banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 00:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Па кад се већ трудиш да браниш овакве кретенске потезе управе, могао си бар да укључиш мозак или да то не радиш по неком аутоматизму.
Човјек је питао шта је са мегаломанским обећањима и великим банкама, а није говорио о Агробанци директно. А да је та банка пиљара у односу на Московску у економском смислу, не вјерујем да треба појашљавати.
Што се тиче Савића, па ово је шамар Нинкову, највећи у каријери. Не вјерујем да се момак икада осјећао одбаченије од екипе за коју је изгарао неколико сезона. Том момку се можда могло нешто приговорити, али труд за свети дрес, а касније и показане фудбалске способности, никако. Овим потезом му се пљунуло у фацу ријечима: "Ко те ј***, ти ћеш бити продат, нама ваља ове медиокритете уздисати у небеса." Савић сам по себи, ничим изазван, навлачи њиховим потезима на себе само негативне мисли свих Звездаша. Играч који је имао шансу испред многих, који улази на дербију као полушпиц, а у ствари је штопер, играч који је замјеник капитена прије понајбољег играча са дугачким стажом у клубу, а који то објективно не заслужује, још увијек. А та прича о томе како се рачуна на наредне генерације је смјешна. Па на кога је боље да се други, будући играчи угледају? На голобрадог татиног сина/кумчета бившег тренера који је туђим потезима, а не личним заслугама ту гдје се налази (понављам, толику протекцију још увијек није узаслужио)? Или на момка који се за своје мјесто изборио својим трудом, залагањем, а касније постао један од најбољих на својој позицији, што га је довело и до дреса репрезентације у неколико наврата? Каква је то порука младима из Звездиног погона? Оно што је ДО САДА увијек била карактеристика, то је да је у нашем клубу скоро увијек трака била на ономе ко је највише заслужује, а код комштија по бабу и по стричевима. Њима у једној сезони по пет играча носе траку, у смјенама.
Да додам, Америка.
Зар није управа дала зелено свјетло још неколицини играча? Зашто они ризикују повреду трчакарајући по ливадамама Чикага? Ко то у Звезди неће бити продат ако дође иоле просјечна понуда? Мани ме глупих изговора за мафијашке потезе. Шта би са Лукићевим:"Отјераћемо менаџере из Звезде?" Па њему су читаве сезоне менаџери састављали екипу. Богдановић, Савио, Рељић, Блажић...
Нога у дупе сељачини ћелавој, па нек качи своје ратне слике на фејсбуку и кења о српству и да са собом поведе свог неспособног сарадника/коцкара да не гледам више њихове скаутске егзибиције и изборе тренера.
П.С. - одговорих у исто вријеме, Тј док сам ја свој куцао ти улети. Нитро, Нитро, никако се ми ускладити са овим копи-пејст активностима... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Сезона 2009/2010 је завршена за ФК Црвена Звезда, остао је неколико ревијалних мечева у Чикагу и онда буквално распуст. Па тако и ову тему треба лагано затварати.

Освојен Куп, други у првенству, у Европи давно испали. Гдје смо били прије годину дана, а гдје смо сад, о томе је пуно писано. Вјероватно се сви слажемо да је боље него прије годину дана. Вјероватно ћемо се сви сложити да је ова Лукићева гарнитура боља од оне Конобарове.

Сигурно се нећемо сложити да ли је стање добро или није, да ли идемо на боље или стагнирамо, да ли ова управа и људи који воде Звезду могу урадити да догодине у ово доба кажемо: "Сад је боље него прије годину дана!". Да не понављамо причу, писали смо о томе доста. По мени, ови људи нису достојни функција који обављају у ФКЦЗ (издвојио бих људе у маркетингу), али прича је шира и тиче се државе, приватизације, власничких односа, провођења закона и тако даље.

Иде одмор. Неко ће отићи (како би нас све обрадовало кад би Блажић или Богдановић нашли ангажман у иностранству!), неко ће доћи. Видјећемо ко ће бити тренер. Не видим Лукићеву вољу да промјени спортског директора. Али то је за нову тему под називом "ФК Црвена Звезда 2010/2011"...

