banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 04:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2010, 08:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2009, 09:41
Upis novih članova (seniora) i prvi trening biće održan u četvrtak 23.09. od 19:30 u dvorani Osnovne škole B.Stanković u Budžaku. Pridružite nam se.
Za trening je potrebna osnovna sportska oprema, patike, šorts i majica. Štapove i loptice ćete dobiti na treningu. Čekamo vas

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U veceras odigranoj prijateljskoj utakmici Gromovi su pobedili ekipu Gladijatora iz Prijedora rezultatom 5-1 (2-0, 0-0, 3-1).

Uz to da najavim da sledeci mesec krece Floorball liga BiH. Ove godine su ucesce potvrdila 4 kluba: Gromovi Banja Luka, Rekreativo Banja Luka, Gladijatori Prijedor i Tuzla 3:16. S obzirom da je ovaj sport tek par godina prisutan u BiH, ovo je veliki napredak, jer smo od rekreacije uspeli da se organizujemo do ovog nivoa

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 08:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pocinje Floorball liga BiH
http://www.banjalukalive.com/ostalo/krece-florbol-liga-bih.html
http://www.nezavisne.com/sport/ekipni-sportovi/Krece-florbol-liga-73458.html

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 19:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

GROMOVI NEMILOSRDNI U LIGI BIH
Rezultati utakmica prvog turnira odigranih u Zivinicama:
1. FbK Tuzla 3:16 : FbK Rekreativo.....3:3
2. FbK Rekreativo : FbK Gromovi.....0:9
3. FbK Gromovi : FbK Tuzla 3:16.....7:1

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Samo mogu reci, da Dzepa nije normalan. Svaka cast...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 19:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Sve cestitke Gromovima odlicna igra, a za Dzepu samo mogu reci da je vrhunski golman...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rezultati utakmica posljednjeg turnira Floorball lige BiH u sezoni 2010/11 održanog juče u organizaciji Floorball kluba Gromovi:
Gromovi - Gladiator.....2:1
Gladiator - Tuzla 3:16.....5:6
Tuzla 3:16 - Gromovi.....1:9

Naredne subote, 21.05., Gromovi ce u Beogradu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Floorball kluba Partizan. Bice to prilika za dodatno uigravanje ekipe i veliko finale sezone za Gromove. Ovim putem se zahvaljujemo momcima iz Partizana na pozivu.

http://www.floorball.ba/

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2011, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

FBK Partizan Beograd vs FBK Gromovi Banja Luka 0-2

Gromovi pobedili ekipu Partizana u prijateljskoj utakmici odigranoj juce u Beogradu...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.facebook.com/event.php?eid=159550710781863

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Postoji li informacija koliko ima klubova u bivsoj Jugoslaviji koji se takmice na seniorskom nivou?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Postoji li informacija koliko ima klubova u bivsoj Jugoslaviji koji se takmice na seniorskom nivou?

Niste valjda toliko neorganizovani da ne znate koliko vas ima pa eto bar u toj regionalnoj ligi?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

s obzirom da imam puno slobodnog vremena, a niko nece da odgovori, sam sam izguglao:
Srbija: 4 kluba
BiH: 4 kluba (jedan je fiktivni ovaj rekreativo jer je na pocetku bio osnovan samo da bi se savez RS formirao)
Slovenija: 10 klubova
Hrvatska: valjda 2 kluba (??!?), mada hrvati nemaju nekih posebnih web-stranica, a najvise sto izlazi kad se gulga jer neka povezanost sa GAY populacijom - mislim, nije mi ni cudno, s obzirom da je floorball ekipni sport u kome se odmah sankcionise svaka gruba igra... ajd nek i to cujem da postoji sport sa loptom gdje se groze od grubosti...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ne kontam ovu tvoju kampanju koja traje odavno, je l' imaš nešto lično protiv momaka koji ovo igraju? Da te nisu istukli ili nešto slično, pa im se svetiš ovako? Mislim, mogli bismo naći valjane arumente za besmislenost postojanja većine klubova i sportova kod nas, pa i fudbala i košarke, i šta onda?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

malo sam im pogledao stranicu, pa tek sad skontah da su to sve neki klinci. nebitno, znaci gura ih neko, a taj neko je navalio da progura floorball kao neki sad sport. ne bih ja imao nista ni protiv toga, nego ta fama oko regionalne lige, koja se sastoji od 4 kluba, a sve objavljeno na bilbordima, ... samo jednom cekam da naletim jos na neke visokobudzetne promocije, a za sta?
nemam nista posebno protiv toga sporta u stvari, nego mi je taj disbalans izmedju kvaliteta/kvantiteta floorballa s jedne strane, i, s druge strane medijske kampanje koja ga prati, prevelik da mi ne bi bo i oci i usi...
sta ja mogu, ne mogu protiv sebe.

