banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 14:47 Danas je 29 Jun 2026, 14:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2014, 11:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa on nije ni rekao da je narod kriv,vec da se jedva ceka da se ovako nesto desi

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
pa normlano da će ih pljuvati nakon ovog.
A ljudi. Šta trea reći, svaka čast za igru i bod.
Bolje da on ne dozovoljavaju da se na našoj reprezentaciji neke slične velesile Jerminij izigraju.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Reprezentacija se ceka od kvalifikacija za sp 2010. Od tad nista i normalno je da su ljudi izgubili strpljenje.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Evo, ja jedva cekam da ih Albanija napuni u utorak, i da oni malobrojni navijaci koji ce da dodju svaki njihov kontakt loptom da isprate za zvizdukom-posebno Kolarovljev i Tosicev, osim Maticev i Stojokovicev-gdje bi aplaudirali..

Dobili smo jednog od trenera sa najgorim mogucim pristupom.. i za kog mi se cini da ga iskreno zaboli samo njegovo IME za nama. Kad je tek stigao u Srbiju govorio je da ga uopste ne interesuju igraci iz domace lige, a onda najednom: Lazovic! -Za koga, kako, zasto..?? Covjek ima osjecaj-zamislite 'OSJECAJ' da Subotic i Ljajic ne zele da igraju za Srbiju! Sta da kazemo mi za ostale nakon sinocnjeg izdanja i zalaganja??

Kakve katastrofalno-pocetnicke greske od Toletovog DIKCINE u samom startu:

-pogresna defanz. formacija 4-2-3-1 forsirana skoro kroz citavu utakmicu protiv raspale Jermenije dok nije ubacio samog Mitrovica i od tog momenta igrao sa 2 napadaca - kao rezultat toga: Djordjevic opet odsjecen od ostatka tima, a Tadic ostao u velikoj mjeri pogubljen i neprimjetan -falio mu je jos jedan saigrac-krilo pored njega da se iole sta napravi u vrhu napada.. Tosic-uvijek dribling previse, katastrofalan prijem, udavi loptu-expresno izgubimo na ritmu, a kad treba da opuca na gol: raspalo-sve sem onog gola- igra vise neki alibi-fudbal.. Dokle!??
drugo krilo: Markec-pogubljeniji jos vise-zasto je uopste pocinjao utakmicu u formi za koju svi znamo kako je katastrofalna u zadnje vrijeme?
Gudelj-decko koji me je najvise razocarao u ove zadnje 2 utakmice-jos jedan koji je ubijao igru, svaku loptu vracao nazad..
A onda jos i novouvedeni Kuzman kao treci DM nakon Lazarovog izlaska.. :violent1:
Vec postaje jasno: Fejsa -uz Matica nezamjenljiv na poziciji zadnjeg veznog!

Kolarov-bruka! Kako uopste nema srama izjaviti ovako nesto danas??
Ivanovic-kolateralna steta citavog pogresnog postavke, pristupa i doprinosa igri drugih od samog pocetka, steta za onaj zicer.. :(

O stoperima ne vrijedi ni govoriti - bilo je pitanje svakog trenutka kad ce koji da kiksne nakon svega prethodno nabrojanog..

U nedostatku pravog poluspica, Ljajic je definitivno i izuzetno falio timu sinoc. Nepozivanje njega i Subotica prije svih (ako bi i izuzeli sad jednog Radovica umjesto Lazovica) je dokaz da u FSS-u neizdrzivo smrdi-a sto je vise nego blaga rijec za sve sto su ucinili do sad nasem fudbalu!