Још да само споменем овдје шта нас чека. У новој сезони у Србији иста мета, исто одстојање. Идемо да узмемо дуплу круну, супарник је као и увијек Партизан, можда Војводина ако доведе доброг тренера да води сигурно квалитетан тим.
Шта нас чека у Европи? Квалификације за Лигу Европа. Стартујемо у трећем колу квалификација и да би дошли до групне фазе, морамо проћи треће и четврто коло квалификација. А погледајте ко нас чека у четвром колу и нека ми неко каже да овакав тим може да се носи са неким од тимова у четвртој јакосној групи тих квалификација:

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Poprilicno teski protivnici, cak sta vise gori put moze imati Zvezda nego Partizan

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nisam siguran da su to potencijalni protivnici, jer to uvijek zavisi i od toga koje ekipe ispadnu iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Uostalom, Zvezda ima malo bolji koeficijent ove nego prošle godine, ali bilo bi pravo mučenje sad tražiti sve moguće opcije. Ono u šta možemo biti sigurni je da nema više lakih utakmica u Evropi. Najbitnije od svega je kako će se popuniti pozicije u timu (lijevi bek prije svega, pa lijevo krilo, napadač a dobro bi došao i dobar stoper), a to zavisi i od količine pristiglog novca od prodaje, kao i od toga da li će nam menadžeri dati pravu robu ili uvaliti krš, jer manje-više to preko njih ide.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Освојен Куп, други у првенству, у Европи давно испали. Гдје смо били прије годину дана, а гдје смо сад, о томе је пуно писано. Вјероватно се сви слажемо да је боље него прије годину дана. Вјероватно ћемо се сви сложити да је ова Лукићева гарнитура боља од оне Конобарове.

Слажем се!

Citiraj:
A ko je spominjao dotične? Ja jedino vidim da branioci lika i djela Arkanovgo gardiste i Šarićevog potrčka, njih spominju kao svoj glavni argument u objašnjavanju zašto je sada bolje...

Изводи се закључак, пошто ти ова гарнитура управе не одговара да нам је вријеме да вратимо горе побројане јер су свакако писменији, утицајнији, богатији, ратом неоптерећени итд. Свако ко вјерује да је сада савршено грдно се вара, али исто тако видљива су побољшања на сваком кораку, што сам досад неборјено пута спомињао. Ако је направљен аранжман са Аробанком бар да се дуг репрограмира и то много значи. И ја бих волио да се ради транспарентније, а ко не би? Међутим стање у друштву је тако, глупо је да поредим али и остали клубови се нешто не расипају са бројкама у јавности.

Сада се поставља питање која би руководећа гарнитура била по твојој жељи, односно који су то људи способни/вољни преузети клуб, и драстично поправити стање у којем се клуб налази?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja kad gledam sve ove garniture kako prolaze ne mogu da se otmem utisku da je Piksi jedini htio nesto napravit ali da su ga bukvalno otjerali....

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Изводи се закључак, пошто ти ова гарнитура управе не одговара да нам је вријеме да вратимо горе побројане јер су свакако писменији, утицајнији, богатији, ратом неоптерећени итд.

To ćeš ti da izviniš prijatelju. Ja to nigdje nisam rekao. To su sve tvoji proizvoljni zaključci, do kojih se dolazi nekom, meni nepoznatom, logikom.

Citiraj:
Свако ко вјерује да је сада савршено грдно се вара, али исто тако видљива су побољшања на сваком кораку, што сам досад неборјено пута спомињао.

Zvezda igra ljepše, bolje i efikasnije. Prezimila je u Evropi. Ima igrače čija se vrijednost mjeri desetinama miliona eura i siguran zalog za budućnost u vidu već afirmisanih mladih igrača. Dug je saniran, a sponzori se otimaju ko će više da uloži u klub. Da ne zaboravim visprenog trenera vizionara i generalno stučni kadar na nivou... Sportskog direktora u liku Ivana Adžića i ko ono bješe direktor omladinske škole od koje bi u budućnosti trebao da zavisi tim? Ah da, tu je i fondacija koja je donijela milionska sredstva i naravno izbor za šestu Zvezdinu zvezdu koji je htio da prepusti glasanju putem SMS-a, kao da se brai pobjednik nekog trećerazrednog muzičkoge festivala.

