Citiraj:
Мислим да би и он пристао на један једногодишњи уговор.
Teško bigman... Pantelićev ugovor sigurno vrijedi oko 700.000 do miliona, za godinu dana, što je za Zvezdu, čak i sa Gaspromovim sponzorskim ugovorom, astronomska suma. A on nije dao ni najmanju naznaku, da bi mogao da se vrati. Eventualno, ukoliko ne postigne dogovor ni sa jednim drugim klubom, ali i to je malo vjerovatno. Prvi put kad se vratio imao je oko 25 godina i trebalo mu je da se vrati u formu. Sada sa 32, vjerovatno će ganjati priliku za neki jači ugovor, za sam kraj karijere.
Povratak Milovanovića - povratak
Nevidljivog?
Dečko koji je sve svoje kvalitete pokazivao u prvih desetak minuta meča, a potom se redovno gubio na terenu, do te mjere da je komotno mogao i da izađe, a da se njegovo neprisustvo i ne osjeti. No za većinu sadašnjih "kreativaca", kojima raspolaže naš vizionar Dostanić, izmislio je fudbal. Problem je što i on, pored činjenice da mu ne sporim da je pravi Zvezdaš, ima tek 26 godina i priliku za još pokoje dobro devizno uhljebljenje, što znači da je za njega u Zvezdi, plafon jedna sezona i potom prodaja... Opet se bojim tih kratkoročnih rješenja.
Inače, vidim da Lukić opet pokreće neku istragu. Sad, kako je Gasprom generalni sponzor, u to ima da se uključe i KGB-ovi agenti...
Mada se meni čini da još čekamo rezultate istrage o prodaji Uroša Ćosića. Ako se ne varam digla se kuka i motika, ja sam očekivao najmanje giljotiniranje i vješanje krivaca za reproduktivne organe, negdje ispred Marakane, a ono ništa.