banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2009, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zigic, Stankovic, Krasic strijelci za svoje klubove.... Dragutinovic odlican protiv reala, bane standardno dobar, danko stavio prosle sedmice kao i pantelic, kacar dobar kao i uvijek....mislim da je forma nasih fudbalera zadovoljavajuca pred rumuniju....

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:
Sijuks, bas ti hvala na onom linku. Super je podsjetiti se kako je Zigic, kao na tacni, servirao loptu Kezmanu... :D

Svaka cast Zigicu na asistenciji,kada je reprezentacija u pitanju mene zabole ko ce ga metnuti ili asistirati,vazno je da se pobedjuje.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Karadžić: Antić selektor i posle SP

Beta
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da je želja Saveza da Radomir Antić ostane selektor do kraja Evropskog prvenstva 2012.

Karadžić je posle sastanka Izvršnog odbora rekao da da ugovor sa Antićem traje do završetka Svetskog prvenstva, ali da je želja da on na toj funkciji ostane i posle Južne Afrike, i da reprezentaciju odvede i na Evropsko prvenstvo koje se 2012. godine igra u Poljskoj i Ukrajini.

„Uvereni smo da ćemo otići na Svetsko prvenstvo, a bez obzira na to šta ćemo uraditi u Južnoj Africi, naša je želja da Antić ostane na mestu selektora, jer je pod njegovim vođstvom stvorena izuzetno dobra atmosfera, ne samo u nacionalnoj selekciji, već u celokupnom našem fudbalu“, rekao je Karadžić.

Prema Karadžićevim rečima, u ovom trenutku je, ipak, još rano govoriti o tome da li će doći do produžetka saradnje sa Antićem, s obzirom da razgovori tek predstoje.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 09:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Deki Stanković - on daje seksi golove (VIDEO)
Uživajte, u našem izboru, deset najlepših Dekijevih golova koji se mogu naći na internetu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IgnTPigDN3E[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mdr0FE8r8nU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z_M-To0nLFw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kakOgjb6Kq4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oqzy3bqyY3k[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RL1lrNqUeMo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ev7ALT_M97k[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pgJJ2coilws[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=me2A0H6-rz8[/youtube]

Slika Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 01:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Sa pressa u Kovilovu:

Citiraj:
Fudbalsku reprezentaciju Srbije za dva dana očekuje meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Rumunijom na stadionu Crvene zvezde.

Pred novinare u Sportskom centru „Kovilovo“ u četvrtak su izašli kapiten Dejan Stanković i napadač Marko Pantelić, koji su glasni u oceni da Srbija samo strpljivo može da dođe do pobede i direktnog plasmana u Južnu Afriku.

„Nisam mnogo pričao sa Kristijanom Kivuom pred ovaj meč, nema ni potrebe, svako ima svoju računicu“, rekao je Stanković o odnosima sa saigračem iz Intera., „Bilo je malo i nezahvalno da pričamo o tome. Rekao mi je samo da dolaze da pobede“.

Kapiten „orlova“ je izrazio zadovoljstvo zbog poslednjih igara i golova u Interu, ali je i naglasio da ne bi trebalo porediti njegove igre u klubu i reprezentaciji zbog različitih uloga u timu koje dobija.

„U reprezentaciji forsiramo ofanzivnu formaciju u kojoj je moj zadatak prevashodno da budem blok ispred naše odbrane, najčešće sa Milijašem. Ako bi i neko od nas dvojice išao u završnicu stvarao bi gužvu,a istovremeno ostavljao rupu u defanzivi. To ne bi bilo dobro, priznaće svako ko nam želi dobro“, dodao je Stanković.

Stanković je, takođe, naglasio da je klučna stvar u pripremi meča protiv Rumuna strpljenje.

„Važnost je ista kao i meč protiv Francuske, ali oseća se da je tenzija malo pala, da se slegla atmosfera i to je dobro. Bolje je da se u miru pripremimo za 90 minuta odluke u kvalifikacijama“, istakao je Stanković.

