mandrak je napisao:
evo tek sad vidim gol,bas lijep ali mi nista ne znaci.ovaj gore neki pacenik napisao rekao bi covjek odbila se tosicu od noge
Klasika.
Ima bisera kol´ko hoces,toga vidim ne manjka.Vjerovatno bi taj puno bolje
Npr...Holandija se lijepo patila kuci protiv Kazahstana,Italija jedva kod kuce sa Azerbejdzanom,Slovaci ga surduknuse Spaniji a Cesi Turskoj u gostima,Rumunija nije u stanju da dobije kuci Madjare kojima je odavno ovaj sport u banani,u nasoj grupi Portugal se kuci obrukao kao niko protiv Albanije,itd...Sve se to i nama moze desiti, mozemo reci takodje sta nas boli patka za druge,ali ja sam svjestan,ne znam za ostale,da je nasa reprezentacija za sada onako osrednja i samo mozemo prizeljkivati bolje rezultate.
Sa mnogo boljim igracima i mnogo boljom(jacom) postavom ranije smo dozivljavali neprijatnosti od reprezentacije.
Ajmo sacekat mec u utorak,pa eto mozda nakon druge utakmice cemo imati vise razloga za pljuvanje Tosica

ili nekog drugog.
Napisao sam,reprezentacija jeste za negativne kritike veceras ali em smo ipak uzeli bod,em nismo porazeni a sekunda je falila i ajmo malo sacekati da ovo odmakne pa onda da ospemo po njima ili more bit´ da se u nastavku situacija odvija u nasu korist i da bude ipak na kraju sve OK.
Mada kontam,daj Boze i kad bi bilo dobro da ne bude opet nekog pljuckanja.