banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 09:40 Danas je 30 Jun 2026, 09:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2014, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
vlakanje je napisao:
http://mondo.rs/a745175/Mondo-TV/Sport/Matic-Nikad-nista-nismo-uradili.html

drugi dio izjave je izasao iz okvira glupih fudbalskih fraza...
ne znamo na terenu sta treba da radimo a druga ekipa zna... trcimo bezveze...

Ma on i Bane jedini i daju smislene i iskrene izjave, ovo ostalo je manje vise jedenje 'ladnih govana.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Spoiler:
Нова Варош je napisao:
TROVAČI SRPSKOG FUDBALA NA POSLEDNJEM ISPRAĆAJU ISTOG

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RRC4tKNz-nA[/youtube]

I sta se veli, ko nosi pocasnu stafetu? :lol: Curcija?? Drulo?? ispao bi big mazgov ako bi se opet prihvatio ovog posla.. samo da ugodi vecnom lordu! ..i usput se ogrebe o neku sicu pride..

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lvspoG9yf2k

Ovo mi prvi odjek danas sto sam odsluso.. kakva populisticka izjava i bacanje prasine u oci! Pa ovoj ni Vuciceve nisu ravne.. Bjezi Bane, ne sramoti se verbalno ako si se vec na terenu propisno obrukao! Bili ste manjekenji sad ste visekenji.. cipelice, kosuljice, splavarice, parfemi.. blja-blja

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Koji si se ti pojavio odjednom sa tim sizofrenim izjavama?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Aleksandar Stanojević ako već neće pružiti šansu Druloviću...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Koji si se ti pojavio odjednom sa tim sizofrenim izjavama?

nabijem te na izjave!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 17:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
enc0re je napisao:
Aleksandar Stanojević ako već neće pružiti šansu Druloviću...

Nije se trebalo Drulovića ni dirati. Tamo čovjek krenuo raditi kako želi i daj novog selekotra. Kada se sjetim kako smo uoči SP pričali ovjde kako ćemo satirati sve i da možemo imati dobar rezultat na EP :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 17:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Michigenac je napisao:
pinkara je napisao:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lvspoG9yf2k

Ovo mi prvi odjek danas sto sam odsluso.. kakva populisticka izjava i bacanje prasine u oci! Pa ovoj ni Vuciceve nisu ravne.. Bjezi Bane, ne sramoti se verbalno ako si se vec na terenu propisno obrukao! Bili ste manjekenji sad ste visekenji.. cipelice, kosuljice, splavarice, parfemi.. blja-blja

uopste nije populisticka izjava vec prvi put da je neko izjavio da se ne zalazu kao u klubovima i da je problem u njima

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
uopste nije populisticka izjava vec prvi put da je neko izjavio da se ne zalazu kao u klubovima i da je problem u njima

Koliko se ja sjecam bilo ja takvih izjava i ranije, no nije mi zamjerka fakat na tome.. vec od pune 1min pa nadalje.. u sustini ista prica se vrti toliko godina uz malo izmijenjene rijeci.. izvuci pouke za buducnost.. tralala.. al selektor nije kriv! :confused2: -mada kapiram nece decko iz kurtoazije da ga omalovazi ni u kom slucaju.. U sustini i nije kriv, krivi su oni koji su ga doveli.. I sto su toliko zgovnali sve oko fudbala da niko i nece da se lati vruceg krompira i vodjenja selekcije (a i rijetko koga kvalitentog da ima-posto su sistematski unistili struku prethodnih decenija), pa su ovog ulovili u minut do 12, kad je sjebo i ruski tim na prethodnom mundijalu, tacnije zavrbovali ga na preporuku sestrinske sluzbe: -ete vam ga, nama vise ne treba! ..a usput jos ukopase jadnog Drulu..

Nekom mozda nije jasno da su savezi u Rusiji i Svrbiji osinja legla i mjesta uhljebljenja olinjalih KGB-ovaca i UDBA-sa?? -sto su unistili fakticki sve u prethodnih nekoliko decenija sto su dotakli a drzavom se zove..