Za kraj: T.Karadzic - paradigma citave sluzbe i pojedinaca koji su unistili Srbiju kao drzavu i Srbe kao naciju- tip koji je postavljen na jedno od najodgovornijih i platezno najprimamljivijih mjesta sa uticajem, zadatkom i mogucnoscu da manipulise narodom po devizi dajete samo "sirotinjskog leba i igara''.. Osnovna f-ja mu je ustvari da obezbjedi zakulisne igre dok se citav fudbalski sport i njegova infrastruktura sirom Srbije do kraja ne uniste i ne dovedu do prosjackog stapa, a onda drugi polit. podobni tajkuni bliski sluzbi na namjestenim privatiz. tenderima ne razgrabe vitalne objekte i atraktivne lokacije.. kao sto ce recimo biti prodaje stadiona Partizana i CZV za koju godinu da bi se naknadno pravio jedan zajednicki tzv. nacionalni stadion za oba tima, na kojem bi naposljetku igrala i sama razbijena nac. selekcija.. Kad se dakle uniste ti klubovi i dovedu u bescjenje-da bi opet jelte krenuli otpocetka-zadatak ce mu biti ispunjen!
Onda ce ga sluzbe povuci, ako i samo ako ga prethodno ne strefi neka srcka ili sl.

Hebao ga DiK, skupa sa Lazovicem i svim koji stoje iza njega!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
E da, zaboravih, vrhunac je bio Lazovic :D . Momak (ili nije vise momak) koji ne moze ni u TLS napraviti razliku, pada jadnik, odbija se od igraca, lopta mu bjezi po 5 metara, na kraju mi ga je bilo po malo i zao, jebiga, nije on kriv...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Taj jadnik je dao sam vise golova nego neki treceplasirani klub.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Vala, Lazovic je tata za sve napadce u JSL, ali to nije tema ove esmisije.
Prekosutra svi brat do brata, slozno iz inata.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Skuletic je Dr za Lazovica, imao sam tu nesrecu da cesto pratim Partizan ove godine, koliko god je Skuleta limitiran tehnicki on to nadoknadi energijom i fizikalijom i masu je jaci od Danka.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
A je l' se javio Milojko Pantić slučajno, "Gospodine Advokat, odgovara vam prezime!"

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
:laughing3:

Ime... hotijah reći. Školski primjer fejla.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Evo ako nekoga zanima repriza,upravo pocinje
http://217.172.190.10:8167

otvoriti u vlc playeru

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vuk Mandusic je napisao:
Skuletic je Dr za Lazovica, imao sam tu nesrecu da cesto pratim Partizan ove godine, koliko god je Skuleta limitiran tehnicki on to nadoknadi energijom i fizikalijom i masu je jaci od Danka.

Akademik tacnije, Lazovic ima padavicu i na JSL terenima a kamo li u ozbiljnom fudbalu. Fofana je za njega Adebajor. Nekad je bio igrac sad je opao, nije vise za loptanja. Inace, vidim ovdje opet nesto na klupskoj osnovi, ali dobro, to je ocekivano, tesko je to izlijeciti...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zar Skuletic nije Monteniger???

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Srbin iz CG. Prije par dana je dao izjavu da zeli da igra za Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma sta ce nam. Sta je sa onim malim sto igra u Njemackoj negdje, bio je debitovao za reprezentaciju prije jedno godinu dana, zaboravio sam kako se zove?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

aha...znam da ima tu nesto oko CG kod njega.
...i onda Qrcev Odvjetnik izabere Lazovica... :D
mada nije to ni cudno, kad uzmes da mu je savjetnik/pomocnik Srbin koji nije prisao Srbiji kao igrac i trener nikad u zivotu i jos tamo neki 'olandez.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Djurdjic? Samo on nije bas mali. Teska povreda prosle sezone, nemam pojma igra li sad.
zerocool je napisao:
Ma sta ce nam. Sta je sa onim malim sto igra u Njemackoj negdje, bio je debitovao za reprezentaciju prije jedno godinu dana, zaboravio sam kako se zove?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

djurdjic niije mali.igra u augzburgu ali nista ove sezone,mislim da nije dao nijedan gol

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, on. Kontao sam da je mladji. :D
A opet, Advokat sinoc uvodi Lazovica prije Mitrovica, koji qrac?!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 19:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Da, on. Kontao sam da je mladji. :D
A opet, Advokat sinoc uvodi Lazovica prije Mitrovica, koji qrac?!

sad pogleda,86 godiste djurdjic

a mitra izgleda ne gotivi bas dikonja

najzalosnije je da mi sad nemamo odbrane a uvijek smo tu bili najjaci.sa suboticem i nastasicem bi bila drugacija prica.ovako ko god bude igrao uz nastasica to ce biti bas lose.pa cak i ako bane bude igrao

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]