banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2011, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Brigate BL je napisao:
Ove godine koliko znam samo Grobari i Torica Pazar su bili na tribinama

Ja recimo znam za vise, kao sto su navijaci Manchestera, Chelsea, Totenhema i bukvalno svi ostali iz kola u subotu.
Ove godine su zajedno bili uskrs i vaskrs kako to da samo delije bojkotuju, ostali su svi nevjernici ili sta vec?

I to najvazniji derbi u sezoni, i to tim u najvecim govnima...

Mislis da je njima bilo lijepo igrati bez delija?
Mislis da su ponosni na to?
Ako jesu, trebali su predati mec, bojkotovati i oni i kraj price.

Sramota za Zvezdu, sramota za Srbiju, sramota za fudbal...

Dvije godine Partizan uzima titulu samo zbog grobara, a ove face sa sjevera jedini u Evropi bojkotuju, hahahaha, presmijesno!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 10:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mene iskreno boli briga za Mancester ,Celsi, Totenhem, mene samo Zvezda interesuje a ona igra u Srbiji. Ako su donijeli takvu odluku prije tri godine oni ce je stalno postovati . Derbi ne mijenja stvar ni najmanje. Ostali smo zbog titule ne zbog navijaca vec sto nismo znali odgovoriti na igru Partizana. Ne daju Savija, Pedja , Marko golove na terenu vec Kaludjer, Jevta.
Vec kad pametujes koliko si puta bio na utakmici , koliko si puta pomogao timu. Jesi li isao poput nas u Ivanjicu, Smederevo, gledao Cukaricki .
Otici na sjever pa tim momcima koji stalno bude reci nesto u oci...
Ti momci vec dvije godine pune sjever a gdje su ljubitelji fuddbala, sad bar imaju sta gledati

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
http://www.crvenazvezdafk.com/film-o-de ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Mene iskreno boli briga za Mancester ,Celsi, Totenhem, mene samo Zvezda interesuje a ona igra u Srbiji. Ako su donijeli takvu odluku prije tri godine oni ce je stalno postovati . Derbi ne mijenja stvar ni najmanje. Ostali smo zbog titule ne zbog navijaca vec sto nismo znali odgovoriti na igru Partizana. Ne daju Savija, Pedja , Marko golove na terenu vec Kaludjer, Jevta.
Vec kad pametujes koliko si puta bio na utakmici , koliko si puta pomogao timu. Jesi li isao poput nas u Ivanjicu, Smederevo, gledao Cukaricki .
Otici na sjever pa tim momcima koji stalno bude reci nesto u oci...
Ti momci vec dvije godine pune sjever a gdje su ljubitelji fuddbala, sad bar imaju sta gledati

Pa da, mi uvijek nesto izvrcemo, nas zaboli za cijeli svijet, samo za Srbiju, sto onda hrlimo tituli da bi isli u LS ako nas zaboli kurac za ostale.

Opste poznata cinjenica je da su navijaci 12i igrac, a sto se mene tice, nit' sam Grobar, nit' Delija vec navijac Partizana.

Ako si se nasao prozvan a Delija si, onda si s pravom prozvan.
Ali s obzirom na ovo tvoje "ako su donijeli takvu odluku" vidi se da nisi i da nemas razloga da budes prozvan.
Ja upravo o toj odluci i pricam koja je sramotna za Zvezdu i Srbiju...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011, 14:41
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... rakanuquot dok nije doveo Robija molio sam Boga za ovakav naslov,sad vise nisam pametan,malo se i sa saopstenjima primiro.Uglavnom Adzicu bi volio da vidim ledja,a Lukic ima jos fore zbog Robija i niceg drugog.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.crvenazvezdafk.com/duza-pauz ... ontent.htm

Sranje :/

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidjecemo sta mozemo bez njega.... Treba gurnuti u vatru mladje sada kada je gotovo, ako ima neke djece koja mogu napredovati i sl....

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
zerocool je napisao:
http://www.crvenazvezdafk.com/duza-pauza-za-evandra-4362-c1-content.htm

Sranje :/

Bas sranje ...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bahamut izvrces cinjenice...
rekao sam da me boli briga za to sto se u Evropi igra, srpske navijacke grupe su bojkotovale a ti spominjes Englesku, Njemacku.
Ponavljam jel Delije daju golove?.. Mi smo dobili Partizan 4-1 u utakmici pred praznim tribinama
Ja nazalost vise nisam clan Brigata jer sam ove godine bio na samo cetiri utakmice i jednom u kupu, vise sam simpatizer..
Sta su trebali reci eto mi smo tri godine bili SRbi trazili jedno sad cemo odustati jer se igra derbi... Mogu ja nasim vodjama pojedinim mnogo sta zamjeriti ali ne moze se samo kuckati iz fotelje. Kad pokisnes kao pojedinci na Ekerenu(gace mokre :) , kad predjes rumunsku ili bugarsku granicu bez para da bi gledao Zvezdu) ili kao tvoji kad se sjebani vrate sa Artmedije onda pricaj o navijacima.
Najvise volim ove sto se prepucavaju a JNa i Marakanu vidjeli samo na TVu ili isli na evropske utakmice