citava poenta je da ne treba dopustiti da se BL sportovi razviju u monstrume poput raftinga.
s obzirom da su ovo mladi momci, treba ih "od malena" uciti kako da se postave kao sportski radnici. ukratko: za sad treba da stanu na zemlju.

ako neko ne vidi sta ja pokusavam reci niti to zeli, to me ni najmanje ne dotice.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto, ja niti sam sportski radnik, niti takmičar ili ljubitelj florbola, i kao objektivan posmatrač jedino što primjećujem je neka tvoja nezdrava opsjednutost ovim našim florbolašima. Na koji način to tebe dotiče, samo se pitam? Nemoj obraćati pažnju na njihovu medijsku kampanju, i eto rješenja. Mislim, ti si isfrustriran što je neko ima dovoljno volje, želje i sredstava da se promoviše! Meni to zvuči čudno i glupo, ma šta ti pokušavao reći.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 15:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa zar niste skontali do sada da je čovjek kontra svega?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dragi zoka, cak i ti znas da sam nisam kontra svega, evo npr. ja podrzavam Seselja, podrzavam FK Rekreativo i njihove vansportske aktivnosti (ako cemo se ograniciti na sportske teme). Medjutim, ti zakljucke izvodis samo parcijalim uvidom u moje postove.

Kao sto rekoh, nema potrebe da vi meni govorite sta da radim, moje je potpuno pravo da primijetim i komentarisem sve negativne i pozitivne stvari koje se pojavljuju ili namecu u nasem gradu tj. na ovom forumu.

Za sad, jos jednom cu ponoviti - u potpunosti sam za floorball kao jedan vid rekreacije i sadrzaja koji obogacuje nas grad, a na sve ostalo sto je preuvelicano putem postova likova koji vode FB treba ukazati kao nesto sto je prijetece u smislu da postane samo jos jedan od sportova koji se bavi korupcijom
Ne kazem da je FB to, nego da ovakvim pristupom idu ka tome.

Evo kao jedan svijetao primjer neafirmisanog BL sporta mogu navesti ovu ekipu sto vodi badminton, cak je i slican sport Fb-u jer tezi ka gej populac... pardon, bez kontakta je ;)
U svakom slucaju badminton je jedna pozitivna stvar a postoji kod nas vec 10 godina.... ljudi rade, a rad im se ne zasniva na prioritetu za afirmacijom nego da istinski privuku djecu i omladinu.
ima jos primjera, stonoteniski klub *spin mislim da se zove* itd itd, i sta cemo sad zoka, odjednom ja imam pozitivnih misljenja?

Uostalom sta ces ti uopste na sportu?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Niko ti i ne govori šta da radiš. Ali, kao što je tvoje pravo da komentarišeš, tako je i moje pravo da komentarišem tvoj komentar i primijetim da je krajnje paranoičan. Prijeteće je kad neko diluje drogu i još ti se smije u facu pri tome. A to što neko želi da se za određeni sport više čuje, zašto to tebe lično boli? Jer se stiče utisak da se radi o nečemu ličnom.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

danas cim se neko oko neceg zauzme odmah svi misle da je neki interes ili nesto licno ili nesto sto je vec kod nas prirodno na taj "fazon" shvaceno kod sirokih masa.
i to je nesto sto mi smeta kod naseg napacenog naroda...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti retorički fazoni prosto ne prolaze, "fazoni", "mase", "napaćeni narod" i slično. Za šta se ti tačno zalažeš, ali da je u pozitivnom kontekstu? Ono za šta si se do sada zalagao je uglavnom bilo u negativnom, "ukinimo ovo", "ne dajmo ono". Dakle, nije mi jasno zašto tebi smeta skupina rekreativaca sa jakom FB kampanjom (ovo čak smješnije izgleda kad se napiše, nego pomisli), po čemu je to loše za sport Republike Srpske? Dakle, kratko, jasno, precizno da objasniš, bez fraza i stilskih figura.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]