enc0re je napisao:
Ovdje se priča o trenutno najboljem centru u Evropi. Neko je očigledno znao šta radi. A i nije jedini primjer.
A svakako prije komentarisanja treba pogledati u svoje dvorište. Probaj pod imenom Ivan Todorović (ne, ni ja ne znam ko je on ustvari).
30k mjesečno

Brate aj' da ti pojasnim ukratko.. Napisao sam poduži post, ali mi se pobrisao.
Ugovor je u svijetu sporta sveto pismo. Ugovor na određen garantovani iznos, daje onaj ko je u stanju da ga plati. Klub koji tek punoljetnon klincu da ugovor sa garantovanih 800 000 evra za četiri sezone je klub koji ima budžet da tako nešto isplati. To su ozbiljne cifre i za EL nivo, čak i sada kad su plate nešto veće, a kamoli prije 6 godina kad je ugovor potpisan. Kako i na koji način se to uklapa u priču o stipendijama, simboličnin platama i magiji stvaranja igrača i rezultata od ničega, koju su vam servirali Dule i Todorić?
O Zvezdi i njenom poslovanju u kriznim vremenima, nema potrebe da se nešto posebno piše. Jasno je da je za to rasipništvo i odsistvo plana i strategije plaćena visoka cijena i od toga niko ne bježi ill pokušava to da opravda.