banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Apr 2009, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Simon Bank sportski novinar na Aftonbladet danas pise:
Dagens dans?
Jag önskar ju att jag kunde bildsatt det, men ni får tro på mitt ord. Efter att Bosnien skickat hem Belgien med 2–1 sprang gamle Ciro Blazevic, 156 år, ärevarv som en nittonåring.
Vi borde förstås både skriva och prata mer om det bosniska fotbollsundret. Miralem Pjanic har inte tagit det stora steget än, Ibisevic är skadad, men ändå har Bosnien ett superbt anfallsspel med geniet Misimovic och powerstrikern Edin Dzeko som spetsar.
Och, just det, så har de som bekant en lurig supporterskara också. När de inte bränner ner Ullevål eller röker ut halva Genk så är de Europas bästa följe, som följer ett av Europas intressantaste landslag – mindre än ett år efter alla mutskandaler, förbundsskandaler och spelarstrejker.
Ukratko Zelim da sami vidite,ali vjerujte mi na rijec,poslije utakmice kad je Bosna izbacila Belgiju sa 2-1,stari Ciro kojem je 156 g, :) je trcao po igralistu kao 19 godisnjak.Mi moramo pisati vise o ovoj reprezentacii u kojoj Pjanic jos uvjek ceka svoju sansu,Ibisevic je povrijedjen,a ipak imaju super napad sa genijem Misimovicem i opasnim Dzekom na vrhu.
I da,jos to kao sto vec znamo ali treba spomenuti i njihove navijace.Kad ne zapale Ullevol(Oslo-stadion)i n zadime polaGenkaono su najbolji navijaci Europekoji navijaju jeda od najinteresantniji reprezentacija.A sve to samo godinu poslije svih korupcija u savezu i strajka igraca.
Eto nadam s da ste i vi zadovoljni.Nismo samo hit kod nas i susjeda ,vec i na dalekom sjeveru..Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 14:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 17:22
Dejan_BH je napisao:
Sarajlija86. je napisao:
Armenija je zadnja u grupi. Mi moramo protiv armenije da pobjedimo a Armenci su jako zeznuti.

Mozda ce nam Armenci dati ta tri boda jer oni mrze Tursku, nevjerovatno. A ako nam oni to daju onda Turska moze zaboraviti SP skoro zasigurno. 8)

I jeste li culi sta je rekao Ciro? "Nama treba para, nedostaje nam para strahovito. Sledeca utakmica bi se trebala igrati u Sarajevu sa vise publike."

Da li je on natjeran od NSBIH da ovo kaze pred kamerama ili stvarno im nedostaje para?

Joj, j**** im matere usta.

Pa ko ce drugi Ciru naterati da to kaze. Na Kosevu se uvek igralo samo ako nas Europa "lafo" kazni, a da pri tome nas Savez ne digne ni glasa, ili kada savez sopstvenim nahodjenjem odluci da ce biti profitabilnije.

Koji su to banditi. Savez ima para, i svako ko imalo zna kako i kroz koje puteve se finansira Savez, jasno je da bi novca uvek trebalo biti. Eh sada sto nema kesha za njihove vikendice na Vlasicu i Igmanu, za stanove po BL,SA i MO, za mercedese, je druga stvar.

A u Kosevu cemo popusit, tko god da nam dodje.

A zasto cemo popusiti na Kosevu? Moze stati 4 puta vise navijaca...

I imali neko link za cijelu utakmicu. Zelio bih je da je pogledam jos jednom jer sam ionako slobodan danas i sutra......

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 14:37 
Početnik
Početnik

Intervju posle utakmice sa Zvijezdanom Misimovicem i Edinom Dzekom:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KzOU-QSfu0k[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 14:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Mar 2009, 22:35
Sarajlija86. je napisao:

Pa ko ce drugi Ciru naterati da to kaze. Na Kosevu se uvek igralo samo ako nas Europa "lafo" kazni, a da pri tome nas Savez ne digne ni glasa, ili kada savez sopstvenim nahodjenjem odluci da ce biti profitabilnije.

Koji su to banditi. Savez ima para, i svako ko imalo zna kako i kroz koje puteve se finansira Savez, jasno je da bi novca uvek trebalo biti. Eh sada sto nema kesha za njihove vikendice na Vlasicu i Igmanu, za stanove po BL,SA i MO, za mercedese, je druga stvar.

I imali neko link za cijelu utakmicu. Zelio bih je da je pogledam jos jednom jer sam ionako slobodan danas i sutra......[/quote]

To i jeste srz problema. Sto ?

Ne znam, ali uvek bitne tekme popusimo u Sa.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:05 
Početnik
Početnik

Dejan_BH je napisao:
Sarajlija86. je napisao:

I imali neko link za cijelu utakmicu. Zelio bih je da je pogledam jos jednom jer sam ionako slobodan danas i sutra......

To i jeste srz problema. Sto ?

