banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 14:56 Danas je 28 Jun 2026, 14:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 767, 768, 769, 770, 771, 772, 773 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Erazmo Roterdamski je napisao:
Čovječe, Marković će vjerovatno biti u prvom timu. Gdje ćeš njega u mlade gurati? Jojić je isto tako vrlo bitan za A tim.
Jedino, da su normalni, mogli su se dogovoriti da Đuričić igra za mlade, jer neće sigurno igrati ovamo.

Trebao je da bude Ljajic umjesto njega. Decko je potpuno pogubio samopuzdanje - veca minutaza u mladoj bi mu mnogo vise odgovarala da se opet vrati u ritam.. S druge strane nisam nesto siguran ni u njega da li je vrijedan tolike povike kao extratalenta. Nista jos nije pokazao u Liverpulu, osim da mu da po sprintu i pravolinijski se zakuca u prvog cuvara ispred sebe..

Ni Jojic jos ne ulijeva toliko povjerenje - nista vise od jednog Gudelja.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Haha aj nemoj zajebavati,pa brkic uopste ne brani vise od godinu dana

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Michigenac je napisao:
Čovječe, Marković će vjerovatno biti u prvom timu. Gdje ćeš njega u mlade gurati? Jojić je isto tako vrlo bitan za A tim.
Jedino, da su normalni, mogli su se dogovoriti da Đuričić igra za mlade, jer neće sigurno igrati ovamo.

Trebao je da bude Ljajic umjesto njega. Decko je potpuno pogubio samopuzdanje - veca minutaza u mladoj bi mu mnogo vise odgovarala da se opet vrati u ritam.. S druge strane nisam nesto siguran ni u njega da li je vrijedan tolike povike kao extratalenta. Nista jos nije pokazao u Liverpulu, osim da mu da po sprintu i pravolinijski se zakuca u prvog cuvara ispred sebe..

Nije se snašao Lazar u Engleskoj, ali je potreban reprezentaciji. Aj nek Gudelj igra u prvoj, ali ko će biti zamjena? Najbolje da Rađa i Ignjovski ulaze sa klupe.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poznato mi je i to, al nebitno , nece braniti ni jedan ni drugi.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma to sam erazemu odgovorio za brkica.njega je prosle godine prvo izbacio onaj kelava iz dinama pa kad su vidili da je i on tele onda ga izbacio neki klinjo 15-17 godina.tako sam citao ne znam jel tacno

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:39 
Bič božji
Bič božji

Ja ne znam gdje je on sad uopšte. Da li brani imalo? Nekada je vuklo na to da bi moglo biti nešto do njega, ali potonuo je. Ja bih pozvao Lukača i Rajkovića u reprezentaciju nek vide malo pa onda neko da zamijeni Mustafsona.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Michigenac je napisao:

Nije se snašao Lazar u Engleskoj, ali je potreban reprezentaciji. Aj nek Gudelj igra u prvoj, ali ko će biti zamjena? Najbolje da Rađa i Ignjovski ulaze sa klupe.

Kad povrati samopouzdanje i dokaze se ponovo nek ga mece onda i u startnih 11. Jojic je zahvalan kao dzoker da unese svjezinu, kao sto bi mogao i Lazar. Ipak bili bi korisnijii u ovom momentu da nastupaju za mladu.
Ali mislim da je i Kuzmanovic i dalje jaci igrac od Jojica -defanzivno sasvim sigurno, i u trenutku kad su nam stoperske pozicije u raspadu pa treba da se krpi ispred njih, ofanzivno nisam toliko siguran.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Slazem se sa ovim stavom Advokata. Reprezentacija nije klub, tu igras srcem, ne za pare. Ljajic je oduvijek bio mali naduvanko, dakle cao. Subotic se nesto sjebao, ali ako ne zeli onda ok, nek igra neko drugi ko zeli. bitno je da Advokat stvori tim, kao sto ga je Djordevic u kosarci stvorio.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pročitah samo ovaj članak iz mozzarta prije dve stranice,nisam uopšte mogao izdržat da pročitam vaše komentare,pa se unaprijed izvinjavam ako sam nekoga forumaša povrijedio,ko je drugačije pisao...

subotiću,seljačino iz kulaša,napuši se kurca!!!

a ovog ljajića neću ni komentarisati zbog nekih pravila foruma o vrijeđanju na nacionalnoj osnovi,ugrišću se za jezik...

:angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Citiraj:
"Uz dužno poštovanje Mitroviću, nije isto davati golove u Engleskoj i Belgiji, Holandiji... Moraće još da unapredi svoju igru i da se dokaže na treninzima i utakmicama. Naravno da ću o svemu ovome pričati i sa njim lično", rekao je Advokat.

jebem li ti mamicu nafuranu!
neka markovic onda igra koji ne daje golove i nije standardan u l'poolu...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Slazem se sa ovim stavom Advokata. Reprezentacija nije klub, tu igras srcem, ne za pare. Ljajic je oduvijek bio mali naduvanko, dakle cao. Subotic se nesto sjebao, ali ako ne zeli onda ok, nek igra neko drugi ko zeli. bitno je da Advokat stvori tim, kao sto ga je Djordevic u kosarci stvorio.

Nista manji od Mitrovica. Ok, mali je tvrdoglav prilicno, ali ne treba se grijesiti od decka jer je pristao ponovo da se vrati u selekciju, a mogao je da je odjebe odmah u startu, poput Vidica, Lukovica, a sad evo i Subotica.. Istina jeste da mu je nelagodno od sveprisutne atmosfere vaskolikog ispraznog 'Srbovanja'.. od turneje po americi, do utakmice sa Francuskom i Baje malog knindze preko razglasa! Ne znam jel si cuo.. I meni je pun Q vec toga, busanje u prsa- cemu!?? Uradite nesto na terenu pa se onda kitite patriotskim perjem.
Kako bi se ti osjecao da si npr. jedan Boateng, a prije utakmice ti puste 'Sieg Heil Viktoria!', 'Arische Kämpfer' i sl. nebuloze..

Od Advokata sam ocekivao upravo da smanji te prenaglasene nacionalne strasti oko selekcije. Vjerovatno je i Ljajic sam mislio da ce umanje sa tim.. Majku mu, ocemol ikad postat dio normalnog svijeta! :angry3:

Slazem se da je poenta i kljucno da se stvori dobra atmosfera oko tima, al dosta brate i smrdi u ovim danasnjim izjavama, i za Mitrovica jeste u pravu i mora da ulozi veci trud u svojim nastupima.. Decko je lumpovao po splavovima malo pred utakmicu sa Francuzima i to je ok sto mu je vec uputio ukor. Ali u vezi Ljajica mislim da je to prije odluka Toleta i ekipe, jerbo si misle da su oni iskljucivi nosioci akreditiva srpstva.. :angry4: Za Dika sam mislio da je beskompromisan covjek, ali bice da sam se grdno prevario.. mislim ono jos, Danko Lazovic! ](*,)

Koliko god sam bio odusevljen u pocetku, tako od danas od ovih nemustih izjava sve mi se cini da se vracamo na stari luzeranjski put.. jbg! :confused4:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja sam odmah bio protiv Advokata, ko i protiv svakog stranca. A pogotovo protiv ovog idiota. Eto vam sad; znojite se zbog bolida.