Da da... Prosto sam slijep kod očiju kad ne vidim ova poboljšanja na svakom koraku. I sad lijepo, stavi na jednu stranu sve što je Lukić u predizbornoj kampanji obećao, pa pogledaj koliko toga je ispunio. Ostavi se otrcanih floskula o "situaciji u društvu i državi","poboljšanjima na svakom koraku"

I sere mi se živo, od predsjednikove priče o najgoroj situaciji u istoriji kluba i ostalim njegovim iskenjavanjima po novinama. Hiljadu puta ponovljena laž postaje istina, pa on gomile klinaca, kojima istorija svijeta počinje sa 1991. godinom, početkom rata na ovdašnjim prostorima i Zvezdinim osvajanjem Kupa šampiona, može da kupi i potpali tom pričom, ali mene i još puno ljudi ne...
On i njegov pajtos Adžić, jednostavno nisu dostojni toga da pričaju o istoriji Zvezde i o istorijskim uspjesima i istorijskim sezonama. Rajko Mitić se prevrće u grobu...

Citiraj:
Сада се поставља питање која би руководећа гарнитура била по твојој жељи, односно који су то људи способни/вољни преузети клуб, и драстично поправити стање у којем се клуб налази?

Pa ti si već zaključio da ja priželjkujem povratak Toplice i Dan Tane, pa ne kontam što me onda to pitaš.
Uostalom, kad već potežemo to pitanje, između Dragoljuba Lekića, Lukića i prelazne uprave, koji su se nudili kao rješenje, smatrao sam da je prelazna uprava bila najoptimalnije rješenje. Lekić je mutan lik. Lukić iza sebe nije imao ništa što bi ga kvalifikovalo kao čovjeka sposobnog da vodi Zvezdu, a prelazna uprava, odradila bi posao do pojave adekvatnog kandidata ili do privatizacije.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Freak_on_a_leasH je napisao:
Ja kad gledam sve ove garniture kako prolaze ne mogu da se otmem utisku da je Piksi jedini htio nesto napravit ali da su ga bukvalno otjerali....

Slazem se, necu nikad prezaliti sto su ga otjerali..

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
zerocool je napisao:
Freak_on_a_leasH je napisao:

Slazem se, necu nikad prezaliti sto su ga otjerali..

+1

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
CZ: Vešović stiže, Marković daleko

Marko Vešović dogovorio prelazak u Zvezdu, fudbaler OFK Beograda Marković bliži Francuskoj nego Marakani, crveno-beli pregovaraju sa 3 bivša igrač, saznaje B92.
Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Čikagu, ali vodeći ljudi kluba koji su takođe sa ekipom na turniru u Ilinoisu, već rade na pojačanjima i pregovaraju sa igračima koji bi mogli da se pojave već na prozivci na „Marakani“ pred početak nove sezone.

Kako saznaje B92, posao oko dolaska talentovanog crnogorskog fudbalera Marka Vešovića u Beograd već je završen. Mladi igrač sredine terena i igrač Budućnosti za koju je debitovao sa 16 godina, potpisaće ugovor sa crveno-belima već prvog dana prelaznog roka.

Beogradski mediji prenose da su crveno-beli zainteresovani i za prvotimca OFK Beograda Aleksandra Markovića. Njega u svojim redovima žele i crno-beli, međutim, posao „koči“ visoko obeštećenje od čak 700 hiljada evra, ali i klauzula po kojoj bi naredni klub fudbalera OFK Beograda, delio zaradu od narednog transfera po pola sa „romantičarima“. Taj novac je ogroman za najveće srpske klubove u ovom trenutku, pa bi Marković mogao u Francusku.

Kako nezvanično saznaje B92, FK Crvena zvezda trenutno pregovara i sa trojicom bivših igrača o povratku u matični klub, ali za sada nije poznato da li će do tih transfera i doći.