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svako ima pravo da prica i pise sta hoce.... Sta bahamuta boli kurac gdje i koliko si ti isao na utakmice, ima covjek svoje misljenje i to je to...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 18:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa pitao me he he
ima pravo na misljenje ali ne moze bez osnova napadati grupu kojoj sam nekad pripadao

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa nekad su i oni isli na sve utakmice, a ako je tebi opravdano da saka navijaca bojkutuje utakmicu na veliku subotu dok svi ostali igraju, to je vec tvoja stvar, kao sto skeva rece, svako ima svoje misljenje.
Vjera je oduvijek postojala, ali u zadnje tri godine taj neki bojkot, smijesno i sramotno u isto vrijeme.

101% sam ubijedjen da su delije krive za poraz igraca, da su bili prisutni mozda bi i igraci nastavili tempom iz prvog poluvremena, a tad PFC ne bi imao sanse.
Na nasu srecu, i naravno, uvijek prisutnu podrsku Grobara dobili smo i priblizili se tituli, a vi bojkotujte do mile volje.

Nadam se samo da ce i sledece sezone odlucujuci derbi biti na veliku subotu...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Saka navijaca .... pa od 10 000 koji su stalno na mecevima ove sezone bilo je 50 ljudi...
To je tvoje misljenje ali imali su igraci Delije na prvoj kup utakmici pa su Borha i Kaludjer opet masili....

moze i iduce godine na Veliku subotu samo tad nece odlucivati o sampionu u to sam siguran

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ајде завршите више са причом о неодласку на утакмице на Велику суботу!

На сва питања око тога Бригате БЛ вам је одговорио. Коме се не свиђа став Цигана, нека му се не свиђа и то је то!

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Slazem se da su Delije pojele go ....
U najvaznijoj utakmici sezone ostavili su klub bez podrske, sa smijesnim izgovorom. Cijela Evropa je igrala za vikend, samo su oni nasli da nam drze predavanja o vjeri i moralu. Glupost ljudska je neogranicena. Ovi na sjeveru to dobro znaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 4&ni=21847 :(

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sad mi se stvarno ne da vise pisati o bojkotu :lol: posebno ljudima u foteljama...
Izdala je i Firma Vojvodinu jer su oni izgubili od OFK i Forsi su izdali Rad....

Ta prica oko Dinama nije bila ni realna. Robi je postenjacina i njegova rijec vrijedi vise od ugovora. On ostaje u Zvezdi sigurno samo da ga ovi nasi pojedini dripci ispoštuju sa pojačanjima, njegova plata nije problem...
Uskoro ce mu zena i kcerke u BG tako da mi se cini da on zeli dugorocno...
Jedino sto se nadam velikoj posjeti u nedjelji bar na dosadasnjem nivou 15 000

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 19:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Управо чух, из већ поменутих извора, да је Стевановић велики гробар. Значи ако мисле да га доведу, мораће понудити добру плату, нема ништа на емоције.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 21:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Stevanovic grobar nesto sumnjam ali nije bitno ionako sve zavisi od ponude i njegovih zelja...On je sve veci pik posto trner Dinama ne zeli da pusti Ninkovica , mada nada jos postoji. Iznenadjenja bi nam mogla doci iz Rusije i Njemacke ( da ne pitate odmah za imena nista ne pisem dok ne bude sigurno) a Cosic je blizu da ostane jos godinu dana. ON zeli a u CSKA su procijenili da on jos nije spreman za nivo koji oni ze
INace danas kod nas imas dva grobara a kod njih dva cigana ...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 06:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Stevanovic grobar nesto sumnjam ali nije bitno ionako sve zavisi od ponude i njegovih zelja...On je sve veci pik posto trner Dinama ne zeli da pusti Ninkovica , mada nada jos postoji. Iznenadjenja bi nam mogla doci iz Rusije i Njemacke ( da ne pitate odmah za imena nista ne pisem dok ne bude sigurno) a Cosic je blizu da ostane jos godinu dana. ON zeli a u CSKA su procijenili da on jos nije spreman za nivo koji oni ze
INace danas kod nas imas dva grobara a kod njih dva cigana ...

Koji su to igraci? Haj da pogadjam, cijenim da je Boban Bajkovic grobar :) .... i mali Lazovic.... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]