banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2010, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Или је ипак 3 милиона евра годишње?

Citiraj:
Гаспромњефт” даваће годишње три милиона евра

У интервјуу московском листу „Спорт експрес” Александар Дјуков, председник Управног одбора новог спонзора Фудбалског клуба Црвена звезда, објашњава зашто се његова фирма одлучила на тај корак

Slika
Зенитов дрес с Гаспромовим обележјем од недавно носи и наш Данко Лазовић (Фото http://www.fc-zenit.ru)

Вест да је спонзор Црвене звезде постао „Гаспром”, тачније његова највећа „кћерка” „Гаспром њефт”, изазвала је велику пажњу и у Русији. Московски лист „Спорт експрес” се тим поводом обратио Александру Дјукову, председнику Управног одбора „Гаспром њефта” и петроградског Фудбалског клуба Зенит, чији је та фирма већински власник.

На Балкану кажу да ће „Гаспром” годишње за спонзорство издвајати три милиона евра.

– „Гаспром њефт” је потписао петогодишњи уговор о генералном спонзорству водећег српског фудбалског клуба Црвена звезда. То је, без сумње, најпопуларнији клуб у Србије, који има многобројну армију навијача не само у својој отаџбини, него и у другим земљама бивше Југославије. У својој историји клуб је освајао и такве трофеје какви су Куп шампиона, најпрестижнији европски трофеј, и Интерконтинентални куп. Али, главно је што Црвена звезда има више од четири милиона навијача и то само на Балкану.

Зашто је „Гаспром њефт” одабрао баш клуб из Србије?

– Прошле године „Гаспором њефт” је стекао 51 одсто акција највеће српске компаније НИС и сада је највећи инвеститор у Србији. Сматрамо да је спонзорисање тако познатог и популарног фудбалског клуба врло ефикасан инструмент за истицање наших брендова у региону. Сем тога, не треба заборавити да наша група „Гаспром” изводи у региону огроман пројекат „Јужни ток” у коме Србија заузима важно место.

Какви су услови уговора, у том смислу и финансијски?

– У договору с клубом не откривамо финансијске услове уговора. Ипак, могу да прецизирам да ће на дресовима екипе бити лототип мреже АЗС, коју „Гаспром њефт” намерава да развија у региону. Такође смо добили могућност да се рекламирамо за време телевизијских преноса утакмица Црвене звезде, на стадиону и осталом што је повезано с клубом. Сем тога, представници „Гаспором њефта” ући ће у клупски савет, који регулише главне аспекте делатности клуба. Уговор о спонзорству такође предвиђа и специјалне допунске бонусе екипи на крају сваке фудбалске сезоне ако она оствари одређене спортске успехе. То је уобичајена европска пракса за сличне спонзорске уговоре.

Сергеј Цимерман
објављено: 15/07/2010

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fu ... ra.sr.html

Дакле, неће бити логотип Гаспрома на дресу.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nek daju pare, ne mora ništa pisati...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
NA RSB forumu pise da cemo do zime igrati sa ovim dresovima sa novom reklamom a da ce onda biti novi.
Iskreno dresovi su nm uzas kvalitet je nula i zaista ne mogu shvatiti da neko ne vidi da je to upravo prvi kontakt sa klubom

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja pokusao danas da uplatim clanarinu preko neta i nisam uspeo, nije hteo da mi izvrsi transakciju :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sacekaj 22 pa uradi uzivo :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Hertzog je napisao:
Ja pokusao danas da uplatim clanarinu preko neta i nisam uspeo, nije hteo da mi izvrsi transakciju :angry4: :angry4: :angry4:

Шта ти није успјело? Вјероватно имаш проблем са оним CVV2 бројем? Мени и Шулету је пошло за руком чим смо га провалили ма Маестро каритици.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kod mene je Visa i ne vidim u cemu je problem ako sam dobro prepisao broj sa kartice, pokusao sam broj kartice sa i bez razmaka, ali nije islo... Proverim sada racun i imam 300Din, stari skinuo sve da bi pretvorio u marke, pa mozda zbog tog nije moglo, moram cekati sledecu uplatu pa cu ponovo pokusati

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Са Визом не знам како иде.