Kako je saopštio predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić, dozvolu za odlazak u inostranstvo imaju Lekić, Ninkov, Bogdanović, pa nema sumnje da će period do početka prelaznog roka, koji zvanično startuje 21. juna biti radan za ljude u Crvenoj zvezdi.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
To ćeš ti da izviniš prijatelju. Ja to nigdje nisam rekao. To su sve tvoji proizvoljni zaključci, do kojih se dolazi nekom, meni nepoznatom, logikom.

Па колико сам пратио тему нерјетко си спомињао Ивића и фудбалске величине попут Шишића, који су неправедно отјерани а могли су да пруже Звезди много, а уз то си и редовно блатио садашњу управу па из тога закључујем да би по теби било боље да нам се врате времена од прије годину дана.

Citiraj:
Zvezda igra ljepše, bolje i efikasnije. Prezimila je u Evropi. Ima igrače čija se vrijednost mjeri desetinama miliona eura i siguran zalog za budućnost u vidu već afirmisanih mladih igrača. Dug je saniran, a sponzori se otimaju ko će više da uloži u klub. Da ne zaboravim visprenog trenera vizionara i generalno stučni kadar na nivou... Sportskog direktora u liku Ivana Adžića i ko ono bješe direktor omladinske škole od koje bi u budućnosti trebao da zavisi tim? Ah da, tu je i fondacija koja je donijela milionska sredstva i naravno izbor za šestu Zvezdinu zvezdu koji je htio da prepusti glasanju putem SMS-a, kao da se brai pobjednik nekog trećerazrednog muzičkoge festivala.

Добро је да Звезда игра било како ја бих рекао. Да игра боље него прошле сезоне - игра, презимила у европи није - нисмо ни очекивали, тренутно има играче од којих се може зарадити сигурних 5 милиона евра (Нинков, Лекић, Ђорђевић, Богдановић, Стаменковић, Јевтић), млади играчи се афирмишу (Вилотић, Савић, Микић, Лазовић), спонзора је дефинитивно више него прошле сезоне, додуше недовољно али по мом мишљењу осјетнију зараду од те врсте финансирања треба очекивати тек ове сезоне. Што се тиче тренера и ја лично нисам задовољан тренером, увјерен сам да би Јанковић до сада много више направио од свих насљедника заједно, генерално као и већина нисам задовољан ни Аџићем али исто тако мислим да му треба пружити шансу. Прави резултати његовог рада ће се показати тек у овим квалификацијама за ЛЕ. Да је било промашаја приликом довођења играча - било је и те како, (Мугоша, Обрић) али и солидних појачања, прије свега мислим на Савија, Вилотића, Микића, а вријеме ће дати суд о Рељићу, Каду-у, Трифуновићу, Јеремићу итд. Слажем се и за фондацију, у једном тренутку је давала јако солидне резултате али је остале недоречена (смс за Републику Српску, Црну Гору и дијаспору) па цифра не прелази 70 000 евра, што би по мом мишљењу било таман потребно да се фондација покрене са све рекламном кампањом. Кад смо код избора нове Звезде и ту се слажем са тобом, односно за тим није у овом тренутку уопште било потребе. Шта год мислио, ја нисам слабовид па да не видим пропусте, али не желим исто тако да пљунем по свему и да кажем, шутните се ногом у пакшу, што даље од Маракане. Ако смо ишта увидјели у претходим годинама, најлакше је било рећи марш из Звезде, питање је шта нам је то доброга донијело?

Citiraj:
Pa ti si već zaključio da ja priželjkujem povratak Toplice i Dan Tane, pa ne kontam što me onda to pitaš.
Uostalom, kad već potežemo to pitanje, između Dragoljuba Lekića, Lukića i prelazne uprave, koji su se nudili kao rješenje, smatrao sam da je prelazna uprava bila najoptimalnije rješenje. Lekić je mutan lik. Lukić iza sebe nije imao ništa što bi ga kvalifikovalo kao čovjeka sposobnog da vodi Zvezdu, a prelazna uprava, odradila bi posao do pojave adekvatnog kandidata ili do privatizacije.

