banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2011, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ja bi samo volio da nam se Maksimovic ne otme, a nesto se zacutalo oko njega. Kasalica mora biti bar egal sa Kaludjerom.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 14:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Robi i Stevanovic su danas izjavili da obojica dolaze..
Sloboda trazi nesto para unaprijed, tako da mislim da se cekaju pare od prodaje Adija ili Kaludjera pa da im se to plati...
Razlika je ogromna izmedju Kaludjera i Kasalice. Andrija je u prednosti u sesnaestercu jer ima njuh golgetera, zna biti na pravom mjestu ali sam sebi ne zna napraviti prostor ni poziciju za sut. Takodje je uzasno spor i ne trazi loptu. Klasican sidras ..
Na drugoj strani Kasalica je mnogo jaci 1-1 , moze sebi stvoriti poziciju i tehnicki je potkovaniji . Takodje se puno vise krece i trazi loptu. Brzi je i ne visi u ofsajdu

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja ne bih volio da bude egal, ne mora čak ni da da golova koliko Kaluđer ali mora da igra potpuno drugačije, a ne da spava u ofsajdu ili ne vrši presing. Kasalica sigurno nije klasa ali vjerovatno ima osobine da se uklopi u naš sistem, što će reći da je brz, pokretljiv i radi mnogo, može da omogući prostor saigačima iz drugog plana. Sigurno će nam i kontre biti bolje, pogledajte gol što je dao Partizanu, raznio je Ivanova brzinom i snagom. Mislim da ćemo se možda i iznenaditi koliko će sve to izgledati drugačije jer smo imali dosta statičnu sredinu i ofanzivu jesenas, ne računajući Lazovića. Sad dolaze Kasalica, Pašeko, Perović i Milivojević i treba očekivati mnogo bolju igru u dubinu i bržu tranziciju, kako smo igrali na proljeće. Ponovo ćemo imati i lijevu stranu pošto će Petković da se uigra sa ekipom, a Mladenović je čini se ofanzivan bek, mada će biti rezerva dok ne sredi defanzivu jer je tu tanak pomalo, ali je potencijal. Naravno, sa štoperima ne smije biti zezanja, treba nam tu jedan iskusan pored Maksimovića.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Brigate BL je napisao:
Soba koliko si puta gledao Kasalicu da tako nesto tvrdis ... Momak je na svakoj utakmici za Slobodu i Hajduk pretrcao vise nego nas vezni red stalno se nudio i trazi sansu... Od Kaludjera sigurno nece biti losiji...

Gledao sam nekoliko utakmica,i sve u napadu Slobode ide preko njega.Ma nekako mi je pravi "smećar",ne kažem da ne zna pogoditi ali ... mislim da nama treba nešto puno bolje(znam da za to bolje treba i više para ali jbga).Moje je mišljenje da je u rangu jevtića,kaluđerovića... i ostalih fićfirića.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Ja ne bih volio da bude egal, ne mora čak ni da da golova koliko Kaluđer ali mora da igra potpuno drugačije, a ne da spava u ofsajdu ili ne vrši presing. Kasalica sigurno nije klasa ali vjerovatno ima osobine da se uklopi u naš sistem, što će reći da je brz, pokretljiv i radi mnogo, može da omogući prostor saigačima iz drugog plana. Sigurno će nam i kontre biti bolje, pogledajte gol što je dao Partizanu, raznio je Ivanova brzinom i snagom. Mislim da ćemo se možda i iznenaditi koliko će sve to izgledati drugačije jer smo imali dosta statičnu sredinu i ofanzivu jesenas, ne računajući Lazovića. Sad dolaze Kasalica, Pašeko, Perović i Milivojević i treba očekivati mnogo bolju igru u dubinu i bržu tranziciju, kako smo igrali na proljeće. Ponovo ćemo imati i lijevu stranu pošto će Petković da se uigra sa ekipom, a Mladenović je čini se ofanzivan bek, mada će biti rezerva dok ne sredi defanzivu jer je tu tanak pomalo, ali je potencijal. Naravno, sa štoperima ne smije biti zezanja, treba nam tu jedan iskusan pored Maksimovića.

