banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Opet pretjerujes, trebao bi covjek da bude smireniji i stalozeniji u tvojim godinama.

Postao si k'o ovi strucnjaci sto prate fudbal od juce pa daju sud o svemu odmah nakon dvije utakmice

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pusti shlagera, ne smije se čova opustiti i navijati....zna odmah da će taj za koga navija izgubiti. Vidiš šta je nama uradio kad je došao sa derbija. Da nije ovuda na sva usta pokazivao simpatije za Partizan Zvezda bi ostala dosljedna sebi i nešto sjebala u ova zadnja četiri kola i ostala bez titule.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:D :D

dobro,ovo nije ona klasicna prica da nakon dve utakmice krece prica o smjeni,jer mi tek biramo selektora..da je vec izabran,podrzavao bih ga po principu "rodilo se,valja ga ljuljati" :D ..bar ja nisam takav,pa i sinisu sam podrzavao i nakon neuspjesnih kvalifikacija!!.sad samo mislim da je pixi stojkovic vise zasluzio da bude selektor,svojim dosadasnjim trenerskim radom...kad vec necete sinisu 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma dobro, jos oko 15-20te minute Panama je morala dobiti crveni, neki lik skrsio Djordjevica kao zadnji igrac. Ovaj mu oteo loptu i isao sam prema golu, i sudija samo zuti dade..

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kljucna rijec u tvom postu je Panama :D

Ma dobro,svi imamo neka svoja misljenja,a moje je da ovi momci u suvise dobrim klubovima igraju,i da je ovo isuvise talentovana generacija da bi se neko na njoj ucio trenerskom poslu..ali ne brinite se,Platini se pobrinuo da na EP ucestvuje ko god zna hodati,tako da bar se te strane nece biti problema 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kakve ima veze ko su, ako sudija ne svira ciste crvene, a oni krse? :D
Pa vidjecemo, ni Piksi nije losa opcija, kad ga vec pomenu. Ali ja bih i dalje najvise volio da se Djukic vrati. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma poslije Siniše ni ovaj nije loša opcija:

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nL3Noxo3X1U[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa Limenim bi osvojili prvenstvo, da igramo naravno. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 10:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Petka za selektora, a Karadzica prije toga sutnuti u penziju

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 10:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Onog Petka što je poveo sina na prvenstvo?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=whxIH8cfD1I[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
mandrak je napisao:
Ala covjeka,o cemu ti pricas zivota ti,cuj mitrovic izvikan igrac.zasto je izvikan,zato sto je promasio jednu cistu loptu,momak je jedan od najboljih mladih igraca evrope ali dobro znamo zasto se tebi i slicnima ne svidja mitrovic
Sto se tice utakmice,nisam nesto zadovoljan,vidjecemo protiv brazila sta ce biti.samo su jednom ponovili ali gol paname je brat bratu metar u ofsajdu.
A iovi jadnici su lezali najmanje 15 minuta,kao da je finale svjetskog prvenstva

Skickat från min D6503 via Tapatalk

Nije problem što je grobar, vjeruj mi, volio bih da postane ubica od igrača jer Srbiji očajnički treba napadača. Ali sudeći po ove dvije partije u reprezentaciji on to neće postati. Sinoć je promašio tu šansu koju pominješ (da bog sačuva šta je promašio) a kasnije je dobio vrhunsku loptu na tacnu u 16ercu i primio je (tj. nije je ni primio) kao dijete od 6 godina kad mu prvi put dobaciš loptu. Znači 2 stopostotne šanse nije iskoristio, što je u onako tvrdoj utakmici kao sinoć nedopustivo. Nisam ga, ruku na srce, gledao u Anderlehetu ali isto tako ruku na srce Belgija je smiješna liga. Volio bih da se varam ali izgleda da su kod njega samo hormoni malo podivljali pa je onako snažan za svoje godine.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 10:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma ovi su budale i neznalice sto vec sad za njega nude 15 miliona ili su ovi iz anderlehta sto nece da ga puste
Kakve veze ima i da je promasio 10 cistih sansi,jel to ne radi mesi,runi ili bilo koji drugi igrac,jel oni sve smjestaju ili i oni ko i.mitar sinoc zakasne na loptu pola sekunde ili im lopta nikad ne predje preko noge

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 11:32 
Veteran
Veteran

_зока je napisao:
Onog Petka što je poveo sina na prvenstvo?

