banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 07:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2014, 23:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jel se meni ucinilo ili se bane svadjao sa david luizom?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Igrali smo ko sat.
Svaka cast momcima.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Нисам гледао читаву утакмицу, али се ништа конкретно није могло закључити - Бразил резервисан (можда и превише), наши донекле мотивисани, ал ипак очигледно мислима на одмору. Није ово права слика ни једног ни другог тима, још да је било резултатског императива, била би то потпуно друга прича. Уза све то, било је јасно да наши нису хтјели да олакшају посао Хрватима пребивши понеког Бразилца, зато је Бане онако олакотно пустио Фреда код гола, да је требало, сажвако би га и након што га испљуне остао би евентуално Ед :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 00:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije lose, sta vise. Nismo iskoristili svoje sanse, Brazil svoju jedinu polusansu jeste, u svakom slucaju zadovoljan sam, mogli smo mnogo bolje proci, ali u sustini, vidi se da Drulovic zna sta radi. Steta sto ce izvisiti radi igrica i FS.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 02:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Veoma dobra igra nasih, Brazil imao dvije polusanse i dali jedan gol, jbg.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 02:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Lijepa igra nasih, Drulovica definitivno ostaviti na klupi.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 04:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sve je to dobro izgledalo ali ne mogu vjerovati da se ponavlja kiks najiskusnijih, sinoc Bane, protiv kockastih Kolarov, ali sve u svemu ostalo je bilo vise nego dobro, ostaviti Drulovica da nastavi zapoceto, ubacivati polako one momke koje je predvodio do titule PE i ima da drmamo evr. fudbalom sljedecih 10-tak god.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 07:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ček, je l' onaj čova što je komentarisao na RTS-u taj čuveni "Aca Informacija"?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 07:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ko ce drugi biti,ono samo on moze

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 07:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Tačno da je bilo prenosa na RTRS-u radije bih izabrao njega nego ovog levata...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 07:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ima na youtube negdje cini mi se kad su igrali celzi v bayern finale ls i njegova najava dok igraci izlaze na teren,boze sacuvaj

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 08:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
BeckaSkola je napisao:
_зока je napisao:
Dobri smo. U onom napadu kad smo primili go naši stadoše, niko ne ide na loptu i kontam :"evo nas opet po starom, sad će nas pregaziti" i stvarno pade go. Al' dobro je. Šteta samo što umjesot Mihajlovića nije bio Drulović. Btw, prenos je katastrofa. Ako sa ovim Brazil dočekuje SP onda su pravi levati. Pa bolje bi to RTRS odradio. Komentator na RTS-u je posebna priča. Više bi mu pasao Eurosong nego fudbal.

Prenos, sta konkretno?

Ja gledao na areni, sve po pe esu.. a teren je gola karina.

Pa i na Areni je sjeckalo pomalo a onda je i prekinulo jer su izgubili sat veze. Brazilci ako ovako prvenstvo budu prenosili...

Dobra igra nasih, a i pretpostavljao sam da ce biti ovako, uvijek su motivisani protiv najjacih. Brazil jeste malo bio rezervisan ali spustili su gas uglavnom u drugom pol poslije gola. U prvom bolje nisu mogli sve i da su htjeli, djelovali su pogubljeno, steta sto nasi nisu iskoristili. I onda standardna prica, jeftin gol i greska najiskusnijeg. Kao perslikano sa nekih ranijih utakmica. Ali ok je bilo, sve u svemu, zadovoljni smo, iako ne previse, poraz je poraz.

Mitrovic najslabiji ali sta ce decko sam protiv njihovih stopera. Ostali uglavnom dobri, jos kad dodju Sulejmani i Ljajic, dobice se sirina. Nastasic i Subotic i bice to odlicna ekipa. Inace, od Tadica sam ocekivao vise, a od D.Tosica da kiksne. Ali odigrao je odlicno.