Brigate BL je napisao:

Тај датум није сигуран, звао сам ФК и рекли су ми: ".... неће прије 22.?!" Тако да је лако могуће да се још одгоди.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Brigate BL je napisao:

:mad: 21 idem na more

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Vuk_samotnjak je napisao:
Brigate BL je napisao:

:mad: 21 idem na more

Остави неком цвају па нек те учлани, нећемо сад правити баук око тога ;). Данас и званично, дошао је Миловановић!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Први противник у Европи ове године (у трећем колу квалификација за Лигу Европа) нам је Слован из Братиславе!

http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0K_Slovan_Bratislava

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije bas lagan protivnik :-?

Edit:
Malo sam svrljao, nije bas da smo se usrecili... Najtrofejniji klub u njihovoj drzavi, jaka istorija, osvajali dosta evropskih kupova, a vidim da ni nasi navijaci nisu preterano odusevljeni sa protivnikom, bar po onome sto citam na sajtu kluba i Delija... Za gostovanje ce se dobiti 700 karata, a i za njihove navijace kazu da su jako dobri, da navijaju 90min i da su im melodije slicne nasim... Ne znam, zajebano :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ma, ako bismo bili u 4. kolu povlašteni, dobili bi protivnika ovog ranga u najboljem slučaju, tako da nema kukanja. Taman se osvetimo za Liberec :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tezak protivnik, al dobro.....

Sto se tice pojacanja, i to sam zadovoljan, samo jos jedan napadac i dosta je...
Napokon nismo doveli 20 igraca u prelaznom roku, po preporukama menadzera i menadzercica, koji se tek trebaju dokazati i koji su zajebani talenti.....

Vidim nitro nije zadovoljan..al to nije nista novo :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Тај датум није сигуран, звао сам ФК и рекли су ми: ".... неће прије 22.?!" Тако да је лако могуће да се још одгоди.

Данас сам био горе на другом спрату РК Кастел. Ентеријер локала је скоро готов, чека се роба. Тако да би то могло прорадити наредне седмице.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Слован - Јбг :). Ал ајде што се мора није тешко ;). Видим најавили су директан пренос меча Звезда - Бурса на тв Фокс, па ме интересује постоји ли неки линк на нету, за нас који немамо кабловксе?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 21:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Слован - Јбг :). Ал ајде што се мора није тешко ;). Видим најавили су директан пренос меча Звезда - Бурса на тв Фокс, па ме интересује постоји ли неки линк на нету, за нас који немамо кабловксе?

Pa i mi sirotinja na koblovskoj imamo samo FOX life i FOX crime

Protivnik taman po mjeri da se vidi gdje nam je mjesto samo je zajebano sto prvu igramo kuci

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 21:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa javicu vam je kontaktirao me je momak iz marketinga i bice 22 . jula, cak postoji mogucnost da meceve koje radi foks kod nas prenosi ATV vidjecemo da li ce imati para za to

P.S. I dalje traju pregovori sa trojicom napadaca ali nijedan nije blizu nazalost...
ja srecom na totalu imam foks

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Tezak protivnik, al dobro.....

Sto se tice pojacanja, i to sam zadovoljan, samo jos jedan napadac i dosta je...
Napokon nismo doveli 20 igraca u prelaznom roku, po preporukama menadzera i menadzercica, koji se tek trebaju dokazati i koji su zajebani talenti.....

Vidim nitro nije zadovoljan..al to nije nista novo :D :D :D

Ок, је твој став.
Само, ако може, да мало појасниш. Са чим си задовољан, конкретно, са чим ниси... Који играчи су менаџерски до сада били и играли, а који нису?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Kako nezvanično saznaje B92 iz beogradskih poslovnih krugova, nakon ruskog naftnog giganta 'Gaspromnjefta', na ’Marakanu’ stiže još jedna velika kompanija.
Ovoga puta u pitanju je jedna od najvećih automobilskoh kompanija na svetu, južnokorejski Hjundai.
U Zvezdi nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju ovu informaciju. Kako saznajemo, u pitanju je višegodišnji ugovor koji prevazilazi oblike tehničke saradnje. Prethodno, zvanični prevoznik FK Crvena zvezda bila je japanska kompanija Tojota.
Podsećamo, Hjunadi je bio sponzor Svetskog prvsnetva u Južnoj Africi, a poznato je da ta komnpanija dosta ulaže u fudbal.
Takođe, sazanjemo i da Zvezda pregovara sa još nekoliko velikih kompanija oko mogućeg ulaska u pul sponzora.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]