banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 19:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 326 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: UFC
PostPoslato: 16 Okt 2024, 08:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06

Nevjerovatan intervju u današnje vrijeme. Sat ipo i kusur iskrenosti, bijesa, ludila i nevjerovatne energije.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 13:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Šteta što ljudi ne shvataju da nije sve u skoru i da nema veze što mu je isti negativan.
On je iskusan i čvrst borac koji u rezimau ima skalpove jednog Džakića i Fabjana, a borio se i sa Pol Dejlijem.
Kroata će imati pune ruke posla sa njim.

Inače Reza Madadi poznati UFC borac je trener od Bojkovićevog protivnika Siraja.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2024, 15:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne znam da li si slušao intervju, Forgač je ispao nekorektan pružio je ruku - biće borba za pojas itd i onda ide kao kečvejt 72 kile.
Ista stvar i sa Miranom i sad već čuvenom pričom -Jeste čuli svi?!
Jesmo brate, to i jeste problem. :) Dosta se povukao nakon toga, izgleda da ga je Ilke baš rasformirao psihički, vidjećemo kako će to izgledati na face off i na vaganju. U meču mislim da ga je Ilke već dobio prvo glavom, a onda će samo da ga još poklopi borilačkim vještinama.

Što se tiče Želve, vidi se da nije baš psihički skroz u pravoj liniji, ali je jednostavno dosta napaćen lik i tovario je po zatvorima, pa borbe prije zatvora, pa onda vraćanje, pa razne nekakve greške tokom karijere. Da je bila malo drugačija postavka stvari vjerujem da bi bio dosta uspješniji što se tiče MMA.

Pazi tek ovog meča, ovo do sada nisam vidio. Ladno je čovjek toliko lud da se nije htio predati i tapkati nego je pored svega trpio i na kraju ga je Joksović uspavao. Kakav ludak. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2024, 05:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Veliki sam fan Pjotr Jana i njegovog stila borbe koji ovaj put ukršta koplja sa opasnim Figureidom.
Fantastičan matchup.

Poslušao sam cijeli podcast. Nije nekorektan Forgač jer treba misliti i na renome organizacije. Ipak MMA posmatraju kežual fanovi ili fenovi kako kažu Slovenci. :P

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2024, 08:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Slažem se da, što se mene tiče on (još uvijek) nije ni zaslužio borbu za pojas, jer u FNC ima samo dvije borbe, za razliku od Kroate koji ima 7-0.
Ali, što se kaže (da ne postavljam link što Ilke svaki drugi dan kači :) ) bio je "džentlmenski dogovor" a to znači da ako si pružio ruku i obećao nešto čovjeku onda dogovor treba da se i ispoštuje (pa ti onda jedi svoja govna poslije). Tako da sa te strane nije mi korektan Forgi.

Nisi se izjasnio oko Stoleta ? Ja nakon gledanja zadnjih xy mečeva De Frisa, ne vidim kako bi ga mogao uzeti. Kao što je i on rekao, našao je taj neki čarobni napitak za svoj stil borbe. Doduše, kako sam ukačio, Stole sada trenira samo sa 120-130 kg teškašima, tipa Jovan Leka, ko se nađe u ATT Zagreb itd.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2024, 10:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rekao sam ti da to nije fer meč. Stole je lakši 25 klilograma i to je prevelika prednost za protivnika.
Može ga nokautirati ali samo dok ga ne obori prvi put.
A onda je de Frajs u velikoj prednosti.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2024, 13:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Čudan mi je i ovaj njihov bratski odnos, nekako u mojoj glavi je tako da ako stvarno želiš taj pojas da moraš biti gladan, da moraš da grizeš, pa i pomalo da mrziš tog šampiona da bi mogao da mu skineš glavu. Sa ovakvim odnosom to je sve teže i nema tog unutrašnjeg poriva koji često može da donese prevagu. To meni Rakić ima i tu neku samouvjerenost i taj nekakav cilj i stvarno iz svih aspekata radi spartanski i zato mislim da će sigurno u nekom momentu da uzme pojas.

Evo recimo (mrzili, prezirali ga ili ne) primjera kako razmišlja jedan šampion. Nema straha, pun je poštovanja za svoje "nadređene", ne komunicira sa protivnicima uopšte, hoće da ih isprovocira, hoće da ih ponizi i slično. Vidi se ta glad, vidi se taj fokus i ta želja. Zaista me iznenadio sa ovim intervjuom i čini mi se kao da je sazrio. Još je sada sjajan tim iza njega ( Marko Dimitrijević kao mozak operacije, Icko kao stvarno predan i posvećen trener itd.), tako da mislim da već sada imamo budućeg UFC šampiona. Malo pretenciozno, ali živi bili pa vidjeli.

