Citiraj:
Ti si malo ozbiljniji spam majstor od mladog skeve koji se realno blamira svojim pisanjem,pa i tebi da postavim par pitanja i kazem nesto pa ako odgovoris,odgovoris...
spam majstor?!!!

Biće da si mislio upotrebiti moderni izraz spin majstor... Nema tebi ko šta da odgovara. Živiš u čvrstom ubjeđenju da je Vujošević mađioničar, alehmičar, filantrop i humanitarac, koji je od govana koja mu je država stavljala na raspolaganje, pravio, ne pitu, nego file minjon i sve to radeći za džabe. Pravio igrače i od toga Partizan živio? U kojem to paralelnom univerzumu, majke ti? Kolika su to silna obeštećenja i kompenzacije koje je Partizan dobio za igrače? U najboljem slučaju, Partizan je tada, kao i Zvezda sada, mogao da računa da će prodajom igrača ili trening kompenzacijom, samo da pokrpi budžet, nikako da se od toga živi. Ako ti čvrsto vjeruješ u to, onda nemamo šta da pričamo dalje, jer su za mene to nebuloze. Zvezda je u sadašnjem vremenu, kada su i u EL košarci počele da se obrću veće pare, ostvarila dva transfera od po milion evra u dvije sezone i sa tim mogla samo da pozatvara rupe u budžetu, koji je za EL prilike bio prilično skroman, a ti nekoga hoćeš da ubijediš da je od toga funkcionisao i finansirao se jedan redovan učesnik EL. Važi?
Zvezda i Partizan u vrijeme Partizanove dominacije nikako nisu mogli da imaju identične budžete. Bilo je sezona kad su u Zvezdu ulazile velike pare, mahom sumnjivog porijekla, kada se pokušavao ostvariti instant uspjeh, bez dugoročnog plana. Partizan je tada imao razrađen sistem rada, logistiku na i van terena i logično je da se to nije moglo srušiti kroz kratkoročne projekte, koji su Zvezdu mahom vodili u finansijski kolaps, jer nije bilo moguće zatvoriti projektovane budžete, a novac koji ulazio u Zvezdu, dobrim dijelom bila su kreditna zaduženje i pozajmice sa zelenaškim kamatama...
Elem, omašio si, al' potpuno, poentu mog posta, pa nema nekog ni smisla da dalje raspravljamo...
Citiraj:
NWG je rookie, Miller došao iz Dominikanske Republike, garant imaju po 300k

Mislim da nije isto kad si "u rupi" 16 i 6 miliona evra...
Gdje si pročitao to za Zagorca da i ja pročitam? Ima li neka vijest? Ili imaš neke izvore informacija koje ne bi otkivao?
Nemaju po 300k, al' neće biti ni da igraju za siću. Za Zagorca sam čuo sa dosta strana, između ostalog i od ljudi koji se ne razbacuju poluinformacijama. Uglavnom šta hoću da kažem, ali bez da iko bude uvrijeđen... Kmeči se na sve strane, već 2-3 sezone kako nema para, kako su dugovi ogromni, a Partizan dobija pare i od državnih sponzora i ima svake sezone po 2-3 stranaca u rosteru. Vrhunac je bio početkom ove sezone, kad je Muta izjavio da je budžet Partizana 300000 evra. Ko pri zdravom razumu da povjeruje u tu priču? Znači para ima i upumpavaju se, slično kao i u Zvezdi u teškim vremenima. Iskopa se odnekud neki finansijer, uđu neke pare, koje se potroše na igrače koji bi kao donijeli kvalitet, ali dugoročno ne donose ništa, pa se iduće sezone potone još dublje i tako se ulazi u krug iz koga se teško izlazi.
Mislim, možemo ući u dublju raspravu, ali na onoj temi ili da otvorimo posebnu...
A malo i o onome od sinoć...
Citiraj:
Kakav igrač je Pierre Jackson... Ne sjećam se ko je bio na njemu u onom prodoru nekih 3 min prije kraja kad ga je izlomio na vrhu kapice... Nestvarno koliko je brz..
Aj brzina, ali što je stabilan u prodoru. Zadnje poene na meču za Makabi, postigao je on isto iz prodora, Antić ga pokušao odgurati tijelom, maltene ga sapleo nogom, a on se prošeta do koša i lagano položi. Mnogo dobar igrač, jedan od najboljih koji je igrao na ABA terenima sigurno...
Mislio sam nešto i skevi da odgovorim, ali sam se zagubio u postovima. Neka ostane za kasnije...