Ne znam, ali uvek bitne tekme popusimo u Sa.[/quote]

Ona trava/ teren na Bilninom Polju izgleda uzasno. Treba se napraviti novi stadion negdje da imamo bar jedan veliki i savremeni olimpijski stadion. :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
U Banjaluci se gradi stadion, kapaciteta 30.000! Al znas kad ce tu tu igrati... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:11 
Početnik
Početnik

skypostman je napisao:
U Banjaluci se gradi stadion, kapaciteta 30.000! Al znas kad ce tu tu igrati... :lol: :lol: :lol:

To nije veliki stadion. Sarajevo ima 2 takva stadiona i zetru. Pod velikim stadionom mislim jedan drzavni stadion poput Amserdam Arene i nekih 60.000 sjedecih mjesta sa elektricnim krovom. Ali kada cemo to imati samo Bog zna...

Spoiler:
Slika

A evo kako to izgleda iznutra:

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:19 
Početnik
Početnik

Sarajlija86. je napisao:
Ona trava/ teren na Bilninom Polju izgleda uzasno. Treba se napraviti novi stadion negdje da imamo bar jedan veliki i savremeni olimpijski stadion. :roll:

Moze. I predlazem da se to ucini u Varesu.

hahahaha

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:30 
Početnik
Početnik

Dejan_BH je napisao:
Sarajlija86. je napisao:

Moze. I predlazem da se to ucini u Varesu.

hahahaha

Ja mislim da bi Bilino Polje bilo idealno radi simbolike. Samo srusiti onaj stari i napraviti novi. Pocnimo sa skupljanjem para danas. Markica po markica sto i jedna markica... 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:32 
Početnik
Početnik

Banjalucki_Behar je napisao:
skypostman je napisao:

Juce po izlasku sa stadiona smo zaculi neku veliku galamu,,,kada smo prisli culi smo skandiranje Nemanja Supic.....Momak je bio u drustvu familije,otac,majka,ujak,brat....A jedna veca grupa navijaca je nosala Nemanju na rukama i njegove roditelje,,,oni su plakali od dragosti..........Imam par slika od toga dogadaja pa cu postaviti kasnije........

Postavi Postavi!!!!!! Nemoj da si zaboravio slucajno! :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:35 
Početnik
Početnik

skypostman je napisao:

Mada ne znam zasto ne bi, kume ?

Glupo je da drugi najveci gradu u BH, bude sistematski lisen svih vecih sportskih dogadjaja. Mislim da u naredno vreme BH ili RS nece uspeti da izbore domacinstvo nekog prestiznijeg prvenstva, pa sve sto nam preostaje jesu kvalifikacije.

A sto se tice klubskog sporta, situacija je identicno jadna. Jer sadnji put kada sam proverio i Bosna ( Sarajevo ) i Borac, ni Zeljo, ni Igokea, etc nisu svetske klase, tako da sto vidimo kvalitetnog sporta jeste preko TV-a ili monitora.

Dakle kvalifikacije i poneki sportski klupski uspeh je sve sto dosada imamo.

Meni bi npr bilo prejako, da BH repka odigra na tom stadionu u BL, prijateljski mec sa Srbijom.

Imate za koga navijati, grad ce prvi put ugostiti neki vazniji sportski spektakl, a BH repka ce malo osjetiti navijacki duh u BL.

Ili vam je mozda draze pratiti "Ligu na intenzivnoj njezi", ili " fudbal invalida " poznatiji pod imenom " BH premijerliga ", gde je vrhunac utakmice, kada vec "dogovoreni" gol, jedva udje u mrezu....

Al kako ocete. ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:39 
Početnik
Početnik

Dejan_BH je napisao:
skypostman je napisao:

Glupo je da drugi najveci gradu u BH, bude sistematski lisen svih vecih sportskih dogadjaja. Mislim da u naredno vreme BH ili RS nece uspeti da izbore domacinstvo nekog prestiznijeg prvenstva, pa sve sto nam preostaje jesu kvalifikacije.

A sto se tice klubskog sporta, situacija je identicno jadna. Jer sadnji put kada sam proverio i Bosna ( Sarajevo ) i Borac, ni Zeljo, ni Igokea, etc nisu svetske klase, tako da sto vidimo kvalitetnog sporta jeste preko TV-a ili monitora.

Meni bi npr bilo prejako, da BH repka odigra na tom stadionu u BL, prijateljski mec sa Srbijom.
Imate za koga navijati, grad ce prvi put ugostiti neki vazniji sportski spektakl, a BH repka ce malo osjetiti navijacki duh u BL.

Ili vam je mozda draze pratiti "Ligu na intenzivnoj njezi", ili " fudbal invalida " poznatiji pod imenom " BH premijerliga ", gde je vrhunac utakmice, kada vec "dogovoreni" gol, jedva udje u mrezu....

Al kako ocete. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ti se salis? Molim te reci da se sahebavas... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:40 
Početnik
Početnik

Sarajlija86. je napisao:
Ja mislim da bi Bilino Polje bilo idealno radi simbolike. Samo srusiti onaj stari i napraviti novi. Pocnimo sa skupljanjem para danas. Markica po markica sto i jedna markica... 8) :lol:

Moze. :)

Novi nogometni stadion u Zenici za BH repku - fudbal.

