banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 09:46 Danas je 29 Jun 2026, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 777, 778, 779, 780, 781, 782, 783 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Нормала је да се голман не помјери са линије кад му лопта иде у петерац. Могао је боље интервенисати, па ти Сисоје контај је ли крив или није.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
mandrak je napisao:
ambalaza rotira

Serem se u Tošićev bod, a pogotovo u njegovo znanje. Slučajno mu se odbila lopta

A da, u pravu si, jesam to rekao i stojim pri tome, pogledaj snimak gola, i jeste mu se slučajno odbila lopta na tanjir. Nulerda od igrača, nebitno je što je grobar. Recimo Stojković je govno poturčeno izdajničko grobarsko, pa mu se ništa ne može zamjeriti što se tiče igre u reprezentaciji, naprotiv.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
papučar je napisao:
други кривац за гол Јерменије. И твоја дјечачка заљубљеност у Богдановића је била симпатична на почетку, сад си само напоран са њим.

A da ti počneš nositi naočale ako ništa? Koji golman brani gol iz peterca ako niko ne čuva protivničkog igrača?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
@Papucha,nisi izdrzo a da se ne zakacis :lol:
A vas nepar lijepo na temu navijacka prepucavanja odnosno navijacke frustracije pa tamo pljujte svakoga ko igra za reprezentaciju da li u fudbalu ili u kosarci ili a ima bilo kakve veze sa Partizanom.Na toj temi mozes izbacivati ocaj iz sebe ali ga nikad neces izbaciti.
U tome vas nekoliko mozete na Olimpijadu ako ikada bude takva disciplina.Zagarantovan vam je uspjeh.
Mozda bi Rajkovic koji prima gol sa metEr bolje branio.
Sto se Bogdana tice,ja njega gotivim kao odlicnog igraca i zbog onoga sto je ucinio za Partizan a i za reprezentaciju.Naravno i zbog onoga sto je uradio vama.Vi averziju da ne kazem mrznju prema njemu niste mogli sakriti kada je reprezentacija igrala alooo i onda vam je kako napisah zacepio labrnje.Nicije simpatije prema tom igracu se ne mogu porediti sa tvojom histerijom uopste pod kojom si od kako si na forumu.Jos juce si bio vidno sjeban zbog konkretnih komentara navijaca Borca u vezi vaseg tima za koji navijate.Nisi se plaho suprostavljo.Prpa,a?
Veceras isto.Znaci koliko si histerican da ne krijes neke stvari ni kada reprezentacija igra.Odavno.
Poslije svega,na kraju bi ti jos i upravljao ko ce gdje i sta pisat :lol:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Носим наочале. Не може оно нико одбранити али може изаћи са линије кад му лопта лети у петерац. Зока може ли се овај Галеб како регулисати, бар да му се едитују постови гдје спомиње лабрњу, хистерију, прпу и гомилу осталих глупости или да га напушим курцем, добијем бан, а он настави по старом.

Poslednji put menjao papučar dana 11 Okt 2014, 21:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja sam zadovoljan Srbijom, sada jos opasnu Albaniju da savladaju.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:46 
Administrator
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Носим наочале. Не може оно нико одбранити али може изаћи са линије кад му лопта лети у петерац.

A da je izašao i ipak primio gol bilo bi "što nije ostao na liniji"...ako čovjek koji je proveo više vremena među stativama na zvaničinim utakmicama nego svi mi ganjajući loptu meni kaže da ono nije greška golmana ja nemam razloga da uopšte sumnjam u to...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
TOŠIĆ JE DEBIL

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ljudi sta se lozite toliko,covjek ne zna gdje je u zivotu,ja sam mu evo odgovorio da se malo raspuse :lol:

Evo gola,ko zaista hoce da vidi ponovo...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ej8ZnHd6tKY[/youtube]

Odbrana je ovde zakazala skroz...prolazi covjek kao kroz kuruze a ovaj na dva metra sam ispred gola,sta moze tu bilo koji golman.
Kakav cirkus,znaci Boze :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Debil i to teski je bio i Pantelic pa smo bolan bili prinudjeni da ga gledamo.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Зока, ајд ти мени реци како стоје ствари са Галебом. Није смислен пост написао него је нон стоп мјерење патке ЦЗ-Партизан, што је ок, док не крене са личним прозивкама. Мени пријетња трајним кад напишем гробарско крдо, он ђубри нон стоп кад се појави па ником ништа.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Eh da je samo pantelic.pantela je bar budala pa se mogao trpiti

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:56 
Administrator
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Зока, ајд ти мени реци како стоје ствари са Галебом. Није смислен пост написао него је нон стоп мјерење патке ЦЗ-Партизан, што је ок, док не крене са личним прозивкама. Мени пријетња трајним кад напишем гробарско крдо, он ђубри нон стоп кад се појави па ником ништа.