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 19:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Matić je fino rekao, nemamo kvalitet, treba napraviti plan rada u narednih 10 godina i početi od 0. Naravno, mi to nećemo uraditi. Dobra mu je i ona, mi u fudbalu nismo nikada ništa uradili. To je manje više tačno.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
nek nam Bog pomogne ako Radovan dodje za selektora. popusili smo ga za sva vremena!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma kao da je vazno, sa ovom garniturom ljudi u FSS, ovim pristupom utakmicama, nama ni Ferguson ne bi pomogao.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 21:36 
Veteran
Veteran

ne znam kako tumaciti izjavu da nemamo kvalitet kada nam igraci igraju u engleskoj,italiji,francuskoj................da je izjavio da nemaju volje igrati za reprezentaciju onda u redu.ali je u pravu kada kaze da reprezentacija nije uradila nista u zadnjih 10 god (mada smatram da od 1990 nismo nista uradili) a i ranje smo imali cak i kvalitetnije igrace

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mah, dovoljno pogledati prvu postavu od sinoc. Stojkovic brani u Izraelu, Tosic Turska (igrao bi Kolarov da je zdrav, ali realno on vise utakmica pocne na klupi, nego u prvih 11), Bane ok, dobra ekipa i vazan clan u toj ekipi, stopere nema potrebe ni komentarisati, Matic isto kao Bane, Gudelj u Azu u Holandiji, Tadic vazna karika u svojoj ekipi, Tosic aj isto vazan u svojoj ekipi, Djuricic vecinu utakmica ulazi sa klupe u Mainzu i Lazovic u Partizanu.. Znaci u ekipi imamo 3.5, eventualno 4 igraca koji su vazne karike u svojoj ekipi, dosta solidan broj ostalih cak i nisu standardni u prosjecnim ekipama. Ima to potencijala, ali dosta njih je izabralo pogresne klubove, ili se nisu snasli u novim ekipama ili jednostavno stagniraju.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 22:13 
Veteran
Veteran

i prvih 11 od sinoc je diskutabilno.ostavio mitrovica i djordjevica koji igraju i daju golove u ozbiljnim klubovima na klupi a poceo lazovic.......

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Вељко Пауновић.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2014, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Или можда Никола Никић или Бранимир Тулић.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Хм, можда Владу Јагодића да им пошаљемо? Он би посложио одбрану, убијеђен сам. Кад већ не дајемо голове, барем да их не примамо...

Али, прије тога, Толе мора отићи! Изгледа да Саво ради добар посао у ФСС. Од Толетовог противника је послао упосленик ФСС-а и мора му се одати признање на досад учињеном. Резултати младих селекција се не могу оспорити. Сада је додатно напредовао у структури ФСС-а. Ради чова пос'о изнутра...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 00:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kiovva je napisao:
Хм, можда Владу Јагодића да им пошаљемо? Он би посложио одбрану, убијеђен сам. Кад већ не дајемо голове, барем да их не примамо...

Али, прије тога, Толе мора отићи! Изгледа да Саво ради добар посао у ФСС. Од Толетовог противника је послао упосленик ФСС-а и мора му се одати признање на досад учињеном. Резултати младих селекција се не могу оспорити. Сада је додатно напредовао у структури ФСС-а. Ради чова пос'о изнутра...

na danasnjoj sjednici je odluceno da savo bude direktor a selekcije a mrkela da ostane za mladje kategorije.bas sad da vidimo da li ce to savo malo utegnuti.ove sve mladje selekcije imaju odlicne rezultate otkad su on i mrkela tu

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2014, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Michigenac je napisao:
pinkara je napisao:

Koliko se ja sjecam bilo ja takvih izjava i ranije, no nije mi zamjerka fakat na tome.. vec od pune 1min pa nadalje.. u sustini ista prica se vrti toliko godina uz malo izmijenjene rijeci.. izvuci pouke za buducnost.. tralala.. al selektor nije kriv! :confused2: -mada kapiram nece decko iz kurtoazije da ga omalovazi ni u kom slucaju.. U sustini i nije kriv, krivi su oni koji su ga doveli.. I sto su toliko zgovnali sve oko fudbala da niko i nece da se lati vruceg krompira i vodjenja selekcije (a i rijetko koga kvalitentog da ima-posto su sistematski unistili struku prethodnih decenija), pa su ovog ulovili u minut do 12, kad je sjebo i ruski tim na prethodnom mundijalu, tacnije zavrbovali ga na preporuku sestrinske sluzbe: -ete vam ga, nama vise ne treba! ..a usput jos ukopase jadnog Drulu..

Nekom mozda nije jasno da su savezi u Rusiji i Svrbiji osinja legla i mjesta uhljebljenja olinjalih KGB-ovaca i UDBA-sa?? -sto su unistili fakticki sve u prethodnih nekoliko decenija sto su dotakli a drzavom se zove..

Ma kakav kgb i gluposti. Zna se kako je advolat dosao i preko koga. Kad se dozvoli u savezu da selektor sastavlja tim i vodi ekipu tad ce doci i rezultati. A dok to rade menadzeri imacemo ovo sto imamo sad.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]