banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 12:35 Danas je 30 Jun 2026, 12:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2014, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rambo Petkovic debitovao za Brazil i postigao gol...

Srbijo, dabogda nikada ne otisla na neko ozbiljno takmicenje, jer igraci kao Rambo nisu imali mesta u reprezentaciji zbog menadzerskih igraca

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2014, 23:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
dabogda ti Srbijo pomela sve protivnike do kraja kvalifikacija i osvojila EP, a na SP 2018 pregazila u finalu Brazil sa 5:0

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Iskusno

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Curcic vec pravi koncept za svoj sistem i trazi nacin da se Vidic i Subotic vrate u reprezentaciju,sto ce reci da se planira kineski zid ispred gola i lansirna rampa za bunarenje na nekog spica.Ne bi me iznenadilo da pokusaju da ponovo zovu i Zigica.On bi u tom konceptu bio idealan... Sta znam, u nedostatku bilo kakvih razumnih rjesenja,treba pustiti i ovog mucenika da radi.Nek' on ganja rezultat, a igraci ionako treba da se formiraju i skoluju u klubovima.Kad dosad nije bilo sistematskog i planskog rada u FSS,nije valjda realno ni da se sad pocne, u sredini kvalifikacionog ciklusa.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ne prihvatam odbranu bez Curcicevog pulena Milovica iz Javora. On mu je bio sve i svja u konceptu Bus plus.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 15:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Najistureniji će nam biti Bane sa beka. 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Bez zezanja, ne bi me čudilo da Žigić dobije poziv, jer se uklapa u taj koncept, koji se uljepšano zove "taktičkidiscplnovanpristupigranarezultat", nama poznat kao "bunarenjeautobusispredgola" sistem. Tu je doduše i Škuletić, pa i Mitrović, koji su sličan tip igrača, slabiji u skoku, ali solidno igraju leđima prema golu, pa valja očekivati sistem 5-4-1, gdje se podrazumijeva da bekovi istovremeno igraju i krila, i to ona sa puno defanzivnih zadataka, a da od četvorice veznih, bar trojica budu klasične drvosječe, zadužene za kvarenje igre protivnika, a da četvrti najofanzivniji vezista, bude Nemanja Matić. Mada je on malo preofanzivan za taj koncept...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 15:41 
Bič božji
Bič božji

Neće biti 5-4-1, više vjerujem u ovu formaciju koju igraju i mladi. Kao 4-5-1, koja liči na 4-2-3-1. :D
Imaćemo gore Mitra koji će morati u stilu Drogbe da pri loptu na prsa pored dvojice, smiri je i dobaci do nekog krila koji će dotrčati. Očekujem da Kostića gurne u prvi tim.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Svidja mi se taj koncept. Posto ne znamo igrati fudbal mozda nam upali ta cvrstina. Obratiti paznju na prekide i probati tako dati gol. U odbrani jako i parkirati svemirski brod ispred gola, svi iza lopte i polako.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
tako smo zadnjih put i otisli na prvenstva, na cvrstinu. sa sestkom smo primili cini mi se jedan ili dva gola u kvalifikacijama

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
С тим што сам ја послије Њемачке поново почео активно пратити репрезентацију јер је оно Петково било немогуће за гледати. Када смо мало почели играти фудбал, изостали сзу резултати, али је барем постало гледљиво.

Видјећемо шта ће Ћурћић урадити јер у А селекцији има већи избор играча различитих профила. У младој су му ионако узели све што иоле ваља, тако да није ни чудо што је увео аутобус у екипу јер другачије није ни могао. Ја ћу поновити да би можда Миха био најбољи да је остао јер је одрадио смјену генерација и почео правити нешто што је имало и главу и реп. Друловић је наставио играти са његовом екипом, а мени се није свидјело што за оних 4-5 утакмица нисам видио никакву варијацију у игри, него увијек исти играчи у истој поставци. Истина је да је Друловић мало играо и на резултат надајући се селекторској фотељи. Овај Холандез је растурио и оно мало што је остало иза претходне двојице, тако да садашњи селектор опет почиње од нуле, а усред квалификација. Зајеб ће настати ако му се не дадне довољно времена, а то су барем два квалификациона циклуса, да човјек реализује идеје ако их буде имао. У сваком случају, не треба човјека нападати унапријед него управо супротно, морамо му дати мало кредита чак и по цијену лоших резултата испочетка.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2014, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Steta sto nije Miha ostao, da probamo pogadjati sledeci sastav, bilo se super zabavljati sa njim, sve jedno ni on a ni mi nismo reprezentaciju shvatali za ozbiljno nego vise za zajebanciju i siljenje kurca na istoj :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2014, 09:31 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
tako smo zadnjih put i otisli na prvenstva, na cvrstinu. sa sestkom smo primili cini mi se jedan ili dva gola u kvalifikacijama

Ne možeš to da zaboraviš :D Jedan samo, Raul glavom sa prve stative iz nemoguće pozicije.

Biće jebada za Ćurčića, ali ako mi ne mognemo doći do EP u ovakvom formatu stvarno se trebamo zapitati gdje ide ovaj naš fudbal.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2014, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Erazmo Roterdamski je napisao:
subzero81 je napisao:

Ne možeš to da zaboraviš :D Jedan samo, Raul glavom sa prve stative iz nemoguće pozicije.

a onda petko postade sestko....

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2014, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta nas briga, bar se nećemo sikirati na ep

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Bivši selektor Srbije Ljubinko Drulović otkrio je u razgovoru za Informer da je Adem Ljajić napustio tabor Orlova zbog sukoba sa kapitnom Branislavom Ivanovićem. Takođe,Drulović se osvrnuo na odluku Nevena Subotića da više ne igra za naš nacionalni tim. Prema Drulovićevim rečima štoper Borusije mu je jednom prilikom rekao kako se ne oseća prijatno u nacionalnom timu.

„Mislim da je Ljajić napustio reprezentaciju zbog sukoba sa Banetom Ivanovićem posle meča sa Francuskom kako se ne bi narušavala atmosfera u ekipi. Dok sam bio selektor nikakvih problema sa Ademom nije bilo. Došao je povređen na turneju u Americi. Igrao je samo u Irskoj, i to veoma malo, ali se sa tim nosio vrlo profesionalno“, rekao je Drulović za Informer.

„Imao sam priliku da razgovaram telefonom sa Subotićem. On mi je tada rekao da se ne oseća prijatno kada dođe da na okupljanje reprezentacije. Ne znam koji su ili njegovi razlozi. On je odrastao na Zapadu, u Americi i Nemačkoj, i po mentalitetu je možda drugačiji od ostalih“, poručio je Drulović.

Izvor: http://www.mozzartsport.com/vesti/drulo ... icem/90685

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2014, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Кежман да се врати у репрезентацију, јер нико тако лијепо не фата Жигићеве спуштене лопте као он (питајте Босанце).
За дрвосјечу у средини очигледно се намеће Дуљај, одличан би био и Славиша Јокановић ал нажалост престао је да игра, а и Црногорац је.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 10:38 
Bič božji
Bič božji

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=930460
Početak rečenice sve govori :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo nije realno, ne mozes ono napisati :confused1:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2014, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma sigurno nisu dobro mislili,mozda su mislili najbolji na tom mecu.
Juce gudelj dao dva gola a i ovaj mali pesic bi mogao biti dobar,daje golove za tuluz

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]