Gocias je napisao:
Citiraj:
На клупи Вилота, Михајловић, Лазовић, Вешовић, Калуђер плус омладинци.
Свашта ћу прочитати, Вилотић на клупи

. Ма дајјјјјјјјјјјјјј!
Исто тако Лазовић сад или никад стартер, долази му 3 сезона како је у клубу. Калуђер или ће играти у првој или неће бити у Звезди.
Мени јавише да се преговара са Николом Петковићем који сада игра негдје код Арапа. Он је лијеви бек по локацији, добар играч али јако дрзак па је питање како га уклопити у екипу. Такође ми рекоше да Тошић иде из Звезде.
Е па и ја сам чуо да Ћосић, по уговору који је склопљен са Русима, мора бити у првих 11, поготово ако му се продужи позајмица. И без тога, он по мени заслужује да буде у првом тиму. Други стопер би био Куфре, који је по мени бољи од Вилотића, а ти како хоћеш. Међутим, љепота у овој екипи би била у томе да Куфре може и на лијевог бека, а Вилота онда на стопера и сл, има пуно могућности за комбиновање. То што сам ставио Вилотића на клупу не значи да ће он пресједити сезону, у Робијевом систему ротације сви имају прилику да играју. Понављам, по мени је Куфре бољи од Вилоте (гледао сам га неколико текми у Динаму), али то не значи да Вилота не може доказати супротно и он се изборити за мјесто. Сигурно је једно - код Робија се мјесто заслужује искључиво радом и никако другачије и хвала Богу на томе. Што се тиче Калуђера, исто тако. Може бити други шпиц, имаће довољно прилике да игра, али једноставно МОРАМО довести правог голгетера, а не да ме он константно нервира својим промашајима (гробље у купу, сад ОФК она шанса главом, гробље у првенству...). Лаза може на мјесто гдје сам предвидио Јанковића, пошто вјероватно од тога нема ништа, или да се замијени са Борхом. Жао ми је једино Вешовића, мислим да може да буде добар играч, али полако губи мјесто. Иначе, ми ако успијемо да доведемо Нинковића, добар избор би био да мјеста за два странца потрошимо тако што ћемо довести искусног играча у задњу линију (Куфре?) и нападача-голгетера-бразилца-рамбовупрепоруку. Још два добра домаћа плус Шаранов (мада немам ништа против ни Бајка). Ево размишљам нешто, добро би нам дошао задњи везни, пошто Исах иде, а Мићко неће моћи сам цијелу сезону (Марковић из ОФК? Н. Ковачевић?), ништа немам ни против замјене Петковић-Тошић (имаћемо ваљда довољно стопера, па неће он морати да крпи), десно Микић (плус Ф. Стојковић, кажу да је добар), напријед сам већ рекао и то је то. Нинковић је кључ, ако он дође све ће бити лакше.
Ух, ал се расплинух.
П.С. Схваћам да смо сви мало емотивни према Вилоти, али Роби рече: неће бити емоција. Зна он испасти итекако, сад је против ОФК-а са обе руке вукао играча да му не побјегне. Не заслужује исписницу, али није му ни зацементирано мјесто.