Пошто очигледно имам погрешно тумачење, ти ми реци кога прижељкујеш на руководећим позицијама?
Држава је толико ажурна да приватизација само што није, Лекић је заиста прави кандидат немам ријечи, а иначе у овој години број кандидата за руковођење клубом је био енормно висок тако да би заиста било права штета не изабрати некога од њих :roll: .

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajde malo veselije nešto:)

Zvezda je pobijedila Legiju 1-0, golom Miloša Trifunovića. Bio i penal za nas, Nikolić pogodio prečku. Ima video na sajtu Legije http://legia.com/www/index_en.php?akt=15051
U finalu igramo sa PSG, koji je dobio Čikago Fajrrr sa 1-0.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je ovaj Trifunovic super igrac i cudno mi je da nije igrao u prvoj postavi ove sezone

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro smo se ispromasivali, ali eto ipak pobedismo... Cini mi se iz ovog klipa da je Zvezda mnogo bolje igrala:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A2H9vEKv5NQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Добар потез Мугоше на 0:56. Освјежење. Волио бих да сам га могао више гледати.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako je napravio dobar potez, ne znači i da je dobar igrač (za Zvezdu). Imao je i Blažić dobrih poteza :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нисам ни рекао да је добар играч, већ да бих волио да сам га гледао у Звезди, па да могу имати обухватнији став о томе.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Да игра боље него прошле сезоне - игра, презимила у европи није - нисмо ни очекивали, тренутно има играче од којих се може зарадити сигурних 5 милиона евра (Нинков, Лекић, Ђорђевић, Богдановић, Стаменковић, Јевтић), млади играчи се афирмишу (Вилотић, Савић, Микић, Лазовић), спонзора је дефинитивно више него прошле сезоне, додуше недовољно али по мом мишљењу осјетнију зараду од те врсте финансирања треба очекивати тек ове сезоне.

Vidiš to je stvar subjektivne percepcije. Prodati šest igrača i to iz startnih 11, i zaraditi pet miliona je posao koji bi svako mogao da odradi, tako da se to ne može nazvati nekim dobrim poslovanjem. Vilotić i Mikić su daleko od mladih igrača, jer imaju već 24 i 25 godina, a Savić je daleko od afirmacije. Malo je igrao, a i na to malo, nije pokazao neki vanserijski kvalitet. Lazović je igrao još manje, iako je bio praktično jedina alternativa Lazetiću. Sve u svemu, lako je crno prikazati kao tamno sivo, ali ja tako ne gledam stvari...

Sponzora može biti i da ima više, ali ja koliko znam, većina je potpisala ugovore o nekoj poslovnoj sradnji i kompenzaciji.
Za glavnim sponzorom i ne bih toliko kukao, da ga Lukić nije najavio kao gotovu stvar, čim postane predsjednik. Ja razumijem da se u predizbornoj kampanji svašta priča i obećava, ali mogao je bar da nastupi sa malo uvijenijom pričom, a ovako je ispao samo lažov i ništa drugo. Zbog toga nema ni gram poštovanje od dobrog dijela Zvezdaša, koji ga vide samo kao nužno zlo na čelu kluba...

Da ne spominjem da je važan pokazatelj sposobnosti nekog rukovodioca ili predsjednika, njegvo izbor saradnika. Ja kako vidim, u sektoru sportskih pitanja, to su Adžić i Dostanić... Ako su njih dvojica sposoban kadar i stručnjaci, ja dižem ruke od bilo kakvog praćenja sporta... U sezoni u kojoj rezultat nije morao biti prioritet, jer biti drugi ili četvrti u JSL, ne donosi nikakvu razliku, moralo je biti afirmacije većeg broja igrača i manje opsežene kupovine. Dovođenje 20 i više, uglavnom igrača srednjih godina i sumnjivog kvaliteta, nije i ne može biti pravi put...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://crvenazvezdafk.com/src/-ikago-i- ... -album.htm

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]