Citiraj:
Ček,Lukić je predsjednik najpopularnijeg srpskog fudbalskog kolektiva pa kako se on ponašao do nekidan?Kao huligan.Kako vam to ne smeta.
Ja sam recimo upravo dotičnog kritikovao često i svaki put, kad bi se dreljio po medijima, pojavljivao u duksu i na utakmice pokušavao da se gura sa navijačima.A uz sve to pokazivao elementarno nevaspitanje, prepotenciju, manjak dostojanstva i uopšte taj njegov nastup... Jednostavno, zna se kako mora da se ponaša predsjednik, a trener takođe mora da pokaže, ako ništa drugo dostojanstvo.
Stanojević me iskreno razočarao, jer sam mislio da kao bivši selektor omladinske reprezentacije, dakle pedagog i učitelj djeci, neće sebi dozvoliti da j..e majku Zvezdašima i pjeva "kurva umire"...
Bio je gospodin, dok je Partizan dominirao i imao veliku prednost na tabeli. Kad je osjetio da mu neko duva za vrat, ispoljio je i druge osobine, koje nisu baš za pohvalu. Ne mogu recimo da zamislim Gvardiolu, kako ulijeće u svlačionicu i kroz pjesmu, napušava Real sa svojim igračima... To jednostavno ne ide uz poziciju trenera, barem ozbiljnog. I kao što kritikujem Koromana i Slavoljuba Đorđevića, zato što su neotesani prostaci, nedostojni da u Zvezdi nose kapitensku traku, tako ne mogu ni da kažem da je u redu da Stanojević, kao trener Partizana, pjeva prostačke pjesme na račun Zvezde. Ali opet, karakter pojedinaca je njihova stvar i tome ne treba pridavati veliki značaj... Uostalom o ljudima djela govore više od riječi i ne bih ja o dotičnom više, bar ne na ovoj temi...
O derbiju je sve rečeno, Partizan je bio bolji i pobijedio. O Zvezdi će još dosta da se priča, pogotovo o tom igračkom kadru, koji tek ima da se istumba do maksimuma. Robi je za jedne pripreme, od gomile dunstera, sa par kvalitetnih igrača napravio solidnu ekipu. Ukoliko pojačanja za narednu sezonu, stignu na vrijeme, i budu po njegovoj želji, mislim da bi mogli da se nadamo i nečemu više.
Problem broj jedan i dalje ostaje... Nesposoban SD i uprava koja čvrsto stoji iza njega. Prosinečki kao trener, zaslužuje bolje ljude koji će mu oformiti tim...