mandrak je napisao:
jel,a neki dan si prizivao nemanju vidica a covjek najgori odbrambeni igrac u ovom trenutku u italiji a i sire.evo i veceras katastrofa
Istina, prizivao sam ga, ne prije neki dan nego ljetos prije neka 3mjeseca. I opet istini za volju nisam ga pratio ove sezone, ali vjerujem ti evo za rijec o ovom sto pises.. S druge strane ne znaci da Vidara opet ne bi postao onaj stari kad bi se mozda sutra vrnuo nazad u MU, pa i u selekciju (eto npr. uzmimo paralelu sa Borusijom koja razvaljuje u CL-u, ali se u Budesligi raspada-sve evo do veceras.. -ok mali zez!

), ali da ne nagadjam dalje jer rekoh da ga nisam uopste dalje pratio, ali sam samo jos negdje procitao da Mazzari forsira malo cudan sistem sa jednim stoperom i 2 beka, formacija dakle 3-4-itd-itd... -svakako da ovo opet nista ne znaci mnogo, ali eto.. No, sve mi se cini da si nekako stekao (pogresan!) utisak da ja ustvari nagonim vodu na vodenicu crveno-belih, ili se ipak varam??

Uzgred pisao sam jos (ako si zapamtio) i da nam je odbrambeni red najlosiji dio tima pa skoro redovno bio (ako izuzmemo urgentan nedostatak jedne kvalitetne i kreativne 10-ke jos od zavrsetka Piksijeve ere pa nam je i vezni red od tad u dibidusu) -pun potencijalnih kiksara gdje svaku utakmicu neko moze da zajebe-ma koliko drugi stoper do njega odigrao fantasticno upravo tu istu utakmicu. Fama je dakle oduvijek bila da imamo fantastican odbrambeni red. Nikako da se ukomponuju, uigraju 2 igraca-stopera sa jakim uzajamnim povjerenjem jednog u drugog i da reknemo: Evo Ih! -ko sto su Bane i Kolarov zacementirani na bekovima-a i njih dvojica isto skloni ovom prethodnom jer nikako da se ustima ta odbrambena linija. Ali to nam je opet i dalje jedan od najmanjih problema (cak je i Dikson "kolateralna steta" u svemu tome sa ovim komicnim pozivima Lazovicu)-urgentni problem je ustvari onaj koji smrdi od glave: dakle od vrhuske FSS-a i od onih koji su ih postavili na ta mjesta, a kad bi isli dalje onda bi se zapetljali u "slatke tajne sluzbe" pa sve moguce i do uvazenog (bljuv!) premijera (eto, a i on bjese ono crveno-beli takodje, jel??

).. itd. itd.. ono, umije da zaboli glava na samo jednu pomisao na svo to smece... to mi ne treba dalje..
konec!-vrijeme za drijemanje..