Zna li neko što se Čaušić pozajmljuje Radu , jel to nešto u paketu sa Milivojevićem ili ?
Mali je zvjer,gledao sam ga par puta uživo,biće strašan

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 15:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Causic jeste zvijer ali u svom uzrastu, vec kod seniora to ide mnogo losije...Nije to jos gotovo trebao bi na pozajmicu u Rad ili Jagodinu...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Causic jeste zvijer ali u svom uzrastu, vec kod seniora to ide mnogo losije...Nije to jos gotovo trebao bi na pozajmicu u Rad ili Jagodinu...

Nemamo mi puno izbora a ni para,prvenstvo je izgubljeno treba bacati omladinu u vatru

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 15:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ali ne moze citav tim biti sastavljen mladih bez obzira na sve... Pogledaj na prethodnoj strani spisak i godista nasih igraca , sve je to bas premlado...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sve ok, super je to ako je tako... Nego zanima me najbitnija stvar, kakav je u zavrsnici??? Masa li sanse kao AK?

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 20:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To je najvažnije, da li maši šanse. Naće se on uvijek u bar jednoj šansi na utakmici, ako tad da gol, uradio je svoj posao. Nisam dovoljno gledao čovjeka, pa ne mogu ništa reći o njemu, ali nadam se da je sve ovo tačno što ste pisali o njemu.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
skeva je napisao:
Sve ok, super je to ako je tako... Nego zanima me najbitnija stvar, kakav je u zavrsnici??? Masa li sanse kao AK?

Мала занимљивост... АК и Касалица су кумови. 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
skeva je napisao:

Мала занимљивост... АК и Касалица су кумови. 8)
:lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Koliko ofsajderovic ima kumova?Znam da mu je i Saranov kum.Inace te kumske veze, nisu nam nista dobro donjele.Lukic-Kristic,Adza-Dostanic :confused3:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ravnogorac je napisao:
Koliko ofsajderovic ima kumova?Znam da mu je i Saranov kum.

То је та екипа младих играча из ОФК-а.
И Касалица и АК и Шаранов су били од 2004. до 2008. године у ОФК Београду. А и генерација су, мислим.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 09:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U zavrsnici je bolji. Necemo dobiti Vilju , ali izuzetno korisnog igraca svakako.. Mada je lako moguce da on ne bude prva opcija u napadu :)

Ta generacija OFK je bila sjajna, jedna od rijetkih ekipa koju sam upoznao i na prvu osjetio odlicnu atmosferu medju njima... Bile je tu jos kvalitetnih igraca...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
U zavrsnici je bolji. Necemo dobiti Vilju , ali izuzetno korisnog igraca svakako.. Mada je lako moguce da on ne bude prva opcija u napadu :)

Ta generacija OFK je bila sjajna, jedna od rijetkih ekipa koju sam upoznao i na prvu osjetio odlicnu atmosferu medju njima... Bile je tu jos kvalitetnih igraca...

Ko bi mogao biti prva opcija,jel ima veze sa Barsom B ? :P

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 11:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moze biti ali i ne mora :)
Uglavnom u pitanju je stranac, u mogucnosti je i pozajmica jer je dogovoren dolazak napadaca za novu sezonu

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Uglavnom u pitanju je stranac, u mogucnosti je i pozajmica jer je dogovoren dolazak napadaca za novu sezonu

Ajde nemoj nas jbvat ,ko je ? :P

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 18:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Dec 2011, 17:26
Interesuje me da li neko od vas odnosno vaših prijatelja, poznanika ide ili ima želju da aktivno odlazi na Zvezdine prvenstvene utakmice? Odgovore mi šaljite privatnom porukom.

Hvala

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Brigate BL je napisao:

Pa ko je dogovoren dolazak zasto ga ne dovecu odmah, taman da se ekipa uigra za sledecu sezonu i evropu....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]