Samo je problem sto Drulovic nece ostati tu gdje jeste. Nikako da se ustabilimo sa jednim trenerom kroz dva ciklusa bar. Zato i nemamo rezultate.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 08:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:
BeckaSkola je napisao:
_зока je napisao:
Dobri smo. U onom napadu kad smo primili go naši stadoše, niko ne ide na loptu i kontam :"evo nas opet po starom, sad će nas pregaziti" i stvarno pade go. Al' dobro je. Šteta samo što umjesot Mihajlovića nije bio Drulović. Btw, prenos je katastrofa. Ako sa ovim Brazil dočekuje SP onda su pravi levati. Pa bolje bi to RTRS odradio. Komentator na RTS-u je posebna priča. Više bi mu pasao Eurosong nego fudbal.

Prenos, sta konkretno?

Ja gledao na areni, sve po pe esu.. a teren je gola karina.

Pa i na Areni je sjeckalo pomalo a onda je i prekinulo jer su izgubili sat veze. Brazilci ako ovako prvenstvo budu prenosili...

A ton tokom izvođenja himni?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Stratovarius je napisao:
Lijepa igra nasih, Drulovica definitivno ostaviti na klupi.

Ma ubaciti Drulovića u igru ... Kakva klupa!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 08:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
_зока je napisao:
A ton tokom izvođenja himni?

Ton je zavijao ali to je bilo do opreme na stadionu vjerovatno, zamrsio im se CD. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 10:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ovu utakmicu sam dozivio otprilike kao onaj ligaski dio NBA,laganica..lici na sport,ali nije sport 8) .....brazil na jedno 30%,kao na treningu i to laksem...a ni nasi nisu nesto previse zapinjali,isli u kost,sto je normalno...znaci igrali smo na jedno 70%...u takvom odnosu snaga,bili smo bolji i nicim nismo zasluzili poraz...gol je glup do bola...

u prvoj za bodove u jerevanu ce biti neuporedivo teze,koliko god smijesno zvucala ta paralela jermenija-brazil :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 10:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo ne znam što su lagali da smo igrali u Brazilu, kada je ono travnjak iz Novog Pazara.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 10:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i mene je iznenadilo kad sinoc cuh da se nece sp igrati na morumbiju...taj stadion je dio svjetske istorije koju su ispisivale stotine i hiljade najvecih svjetskih igraca,i jedini osim marakane u riju,za koji sam ja uopste cuo...morumbi ostavise ovako ruiniranog,a igrace se po nekim manausima,brazilijama i slicnim zabitima :( :(

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 10:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kao što nemo reče, nije Brazil igrao 100%, ali da ne mogu stvoriti dvije šanse, onda ga jebi. Ne znam šta Banetu bi da se onako okreće kod gola, nije ni gledao loptu. Ipak, treba reći da nam fali štoperski dvojac, mada je Basta fino odigrao. Mitar se par puta nije snašao, mada je dobro primao lopte koje ispuca goš. Jedina zamjerka Druli što nije ranije malo mijenjao, neki igrači su bili pali pred kraj.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 11:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nije ni Druli lako,za njega ovo nije uopste bila utakmica revijalnog karaktera,jer takav teret mu je stavljen na ledja da mu od ovoga zavisi maltene trenerska buducnost...igrao je na rezultat,sa najjacim adutima...

Majmuni iz FSS su trebali imati selektora jos prije pola godine sa ugovorom na 3-4 godine,kako bi ove utakmice od Irske posluzile kao filter za kvalifikacije i za uigravanje linija...Trebalo je jos za novu godinu da imamo selektora,pa makar to bio i Drulovic,iako kazem ponovo,nisam za to da neko trenersko iskustvo stice i uci se na A reprezentaciji...To treba biti kruna trenerskog posla....Sad je mozda cak bolje i da on ostane,nego da novi selektor debituje u utakmicama za bodove...ustvari,ne valja nikako :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]