prosetao se covjek kroz kvalifikacije sa 1 primljenim golom i to u drustvu jedne spanije koja drma poslije toga svjetskim fudbalom, ukljucujuci i njihove klubove, a sto je poslije toga poveo sina platio je ceh za tu glupost, ali iskreno i ti bi i ja bi i mnogi drugi bi to isto uradili da smo bili u njegovoj poziciji

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I meni je Petkovic jedan od boljih sto je vodio reprezentaciju

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 11:41 
Veteran
Veteran

zaista treba Petkovicu dati priliku da ponovi uspjeh, a kad osigura ucesce na PE, skrenuti mu paznju da tad ne vodi unuka :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da ti nisi ovaj moj projatelj, sto je jednom prilikom upoznao Petka pa mu delio strucne savete :lol:

S obzirom da i on ima isto razmisljanje kap ti, a i dosta veze sa Fk Borac :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
zerocool je napisao:
Ma dobro, jos oko 15-20te minute Panama je morala dobiti crveni, neki lik skrsio Djordjevica kao zadnji igrac. Ovaj mu oteo loptu i isao sam prema golu, i sudija samo zuti dade..

Ne treba pretjerivati, za zuti-da, ali toliko ostar za crveni-ne.. Uostalom, kakav bi bio onda smisao prijateljskih utakmica -ako ne da se provjeri funkcionalnost citavog tima?! Da su ovog iskljucili odmah, vjerovatno bismo ih natrpali lezerno do kraja, i nasa odbrana ne bi imala posla-ovako su imali i oni par izglednih sansi i onaj jedan go sto su uvaljali nekako iz prekida (ofsajda!?) -time smo dali prilike i defanzivnoj liniji da se iole dokazuje.

Sinoc smo imali 3 igraca na lijevom krilu koji su odradjivali vro dobar posao: Kolarov, Markec i Tadic-koji je po postavci trebao da drzi sredinu terena, ali se izvlacio opet po lijevoj-kako je vec to uspjesno cinio i u Twenteu. Na suprotnoj, desnoj strani-mrka kapa! Tosic je odigrao dosta bolje nego protiv Jamajke ali opet nedovoljno ubjedljivo, i centarsutevim je opet vracao na lijevo krilo.. Basta je nesto pokusavao, ali sve se zavrsavalo do centra.. Sredina terena mi je djelovala najlosije sa Gudeljom i Maticem-isto je odigrao bolje nego protiv Jamajke, ali opet dosta nonsalantno-djelovalo mi je cak da je najgori sinoc bio, osim onog jednog individ. prodora u 16-erac protivnika.. Protiv Brazilaca mora bar duplo agresivnije! Ako nas karioke zatvore po toj lijevoj-nema sta da trazimo osim da simuliramo kao ovi Panamci sinoc, igramo antifudbal i trazimo sansu iz prekida.. Djordjevic In-Mitrovic Out! O Mitrovicu odbrambenom ne bih iznosio jasnu ocjenu -Panama je vrlo malo pokazala u napadu, sem na pocetku meca kad su imali inicijativu, par grubljih startova Gudelja i njega-nedovoljno recimo da bih ga stavio u usporedbu sa Pejcinovicem da vidimo kog bi prije uzeli da zapocne narednu utakmicu u Sao Paolu. Kao sto ne mislim da je ono bila izricito Pejcinova krivica kod jamajcanskog gola, tako ne vidim da je i ovo Mitroviceva sinoc-gol je vise bio iz ofsajda.

Ne znam sta da kazem jos o predstojecem susretu, ocigledno je da Drula smatra da nam najvise skripi ta desna strana otkud nam prijete prodori Neymara, a po sredini Diega Koste, Pata, Kake i ostalih, pa nastoji sa Banetom da uigra i drzi tu poziciju desnog stopera blize golu. Mozda je trebao na ovoj utakmici sinoc da zapocne sa tandemom ove prethodne dvojice Mitra i Pejcina da vidimo kako bi funkcionisali i koji bi vise gresaka napravio, pa toga onda eliminisemo.. :) -time bismo sigurno dobili vise sirine i slobode po desnoj strani za Banetove prodore.. A Bastu/Tosica ispred njega-kao sto smo vidjeli napadi po toj desnoj strani su zakazali..

I za kraj Gudelj treba da ostane zaduzen za najprljaviji posao cistaca ispred 16-terca i adekvatno zamijeni Fejsu. Najveci pritisak ce biti sasvim sigurno na njemu (i Maticu ako ne uspije da se ukljuci u tranziciju iz def. u ofanzivu).. Brazilci imaju strasnu ofanzivnu sredinu!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Kakvi bolan Diego Kosta, Kaka i Pato???

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Haha,micigenac je prespavao neko vrijeme

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]