Тулуз - ПАРТИЗАН 1:0
Е мој Плави, ти си пи*ка!!! Опет дефанзивна тактика са једним нападачем, да је поставио тактику са два шпица данас био добио утакмицу. Тулуз ништа није показао, уопште они нису нешто квалитетнији (ослабљени Тулуз) од Партизана. Неки "фудбалери" Партизана су стварно залутали у ову професију...
Божовић, данас стандардно добар, можда је могао мало боље реаговати код тог несретног гола.
Срђа Кнежевић, као да није онај Срђа са дербија, данас доста продора по страни али нажалост ниједан није искориштен, првенствено због кукавичке тактике.
Ђорђевић, капитенски на искуство.
Мали Јовановић, одушевио ме борбеношћу, мислим да би могао бити одличан играч и да заслужује мјесто у овом тиму Партизана.
Стевановић, данас на лијевој страни, мало слабије се снашао с обзиром да је дешњак. Недостајали су ти продори са лијеве стране.
Петровић и Фејса, Петровић солидан, Фејса имао пар погрешних додавања али и доста офанзивнији од Раће.
Љајић, евидентно разочаран овим око Манчестера, мислим да га је могао оставити на клупи. Данас није био у елементу. Замјењен у другом полувремену.
Томић, овог идиота очито неко гура. Лик се мора продати по сваку цијену, па чак мора изводити и корнере иако очигледно најблаже речено не зна како се то ради. Нервира ме самом својом појавом.
Мореира, трудио се, викао... није ни он ништа пуно показао. Чини ми се да и он полако пада и утапа се у сивило.
Клео, одсјечен, није имао правих лопти. Имао једну прилику главом након корнера, да није пуцао по средини могао и до гола.
Богуновић, ушао умјесто Љајића, ништа нарочито.
Вашингтон, ушао умјесто Клеа. Прво да се добро исмијем

, данас је био атракција! Замислите колико то смијешно и у исто вријеме јадно изгледа кад двометраш покуша, понављам покуша симулирати фаул наспрам неког лика који је занемариве висине. Катастрофа.