banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 11:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: UFC
PostPoslato: 25 Sep 2024, 12:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Intervju sa Miranom Fabjanom povodom borbe sa Aleksandrom "Jokerom" Ilićem na FNC 20 u Zagrebu.

https://www.youtube.com/watch?v=1_spDpTsOMk

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2024, 08:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Poznati Youtuber Speed porazio prvaka poluteške Pereiru u udaranju kruške.
Speed sparira sa poznatim bokserima kao što je Manny Pacquiao.

https://www.youtube.com/watch?v=pIbAS7VW_28

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2024, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Ta mašina je samo zabava, nije relevantna.

Sent from my RMX3081 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2024, 11:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2024, 08:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uuu kakav meč ... Pereira nakon što je više puta uzdrman a i na podu, ipak obranio pojas.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2024, 02:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

Pereira dao ocjene UFC borcima od 1 do 10.
Vidi se da je već počeo da vrši pritisak na Ankalaeva sa datom ocjenom u odnosu na Raketu. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2024, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Je l ima negdje snimak čitavog meča ? Izgleda mi kao da se Pereira poigravao sa njim, barem iz ovog isječka. UFC je sve bliži čini mi se nekakvom ultimate kik boksu, nego MMA-u. Guranje i umaranje uz žicu, grepling i slično se sada koristi samo u kriznim situacijama.

Nadam se da Raketa uzima Ankalajeva. Odradio je pripreme i kamp skoro čitav na Vlašiću, mislim da je to dosta dobar zalet zbog vazduha, planine, naše kuhinje koja je i dalje relativno čista i prirodna, mogao bi biti dobar uvod za pobjedu i nastavak niza. Imao je i Prohasku, ali ga je uništila ta infekcija. Ako sada bude zdrav mislim da uzima sigurno.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2024, 15:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Isječak je iz četvrte runde pa ti se zato čini, ali prethodne tri runde su bile jako opasne za Pereiru.
Pereira je vodio na sudačkim karticama 29-28 prije ulaska u četvrtu rundu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2024, 08:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pereira je baš čvrst borac, vidio sam facu od crnje poslije meča, izgledalo je katastrofalno. Kod Pereire nisam vidio nekih vidljivih povreda (a vjerujem da je bilo štete).
Šta misliš o meču Rakete ? Imam osjećaj, bar ovako na uzorku protiv Prohaske, da kad je Raketa na 100% da bi mogao uzeti bilo koga. Samo nekako nikad ga ne zaobiđe neko njesra. Ali koliko je predan, koliko se trudi, kakav je radnik, mislim da mora kad tad doći taj šampionski pojas.

Ovde je baš dosta pričao o tome koliko je to odricanja, koliko borbe, koliko ustvari spartanski živi zarad tog nekog višeg cilja.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2024, 09:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Перейра vs Блахович

https://www.youtube.com/watch?v=kvwOn57FYZU

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2024, 09:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ElPadrino je napisao:
Šta misliš o meču Rakete ?

Ima alate da dobije meč ali ...
Protivnik mu je velemajstor u svim aspektima MMA.
To mu je kao meč za pojas UFC-a.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2024, 10:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ovako bi trebao izgledati meč Rakića i Ankalaeva:

https://www.youtube.com/watch?v=j9wnN3YGThw

Ankalaev će stalno raditi pritisak jer će mu prijetiti rušenjem gdje je daleko superiorniji sambo borac. Aleksandar mora bježati cijeo vrijeme po oktagonu tražeći neki kontra udarac. Teško da će mu Rus dozvoliti haj kik da mu baci znači moraće ručnim tehnikama da ga pogodi. Nisam nešto primjetio da Raketa ima razorne direkte da to zaustavi. Jedina šansa su mu kow kickovi da ga ošteti u prve dvije runde pod uslovom da ga Ankalaev ne uspava. U trećoj Raketa neće imati kondicije ni da je radio pripreme na Mount Everesu a ne na Vlašiću.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2024, 08:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Slažem se da će biti težak meč i da je Ankalaev maltene kao borba za pojas. U principu čovjek od 2018 ne zna za poraz. Ali ako hoćeš da budeš šampion, onda moraš ne jedan, nego 3-4 takva meča da dobiješ.
E sad, za kondiciju nisam siguran, s obzirom da kako sam slušao Rakića on se stvarno spartanski priprema npr. sa 5 različitih (svježih) boraca svaki se mijenja po rundi po 5 minuta, mislim da mu makar kondicije neće manjkati.
Što sam gledao sa Prohaskom, on je sasvim dobro ga uzdrmao prvu rundu i imao ga u par navrata, samo je bila problem ta povreda tj. infekcija + antibiotici pa se ugasio u drugoj rundi. Da nije bilo toga mislim da bi ga lagano dobio do kraja, baš mi je izgledao sigurno i da drži konce u svojim rukama.

