BeckaSkola je napisao:
_зока je napisao:
Dobri smo. U onom napadu kad smo primili go naši stadoše, niko ne ide na loptu i kontam :"evo nas opet po starom, sad će nas pregaziti" i stvarno pade go. Al' dobro je. Šteta samo što umjesot Mihajlovića nije bio Drulović. Btw, prenos je katastrofa. Ako sa ovim Brazil dočekuje SP onda su pravi levati. Pa bolje bi to RTRS odradio. Komentator na RTS-u je posebna priča. Više bi mu pasao Eurosong nego fudbal.
Prenos, sta konkretno?
Ja gledao na areni, sve po pe esu.. a teren je gola karina.
Pa i na Areni je sjeckalo pomalo a onda je i prekinulo jer su izgubili sat veze. Brazilci ako ovako prvenstvo budu prenosili...
Dobra igra nasih, a i pretpostavljao sam da ce biti ovako, uvijek su motivisani protiv najjacih. Brazil jeste malo bio rezervisan ali spustili su gas uglavnom u drugom pol poslije gola. U prvom bolje nisu mogli sve i da su htjeli, djelovali su pogubljeno, steta sto nasi nisu iskoristili. I onda standardna prica, jeftin gol i greska najiskusnijeg. Kao perslikano sa nekih ranijih utakmica. Ali ok je bilo, sve u svemu, zadovoljni smo, iako ne previse, poraz je poraz.
Mitrovic najslabiji ali sta ce decko sam protiv njihovih stopera. Ostali uglavnom dobri, jos kad dodju Sulejmani i Ljajic, dobice se sirina. Nastasic i Subotic i bice to odlicna ekipa. Inace, od Tadica sam ocekivao vise, a od D.Tosica da kiksne. Ali odigrao je odlicno.
Samo je problem sto Drulovic nece ostati tu gdje jeste. Nikako da se ustabilimo sa jednim trenerom kroz dva ciklusa bar. Zato i nemamo rezultate.