banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jul 2025, 13:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 30 Avg 2007, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Slavnić je uradio što je mogao i u ovom trenutku ovo je najbolji tim koji imamo. A i iskustvo koje će mladi igrači (Labović, Teodosić i dr.) da steknu na ovom prvenstvu biće neprocjenjivo kad dođe vrijeme da preuzmu vodeću ulogu u reprezentaciji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 10:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 21:52
"Idemo na zlato, od toga ne odustajem! Ne interesuju me te priče o zadovoljavajućem plasmanu do sedmog mesta. Rodjeni sam borac, nema šanse da priznam nekome da je bolji od mene. Hoću, ako to pokaže na terenu, do tada me ni srebro ne zanima", izjavio je Gurović za "Novosti".

Kapiten "orlova" je istakao da bi dobar rezultat popravio lošu sliku stvorenu proteklih godina, ali i ućutkao mnoge "zle jezike".

"To bi bilo sjajno. Ne samo 200.000 ljudi, nego milion bi došlo na doček, samo bi padali s neba. Skidam kapu mladjim selekcijama za sve medalje ovog leta, ali tim igračima tek predstoji dokazivanje u najboljoj reprezentaciji. Nije to lako, pogotovo kada se zna kakav je mentalitet nas Srba i koliko ima onih koji ne žele dobro ovoj reprezentaciji. Takvih ima, zato što samo oni žele da budu glavni, nedodirljivi. Igraćemo u inat njima", dodao je Gurović.

Ovo je jedan deo Guroviceve izjave.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
bd2308 je napisao:
iskreno se nadam da će Srbija da pukne sve utakmice. čak i protiv bih.

Ispadoše tvoji, za koga sad navijaš na EP???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Citiraj:
Izjava dana
...“Taj momak me izluđuje od dobrote, 40 dana sam pokušavao da ga pokvarim, ali nisam uspeo...” Zoran Slavnić (o Milenku Tepiću)

Iz sporta.
Ovaj Slavnić, osim što nije košarkaški trener (nema licencu), totalni je kreten. ebo ga onaj ko ga je postavio.

A reprezentacija "KK sledeća sezona" u grupi teško da može nekog da dobije. Rusi i Grci su prejaki, jedino im se možda omakne pobjeda protiv Izraela, ili MK, ko već prođe danas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
I ne rekoste vi teoretičari zavjere, kritičari i kvazi košarkaški stručnjaci, koga je to trebalo pozvati, pa da reprezentacija ne bude proglašena tvorevinom anti - partizanskog lobija u savezu, a sve u cilju marginalizovanja i umanjivanja dominacije Partizana, a promocije Zvezde. Prava Zvezdina reprezentacija, sa čak tri igrača iz tog kluba. Zaista sramotno da se na tako perfidan način promoviše KK Sljedeća sezona. Dajte Duleta za selektora, i startnu petorku u sastavu Petar Božić - Tripković - Kecman - Veličković i naravno Perović, ako ne bude imao bolove u dupetu od tvrde klupe Golden Stejta, za koju će morati da se izbori tokom ljetne lige. :roll:

Kako vam je..no ne dosadi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 00:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sanjam zlato na EP samo da glodari plaču od muke!!! Samo me zanima ko od igrača Partizana, a da nije Crnogorčina, ne igra u reprezentaciji???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Nitro je napisao:
I ne rekoste vi teoretičari zavjere, kritičari i kvazi košarkaški stručnjaci, koga je to trebalo pozvati

nisam ti htio odgovarati zato što svi na forumu vide da je svaka rasprava s tobom beskorisna i da ti lakše ulazi u dupe nego u glavu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
bd2308 je napisao:
Nitro je napisao:
I ne rekoste vi teoretičari zavjere, kritičari i kvazi košarkaški stručnjaci, koga je to trebalo pozvati

nisam ti htio odgovarati zato što svi na forumu vide da je svaka rasprava s tobom beskorisna i da ti lakše ulazi u dupe nego u glavu

Odgovori radi drugih, a ne radi mene, pošto si ušao u raspravu, argumentuj je nečim drugim, osim sopstvenog mišljenja, baziranog na pet pročitanih tekstova iz žute štampe. To što mene vrijeđaš, stvar je lične kulture, pa u to ne ulazim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2007, 12:46
neka osvoje i poslednje mjesto ali neka se samo bore do kraja. vidim da je miličić počeo da sere sada na zadnjem turniru. neće da se vraća jer nije dobio nekoliko lopti kada je bio ''sam'' pod košem. ako tako nastavi samo ga treba poslati kući.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SLUŽBENA internet stranica španjolske košarkaške lige procijenila je izglede reprezentacija sudionica na španjolskom Eurobasketu.

Konačni redoslijed na Eurobasketu po ACB-u:
1. Španjolska,
2. Grčka,
3. Francuska,
4. Turska,
5. Litva,
6. Srbija,
7. Njemačka,
8. Rusija,
9. Slovenija,
10. Italija,
11. Hrvatska,
12, Latvija,
13. Izrael,
14. Češka,
15. Portugal,
16. Poljska.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 20:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

igraćemo polufinale, samo da španiju izbjegnemo. tipujem da možemo biti prvi u grupi. rusi, tradicionalno slabi zadnjih 10-ak godina. grci, ako ih nabijes u prvoj cetvrtini gotovi su do kraja. ovi treci, izraelci ne bi trebali biti problem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Jugoslavija i dalje na EP
Organizatori Evropskog košarkaškog prvenstva u Španiji predstavili su Srbiju zastavom nepostojeće države Jugoslavije, ali je rukovodstvo tima već uložilo žalbu. "Ispred hotela nas je sačekala jugoslovenska zastava, a i na našem kabinetu stoji zastava Jugoslavije. Već smo urgirali da se to promeni, a najvažnije nam je da televizijska grafika u sutrašnjem prenosu bude ispravna", rekao je novinarima u Granadi tim menadžer reprezentacije Srbije Jovo Maksimović.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Španci stari paceri, pokušavaju nasjeći! Dobro je da nas se boje na startu jer će slušati našu himnu na kraju, sigruno!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Cigani

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 07:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Španci stari paceri, pokušavaju nasjeći! Dobro je da nas se boje na startu jer će slušati našu himnu na kraju, sigruno!!!

nego šta...ali ko da gledam kako će pustiti hej sloveni

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2007, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta je nas briga koju će zastavu da nam stave? Mi treba dobro da odigramo, budemo prvi, pa onda nije problem da im na kraju postavimo ogromnu srpsku zastavu na teren :D

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2007, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inače, gdje ćete pratiti utakmice? U toplini doma svog ili na nekom javnom mjestu? Postoji li još onaj veliki ekran tamo u Ariji ili ima neko drugo mjesto gdje bi mogla da bude dobra atmosfera?

Sjećam se da sam 2004. gledao u kafiću u Baošićima onu utakmicu kad smo riknuli od Kineza, bilo je pravo zanimljivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја у Емпориу, тамо је опуштена варијанта, али екипа је добра. И одлична кафа + има и точеног...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

kad kod sam gledao neku tekmu u kafani, nebitno kosarka, fudbal ili vaterpolo...uvijek smo gubili. onda sam se vratio kuci i izgubili smo od belgije 3:1.
veceras ću prenos pratiti net-a mozda ispadne nesto

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
aj ljudi brzinski neki link preko kojeg mogu uzivo pratit utakmice.....na poslu sam pa onda....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]