Freak on a leasH je napisao:
Kontam ja skeva sta ti hoces da kazes ali stvari izgledaju prosto...cedevita vodi 2-0 u duelima....i tu nema price....i ja mislim da je CZ kvalitetniji tim po svemu ali skor govori drugacije....
Skor nije bitan, i Zvezda ove sezone protiv PAO ima 1:0, ili sa Realom 1:1, to ne znaci da bi ih dobili u 3 duela kada bi se igralo potpuno skoncentrisano i motivisano.
Zvezda je sklopila kompaktan tim, sada je kompletna a do aprla ce se vratiti i mitrovic. Imaju potencijal da igraju nevidjenu odbranu i izvrse takav pritisak da protivnik ostane bez ikakve ideje. Na klupi imaju trenera koji je prosao sito i reseto i nije podlegao mnogo vecem pritisku.Taj trener napokon ima ekipu kakvu zeli i koja moze ispuniti sve njegove zahtjeve. Zvezda nije prikazala ni 80% potencijala ove ekipe do sada, a u martu ce biti na 100%. Zvezda kao desetog igraca u rotaciji ima rodjenog mec vinera, dijete koje obozava da rjesava kad je tesko.
Cedevita je svoj vrhunac imala u decembru, sada je u padu i nastavice padati. Imaju neiskusnog trenera pocetnika na klupi. ekipa je veoma kvalitetna ali to nije TIM, to je skup nekih sjajnih pojedinaca, indijanaca takoreci koji ne znaju da igraju za druge. Kada kazemo da je iniogenus Vajt najracionalniji stranac koji im igra onda je sve jasno. Pulena ne bih pozelio ni najgorem neprijatelju za prvog pleja. Kao beka da, ali prvi plej, covjek koji je rodjeni indijanac koji ima tendenciju da nekog mora sahraniti, da li svoju ili protivnicku ekipu je ravno samoubistvu. To ce se pokazati kada krenu ozbiljne utakmice. Kada Radonjic spremi plan posebno za njega, i kada ga pocnu batinati i provocirati.
Uostalom vidjece se, ova ekipa Zvezde ce u zavrsnici biti bolja od one proslogodisnje.
Mozemo krenuti uporedjivati poziciju po poziciju takodje, posebno bi bilo zanimljivo procjeniti koliko trener jednog i drugog kluba imaju kvalitet da izvuku maksimum iz svih igraca.