Ja uglavnom proletim kroz njegova pisanija al' nisam primjetio da je večeras nekoga vrijeđao lično? To što piše nebuloze, tu pomoći nema.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Ja objektivno posmatram stvari.Tosic nije briljirao,izuzev gola,ali izjaviti da je Stojkovic kriv za primljen gol... :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
Mozda je bolje da stavi Baneta na stoperu, ova dvojica su kriticni. Kad bi npr Nastasic bio pored Baneta to bi bilo dosta bolje, a barem bekova imamo.

Sta je falilo stoperima? Pa kad si na vjetrometini ne mozes da izgledas sigurno. Veceras su Jermeni isli dvocifren broj puta 3 na 2, 4 na 3 i 5 na 4, uvijek ima visak, a to je zato sto nije bilo kretanja nase sredine osim Matica. Tog momka mi je stvarno zao, sam igra. Tadic se pogubi, Tosic standardan sa svojim forama, Gudelj se nesto trudi, ali dzaba je, ne moze.

Jermeni su nas pretrcali, brutalno pretrcali, to je velika sramota. Kretanje pri nasem napadu se svodi na lagana trckaranja, ne moze se tako igrati! Ma bjez, uvijek isti smor sa njima.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Носим наочале. Не може оно нико одбранити али може изаћи са линије кад му лопта лети у петерац. Зока може ли се овај Галеб како регулисати, бар да му се едитују постови гдје спомиње лабрњу, хистерију, прпу и гомилу осталих глупости или да га напушим курцем, добијем бан, а он настави по старом.

Ti si odavno zasluzio troban sa ovog foruma a o glupostima i uvredeama koje si napisao ovde ne treba se diskutovati.valjda ti nece ta pateticna kme kme prica proci jer ne vidim sta je uvredljivo u mojim komentarima.A o nekom internet napusavanju (za to si samo i sposoban, sto smo vidjeli)sam ti odavno napisao.Nemoj se provaljivat vise sa komentarima u vezi reprezentacije,tenisa,napusavanja itd.
Nemoj nas opterecivati sa svojim licnim stvarima,sujeta,patetika,nas to ne zanima.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pingvin je napisao:
Ja objektivno posmatram stvari.Tosic nije briljirao,izuzev gola,ali izjaviti da je Stojkovic kriv za primljen gol... :roll: :roll:

A ko je to veceras briljirao osim matica i stojkovica,niko.
Ali eto ovi gledaju utakmicu i cim tosic nesto pogresno uradi vilene ko neslani.i bane je sa dva metra od gola loptu glavom pogodio sebe u prst od noge pa niko da skace da mu jebe mater debilsku na forumu

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Галеб je napisao:
papučar je napisao:

Ti si odavno zasluzio troban sa ovog foruma a o glupostima i uvredeama koje si napisao ovde ne treba se diskutovati.valjda ti nece ta pateticna kme kme prica proci jer ne vidim sta je uvredljivo u mojim komentarima.A o nekom internet napusavanju (za to si samo i sposoban, sto smo vidjeli)sam ti odavno napisao.Nemoj se provaljivat vise sa komentarima u vezi reprezentacije,tenisa,napusavanja itd.
Nemoj nas opterecivati sa svojim licnim stvarima,sujeta,patetika,nas to ne zanima.

Попије л се?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eo imamo sansu.Albanija nerijeseno sa Danskom.Mozda bi bilo bolje da je pobjedila ali oni opet nisu izgubili.Zbog cega ljudi misle da i danas te manje zvucne reprezentacije,Albanija,Armenija,Azerbejdzan,Island,itd...sluze za nabijanje i da se moraju dobiti.Trebamo ih makar sa 1:0 dobiti,nije bitno kako,u BG i dobra situacija.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Галеб je napisao:
papučar je napisao:

Попије л се?

aj´ pali Bog ti pomogo :lol:

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 777, 778, 779, 780, 781, 782, 783 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]