banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 14:55 Danas je 28 Jun 2026, 14:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 766, 767, 768, 769, 770, 771, 772 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2014, 12:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Vazda smo bili govna.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Subotic je davno vec rekao da odustaje od selekcije.. prosto smucilo se decku, kao mnogim prije njega: Vidicu, Aleksandru Lukovicu i dr..
Ljajic je i opet definitivno najuren iz selekcije, rekao bih samo iz razloga sto se nije pozdravio sa publikom na kraju meca protiv Francuske vec je kao prvi odmah otrcao u svlacionicu..
Lazovic i Rajkovic - menadzeri u dosluhu s Toletom opet odradjuju svoje.. Partizan i CZ: jedan za jedan!

Usrali smo motku i jebo nas je ko vec nije...

FSS treba zatrpati GRAD-ovima jednom i zanavijek u momentu dok im traje generalna skupstina i svi su na okupu:

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Subotića je odmah trebalo prekrižiti za sva vremena kad je rekao da uzima "pauzu" od igranja u reprezentaciji....

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne mislis da je problem u FSS-u? Slika

Subotic - decko koji je odbio selekcije SAD-a i Njemacke -svjetskog sampiona, da bi igrao za Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Citiraj:
"Imamo osećaj da Subotić ne želi da igra za reprezentaciju, a kada je već tako, onda je bolje da ga ne zovem, da ostane u klubu i ne remeti ostatak ekipe", rekao je Advokat
Na pitanje novinara da li misli da Subotić neće igrati dok je on selektor, Advokat je rekao:
"Komunicirali smo porukama i mejlovima. Stvari su veoma jasne. Mislim da ga neću više zvati".

"Ne volim da zovem one koji ne igraju u klubovima, ali takvih je 50 odsto u našoj reprezentaciji. Nastasić i Mitrović moraju da se dokažu, bili su solidni protiv Francuske. Pratićemo ih i posle ovog ciklusa će nam biti jasnije da li ćemo moći da ih koristimo ili ćemo da tražimo druga rešenja", rekao je Advokat.

Subotic... nisam pametan... ipak on "voli Srbija" :D

a ovo za Mitrovica je glupoooooooost...kakva izjava kru te ranio!?!?!?!?!?!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:29 
Bič božji
Bič božji

Ne znam šta bih rekao za Subotića. I meni se čini da pomalo izbjegava reprezentaciju, ali vjerovatno to ne radi zato što mu se digao kurac. Sigurno je vidio šta se radi u FSS. Što neko reče, svojevremeno je odbio Njemačku.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Michigenac je napisao:
Ne mislis da je problem u FSS-u? Slika

Subotic - decko koji je odbio selekcije SAD-a i Njemacke -svjetskog sampiona, da bi igrao za Srbiju.

Subotić nije mogao odbiti Njemačku jer nije ni imao pravo nastupa. Odbio je BiH i SAD.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Joj ovaj ce nas jos vise ukopati.subotic kad godje igrao to je radio kao sto radi u borusiji,za razliku od nekih drugih.e sad sto on ne osjeca nikakvu pripadnost dresu,ljudima...je drugi par opanaka.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A ovo za mitrovica mu je klasicno siljenje kurca.cuj treba se dokazati a momak daje gol po utakmici.i nijednog crvenog kartona :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tole je stari UDBAs, sluzba ga je postavila da vodi FSS i samo sluzba moze da ga skine - paraziti koji su nam se napili krvi u zadnjih 30-ak godina. Stanje u FSS-u je paradigma stanja SVrbije kao drzave.. Kako fudbal u Srbiji umire (tj. kako ga ubijaju), tako i ona sama...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mandrak mislim da govori o stoperu, ne napadacu Mitrovicu. :)
A Michigenac ne zajebavaj, sta fali Rajkovicu? Momak 95 godiste, odlicno brani za sad i sigurno je nasa buducnost. Naravno da nece biti prvi golman, ali zasluzio je poziv.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel ovja Ignjoski igra za Anjtraht?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:54 
Bič božji
Bič božji

I ja kontam da ne priča o napadaču Mitroviću.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 13:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A Michigenac ne zajebavaj, sta fali Rajkovicu? Momak 95 godiste, odlicno brani za sad i sigurno je nasa buducnost. Naravno da nece biti prvi golman, ali zasluzio je poziv.