Inače, još jedna jako kvalitetna borba našeg borca, Dare Brutale se bori za pojas KSW - a protiv De Frisa.

https://fightsite.hr/fightsite/regija/darko-stosic-opet-napada-titulu-u-ksw-u-ceka-ga-englez-koji-u-zadnjih-13-meceva-ne-zna-za-poraz-15507528

Vidjećemo kako će se Darko ponašati na ovom meču, prije je pričao u Inkubatoru da mu je taj jedini meč protiv De Frisa bio jedan od najtežih mečeva u karijeri.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2024, 03:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ElPadrino je napisao:
Vidjećemo kako će se Darko ponašati na ovom meču, prije je pričao u Inkubatoru da mu je taj jedini meč protiv De Frisa bio jedan od najtežih mečeva u karijeri.

Ti likovi KAO De Fris skidaju kilažu na 120 kg, a Darko je veoma malena verzija teškaša (poluteškaša).
Veći su od njega za broj ili dva.To ipak po meni nisu fer mečevi. :(

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2024, 09:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mada, pogotovo ova mrcina De Fris. I kako sam vidio trenira sa nekim ozbiljnim tipovima kao što je Aspinal i sličnim. Čak su i Darku u više navrata govorili da bi komotno mogao kategoriju ispod, čak je on i u UFC skidao na 94, zar ne ?
Kod Darka mi uvijek ima neki šmek kao da nema tim, nema ekipu, nema nekog konkretnog trenera, da se tako vucara od kluba do kluba. Recimo sve suprotno od Rakete, kod kojeg se zna ko je za kondiciju, ko je za grepling itd itd. Kod Darka mi sve nekako blurovano izgleda.

Biće vrlo teško, ovakvi mečevi znaju ostaviti i traume. Ja se nadam da postoji neki način, ali nisam siguran. Mnogo više vjerujem u pobjedu Rakete nego Dareta. I problem je što su on i De Fris ovako šega mimo mečeva.. Nekako za taj šampionske gen potrebna je odrđena doza mržnje, da se tako izrazim, te gladi za pobjedom i za dokazivanjem. Nekako to kod Darka ne vidim, više nekako mi izgleda kao posao i to je to.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2024, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Ako pišete na srpskom, onda je AnkalaJev.

Sent from my RMX3081 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bojković u oktagon ulazi sa opasnim borcem tajlandskog boksa.

K-1 MuayThai R: 58-3-31 KO
MMA: 9 -3 (8 KO)

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2024, 15:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ElPadrino je napisao:
Biće vrlo teško, ovakvi mečevi znaju ostaviti i traume. Ja se nadam da postoji neki način, ali nisam siguran. Mnogo više vjerujem u pobjedu Rakete nego Dareta.

Teški su im protivnici svašta je moguće.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2024, 10:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pogledao sam baš par mečeva od De Frisa, ono je katastrofa. Kao što Dare kaže, Je*eni medo koji se ponaša kao pijavica, samo gleda da te ščepa i da te sruši na zemlju i onda umara, umara i umara dok ne "crkne" protivnik. Zaista ne znam kako se suprostaviti ovakvom liku, baš je nekako posložio tu svoju taktiku da bukvalno završava 90% protivnika u prvoj rundi.

Šta ti misliš, gdje je šansa od Dareta ? Meni se čini da je moguće samo neka baš ekstremno dobra odbrana na podu, recimo kao Fabjan laktovima što je masakrirao Spahovića ili možda čak kontra taktika, da Dare ruši De Frisa ? Stend ap i forsiranje stend apa mi izgleda kao sumanuta ideja. Bio je i ovaj Brazilac, Džica i te tehnike, pa ga je ovaj opet samljeo u parteru. E sad pitanje je koliko je moguće i na podu se braniti protiv medvjeda sa snagom mrcine od 130-135 kila.

Izgleda baš opasno ovaj borac protiv Bojkovića, jesi gledao neke njegove mečeve ? Marko kakav je, mislim da će ići tajlandski kik boks raditi sa njim. Baš je pričao da se za Ukrajinca koji je više grepler-hrvač spremao za hrvanje. Znači u kost i u kontru.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2024, 05:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ElPadrino je napisao:
Izgleda baš opasno ovaj borac protiv Bojkovića, jesi gledao neke njegove mečeve ? Marko kakav je, mislim da će ići tajlandski kik boks raditi sa njim. Baš je pričao da se za Ukrajinca koji je više grepler-hrvač spremao za hrvanje. Znači u kost i u kontru.

Odličan je Siraj pogledao sam neke mečeve. Sjajno drži distancu i ubitačan je sa muau thai udarcima. Svaki udarac je snažan i ekstremno precizan. Ima odličan balans i vidio sam da se brzo diže sa poda. Ima dobrog trenera za grepling gore u Švedskoj. A zna i da sruši protivnike u parter.

Marko može raditi sa njim na nogama raditi ali moraće ga stalno rušiti jer je preopasan. Pravi test za njegove mogućnosti da vidi da li je za viši nivo MMA.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 305 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]