banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 14 Feb 2008, 20:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jesam na neko letećem, igrao ispod 21.5 gemova, konto da će razbiti ili predati meč, a on se raspadao polagano!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Troicki je, za sad, jedini srpski predstavnik u 1/2 finalu u Beogradu. Bozoljac treba ta počne svoje 1/4 finale i ukoliko prođe, igrađe upravo protiv Troickog, tako da će Srbija imati sigurno jednog predstavnika u finalu na najjačem turniru u zemlji. Dušan Vemić je imao dobru šansu, ali je na kraju ipak izgubio, tako da je propala šansa za eventualno srpsko finale.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ipak samo Troicki u 1/2 finalu, nakon što je Bozoljac predao svoj meč, i sutra igra za finale protiv Hrvata Karanušića.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 16:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ipak bez Srba u finalu challengera u Beogradu, igraju Karanušić i Petzschner.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bice naslova Hrvatska osvojila Beograd :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Jedna dobra vijest, a bila bi mnogo bolja da se nedavno desila u Davis kupu
Citiraj:
РОТЕРДАМ – Јанко Типсаревић је успешно стартовао на АТП-турниру у холандском граду Ротердаму, победивши у првом колу Руса Михаила Јужног са 7:6 (3), 6:4.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Ajd...bar nesto.. :) Dobro je, dobro..

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pete Sampras hit back-to-back aces to close out the second game of the second set and draw a plea from Tommy Haas.

"Show some mercy, Pete" Haas yelled across the court. Sampras began to hand his racket over to a ball boy before taking it back. Just as he did so often during his brilliant career, Sampras closed out the match with ease, beating Haas 6-4, 6-2 in an exhibition at the SAP Open on Monday night.

Jednom kralj, uvjek kralj :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bio danas na SportKlubu snimak Tipsarevica, ono je kralj :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 13:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
Sondri je napisao:
Bio danas na SportKlubu snimak Tipsarevica, ono je kralj :)
Ruski mediji optužuju Južnog da je za rad kladionica pustio Jankeca da ga pobjedi??? :lol: :lol: :lol: . Valjda puštaju oni bolji a ne oni slabiji :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ljubicic opet ispao u prvom kolu . . . kraj vrhunske karijere je na vidiku . . .

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 00:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
ispade i Tipsarević :(

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 00:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To je Janko! Kad mu se igra veoma teško ga je dobiti, kod njega ili sve ide ili ne ide ništa, nema nekad, nekad grešaka.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
našao sam jedan zanimljiv komentar iz Hrvatskih novina o prošlogodišnjem incidentu kada je spiker na teniskom turniru za Đokovića rekao da je iz Hrvatske

Tenisač koji se nije uvrijedio jer je gospodin
Jutarnji list 16.08.2007
Piše: Miljenko Jergović

Na dodjeli nagrada najavili su ga kao Hrvata. Ovaj mu je savršeno mirno odgovorio: "Ja nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije. Nema veze, ne ljutim se. To je ionako isto".

U polufinalu turnira u Montrealu Novak Đoković pobijedio je Rafaela Nadala, da bi u finalu dobio i samog nepobjedivog Rogera Federera. Nije to bilo iznenađenje jer je prije Montreala Novak ipak bio četvrti igrač svijeta, ali jest bilo čudo jer koji god čovjek pobijedi Federera, napravio je čudo koje se može mjeriti s osvajanjem Roland Garrosa.

Naime, Švicarac je ono što su bili malobrojni u povijesti sporta - Borg, Edwin Moses, Sergej Bubka, možda Pietro Menea - onaj s kime se drugi ne mjere, pa će u njegovoj eri svaka rang-lista počinjati tek od drugoga mjesta.

Pobijediti Federera znači učiniti nešto po čemu će te tvoja generacija doista pamtiti. Zato je, metaforički govoreći, Roger Federer, osim što je najusamljeniji, i najnesretniji tenisač današnjice: jedino se njemu ne može dogoditi čudo da pobijedi Federera.

A onda se dogodilo to da je na dodjeli nagrada službeni spiker najavio Đokovića kao hrvatskog tenisača. Ovaj mu je savršeno mirno, pristojno i gospodstveno odgovorio: “Ja, naime, nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije. Nema veze, ne ljutim se. To je ionako isto”. Zvučao je taman tako kao da tješi spikera i kao da mu je neugodno što će sad toliki svijet znati da je čovjek pogriješio.

