banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Eb ga, lose drugo povrijeme, tad su bili bolji i zasluzeno pobjedili.. Ni meni nija jasna zamjena Cosic/Adi ali ajde.. Sad se rijesiti ovih panjeva koji imaju poveliku platu i dovesti 4-5 dobrih igraca pa da konacno uradimo nesto, a i da udjemo u grupe EL..

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Sad čitam izjavu Decembarskog, kaže da je Tošić 75 puta pogriješio kod dodavanja. Citat Decembarskog: "Sve je bilo dobro u prvom poluvremenu, imali smo dvije stopostotne prilike. Zato nisam htio ništa mijenjati. Međutim, mnogo se griješilo i bez potrebe ispucavalo, pogotovo u situacijama kada protivnik nije napadao. Tošić je 75 puta pogriješio pas, a Ćosić je 75 puta slao duge lopte. Igrao je kako on hoće, a ne kako smo se dogovorili. Kada je Addy ušao, dodavao je lopte u noge protivniku. To je bio dio Stanojevićeve taktike koji je želio da njegovi igrači pritisnu moje i da što više griješimo."

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Gledam radovanje glodara u svlačionici posle meča, Stanojević diže pjesmu "Zašto ćutite, pičke ciganske"... Jadno i bijedno, očekivao sam od trenera da bude gospodin čovjek i kulturan, ali bagra je to grobarska.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I ti gledas svakakve gluposti.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias je napisao:
На крају господски цитат господина Станојевића.

Човјек је побиједио. Тачка. Ту се нема шта додати. Али "господски", макар јуче, код њега није постојало. Човјек је скакао и вриштао цијелу утакмицу, на сваку одлуку и судије је псовао све редом. Псовао је и нашу клупу, на крају је опсовао и Делије. Негдје се за то лети на трибине. Ал` понављам, то нити је требало да се деси, нити бих ја то прижељкивао , само причам о понашању. Врхунац глупости, кад на ЈНА без Делија води навијање са "зашто ћутите...", у свлачионици пјевао "курва умире..."
http://www.smedia.rs/sport/vest/45482/aleksandar-stanojevic-fk-partizan-atrakcija-video-fk-crvena-zvezda-Stanojevic-i-igraci-slavili-Kurva-umire-kurva-gasi-se-VIDEO.html
Онда се изивинио јер је био несташан. :wink:
Тресла му се столица јуче, било је бити или не бити. Коцали су обојица, добили су нас на муда и мишиће. Капа доле. Добио је, утолико је веће весеље, радост, али је још млад тренер да буде господин. Роби слично, али за нијансу већи господин. Нијансу.
Уосталом, све то није битно. Пукли смо, остаје титула код њих.
Ми знамо шта нам је даље, треба то спроводити већ сада.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Koja sisa. Može i da osvoji Ligu Šampiona, biće sisa i dalje. D od dostojansva nema...

Citiraj:
али је још млад тренер да буде господин.

Neće on nikad to biti.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jasno mi je da su emocije malo proradile, što se dešava kad se precijeni svoja snaga, a potcijeni protivnik. Ali opet, ovi gore komentari su ko u djece neke. Šta je toliko sablažnjivo u videu, ljudi slave u svlačionici pobjedu nad najvećim rivalom, pjevajući navijačke pjesme? Oh bože, strašno! SIguran sam da se ovakve stvari ne dešavaju u svlačionicama klubova u cijelom svijetu nakon važnih pobjeda. Zamislite da neko postavi vaš snimak sa nekog slavlja gdje se malo opustite i ponesu vas emocije, i onda krenu komentari kako ste seljaci, nemate manire, i slično. Gluposti. Mene više čudi što je najorniji za pjesmu bio Stojković, postade veći grobar od ovog Grobe sa foruma. Ljigavo mi to malo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 16:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.youtube.com/watch?v=d3ADs4hmuNY
Nije on više Vladimir, nego Mustafa.
Jednom prilikom je rekao da mrzi Partizan. To sve govori o njemu kao čovjeku.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Popokatepetl je napisao:
Jasno mi je da su emocije malo proradile, što se dešava kad se precijeni svoja snaga, a potcijeni protivnik. Ali opet, ovi gore komentari su ko u djece neke. Šta je toliko sablažnjivo u videu, ljudi slave u svlačionici pobjedu nad najvećim rivalom, pjevajući navijačke pjesme? Oh bože, strašno! SIguran sam da se ovakve stvari ne dešavaju u svlačionicama klubova u cijelom svijetu nakon važnih pobjeda. Zamislite da neko postavi vaš snimak sa nekog slavlja gdje se malo opustite i ponesu vas emocije, i onda krenu komentari kako ste seljaci, nemate manire, i slično. Gluposti. Mene više čudi što je najorniji za pjesmu bio Stojković, postade veći grobar od ovog Grobe sa foruma. Ljigavo mi to malo.

