banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2011, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Mnogo mediji laprdaju sami tako da treba i vise od pola toga baciti u vodu ..

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 18:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Brigate BL je napisao:
Jedan ih je odmah odbio, ali ova dva su tu negdje za to bez veze, mada bi me jedan od njih iskreno bas razocarao kad bi presao...

Koji je od ova dva Dusan Basta :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 19:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
Stiže Kufre... olinjali stari bek iz Dinama...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma koji ce nam on, bezi tamo baksuze :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Boze ti pomozi, nadam se da ne misle ozbiljno, pa on ima koliko, 33-34 godine?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 21:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nisam ja napisao da ce nam doci losi igraci naprotiv, vec da cete na pocetku sa dvojicom biti onako zadovoljni dok ne krene liga. KUfre je jedan od te dvojice sa koima cete biti samo zadovoljni. ON je samo jedna opcija doduse veoma realna, iskusan jak i moze se upotrijebiti na svim pozicijama gledao ga uzivo i mogu reci profesionalac od glave do pete...Ako dodje bice to samo da smo dobili sjajnu paru za Adija...
Inace pregovori sa moja dva sna za sad idu dobro i mogli bi se mi itekako obradovati pojacanjima. Bice tu svega i kod nas a i kod njih ...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Куфре јесте професионалац и личнмо не бих имао ништа против његовог доласка. Али на Динамовом форуму тврде да сутра иде на преговоре око новог уговора тамо и да ће 99% остати. А некако сам склонији да повјерујем томе, него да долази код нас. Два сна? Моји би били - Нинковић и Б. Јанковић. :) Дај Боже кад би имали сљедећу екипу:

Шаранов

Микић - Куфре - Ћосић - Тошић

Мијаиловић

Борха - Евандро - Нинковић - Јанковић

Бруно Мезенга (такође се спомиње као појачање).

На клупи Вилота, Михајловић, Лазовић, Вешовић, Калуђер плус омладинци.
П.С. Као што видите испоштовано правило "4 странца".

Poslednji put menjao mr.no dana 09 Maj 2011, 22:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ako budu kupovali igrače koje Robi hoće ja se ne brinem za iduću sezonu. Čovjek ima viziju i zna šta mu fali od igrača.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Сматра ли ико од Звездиних навијача да Роберт није дорастао задатку и да имате можда мало превелика очекивања од њега? Ако га овако сад уздижете у небеса и гледате га као Бога, како ли ће то све изгледати кад кола крену низбрдо?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Druže, kola su već krenula nizbrdo davno. Robi je za sad je pokazao napredak i da zna dobro posao. Po meni je on čovjek za budućnost.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 00:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Svis se slazemo u jednom, da smo nasli trenera koji moze da bude na klupi najmanje 5-6 godina....

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovaj Cufre je istrošena raga... 177cm, znači lijevi bek, a u taktici Žutog bekovi moraju biti prodorni... Za štopera kontam da nema snage...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 12:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ranije sam pisao kakav je kufre dosta sam ga gledao u dinamu i bio je jedan od najpouzdanijih igraca. Bio bi pojacanje sigurno ali na njemu nema zarade. Uostalom vidjecemo kako ce se odvijati prelazni rok jer je on samo jedna od opcija...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma pusti zaradu, koliki ce rashodi biti na njemu, ta plata koju je zaradjivao u dinamu je previsoka da bismo placali nekom igracu na zalasku karijere

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sondri je napisao:
Ovaj Cufre je istrošena raga... 177cm, znači lijevi bek, a u taktici Žutog bekovi moraju biti prodorni... Za štopera kontam da nema snage...

Kufre je bolji od reljica i tosica zajedno.... Ako cemo ga dobiti dzabe to je ok pojacanje....

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:

Свашта ћу прочитати, Вилотић на клупи :lol:. Ма дајјјјјјјјјјјјјј!

Исто тако Лазовић сад или никад стартер, долази му 3 сезона како је у клубу. Калуђер или ће играти у првој или неће бити у Звезди.

