banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2011, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni se cini da je Mezenga dobro pojacanje i mislim da smo odlicno sredili napad i vezni red, tako da se nadam da cemo davati mnogo vise golova nego do sada, narucito ono sto smo davali u prvom delu prosle sezone... Uz napadacki sil igre sa puno dodavanja, mislim da ima 'leba u ovoj ekipi... Mozda jos pojacati odbranu cisto da imamo zamene ukoliko se neko povredi i to je to...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 15:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportal.rs/news.php?id=53531
Nek se polako riješavamo viškova. Ode Nikolić kao opcija zadnjeg veznog. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Доказ да држава покушава да санира стање у Звезди је то што након Газпрома имамо и другог великог спонзора, Телеком Србија. Нема конкретних цифара, али ријеч је о спонзорству на 4 године и није нека сића у питању.
Citiraj:
Члан Звездине породице постао је и „Телеком Србија“, једна од најуспешнијих српских фирми, и најуспешнија фирма у свом делу посла – телекомуникације. Уговор о спонзорству потписан је на четири године, а посматрано економски, ово је најјачи уговор на овим просторима када је клупски спорт у питању.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/telek ... ontent.htm

Ко жели да се курчи, а има пара, ту је и брендирани Андроид телефон 8) :

Slika

Пашеко дошао јуче, а данас већ отишао са екипом на Златибор. Носиће 11-ку, занимљиво је шта је рекао о Борхи, Евандру и Рамбу:
Citiraj:
Са Борхом сам заједно играо у Фламенгу, а против Евандра сам играо као противник кад је играо у Атлетику. То су два велика играча, и сазнао сам да су направили добру сезону. Сад, са мојим доласком, надам се да ћемо направити још бољу сезону и да ћемо освојити титулу. Самим доласком Петковића у Бразил, српски фудбал је постао познат у тој земљи. Заједно смо играли у Фламенгу, и захваљујући Рамбу сам овде где сам данас, јер он је отворио врата за мој долазак у српски фудбал. Приватно сам јако добар пријатељ са Петковићем, и јако сам захвалан за ову шансу која ми је пружена.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/vinis ... ontent.htm

Недавно је добио сина па је добио и мали поклон:

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 19:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Adžiću, marš sa slika!!! Lijepo čovjek kaže da je Rambo zaslužan za njegov dolazak...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne moze se otjerati adzic, jer u zvezdu dolaze garniture ljudi a ne pojedinci :x ..... Konjina najveca! A kako bi bilo lijepo da rambo zauzme tu poziciju.....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
shoole je napisao:
Доказ да држава покушава да санира стање у Звезди је то што након Газпрома имамо и другог великог спонзора, Телеком Србија. Нема конкретних цифара, али ријеч је о спонзорству на 4 године и није нека сића у питању.
Citiraj:
Члан Звездине породице постао је и „Телеком Србија“, једна од најуспешнијих српских фирми, и најуспешнија фирма у свом делу посла – телекомуникације. Уговор о спонзорству потписан је на четири године, а посматрано економски, ово је најјачи уговор на овим просторима када је клупски спорт у питању.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/telek ... ontent.htm

Ко жели да се курчи, а има пара, ту је и брендирани Андроид телефон 8) :

Slika

Пашеко дошао јуче, а данас већ отишао са екипом на Златибор. Носиће 11-ку, занимљиво је шта је рекао о Борхи, Евандру и Рамбу:
Citiraj:
Са Борхом сам заједно играо у Фламенгу, а против Евандра сам играо као противник кад је играо у Атлетику. То су два велика играча, и сазнао сам да су направили добру сезону. Сад, са мојим доласком, надам се да ћемо направити још бољу сезону и да ћемо освојити титулу. Самим доласком Петковића у Бразил, српски фудбал је постао познат у тој земљи. Заједно смо играли у Фламенгу, и захваљујући Рамбу сам овде где сам данас, јер он је отворио врата за мој долазак у српски фудбал. Приватно сам јако добар пријатељ са Петковићем, и јако сам захвалан за ову шансу која ми је пружена.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/vinis ... ontent.htm

Недавно је добио сина па је добио и мали поклон:

Slika

Надам се да ћете послије овога коначно престати са небулозама како смо ми државни
пројекат!Стварно би било бесмислено...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije lose biti drzavni projekat, zasto se bunis, imas sve privilegije, to je super....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 21:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Piksi izgleda dobio prednost u odnosu na Ergica , momak koji je dosad pogodio sve transfere kod nas i u Partizanu kaze da dolazi kod nas...
ako nista imacemo opasnog krljatora pozadi

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 21:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Nije lose biti drzavni projekat, zasto se bunis, imas sve privilegije, to je super....

Па знам ја да није лоше али вам се прича заснивала већ 4 године како је Партизан државни
пројекат,како се цз систематски уништава,како сте угрожени,итд... :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 21:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gondra ajd prestani trolovati temu majke ti stalno se javljas sa stvarima koje su bezvezne

o tome ko ste vi i sta ste radili moze se roman debeo napisati....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 21:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Brigate BL je napisao:
Gondra ajd prestani trolovati temu majke ti stalno se javljas sa stvarima koje su bezvezne

o tome ko ste vi i sta ste radili moze se roman debeo napisati....