Pokušajmo zamisliti što bi se dogodilo da su nekog našeg sportaša proglasili za predstavnika Srbije. Taj bi nesretnik za početak morao dati sedam šovinističkih izjava za naše i za strane novine, spomenuti Vukovar i Škabrnju, pa zaključiti kako bi bio sretniji da nije ni osvojio turnir, nego da mu se ovako nešto dogodi.

Ne treba sumnjati da bi se uvrijeđenom sportašu u prosvjedu pridružilo i nadležno ministarstvo, je li vanjskih poslova ili znanosti, to nismo sigurni, a premijera bi se u intervjuima pitalo kako je doživio “najnoviju provokaciju” iz Montreala. Sigurno ima hrvatskih sportaša, znam barem za dvojicu ili trojicu, koji su gospoda poput Novaka Đokovića, no bi li se i oni odvažili reagirati poput njega?

Tenis je gospodski sport, u kojem publika ima biti tiho dok se igrač koncentrira. Netko je prije sedam-osam godina, u vrijeme Gorana Ivaniševića, rekao da je upravo tenis, a ne recimo nogomet, sport po kojem se Hrvati razlikuju od Srba. Htio je reći kako Srbi nikada ne mogu biti veliki tenisači jer nisu gospoda. Nema ništa slađe, barem kada je riječ o domoljubnoj oholosti, nego kada nam živi život zvekne šamarčinu.

Pa nabrajajmo: Novak Đoković, Jelena Janković, Ana Ivanović, i na našu žalost, tu nije kraj! Srbi su u odnosu na Hrvate teniska velesila. Znaju ti simpatični i pametni momci i te moćne a lijepe cure kako se pobjeđuje i kako se u bijelome sportu biva gospodin. Kao što to, uostalom, zna i Ivan Ljubičić, pa je zato, nakon što je sam samcat osvojio Davis Cup, u Večernjem listu bio na listi najnepopularnijih Hrvata.

I onda, možemo li mi Hrvati podnijeti to da su Srbi najednom veća gospoda od nas? Teško, skoro nikako, s mukom, a onda i s ignoriranjem. Pravit ćemo se da tenisa više nema! Ili ćemo dobrome Novaku psovati mater jer je rekao golu istinu, da su Srbi i Hrvati isto. Kad ne bi bili isto, tada bi nas radovao Đokovićev uspjeh.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 17:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
Sondri je napisao:
To je Janko! Kad mu se igra veoma teško ga je dobiti, kod njega ili sve ide ili ne ide ništa, nema nekad, nekad grešaka.
Ne znam samo što mu je trebalo da ide na ovaj "Š" turnir u Zagrebu?Niđe veze,igra 20 Hrvatskih "tenisača"i nekakva djeca iz istočne evrope.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 18:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vjerovatno zbog nagrade od 70.000 evra i 175 ATP poena, koje je lakše osvojiti protiv te djece, nego u Dubaiu protiv najjačih.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Vader je napisao:
našao sam jedan zanimljiv komentar iz Hrvatskih novina o prošlogodišnjem incidentu kada je spiker na teniskom turniru za Đokovića rekao da je iz Hrvatske

Tenisač koji se nije uvrijedio jer je gospodin
Jutarnji list 16.08.2007
Piše: Miljenko Jergović

Na dodjeli nagrada najavili su ga kao Hrvata. Ovaj mu je savršeno mirno odgovorio: "Ja nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije. Nema veze, ne ljutim se. To je ionako isto".

U polufinalu turnira u Montrealu Novak Đoković pobijedio je Rafaela Nadala, da bi u finalu dobio i samog nepobjedivog Rogera Federera. Nije to bilo iznenađenje jer je prije Montreala Novak ipak bio četvrti igrač svijeta, ali jest bilo čudo jer koji god čovjek pobijedi Federera, napravio je čudo koje se može mjeriti s osvajanjem Roland Garrosa.

Naime, Švicarac je ono što su bili malobrojni u povijesti sporta - Borg, Edwin Moses, Sergej Bubka, možda Pietro Menea - onaj s kime se drugi ne mjere, pa će u njegovoj eri svaka rang-lista počinjati tek od drugoga mjesta.

Pobijediti Federera znači učiniti nešto po čemu će te tvoja generacija doista pamtiti. Zato je, metaforički govoreći, Roger Federer, osim što je najusamljeniji, i najnesretniji tenisač današnjice: jedino se njemu ne može dogoditi čudo da pobijedi Federera.

