobiće novih 60 poena i imaće 5990, a ulaskom u finale bi dobio još dodatnih 70 pa bi imao 6065 ATP poena i od sledećeg ponedeljka bi bio svjetski broj jedan!!!!! Ovo je jedna od rijetkih šansi da neko skine Federera bar na sekund je idu Indian Walles i Miami gdje ga je prethodne godine unakazio Canas, a Đoković i Nadal brane skoro maksimalan učinak, tako da se očekuje njegov porvatak na prvo mjesto vrlo brzo, ako uopšte dođe do pada. Najveća prepreka Nadalu je svakako Đoković, mada mu neće biti lako ni u prvom kolu protiv Kohlshribera pa ima tu i Roddick pa tek onda meč života za njega protiv Đokovića!!! Đoković takođe brani 1/4 finale, tako da je njegov maksimum nakon ovog turnira i dalje za 800 bodova iza Federera! Samo iz tog razloga bi volio da Nadal dobije Đokovića i bar jednom u životu dodirne sami svjetski vrh jer će sigurno ove sezone pasti i na svojoj najjačoj podlozi, a onda polako ide na treće mjesto i ostavlja trku za prvaka boljima od sebe :) Ipak, biti četiri godine na drugom mjestu, zaslužuje bar jedan dan da provede na vrhu :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ipak ne valja računica. Dubai je pomjeren zbog Davis Cupa, a automatski su i poeni izbrisani prije početka turnira.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa dobro al od sada se koliko sam skontao boduje i Davis Kup, tako da bi tu mogli da dobijemo dodatne bodove za razliku od sajdzije :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Federer zajedljiv posle poraza
Najbolji teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer izgubio je u prvom kolu turnira u Dubaiju od Marija iz Velike Britanije a posle meča nije uspeo da ostane miran pa je pokušao da umanji značaj poraza optuživši Škota da "igra loše i ne napreduje".

"Ne mogu reći da sam naročito impresioniran njegovom igrom. Puno sam promašivao, forhend je 'leteo' na sve strane i on je samo uzeo ponuđeno. Čini mi se da nije naročito promenio igru od našeg prvog meča u Bangkoku. Šteta, tako neće moći da napreduje," rekao je Federer, "Nije da sam razočaran njegovom igrom, ali nemoguće je napredovati ukoliko stojite ukopani daleko od osnovne linije i samo čekate greške protivnika. sada mu je uspelo, drugi put neće. Treba napadati, biti aktivan, tražiti poen... ja tako doživljavam tenis, možda grešim..."

Škot je bio iznenađen ali je uspeo da odgovori nervoznom Federeru.

"Stvar je u prilagođavanju igre protivniku. Prošle godine sam protiv Nadala u Melburnu igrao drugačije, pokušavao sam da agresivnom igrom neutrališem njegovu snagu. Tako ne može da se igra sa Rodžerom," rekao je Mari.

Endi Mari je ove sezone pobedio u Dohi i Marseju.

"Ja sam zadovoljan kako mi se karijera razvija. Mogu bolje ali ne mislim da ovo ne valja. Psihički sam jači, brži, servis mi je bolji. Poštujem Rodžerovo mišljenje ali se ne slažem sa njim."

U drugom kolu turnira u Dubaiju Mari će igrati sa Verdaskom iz Španije.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ispade Tipsarević od Lopeza :(

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
E da posle Federera i Nadal izgubi
Trenutno je 2:2 u trećem setu

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nadal ga je osvojio 2006 dok je jos bio veoma veoma dobar na betonu dok je vec sledece godine krenuo padati (jedino sto je osvojio Indian Wells i bas zbog toga sad nema sanse da bude prvi posto tu brani 500 poena a moze biti sretan ako dodje do 1/4 finala ove godine) Evo i sad se muci sa Kohlschreiberom, ali pobjedice izgleda :) u drugom kolu igra vs nekog levata i onda ide na Roddicka kojeg cisto sumnjam da ce pobjediti iako i ovaj igra veoma lose, a i ako njega pobjedi onda ide na Djokovica kojeg nema sanse da pobjedi na betonu .. Ako Djokovic osvoji turnir Federer ce mu bjezati oko 1000 poena :) A Federer je uvjek bio papak kad izgubi .. uvjek se vadi da je on igrao lose a protivnici samo iskoristavali to, kad je izgubio vs Djokovica na AU Openu rekao je da se Djokovicu igra nije ni malo popravila od prosle godine nego je on igrao dosta slabije .. a i slijepac je vidio da je Djokovic dosta popravio igru a pogotovo servis :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 19:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
Je li Čilić najbolje ono što Hrvati imaju? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