Ma Гондра осјетио да им се приближио крај владавине, па се мало успаламушио.
Само ти пиши Гондра, папир (и екран) трпе свашта.
протраћили сте 4 године доминације, ништа нисте у Европи значајније урадили, нисте финансијски јачи него прије три-четири године, оваква прилика (мислим на овако лошу Звезду) више вам се неће пружити.
П.С. Нећу улазити ни у какву полемику с тобом, не очекуј више ни један одговор на твоје посотве, шта год, и колико год глупо, напишеш.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Крај владавине? Зашто си тако сигуран? Може једно питање-а шта ако којим случајем
Партизан опет буде шампион? Сад имате спонзоре,играче,итд...Који ће онда бити изговор?
Нисмо у европи ништа урадили???!!! Који си ти цар...
Сврха овог форума, и свих форума је дискусија! Вама не одговара очигледно другачије
мишљење или немате аргумената довољно?
Нпр. ја упитам овог новинара бригадира,пошто је добро обавјештен,да ли је чуо
да је Жигић виђен у Земунелу и да се преговарало о његовој позајмици у ПФК-мени обришу
пост?! Ако је циљ овог топика једноумље ви реците,невидим онда смисао никакву.
Ја лично волим кад на теми ПФК се јављају и навијачи других клубова и кад се води
НОРМАЛНА дискусија...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jeste Zigic je bio u Zemunelu sve u crno bijelom dresu :)
Ako hoces diskusiju o nekim desavanjima moze otvoricemo novu temu na kojoj cemo govoriti o tim stvarima iz sjene o kojima se ne pise..
prljavstina ima na obe strane i previse ali u nekim stvarima Vi stvarno pretjerujete

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja немам проблем да отворено говорим о тим "прљавштинама",како их ти зовеш,на било којој теми.
Не разумијем зашто не би о томе говорили јавно,нису државне тајне...Ако погледаш моје постове
видјећеш да пљујем и по негативним стварима из свог клуба,али ви нећете и негирате све о вама
што се пише,ко сеоске жене...
А то за Жигића сам чуо из више извора,и само сам упитао имаш ли ти таквих информација,не видим
у чему је проблем? Не би ништа било ново да носи црно-бјели дрес,ипак су му те боје драге још
из дјетињства. То се зна...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vi ste ovaj prelazni rok kontaktirali mnogo nasih igraca, ali niste Zigu ...
Kazem ti nije problem o tome pisati ali ne bih gadio ovu temu, nije mi problem...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Gondra je napisao:
skeva je napisao:

Па знам ја да није лоше али вам се прича заснивала већ 4 године како је Партизан државни
пројекат,како се цз систематски уништава,како сте угрожени,итд... :roll:
Ovo što smo mi dobili od telekoma danas vi dobijate zadnjih 20-tak godina.Sjećaš se one kampanje "11 za 11 " devedesetih,kad su sponzori Partizana postale sve iole ozbiljnije firme u Srbiji
A naravno nama su u to vrijeme otimane pare od prodatih igrača nakon "Barija" ...
Primjer:
KK CZ je prošle godine dobila od Telekoma Srbija kao "zlatni sponzor" 50 000 ojra.U isto vrijeme i za isti period Telekom Srbija daje KK Partizan 16 (šesnaest) puta više novca ili ti ojra
Nemoj moj braco,braniš neodbranjivo.
Pozdrav
P.S.pozadina svega nije spašavanje CZ,već idu izbori... a trebaju glasovi...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
Крај владавине? Зашто си тако сигуран? Може једно питање-а шта ако којим случајем
Партизан опет буде шампион? Сад имате спонзоре,играче,итд...Који ће онда бити изговор?
Нисмо у европи ништа урадили???!!! Који си ти цар...
Сврха овог форума, и свих форума је дискусија! Вама не одговара очигледно другачије
мишљење или немате аргумената довољно?
Нпр. ја упитам овог новинара бригадира,пошто је добро обавјештен,да ли је чуо
да је Жигић виђен у Земунелу и да се преговарало о његовој позајмици у ПФК-мени обришу
пост?! Ако је циљ овог топика једноумље ви реците,невидим онда смисао никакву.
Ја лично волим кад на теми ПФК се јављају и навијачи других клубова и кад се води
НОРМАЛНА дискусија...

Bravo za post.Ni meni nije jasna "politika " ovog foruma,ama baš nikako.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jel ovo nova "bomba" ?
Slika
http://www.mojacrvenazvezda.net/7832/20 ... eno-belom/

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A joj, gotivim ja kovacevica i sve to, al nije on brate za ovu igru koju robi forsira.....

A sto se gondre tice, ni je on los momak :) , samo ima ljudi koji se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da dominacija partizana ime debelu pozadinu, i svaka rasprava sa njim nema svrhe jer ce uvijek kontrirati i sta god da mu covjek napise dzaba je :) , ja licno imam jednog takvog druga i davno sam se prestao natezati sa njim i samo klimam glavom na sve njegove teorije o vrhunskom radu i cistoci partizana :D .... OK je se malo prepucavati, al sva dalja rasprava nema svrhe :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 06:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
skeva je napisao:
sva dalja rasprava nema svrhe :wink:

Управо то, расправе те врсте немају сврху!
Зато да не бришем ова препуцавања, али наставите о Звезди у овој сезони.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]