Danko Lazovic. O nedeljo!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 19:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tasko,da su neka druga dvojica u pitanju,razumio bih i tvoj post,a ne bih ih ni ja zabijao odakle su dosli...

ali bas ova dvojica su i kod sinise imali muzicke zelje...ljajic nije igrao nikako,a subotic odustao nakon hrvata...

ja licno imam nulti stepen tolerancije prema takvima....ako sam za jednog nemanju vidica mogao pisati ovako,mogu i za ova dva govanjca...

igra se za drzavu,a ne za toleta,menadzere,sinisu ili advokata...

kad sam neki dan procitao izjavu nemanje bjelice,kakao ce igrati svako ljeto dok ga budu zvali,nejezio sam se :-?...a tako prirodna stvar :(

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 22:52 
Bič božji
Bič božji

Šlageru, slaže se sa tobom, ali kontam da u našoj reprezentaciji ima svega pa možda čovjeku dopizdi. Nije da branim neke igrače, ali izgleda da smo sjebani nešto.
Samo onda za vrijeme Antića je to bilo ok, čini mi se, i onda su i bili neki rezultati.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
U globalu se slazem sa Slagerom, al' dovoljno mi da se sjetim Sinise konjskor rumenog kurca Mihajlovica i sastava Srbije protiv Hrvatske u Zg-u, pa onda one maloumnosti po Skoplju, odron od tima i kad je prozivao igrace i da uopste ne budem ljut na Subotica ili nekog ko je postupio tako i digao ruke. Ako neko ide dobrovoljno da igra za svoju zemlju onda valjda nije ni zasluzio da ga poluautoriteti jebu u glavu.

Bane i Kolarov su to progutali, al' se nema razloga zamjeriti Suboticu koji se distancirao od toga. Koliko se mogu sjetiti, ni tada on nije rekao ruznu rijec o bilo kome

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 23:04 
Bič božji
Bič božji

Meni je ono u Makedoniji vrhunac gluposti bio. Miha našao šiljiti kurac na Banetu. Ljudini najvećoj kod nas. Čuj njega satviti na klupu i onaj nesretni Tomović koji je igrao umjesto njega napravi penal. Tad smo otprilike i sjebali kvalifikacije. Ali eto on nije rekao ružnu riječ o Mihi. Ali neko ko je možda drugi temperament bi se posvađao i ne bi igrao za reprezentaciju dok je ovaj tu.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Basta Ivanovic ?? Kolarov
Ko ce da igra pored Ivanovica?
Nastasic nije minute igrao, nema ga na klupi, on otpada.
Stefan Mitrovic nije odigrao mec, ludost ga staviti i nije nivo za A tim.
Tomovic nije kadar redovan u Violi biti, a kamoli u reprezentaciji i jos mu nije primarna pozicija centralni.
I za kraj ovaj Tosic bude li on tek smo onda najebali.
Znaci moj pik Nastasic, najmanje zlo u odnosu na ovu trojicu.

Zadnji vezni Jojic i Matic, to je lako.
Onda trojac ispred ove dvojice Tadic sigurno, Tosic(kakav takav je igra u CSKA standardno) i kontam Markovic iako je los u LFC, ipak ce biti dobar za nas raspali tim protiv Jermena i Albanaca.
Napad neka jedan mec pocne jedan, a drugi drugi napadac i neka bude izmjena u 60.min, Lazovica ostaviti zakucanog na klupi.

Necu o Advokatu nista govoriti, zavrne li 6.bodova ima prolaz kod mene, igra ne mora biti nikakva samo neka utjera go vise protivnicima.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 09:14 
Bič božji
Bič božji

Tošić igra tamo u Turskoj koliko sam vidio. Nije on loš igrač. Možda bi mogao uskočiti, jer pitanje je kakav je Nastasić sad. Žao mi da Bane ne igra beka.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 09:17 
Bič božji
Bič božji

http://mondo.rs/a732559/Sport/Fudbal/Lj ... vicem.html
Vidi sad ovo

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2014, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
I meni zao Baneta na beku, ali mora centralnog, tuga je za Subotom, ali ima pravo umjesto kada je prihvatio poziv da ga titramo po glav i njegujemo poceli zajebavati coeka i eto nam ga.
I ja nesto kontam ne zna se za odbranu nista.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 767, 768, 769, 770, 771, 772, 773 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]