mandrak je napisao:
velika kurcobolja,odavno ne vidjeh vece.mozda cu ispasti budala ali ovaj ivanovic u reprezentaciji je jedna velika nula,on toliko ispada iz igre da je to smijesno gledati.
evo ispunila se zelja micigencu,jesi zadovoljan bisevcem?nemoj nas vise smarati sa njim.a ovde pjenis kad danko lazovic pogodi precku,kao da je to nekakav bauk.
jedina dvojica koji su se trudili i igrali normalno veceras su zoka tosic i nemanja matic
auu mandra sinko!

Pazi kad kapiram da smo svi bili nervozni, ja eto i nisam toliko.. Vec mi bilo jasno na sta ce sve da ispadne, jbg!

Ugasio strim 10min prije kraja utakmice i otiso se napiti sa jaranima i evo vratio se da iskljucim komp, kad ono...

Vid ovako, ja sam Bisevca pomenuo samo jednom (dje sam ja to jos smorio sa njim??), -mogo je biti i Nastasic i isti bi qrac bio na kraju! (Ili mozda ne bi!? sta ti mislis??) Nije do Bisevca ovo, ovo je do svih (a tu bi se jelte slozili, valjda?!)
Ajde, vidim da smo svi pregorili, pa da ti bude jasno- ona opaska sa Lazovicem je bila na racun onog debila od voditelja na RTS-u, ne na Lazovicev racun.. ali eto to nije doprlo do tebe u trenucima skucene svijesti i nervoze..
Da se razumijemo za posljednji put: nemam ja nikakve predrasude prema ex-igracima Partizana i nemoj da te to zbunjuje.. Pazi kad nisam ni upamtio i znao da je Bisevac bio "Zvezdin" (samo eto se potrefilo-sad vidoh na W-pediji, ko da neko oce da nas zavadi

) - toliko me (je) zanima(o) lokalni domaci fudbal u nekoliko prethodnih godina..

Ali gajio sam nadu prema ovom timu-steta zbog ovakve generacije i duboki zal ostaje.. ali kad nas govna vode-ne moz pita na kraju nikako da ispadne..
Tuzno, veoma tuzno -ali smo propala nacija u svakom pogledu. Fudbal je samo paradigma.. A nema carobnih stapica- lazne bajke su nam dosle glave..
Nego, iz zeza vako, sta mislis ovako za kraj: -da li bi trebali da se tjesimo mozda sto (nasi) jadni Bosancerosi imaju Safeta Susica??