Мени јавише да се преговара са Николом Петковићем који сада игра негдје код Арапа. Он је лијеви бек по локацији, добар играч али јако дрзак па је питање како га уклопити у екипу. Такође ми рекоше да Тошић иде из Звезде.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Petković na manageru ima jače ocjene od Kolarova :)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Brigate BL je napisao:
ranije sam pisao kakav je kufre dosta sam ga gledao u dinamu i bio je jedan od najpouzdanijih igraca. Bio bi pojacanje sigurno ali na njemu nema zarade. Uostalom vidjecemo kako ce se odvijati prelazni rok jer je on samo jedna od opcija...

Mislim da sam procitao da je on u Dinamu imao 800k eura platu, sto je stvarno previse da Zvezda placa za igraca od 33 godine, i duplo manje bi bilo previse po meni..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kojih 800k, 350k

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Gocias je napisao:
Citiraj:

Свашта ћу прочитати, Вилотић на клупи :lol:. Ма дајјјјјјјјјјјјјј!

Исто тако Лазовић сад или никад стартер, долази му 3 сезона како је у клубу. Калуђер или ће играти у првој или неће бити у Звезди.

Мени јавише да се преговара са Николом Петковићем који сада игра негдје код Арапа. Он је лијеви бек по локацији, добар играч али јако дрзак па је питање како га уклопити у екипу. Такође ми рекоше да Тошић иде из Звезде.

Е па и ја сам чуо да Ћосић, по уговору који је склопљен са Русима, мора бити у првих 11, поготово ако му се продужи позајмица. И без тога, он по мени заслужује да буде у првом тиму. Други стопер би био Куфре, који је по мени бољи од Вилотића, а ти како хоћеш. Међутим, љепота у овој екипи би била у томе да Куфре може и на лијевог бека, а Вилота онда на стопера и сл, има пуно могућности за комбиновање. То што сам ставио Вилотића на клупу не значи да ће он пресједити сезону, у Робијевом систему ротације сви имају прилику да играју. Понављам, по мени је Куфре бољи од Вилоте (гледао сам га неколико текми у Динаму), али то не значи да Вилота не може доказати супротно и он се изборити за мјесто. Сигурно је једно - код Робија се мјесто заслужује искључиво радом и никако другачије и хвала Богу на томе. Што се тиче Калуђера, исто тако. Може бити други шпиц, имаће довољно прилике да игра, али једноставно МОРАМО довести правог голгетера, а не да ме он константно нервира својим промашајима (гробље у купу, сад ОФК она шанса главом, гробље у првенству...). Лаза може на мјесто гдје сам предвидио Јанковића, пошто вјероватно од тога нема ништа, или да се замијени са Борхом. Жао ми је једино Вешовића, мислим да може да буде добар играч, али полако губи мјесто. Иначе, ми ако успијемо да доведемо Нинковића, добар избор би био да мјеста за два странца потрошимо тако што ћемо довести искусног играча у задњу линију (Куфре?) и нападача-голгетера-бразилца-рамбовупрепоруку. Још два добра домаћа плус Шаранов (мада немам ништа против ни Бајка). Ево размишљам нешто, добро би нам дошао задњи везни, пошто Исах иде, а Мићко неће моћи сам цијелу сезону (Марковић из ОФК? Н. Ковачевић?), ништа немам ни против замјене Петковић-Тошић (имаћемо ваљда довољно стопера, па неће он морати да крпи), десно Микић (плус Ф. Стојковић, кажу да је добар), напријед сам већ рекао и то је то. Нинковић је кључ, ако он дође све ће бити лакше.
Ух, ал се расплинух. :D
П.С. Схваћам да смо сви мало емотивни према Вилоти, али Роби рече: неће бити емоција. Зна он испасти итекако, сад је против ОФК-а са обе руке вукао играча да му не побјегне. Не заслужује исписницу, али није му ни зацементирано мјесто.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]