On im je najveća nada, a po rankingu je najbolji Karlović koji je 19. igrač svijeta. Inače, Ančić je daleko ispred svih ostalih, ali ga je prvo mononukleoza pa teška povreda ramena udaljila sa terena 9 mjeseci. Prije bolesti bio 9. igrač svijeta i samo ga je pobjeda nad Davydenkogm dijelila od 8. mjesta i nastupa na Masters Kupu u Šangaju prije dvie godine. Poslednji igrač koji je dobio Federera na Wimbledonu i travi uopšte, sa samo 18 godina :wink: Puno se likova danas hvali sa Đokovićem i curama, a prije tri godine nisu znali šta je tie break, a većina ih ni danas ne zna sva pravila u tenisu, poput promjene strana, kad idu nove loptice, deuce i prednost strana na servisu, odmori u tie braku,...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Puno? Ma svi :) A ni 5% njih ne zna ni osnovna pravila kao sto kazes :) A Ancicu je najbolja pozicija bila sedma, a vratice se on ubrzo u top20 posto tu realno i pripada :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 22:35 
Početnik
Početnik

zerocool je napisao:
Puno? Ma svi :) A ni 5% njih ne zna ni osnovna pravila kao sto kazes :) A Ancicu je najbolja pozicija bila sedma, a vratice se on ubrzo u top20 posto tu realno i pripada :)
Čemu tolike suze za propalim HR teniserima? :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 22:41 
Početnik
Početnik

Sondri je napisao:
On im je najveća nada, a po rankingu je najbolji Karlović koji je 19. igrač svijeta. Inače, Ančić je daleko ispred svih ostalih, ali ga je prvo mononukleoza pa teška povreda ramena udaljila sa terena 9 mjeseci. Prije bolesti bio 9. igrač svijeta i samo ga je pobjeda nad Davydenkogm dijelila od 8. mjesta i nastupa na Masters Kupu u Šangaju prije dvie godine. Poslednji igrač koji je dobio Federera na Wimbledonu i travi uopšte, sa samo 18 godina :wink: Puno se likova danas hvali sa Đokovićem i curama, a prije tri godine nisu znali šta je tie break, a većina ih ni danas ne zna sva pravila u tenisu, poput promjene strana, kad idu nove loptice, deuce i prednost strana na servisu, odmori u tie braku,...
Kakve sad ima veze što se hvale a što prije nisu znali?Naučili ljudi i drago im što njihovi sunarodnjaci postižu uspjehe a ti i dalje plači za svojim "tenisačima" i crkni od muke brate "Delijo". 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kakve suze :) Samo govorim realno, Ancicu je mjesto u top20 :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 23:12 
Početnik
Početnik

zerocool je napisao:
Ma kakve suze :) Samo govorim realno, Ancicu je mjesto u top20 :)
Pa realnost je stvarnost a stvarnost je ATP lista.To kod tebe su želje. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
sto se tice federera, po ko zna koji put je pokazao kakva je nula od covjeka. svi oni koji su pricali da je on veliki gospodin, a kritikovali nadala, nek se poklope usima. nadal je 1000 puta veci sportista od federera i mnogo je veci u porazu. federer je obicna razmazena pi**a, kakva je nekad bila martina hingis, pa je plakala kad je stefi graf pobijedila u finalu pariza.
a sto se tice marija ancica, ne vidim otkud sad neke suze za njim. ima mnogo boljih igraca od njega koji zasluzuju visi plasman nego sto imaju (nalbandijan, marej, safin...), pa nikom nista. nalbandijan i safin su neuporedivo talentovaniji uvijek bili od ancica, pa zbog gluposti nisu napravili ni djelic onoga sto su mogli. pa nikom nista. to je sport

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Nalbandian je svoju šansu imao.. Na Mareju je tek da se pokaže, sad za sad.. Ančić je više postigao, a Safin po meni ne zaslužuje uopšte da bude na ATP listi. Najveći talenat svih vremena, a ono obična pijanica i ništarija..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:35 
Početnik
Početnik

BlackHand je napisao:
Nalbandian je svoju šansu imao.. Na Mareju je tek da se pokaže, sad za sad.. Ančić je više postigao, a Safin po meni ne zaslužuje uopšte da bude na ATP listi. Najveći talenat svih vremena, a ono obična pijanica i ništarija..
Može li i jedan post bez Ančića? :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Đoković opet protiv Santora! Muka je navijati za igrača koji igra protiv Santora, a ne mogu ni zamisliti kako je igrati s njim :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste stvarno, Santoro legenda :)

Santoro often drives Safin crazy during matches, to a point where the Russian stated "being told I would play Santoro was being told I was to die."

Nothing scares me. On second thought, I hate dentists. I fear dentists.Going to the dentist for me is worse than playing Fabrice Santoro.”

Jadan Safin ^^

A Federer je stvarno smrad .. Znaci prije malo vise od godine je izjavio kako Djokovic ima puno duzi put da predje od Murray i Gasqueta i stalno je hvalio ovu dvojicu kako napreduju vamo tamo i sad poslije ovog poraza od Murraya je izjavio da Murray nije nista napredovao od prije 3 godine kad ga je pobjedio. Dok pobjedjuje dobar je a cim krene gubiti samo sere :) Ne mogu ni zamisliti sta ce tek biti ako izgubi od nekoga na Wimbledonu, mislim da ce zaplakati :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sondri je napisao:
Đoković opet protiv Santora! Muka je navijati za igrača koji igra protiv Santora, a ne mogu ni zamisliti kako je igrati s njim

Zašto? O čemu se radi?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]