banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 01:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2016, 07:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A zamisli kad pored takvih klubova Borac ispadne iz lige :(

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2016, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Сплет околности; испољавање клупских проблема и на резултатима и игри (што се до ове сезоне и није очитовало, говорим о неколико задњих сезона) се десило исте године кад и (по мени) превелико скраћење лиге. До тад смо били у горњем дијелу табеле, али 2015/16 су се правни проблеми и дешавања у управи пренијели и на игру. А лигу су могли да смањују прво на 14 клубова, па онда, могло би већ наредне сезоне на 12. И тако ова лига 12 не доноси неки велики помак ни у чему (видјеће се то сад кад почне), могли су то поступније да ураде, а овако су уништили једну сезону. Клубови гањали само да изгурају сезону некако, Европа испашта, такође у свом метежу испали неки од носиоца фудбала у БиХ. А онда, имали смо Радника који је трећину сезоне ладио јаја, и остало... Гањао се опстанак, титула од бољих екипа "ако се деси", намјештања... По мени, промашај. Сад лига 12, која се очекује да буде квалитетнија него до сад, има којекакве Металпегле, Крупе, машине за прање новца "Олимпиц"... Добро, нека им, и тако смо у већој елити ове сезоне (мал'тене).

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2016, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Једну велику младост из добоја Какња или гдје већ...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Наравно да лига 12 неће одмах донјiети ко зна какав бољитак, али временом хоће, ја би то смањио на 10, па четворокружни систем, па ком обојци ком опанци.

Борцу нико није крив што је испао, сви смо ћутали док је драле :love9: харао са Паштарима, Кикићима и сличним, и ови сад што су дошли, нису ријешили питње голмана, лијевог бека, предњег везног, нападача и тако даље...
Било па прошло.

Знам да је ове Младости и слични немају дуг рок трајања, али људи се борили и изборили за опстанак. Олимпик је прошле сезоне имао јачу екипу од нас, Витез није, али је имао Карачића који зна сваку шушу која је по босни ударила лопту икад, па је направио тим који може извући опстанак.

Мени је драго што се лига смањила, донијеће нешто бољи квалитет фудбала, неће више бити екипа који су у 15. колу обезбједе од испадања, а у европу не могу и онда статирају у курузима други дио сезоне, и коме треба они продају/поклањају, или шта већ.

Ове године арена ради 2 утакмице по колу, а нас нема :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Zna li se gdje su zavrsile pojedine nase zvijezde.
Ruzic, Runa, Djilas,Djokic itd....

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 10:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ruzic je u lucanima,runic se zagubio na putu prema zenici,milosavljev kocka u grckoj a djilas je jos uvijek nas :-)
Za izbacivaca ne znam

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/hervas ... lub/201155

E jebiga sta recisve sam dozivio al ovaj razlog odlaska ne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2016, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Шпански Стево Николић :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za Draleta :love9: :love9: :love9: brani bucin sin Ilić-jabuka, igra džo Damjanović, u napadu Koljić, cirkus kolorado 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 17:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Pa to je istorijska utakmica u selu! zna seko mora ostati upisan u klupskoj istoriji kao golman koji je branio na prvoj premijerligaskoj utakmici krupe.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Trenutno Mladost vodi u Krupi. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Slika

Drasko krenuo udarnicki od prvog kola, odma namjestanje. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Крупа из Крупе на Врбасу и Младост из Какањ-Добоја, то су велики клубови БиХ фузбала, претенденти за титулу у Премијер-куруз-шенца Лиги са великим шансама за пролазак у четвртину финала ЛШ. Свака њихова утакмица се прати са великим интересовањем на стадионима Европског реномеа на којима присуствује чак 800 гледаоца. :)

Трагикомедија илити - смијех кроз сузе.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2016, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Umetnik je napisao:
Крупа из Крупе на Врбасу и Младост из Какањ-Добоја, то су велики клубови БиХ фузбала, претенденти за титулу у Премијер-куруз-шенца Лиги са великим шансама за пролазак у четвртину финала ЛШ. Свака њихова утакмица се прати са великим интересовањем на стадионима Европског реномеа на којима присуствује чак 800 гледаоца. :)

Трагикомедија илити - смијех кроз сузе.

Jest, al' Borcu zato počinje prvenstvo za 10 dana

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2016, 22:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
jeste, pocinje za 10 dana ali npr, vidjeces i sad posjetu u bl u odnosu na zenicu, krupu, kakanj, olimpik i sl... bolju posjetu od nas koji smo u ligi rs ce od premijerligasa ove godine imati samo 3-4 kluba i to sarajlije, sloboda i zrinja...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Izgleda da su Celik i Olimpik vec isturili kandidaturu za nizi rang. Ove godine ce biti lakse opstati u pl duplo nego prosle. Tu su jos i metalnesto pa mladost vitez krupa itd.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 09:03 
Veteran
Veteran

Nadoce celik,sakupili su neke polovnjake sto ce im biti dovoljno za deveto mjesto.
Olimpik ako ne ispadne ove godine ne znam kada ce i onda sledece sezone imamo dva kluba iz sarajeva sto je i realno.
Mene iskreno ne bi iznenadilo kada bi se radnik ove godine patio jer ih vise niko nece shvatiti neozbiljno,plus sto im je otislo 15 igraca od prosle sezone.
Za krupu ne znam,licno sam iznenadjen sto nisu uzeli prvo kolo jer im je protivnik bio bas po mjeri,idealan za probijanje leda u PL i jos su kuci igrali.....
Ovi iz jajca bi trebali ostati jer ima losijih ekipa od njih.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Krupa se mora uozibljiti, kakav mali ilić na golu, džo, koljić...mada imali smo priliku na primjeru Borca vidjeti kikiće,paštare i slične...
Oni su meni uz Olimpic kandidati za drugi rang, a i Mladost dk. Između te tri ekipe će se tražiiti dva putnik u niži rang.
Čelik u napadu ima Brkovića, Haurdića i mog omiljenog igrača iz drugih klubova Marina Popovića. Izuzetan napad.
Radnik neće ispasti. Ja ima čak opet predviđam play off, uz Sarajevo, Železničar, Široki, Slobodu i Zrinjski.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 10:03 
Veteran
Veteran

Koliko su ozbiljni igraci dovoljno govori koliko su ih uzeli nazad u krupu.uzeli su koljica nazad jer je on ipak na oku dorije ili udinezea zaboravio sam.
Za krupu je pitanje hoce li moci izdrzati po litanju kesa jer vec kukaju kako je liga skupa.
U svakom slucaju,vjerujem da ce biti manje neizvjesnosti oko opstanka nego prosle godine kada se vodila borba jzmedju nas viteza i olimpika.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Радник више није онај прошлогодишњи управо зато што
pinkara je napisao:
im je otislo 15 igraca od prosle sezone.

биће негдје од седмог до деветог мјеста, опстаће наравно, али да нешто направе, тешко. Не видим их у Плеј-офу. Ту ће бити Зриња, Сарајлије, Широки, Слобода и можда Младост или Металеге. Испадају Олимпик највјероватније, и Челик сасвим могуће. Можда и крупа, нису они спремни за ово, мени се чини. Али тек је почео циркус, полако.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]