Nemam ja nista protiv pesme, verovatno bismo i mi isto pevali i slavili, ali covek je trener, vodja i uzor tima, mladih igraca i dece u celoj Srbiji, jer vodi prvaka drzave, a ovako se ponasa... Da je to ostalo unutar svlacionice, pa i da je takav video procureo u javnost, to bi bilo donekle OKi... Ali covek izlazi na teren i peva tu pesmu, gde ga mogu snimiti sve kamere... Priznaces malo je neukusno za coveka na takvom polozaju... Razumem da mu je gorelo pod nogama i da bi porazom u derbiju ostao bez posla, pa da su emocije same potekle, ali ipak treba da se kontrolses, jer ako u naletu emocja ne mozes sebe da obuzdas sta mozes sa 20+ igraca...

mustafu necu ni da komentarisem, o njemu je sve receno

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ček,Lukić je predsjednik najpopularnijeg srpskog fudbalskog kolektiva pa kako se on ponašao do nekidan?Kao huligan.Kako vam to ne smeta.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je li neko branio Lukica ovde?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Lukic je bilde, "s vremena na vreme".

Poslednji put menjao Ташко dana 24 Apr 2011, 17:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Kakvi ste vi panjevi,nemate pojma ni kako vam se predsjednik preziva :lol:

Šala of kors....

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma mahinalno. Gledao Osasunu sinoc, pa sam se sjetio Dejana i gledam sad neke klipove...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma i Hertz je napravio istu grešku :)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar i ti, Herce Brute? :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Jeste OT, ali ...

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/250076/Robert-Prosinecki-bodrio-cerku-na-najmasovnijem-mecu-Serbia-opena-FOTO

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ček,Lukić je predsjednik najpopularnijeg srpskog fudbalskog kolektiva pa kako se on ponašao do nekidan?Kao huligan.Kako vam to ne smeta.

Ja sam recimo upravo dotičnog kritikovao često i svaki put, kad bi se dreljio po medijima, pojavljivao u duksu i na utakmice pokušavao da se gura sa navijačima.A uz sve to pokazivao elementarno nevaspitanje, prepotenciju, manjak dostojanstva i uopšte taj njegov nastup... Jednostavno, zna se kako mora da se ponaša predsjednik, a trener takođe mora da pokaže, ako ništa drugo dostojanstvo.
Stanojević me iskreno razočarao, jer sam mislio da kao bivši selektor omladinske reprezentacije, dakle pedagog i učitelj djeci, neće sebi dozvoliti da j..e majku Zvezdašima i pjeva "kurva umire"...

Bio je gospodin, dok je Partizan dominirao i imao veliku prednost na tabeli. Kad je osjetio da mu neko duva za vrat, ispoljio je i druge osobine, koje nisu baš za pohvalu. Ne mogu recimo da zamislim Gvardiolu, kako ulijeće u svlačionicu i kroz pjesmu, napušava Real sa svojim igračima... To jednostavno ne ide uz poziciju trenera, barem ozbiljnog. I kao što kritikujem Koromana i Slavoljuba Đorđevića, zato što su neotesani prostaci, nedostojni da u Zvezdi nose kapitensku traku, tako ne mogu ni da kažem da je u redu da Stanojević, kao trener Partizana, pjeva prostačke pjesme na račun Zvezde. Ali opet, karakter pojedinaca je njihova stvar i tome ne treba pridavati veliki značaj... Uostalom o ljudima djela govore više od riječi i ne bih ja o dotičnom više, bar ne na ovoj temi...

O derbiju je sve rečeno, Partizan je bio bolji i pobijedio. O Zvezdi će još dosta da se priča, pogotovo o tom igračkom kadru, koji tek ima da se istumba do maksimuma. Robi je za jedne pripreme, od gomile dunstera, sa par kvalitetnih igrača napravio solidnu ekipu. Ukoliko pojačanja za narednu sezonu, stignu na vrijeme, i budu po njegovoj želji, mislim da bi mogli da se nadamo i nečemu više.

Problem broj jedan i dalje ostaje... Nesposoban SD i uprava koja čvrsto stoji iza njega. Prosinečki kao trener, zaslužuje bolje ljude koji će mu oformiti tim...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 08:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Ok,pošteno.
Meni je iskreno žao Prosinečkog.Nesposobna uprava ga je dovela da prikrije svoj loš rad.Bojim se da će on biti predstavljen kao jedini krivac ako Zvezda ne napravi nekakav rezultat sledeće sezone.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 08:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma kakav Robi je dobio ugovor na 2 i po godine i nastavlja sa radom. Davno prije derbija je dobio i odrijesene ruke za dovodjenje pojacanja tako da se tu Adzic nece puno pitati , ako uopste i ostane SD, jer se vode pregovori sa jos jednim clanom zlatne generacije da se vrate na to mjesto.
Moram malo da vam popravim raspolozenje jer iako nasi tvrde da ne razmisaljaju o iducoj sezoni o tome se itekako razmislja i uveliko pregovara. Bez obzira na greske na derbiju ja se nadam da ce nam CSKA izaci u susret. Obecali su da ce Cosic ostati jos jednu sezonu. Bice tu jos dobrih stvari. Prilikom dovodjenja Prosineckog sam rekao da je titula iygubljena ali da zelim da igramo fudbal...
Ja ocekujem da se uprkos porazu na tribinama ostane standardni broj ljudi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]