Rumunski izveštači iz Beograda pitali su Marka Pantelića za uvid u podmlađeni tim predstojećeg rivala „orlova“ i neiskustvo mladih rumunskih reprezentativaca.

„U rumunskom timu ima dosta iskusnih igrača pa ne mislim da će im to biti problem. Znam da od promene selektora njihova ekipa ima sasvim drugačiji karakter, da ima dovoljno motiva da u Beogradu igra i pokuša da pobedi. Žele da dobrim rezultatima do kraja kvalifikacija sačuvaju rejting reprezentacije koji ima uticaj na buduće žrebove i sastav šešira. Ipak, u Beogradu se mi pitamo i očekujem da završimo glavni posao u kvalifikacijama pobedom nad Rumunijom“, rekao je Pantelić.

Za Stankovića i Pantelića poslednje pitanje na konferenciji za novinare bilo je da li razmišljaju o slavlju na beogradskih ulicama u slučaju trijumfa nad Rumunima.

„Ne razmišljam ni o čemu, ali išao bih peške do Trga, na slavlje, samo da pobedimo“, rekao je kapiten „orlova“.

Pantelić je samo dodao:

„Kud kapiten, tu i ostali igrači. Ili, svi štrumfovi će ići za velikim štrumfom“.

Selektor Radomir Antić nada se pozitivnom ishodu i plasmanu na SP.

"Verujemo u sebe i siguran sam da nećemo razočarati. Momci su još ranije potvrdili kvalitet, svi su spremni za taj meč, a zajednička nam je želja da na ispunjenom stadionu ostvarimo uspeh koji će obradovati ceo narod", izjavio je Antić i dodao da očekuje lepu atmosferu na tribinama:

"Siguran sam da će i navijači poslati u svet pravu sliku o Srbiji. To će nesumnjivo biti afirmativno i za naš fudbal i za našu zemlju".

Utakmica Srbija - Rumunija igra se u subotu sa početkom od 20.30h, a pobeda vodi 'orlove' direktno na Svetsko prvesntvo 2010. godine u Južnoj Africi.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=385539

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 08:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Stanković: „Strpljenjem do pobede

Slika
Fudbalsku reprezentaciju Srbije za dva dana očekuje meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Rumunijom na stadionu Crvene zvezde.

Pred novinare u Sportskom centru „Kovilovo“ u četvrtak su izašli kapiten Dejan Stanković i napadač Marko Pantelić, koji su glasni u oceni da Srbija samo strpljivo može da dođe do pobede i direktnog plasmana u Južnu Afriku.

„Nisam mnogo pričao sa Kristijanom Kivuom pred ovaj meč, nema ni potrebe, svako ima svoju računicu“, rekao je Stanković o odnosima sa saigračem iz Intera., „Bilo je malo i nezahvalno da pričamo o tome. Rekao mi je samo da dolaze da pobede“.

Kapiten „orlova“ je izrazio zadovoljstvo zbog poslednjih igara i golova u Interu, ali je i naglasio da ne bi trebalo porediti njegove igre u klubu i reprezentaciji zbog različitih uloga u timu koje dobija.

„U reprezentaciji forsiramo ofanzivnu formaciju u kojoj je moj zadatak prevashodno da budem blok ispred naše odbrane, najčešće sa Milijašem. Ako bi i neko od nas dvojice išao u završnicu stvarao bi gužvu,a istovremeno ostavljao rupu u defanzivi. To ne bi bilo dobro, priznaće svako ko nam želi dobro“, dodao je Stanković.

Stanković je, takođe, naglasio da je klučna stvar u pripremi meča protiv Rumuna strpljenje.

„Važnost je ista kao i meč protiv Francuske, ali oseća se da je tenzija malo pala, da se slegla atmosfera i to je dobro. Bolje je da se u miru pripremimo za 90 minuta odluke u kvalifikacijama“, istakao je Stanković.

Rumunski izveštači iz Beograda pitali su Marka Pantelića za uvid u podmlađeni tim predstojećeg rivala „orlova“ i neiskustvo mladih rumunskih reprezentativaca.

