Andiamo a Combattere je napisao:
Мене је прије свега Удовичић разочарао са овим тражењем ангажмана преко новина. Сад се нуде Крагујевцу гдје опет наравно град треба да им све финансира.
Друго, ја сам тренирао пливање и знам какве услове имамо, и знам са каквим тренерима располажемо, и знам каква је финансијска подршка свега тога. Град прије свега није хтио да гура нас пливаче од којих неки тренирају по 10-15 год, и сад одједном маса људи хоће да тај исти град од наших пара плаћа неке звијезде из Србије, цг, хрватске. Зашто нисте тако гласни кад наше пионире треба послати на турнир у мађарску, словенију, словачку? Тако се праве звијезде и резултати господо.
Ајде да тих 4-5 милиона уложимо у омладинске школе, у стварање омладинске лиге у ватертполу, да погурамо школски узраст да се баве атлетиком, рукометом, ајде да спасимо КК, да створимо младе тенисере који ће за 5-10 година наслиједити Новака, Ану...ајде да у крајњем случају изградимо нову дворану коју наша дјеца може користити 30-40 година, а не да дајемо готове паре за 30огодишњаке па да се након 2 године хватамо за главу.
Шиша вас Кустурица, Додик, Пастир, Станковић, Давидовић...зато и јесмо ту гдје јесмо,због људи који траже успјех, богатство и славу преко ноћи.
Brigate je napisao:
Kvalitet i popularnost sporta donose novac...Fudbal, pa nekoliko praznih mjesta kosarka, rukomet odbojka pa vaterpolo...
Kakve koristi bi BL imala od instant kluba koji bi se ugasio nakon dvije tri sezone maksimalno...
Sta je sad bitno Beceju sto je bio evropski vrh prije nekoliko godina...
ljudi samo rad sa mladima daje rezultate sve ostalo u ovakvoj situaciju je pisa... uz vjetar...i to davanje para FK, RK i KK je problematicno jer se na njima upravo vidjelo da kad ima para onda se razbacuje a onda se kasnije kuka kako grad nece da spasi klubove i rijesi dugovanja
ko konta konta...