Inače, Forgač je isto izjavljivao da je vrlo teško pronaći mu protivnike i da jednostavno niko ne želi da mu stane na crtu i da je pitanje vremena kada bi trebao preći u UFC.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2024, 02:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Raketa je u Abu Dabiju gdje skida kilažu za meč koji ga očekuje u subotu naveče.
Napravio je i zajedničku fotografiju sa Khamzatom.

Slika

Pored standardnog raketinog tima u Abu Dhabi su sa Aleksandrom otputovali i bokser Agron Smakići i parteraš Stefan Lazarević.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2024, 12:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Au, kao da mi se rod rođeni bori. :) Velika je kvota baš, 1.25 na Ankalaev,a 3.65 na Rakića. Otprilike se svi slažu da mu je ovo možda i najteži meč u diviziji, pogotovo silom prilika, povreda, pa onda opet manja povreda i nokaut, pa sad ovako težak meč.. Ali šta je tu je, tako nastaju šampioni i opet slušajući ga, prateći ga itd znam da mora doći uspjeh. A u takvoj diviziji na najvišem nivou ni ne možeš očekivati lakše mečeve, otprilike je svaki težak.

Hoće biti neki stream da se pogleda meč ?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2024, 13:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Sve stoji ali ja ne znam nijednog borca da je postao ufc prvak a da nema stalni tim oko sebe. U redu, skupo je imati trenere i sve ostalo ali ne mozes sam sve da radis i planiras. Ne moras imati tim/kamp kao ovi najplaceniji ali... I dagestanci su na kraju krajeva otisli kod Mendeza u AKA i postali to sto jesu(navodim kao primjer).

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2024, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U suštini da ... slažem se. Da bi se izborio za sam vrh UFC-a treba ti iskusan MMA trener sa jakim timom i sparing partnerima, dobro tržište sa PPV i naravno marketing-šarm-harizma. Raketa nije baš najjači sa ovim elementima.

https://www.thesportster.com/most-succe ... -all-time/

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2024, 07:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Borba mu je oko 20:30h.
Nisam optimista, ali navijamo i nadamo se.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2024, 08:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nisam vas baš najbolje shvatio, možda ja nisam dobro pohvatao, al zar on nema jednog trenera za kondiciju, jednog za stendap, jednog za hrvanje grepling i slično ? Zar to nije tim ustvari ?
A i kad pogledaš, a on je to i pričao, da tamo u Beču i u Austriji i nema baš sluha za MMA i da ih i dalje država ne shvata baš ozbiljno, tako da je pitanje kakav bi se tu tim mogao i sastaviti. Lako je tim sastaviti u Dagestanu ili Čečeniji kad je svaki drugi hrvač, UFC ili RCC ili slično.

On je sad zadnji put za Prohasku okupio finu ekipu, čini mi se bio je Jakub Nedoh koji je brutalan i koji je osvojio ovaj PFL turnir, Jovan Leka koji je velika nada, sada Roberto Soldić, po meni su to sve vrhunski borci i sparing partneri. Slušajući usput i Raketu to je stvarno ubijanje od treninga bukvalno i to svi redom izjavljuju koji su trenirali sa njim, da je baš ekstremno spartanski rad sa njim.

On je i Prohasku u prvoj rundi imao i to debelo.. Vjerujem da, ako nije povrijeđen, može da dobije u subotu.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2024, 11:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ElPadrino je napisao:
Lako je tim sastaviti u Dagestanu ili Čečeniji kad je svaki drugi hrvač, UFC ili RCC ili slično.

Ne samo vrhunski dagestanski hrvač koji se sprda sa USA Olimpijskim Wrestlerima već i perfektan Sambo borac koji ima inkorporiran vrhunski boks i parter u sebi. O nivou Judoa i da ne pričam.

Nadam se da ti je jasno sad sa kakvom mašinom se Rakić susreće u narednom meču sa Ankalaevim.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2024, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2024, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Macr0 je napisao:
Borba mu je oko 20:30h.
Nisam optimista, ali navijamo i nadamo se.

Ne znam da li je neko napisao ali prenos je Sport Klub kanalu.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2024, 23:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Pa da, UFC uvijek bude na SK Fight.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2024, 06:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nikola Joksovic vs Ramazan Mustafaev | FULL FIGHT | Ares FC 26

https://www.youtube.com/watch?v=DrUA9cZ5L1U

Finalni test Joksovića za UFC ...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2024, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
gledam sad ceremonial weigh-in... jao kako bih volio da max nalupa ovog malog jazavca!!! stalno nesto drobi, prica... max ga nokautira pa na volka...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2024, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Uu kako dobar mec Mogamedova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 326 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]