A onda se dogodilo to da je na dodjeli nagrada službeni spiker najavio Đokovića kao hrvatskog tenisača. Ovaj mu je savršeno mirno, pristojno i gospodstveno odgovorio: “Ja, naime, nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije. Nema veze, ne ljutim se. To je ionako isto”. Zvučao je taman tako kao da tješi spikera i kao da mu je neugodno što će sad toliki svijet znati da je čovjek pogriješio.

Pokušajmo zamisliti što bi se dogodilo da su nekog našeg sportaša proglasili za predstavnika Srbije. Taj bi nesretnik za početak morao dati sedam šovinističkih izjava za naše i za strane novine, spomenuti Vukovar i Škabrnju, pa zaključiti kako bi bio sretniji da nije ni osvojio turnir, nego da mu se ovako nešto dogodi.

Ne treba sumnjati da bi se uvrijeđenom sportašu u prosvjedu pridružilo i nadležno ministarstvo, je li vanjskih poslova ili znanosti, to nismo sigurni, a premijera bi se u intervjuima pitalo kako je doživio “najnoviju provokaciju” iz Montreala. Sigurno ima hrvatskih sportaša, znam barem za dvojicu ili trojicu, koji su gospoda poput Novaka Đokovića, no bi li se i oni odvažili reagirati poput njega?

Tenis je gospodski sport, u kojem publika ima biti tiho dok se igrač koncentrira. Netko je prije sedam-osam godina, u vrijeme Gorana Ivaniševića, rekao da je upravo tenis, a ne recimo nogomet, sport po kojem se Hrvati razlikuju od Srba. Htio je reći kako Srbi nikada ne mogu biti veliki tenisači jer nisu gospoda. Nema ništa slađe, barem kada je riječ o domoljubnoj oholosti, nego kada nam živi život zvekne šamarčinu.

Pa nabrajajmo: Novak Đoković, Jelena Janković, Ana Ivanović, i na našu žalost, tu nije kraj! Srbi su u odnosu na Hrvate teniska velesila. Znaju ti simpatični i pametni momci i te moćne a lijepe cure kako se pobjeđuje i kako se u bijelome sportu biva gospodin. Kao što to, uostalom, zna i Ivan Ljubičić, pa je zato, nakon što je sam samcat osvojio Davis Cup, u Večernjem listu bio na listi najnepopularnijih Hrvata.

I onda, možemo li mi Hrvati podnijeti to da su Srbi najednom veća gospoda od nas? Teško, skoro nikako, s mukom, a onda i s ignoriranjem. Pravit ćemo se da tenisa više nema! Ili ćemo dobrome Novaku psovati mater jer je rekao golu istinu, da su Srbi i Hrvati isto. Kad ne bi bili isto, tada bi nas radovao Đokovićev uspjeh.

Ha ha ha ha ... genijalno ,genijalno ...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kralj je na koljenima... Federer je ispao od Marija na startu turnira u Dubaiju i ako Nadal stigne do polufinala, preuzeće prvo mjesto na ATP listi. Doskora mi se ovako nešto činilo kao naučna fantastika, a sad je to sasvim realna mogućnost.

MONDO

edit:
Može biti da ipak ne može da ga prestigne, jer je Dubai prošle sezone igran nešto ranije, pa je već bio izbrisan iz zbira.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 22:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Stvarno bi volio da ga Nadal stigne, ne mogu ni zamisliti kako je četiri godine za redom biti drugi :(

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 23:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne moze ga Nadal prestici ni ako osvoji Dubai sto se isto tako nece dogoditi .. Ako osvoji imace 100 poena manje od Federera ali nece Nadal proci vise od 3 kola ovde .. A i sto se tice prvog mjesta ne vjerujem da ce ga stici posto sad idu Indian Wells i Miami gdje Federer ne brani skoro nista poena dok nadal brani jednu titulu i jedno 1/4 finale. Vece sanse dajem Djokovicu da ga prestigne ove godine zato sto Nadal brani sve moguce poene na sljaci i kad se bolje pogleda nema on vise gdje da uzme nekih extra poena posto mu je igra na betonu iz godine u godinu sve slabija .. jedina sansa mu je neko rano ispadanje Federera na RG ili Wimbledonu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]