banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 01:09 Danas je 30 Jun 2026, 01:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Evo i Poljaci su na nasoj strani
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... rovocirani

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ako bi UEFA primijenila ista pravila kao u Italiji onda bi rezultat sinoćnje utakmice trebalo registrovati službenim rezultatom 3-0 za Srbiju. Ali poznajući evropsku kuću fudbala mislim da se to neće dogoditi i bilo bi najpoštenije da se utakmica više ne igra ni u Srbiji niti u Albaniji. Jermenija i Azerbejdžan su isto postupili kada su se našli u istoj grupi. Od tada UEFA pazi da se te dvije reprezentacije ne nađu u istoj grupi nakon žrijebanja. U ovim kvalifikacijama UEFA se pobrinula da razdvoji Španiju i Gibraltar nako što su se bili našli u istoj grupi. Ako su Šiptari bili spremni na ovakvu provokaciju u sred Beograda ne smijem ni pomisliti šta bi uradili u Tirani. Očito drugačije ne može. Ili da se izlobira da se Albanija premjesti u neku drugu grupu (recimo u grupu sa Poljskom i Njemačkom).

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
MI samo trebamo pametno ovo medijski i politički ispratiti... Pustiti kraju povezivanje CIA i EU sa ovim činom.

Tacno, potencirati kaznu Miloradu Cavicu, potencirati albanske igrace koji su napali Mitrovica koji je mirno svlacio drona a oni su isli da zastite velikoalbansku ideologiju- ne Albansku zastavu i jasno poruciti UEFI - ako dron nije terorizam na stadionu onda ce FSS kupiti 1000 dronova da lete sirom Evrope sa zastavom Velike Srbije i slikama Seselja i Mladica

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U naredni cetvrtak odluka uefe
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... g-cetvrtka
Oglasio se i Vucko
Spoiler:
Čekam reakciju Evropske unije čije predstavnike ovde sam tri sata pre utakmice obavestio da Albanci spremaju provokacije i težak incident, ogorčeno je konstatovao premijer.
BEOGRAD - Ovo je bila organizovana akcija sa ciljem da uruši stabilnost u Srbiji i celom regionu. Namera albanskih ekstremista je bila da se Srbija pokaže kao zemlja netrpeljiva prema različitostima i da se ponize svi njeni građani, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić komentarišući pir albanskih eksremista na stadionu Partizana, tokom i posle utakmice Srbija-Albanija.

"Želeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su počinili krivična dela", naveo je Vučić za "Novosti".

Premijer kaže i da još čeka jasan stav Brisela o nečuvenom incidentu koji je politički inspirisan:

"Čekam reakciju Evropske unije čije predstavnike ovde sam tri sata pre utakmice obavestio da Albanci spremaju provokacije i težak incident", ogorčeno je konstatovao Vučić.

Poslednji put menjao ssaassaa dana 15 Okt 2014, 13:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:19 
BeckaSkola je napisao:
Spanci su koliko vidim na nasoj strani.

Jeste otvarali jos neke strane sajtove i forume kakav je puls obicnog naroda?

Citaj bild i spiegel na FB, siptarije ko g....

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Andiamo a Combattere je napisao:
Kako mi samo na qrac idu ovi moralisti koji ovde pišu o našim navijačima koji su, bozepomozi, nasjeli na neku provokacijicu. Ovo u bg sinoć i svaki drugi put nije samo fudbal, isto kao što neće biti ni protiv ostalih susjeda. Živimo na Balkanu, sličan prostor sa tako velikim brojem neprijateljskih država i većim brojem sukoba u zadnjih 100 god se nemoze naci nigdje.
Zamislite zastavu sa cirilicnim Vukovarom iznad Maksimira, natpisa Nož, žica, Srebren*ca u Sa i još napad na domaćeg igrača!

Svi bi isto reagovali, možda čak i brutalnije!
Ono sinoć je šiptarska sramota i trebaju biti srećni što su prošli kako su prošli nakon svega.

+1

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Козојебу шиптарски, јебо ти Шкија сестру фуњаву!!!

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/d ... ak-1589913

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:26 
Da se razumijemo, ovo je hebeno osjetljivo, ove glavne guzonje iz uefe ce prvo sacekati podosta da se situacija smiri, da odmah puknu kaznu to bi samo jos dodalo ulja na vatru...

Iskreno se nadam da ce kazniti siptariju, nasa jedina greska je sto su navijaci usli na teren, nista vise...

Citiraj:
FSS je naveo da su delegat i sudije želeli da se meč nastavi, "orlovi" su bili spremni da igraju čak i po pražnjenju tribina, zatim je ponuđena i opcija da se meč odigra u sredu, ali su Albanci sve predloge odbili. Na osnovu poštovanja svih propisa i saradnje sa čelnicima UEFA, FSS očekuje da će se utakmica registrovati rezultatom 3:0 u korist Srbije.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ali-fudbal

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo pravog klipa
[youtube]http://youtu.be/uDs5mwNRY7U[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
FSS smatra da je ovdje stvar čista i da će biti 3:0 za Srbiju.
Zanimljivo.

To bi moglo značiti da u idućem kvalifikacionom ciklusu gledamo još jednu šiptarsku reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 13:51 
Pa tehnicki bi i trebalo biti tako, oni su nudili tri opcije siptariji, a siptarija nije htjela ni jednu opciju...

Ali znamo i kakvo lobiranje imaju pa ne bi trebalo cuditi ako Srbija najebe...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 14:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2014, 13:59
jbga ako navijaci jednom ulete u stadion bil se ko od nas vratio da igra opet,., da ti neznam kakvu garanciju da policija treba bit lud i bolestan pa pristat na to,.,

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
ovo o čemu pričamo nije lažni moral,, niti pridikovanje , već faktografija koja je poražavajuća. čiji je čovjek ono tetovirano debelo krme Ica Bogdanov ? Pola Bugarin , pola Slovak a glumi velikog četnika !?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 14:21 
Slazem se i sa Jovom, ne znam kako su smjeli dopustiti da onaj idiot dodje na utakmicu...na Bogdanova mislim...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
ovo o čemu pričamo nije lažni moral,, niti pridikovanje , već faktografija koja je poražavajuća. čiji je čovjek ono tetovirano debelo krme Ica Bogdanov ? Pola Bugarin , pola Slovak a glumi velikog četnika !?

Ček,ček...zar on nije Srbin iz Vojvodine kome su Austrougari oskrnavili prezime izbacivši ono "ić"

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
hahahahaha, ko je ovo pustio u javnost ?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Prijedlozi za revans:

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Sve u svemu jedina svijetla tacka i prednost kod UEFE su igraci Srbije.Mislim da oni mogu donjeti prevagu kada se pogledaju video snimci.Zaista su se ponjeli sportski prema igracima Albanije i muski prema navijacima koji su uletili u teren.Trebalo je ondje ostati miran.Kapa do poda igracima Srbije!

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]