Aha,ma nisam nista danas citao vec samo ovo sto ste vi pisali.
I ne treba igrati ni taj mitrovic a ni nastasic,ovaj ne moze igrati u nekom frajburgu a nastasic ce propasti za mjesec-dva jer je rijetko glup momak.i da smjene pelegrinija on nece nikad dobiti sansu prije mangale i kompanija.a mogao je fino otici u arsenal i igrati svaku utakmicu

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:01 
Bič božji
Bič božji

Negdje pročitah dobar komentar: "Bićemo najslabiji tamo gdej smo bili najjači". Naravno u odbrani.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pa pitanje bili u Arsenalu igrao svaku utakmicu. Ono senilno kljuse gura svoje francuze a Pero Mertesaker je tu siguran.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

Prije svega, svi mladi su trebali da budu upuceni u mladu selekciju za ove utakmice u barazu, osim ajde Nastasica jer smo sad u nedostatku i Subotica potpuno busni na stoperskim pozicijama (o tome sam i ranije govorio)... i Mitrovica jos koji jeste u nasa prva dva napadaca - boljih nemamo! A od Lazovica imamo - Radovic, Scepovic, Djurdjic, Mrdja... svi zu daleko bolji od potonulog Danka. U pitanju je reciprocitet-isti onaj koji je jebavao staru SFRJ kad su morali da idu igraci iz svih republika iako je bilo boljih na odredjenim poicijama - tako i danas po kljucu ako ide jedan iz CZ (Rajkovic), onda mora i jedan iz Partizana (Danko). Realno, i Rajkovic, i Jojic, Djuricic i L.Markovic trebali su da budu upuceni u mladu da se izbore za naredno takmicenje, a onda i za olimpijadu. Ne vidim razlog u ovom momentu da im se pruzi veca minutaza u prvom timu, uzimajuci u obzir i trenutnu formu. A za Rajkovica ne vidim i da ce upste braniti osim u slucaju povrede Stojkovica, ali i tu ima Lukac- da ga zamijeni vjerujem dostojno za sad.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Imao je i Juve i Romu, nije htio. Nek' sjedi sad na tribinama i kuka, nisam mu ja kriv.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Aha,ma nisam nista danas citao vec samo ovo sto ste vi pisali.
I ne treba igrati ni taj mitrovic a ni nastasic,ovaj ne moze igrati u nekom frajburgu a nastasic ce propasti za mjesec-dva jer je rijetko glup momak.i da smjene pelegrinija on nece nikad dobiti sansu prije mangale i kompanija.a mogao je fino otici u arsenal i igrati svaku utakmicu

I sa ovim bi se cini mi se slozio. Gledao sam mislim posljednja dva njegova nastupa za Siti prosle sezone.. Kakav pogub -blago receno!

A koliko god po obicaju trubili da nam je odbrana najjaci dio tima- uvijek je bila prepuna potenc. kiksara. Pa pored i jednog Vidica, ruku na srce, ni Subota tu nije zaostajao.. Iole ofanzivno jaca selekcija koja bi na teren izasla bez respekta prema nama, u takmicarskoj formi i borbenom maniru, uvijek bi nas pomela.. jal Holandija, jal Argentina, jal Belgija...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2014, 14:21 
Bič božji
Bič božji

Čovječe, Marković će vjerovatno biti u prvom timu. Gdje ćeš njega u mlade gurati? Jojić je isto tako vrlo bitan za A tim.
Jedino, da su normalni, mogli su se dogovoriti da Đuričić igra za mlade, jer neće sigurno igrati ovamo.
I Lukač nije pozvan uopšte, već Brkić.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 766, 767, 768, 769, 770, 771, 772 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]