skeva je napisao:
Slazem se sa ovim stavom Advokata. Reprezentacija nije klub, tu igras srcem, ne za pare. Ljajic je oduvijek bio mali naduvanko, dakle cao. Subotic se nesto sjebao, ali ako ne zeli onda ok, nek igra neko drugi ko zeli. bitno je da Advokat stvori tim, kao sto ga je Djordevic u kosarci stvorio.
Nista manji od Mitrovica. Ok, mali je tvrdoglav prilicno, ali ne treba se grijesiti od decka jer je pristao ponovo da se vrati u selekciju, a mogao je da je odjebe odmah u startu, poput Vidica, Lukovica, a sad evo i Subotica.. Istina jeste da mu je nelagodno od sveprisutne atmosfere vaskolikog ispraznog 'Srbovanja'.. od turneje po americi, do utakmice sa Francuskom i Baje malog knindze preko razglasa! Ne znam jel si cuo.. I meni je pun Q vec toga, busanje u prsa- cemu!?? Uradite nesto na terenu pa se onda kitite patriotskim perjem.
Kako bi se ti osjecao da si npr. jedan Boateng, a prije utakmice ti puste 'Sieg Heil Viktoria!', 'Arische Kämpfer' i sl. nebuloze..
Od Advokata sam ocekivao upravo da smanji te prenaglasene nacionalne strasti oko selekcije. Vjerovatno je i Ljajic sam mislio da ce umanje sa tim.. Majku mu, ocemol ikad postat dio normalnog svijeta!
Slazem se da je poenta i kljucno da se stvori dobra atmosfera oko tima, al dosta brate i smrdi u ovim danasnjim izjavama, i za Mitrovica jeste u pravu i mora da ulozi veci trud u svojim nastupima.. Decko je lumpovao po splavovima malo pred utakmicu sa Francuzima i to je ok sto mu je vec uputio ukor. Ali u vezi Ljajica mislim da je to prije odluka Toleta i ekipe, jerbo si misle da su oni iskljucivi nosioci akreditiva srpstva..

Za Dika sam mislio da je beskompromisan covjek, ali bice da sam se grdno prevario.. mislim ono jos, Danko Lazovic!
Koliko god sam bio odusevljen u pocetku, tako od danas od ovih nemustih izjava sve mi se cini da se vracamo na stari luzeranjski put.. jbg!