„U rumunskom timu ima dosta iskusnih igrača pa ne mislim da će im to biti problem. Znam da od promene selektora njihova ekipa ima sasvim drugačiji karakter, da ima dovoljno motiva da u Beogradu igra i pokuša da pobedi. Žele da dobrim rezultatima do kraja kvalifikacija sačuvaju rejting reprezentacije koji ima uticaj na buduće žrebove i sastav šešira. Ipak, u Beogradu se mi pitamo i očekujem da završimo glavni posao u kvalifikacijama pobedom nad Rumunijom“, rekao je Pantelić.

Za Stankovića i Pantelića poslednje pitanje na konferenciji za novinare bilo je da li razmišljaju o slavlju na beogradskih ulicama u slučaju trijumfa nad Rumunima.

„Ne razmišljam ni o čemu, ali išao bih peške do Trga, na slavlje, samo da pobedimo“, rekao je kapiten „orlova“.

Pantelić je samo dodao:

„Kud kapiten, tu i ostali igrači. Ili, svi štrumfovi će ići za velikim štrumfom“.
Antić: "Da obradujemo narod"

Selektor Radomir Antić nada se pozitivnom ishodu i plasmanu na SP.

"Verujemo u sebe i siguran sam da nećemo razočarati. Momci su još ranije potvrdili kvalitet, svi su spremni za taj meč, a zajednička nam je želja da na ispunjenom stadionu ostvarimo uspeh koji će obradovati ceo narod", izjavio je Antić i dodao da očekuje lepu atmosferu na tribinama:

"Siguran sam da će i navijači poslati u svet pravu sliku o Srbiji. To će nesumnjivo biti afirmativno i za naš fudbal i za našu zemlju".

Utakmica Srbija - Rumunija igra se u subotu sa početkom od 20.30h, a pobeda vodi 'orlove' direktno na Svetsko prvesntvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Poveli smo. 1-0 za Srbiju!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
onog stojkovica treba staviti na posmatranje u neku psihijatrijsku ustanovu. nije dobar sa glavom a ko kaze da jest-sa njim. moramo izmisliti golmana za juznu afriku. ovaj ce nas ukopati i jebati nam majku sa iole ozbiljnijom reprezentacijom.
napred srbija!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka

manitu uci da svira je napisao:
onog stojkovica treba staviti na posmatranje u neku psihijatrijsku ustanovu. nije dobar sa glavom a ko kaze da jest-sa njim. moramo izmisliti golmana za juznu afriku. ovaj ce nas ukopati i jebati nam majku sa iole ozbiljnijom reprezentacijom.
napred srbija!

Golmana nemamo! Ja se samo plašim da se ne ponovi Njemačka 2006. Naši ne bi trebali samo radi učešća. Treba valjda i uvaljati koju loptu u protivnički gol.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
То је оно што нам треба, ко није отишао у БГ иде на трг :)

СРБИЈА!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
dvica :D :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 20:46 
Najs. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka

Panta dao go! Je li to moguće?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka

Ali sta reci za utakmicu Kipar-Bugarska 4-1. Janezi vode u gostima kod Slovačke 1-0.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka

Kakvo gaženje! Ovo nisam očekivao!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
petica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Petarda Bog te mazno :lol: :lol:
A i ovaj golman Rumunije teska truba kuku lele :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Јој, ових Србијанаца смећара, краду форе од Драгољуба (ватромет на крају)... 8)

П.С. Свака част момцима, РС је уз њих!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Направисмо пуру од Румуна...

п.с. Винко Србине!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 21:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Ma ovi naši nemaju pojma :D :D :D

:blob3: :blob2: :blob7: :blob8: :blob2: :blob3: :blob6: :blob7: :blob8: :blob2: :blob3: :blob6: :blob7: :blob8: :blob2: :blob3: :blob6: :blob7: :blob8:

Al' mi je krivo što Krasić ne uvali jedan... 8)

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]