Citiraj:
To ćeš ti da izviniš prijatelju. Ja to nigdje nisam rekao. To su sve tvoji proizvoljni zaključci, do kojih se dolazi nekom, meni nepoznatom, logikom.
Па колико сам пратио тему нерјетко си спомињао Ивића и фудбалске величине попут Шишића, који су неправедно отјерани а могли су да пруже Звезди много, а уз то си и редовно блатио садашњу управу па из тога закључујем да би по теби било боље да нам се врате времена од прије годину дана.
Citiraj:
Zvezda igra ljepše, bolje i efikasnije. Prezimila je u Evropi. Ima igrače čija se vrijednost mjeri desetinama miliona eura i siguran zalog za budućnost u vidu već afirmisanih mladih igrača. Dug je saniran, a sponzori se otimaju ko će više da uloži u klub. Da ne zaboravim visprenog trenera vizionara i generalno stučni kadar na nivou... Sportskog direktora u liku Ivana Adžića i ko ono bješe direktor omladinske škole od koje bi u budućnosti trebao da zavisi tim? Ah da, tu je i fondacija koja je donijela milionska sredstva i naravno izbor za šestu Zvezdinu zvezdu koji je htio da prepusti glasanju putem SMS-a, kao da se brai pobjednik nekog trećerazrednog muzičkoge festivala.
Добро је да Звезда игра било како ја бих рекао. Да игра боље него прошле сезоне - игра, презимила у европи није - нисмо ни очекивали, тренутно има играче од којих се може зарадити сигурних 5 милиона евра (Нинков, Лекић, Ђорђевић, Богдановић, Стаменковић, Јевтић), млади играчи се афирмишу (Вилотић, Савић, Микић, Лазовић), спонзора је дефинитивно више него прошле сезоне, додуше недовољно али по мом мишљењу осјетнију зараду од те врсте финансирања треба очекивати тек ове сезоне. Што се тиче тренера и ја лично нисам задовољан тренером, увјерен сам да би Јанковић до сада много више направио од свих насљедника заједно, генерално као и већина нисам задовољан ни Аџићем али исто тако мислим да му треба пружити шансу. Прави резултати његовог рада ће се показати тек у овим квалификацијама за ЛЕ. Да је било промашаја приликом довођења играча - било је и те како, (Мугоша, Обрић) али и солидних појачања, прије свега мислим на Савија, Вилотића, Микића, а вријеме ће дати суд о Рељићу, Каду-у, Трифуновићу, Јеремићу итд. Слажем се и за фондацију, у једном тренутку је давала јако солидне резултате али је остале недоречена (смс за Републику Српску, Црну Гору и дијаспору) па цифра не прелази 70 000 евра, што би по мом мишљењу било таман потребно да се фондација покрене са све рекламном кампањом. Кад смо код избора нове Звезде и ту се слажем са тобом, односно за тим није у овом тренутку уопште било потребе. Шта год мислио, ја нисам слабовид па да не видим пропусте, али не желим исто тако да пљунем по свему и да кажем, шутните се ногом у пакшу, што даље од Маракане. Ако смо ишта увидјели у претходим годинама, најлакше је било рећи марш из Звезде, питање је шта нам је то доброга донијело?
Citiraj:
Pa ti si već zaključio da ja priželjkujem povratak Toplice i Dan Tane, pa ne kontam što me onda to pitaš.
Uostalom, kad već potežemo to pitanje, između Dragoljuba Lekića, Lukića i prelazne uprave, koji su se nudili kao rješenje, smatrao sam da je prelazna uprava bila najoptimalnije rješenje. Lekić je mutan lik. Lukić iza sebe nije imao ništa što bi ga kvalifikovalo kao čovjeka sposobnog da vodi Zvezdu, a prelazna uprava, odradila bi posao do pojave adekvatnog kandidata ili do privatizacije.
Пошто очигледно имам погрешно тумачење, ти ми реци кога прижељкујеш на руководећим позицијама?
Држава је толико ажурна да приватизација само што није, Лекић је заиста прави кандидат немам ријечи, а иначе у овој години број кандидата за руковођење клубом је био енормно висок тако да би заиста било права штета не изабрати некога од њих

.