Novi Sportski centar u Visokom za BH repku - rukomet.

Novi Mejdan u Tuzli, za BH repku - kosarka.

hahha citam na jedan forum :

Kao neka riba s novim mercedesom stala na crveno. I dodje ciga da joj opere sajbu.
I kao ona otvorila prozor da ispadne pametna, kaze : " Da tako, radi radi, markica po markica, 101 markica "
Kaze njoj ciga : " A ti ku*ac po ku*rac, mercedes ".

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:47 
Početnik
Početnik

Sarajlija86. je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ti se salis? Molim te reci da se sahebavas... :D

Ma ne sprdam se mame mi.

Sta fali sarajlija ?

Kao citav svet u tripu BH igra kod kuce, a na tribinama 30,000 navijaca Srbije. :lol:

Ma pravi navijaci BH repke su humana sorta, eto ja bih to uradio kao poklon BL navijacima Srbijanske repke, da ljudi ne moraju ici milione km da gledaju borce za svoju domovinu.

Imal smisla ovo ?

Jbg opet me tablete nosaju. :(

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 15:52 
Početnik
Početnik

Dejan_BH je napisao:
Sarajlija86. je napisao:

Moze. :)

Novi nogometni stadion u Zenici za BH repku - fudbal.

Novi Sportski centar u Visokom za BH repku - rukomet.

Novi Mejdan u Tuzli, za BH repku - kosarka.

hahha citam na jedan forum :

Kao neka riba s novim mercedesom stala na crveno. I dodje ciga da joj opere sajbu.
I kao ona otvorila prozor da ispadne pametna, kaze : " Da tako, radi radi, markica po markica, 101 markica "
Kaze njoj ciga : " A ti ku*ac po ku*rac, mercedes ".

:lol: :lol: :lol: Dobar!!!

No. Ne znam da li ce moderator obrisati ovu diskusiju o stadionima. Ali nema potrebe da brise jer je to sve povezano. Evo mjesec dana je se ovo otvorilo u Zenici:

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Sa ekonomijom Zenice ide vrlo dobro. Oni su u zadnjih par godina napravili ovu gradsku arenu, veliki bioskop, veliki shopping centar i jos mnogo drugih stvari. Jos samo taj stadion da naprave... 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 16:04 
Početnik
Početnik

Dejan_BH je napisao:
Sarajlija86. je napisao:

Ma ne sprdam se mame mi.

Sta fali sarajlija ?

Kao citav svet u tripu BH igra kod kuce, a na tribinama 30,000 navijaca Srbije. :lol:

Ma pravi navijaci BH repke su humana sorta, eto ja bih to uradio kao poklon BL navijacima Srbijanske repke, da ljudi ne moraju ici milione km da gledaju borce za svoju domovinu.

Imal smisla ovo ?

Jbg opet me tablete nosaju. :(

Siguran sam da ima mnogo ljudi u Banja Luci koji navijaju za BiH i to vatreno kada BiH igra protiv bilo koje druge repke osim Srbijanske. Ali jednostavno mislim da bi to granicilo sa naucnom fanatstikom da se utakmica izmedu BiH i Srbije odigra u Banja Luci. Mozda za nekih 100, 200 godina to bude moguce ali danas svakako ne.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Dejan_BH je napisao:
skypostman je napisao:

Al kako ocete. ;)

Sve je to lijepo ali bi bilo bolje da se vratimo u realnost. Da li je potrebno da se bespotrebno :D gube zivoti? To je upravo ono sto bi se dogodilo kada bi se pokusalo igrati u Banjaluci.

Jeste, Ciro je budala i veseljak, zna me nasmijati i sl., jeste Marjan kao nenormalan urlikao u prenosu(barem u zadnjih desetak minuta koje sam gledao). Mozemo se mi i nasaliti oko ovih stvari, sanjariti i slicno, ali tako je kako je. Ne bih da idem u politiku jer dvije, odnosno tri strane imaju razlicite stavove oko svega u ovoj drzavi. Sport je mozda jedna od oblasti u kojoj najvise dolaze do izrazaja ove razlke.

Ovo sve ti pisem kao Borcev navijac koji je poprilicno tolerantan kada su ove stvari u pitanju, ali vjeruj mi da bi ogromna vecina bila spremna nekoga ko bi npr. ponio zastavu sa ljiljanima u BL da skrati za glavu.
Malo razmisli da li je pametno pokretati takve price! Uvazavajuci proslost i sadasnjost moje misljenje je da nije i da vjerovatno nikad nece ni biti uslova za tako nesto.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
BiH ima jedan sasvim pristojan stadion, a to je Koševo. Malo ga modernizirati i to je to. Koji če **rac BL stadion kapaciteta 30 hiljada? Ko i kad če ikad napuniti taj stadion? BiH ne može igrati u BL, previše bi sranja bilo oko stadiona. Budimo malo realni.
Čista je glupost da se igra u Zenici a ne na Koševu. Travnjak na Bilinom polju izgleda kao da se tu održava korida.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 16:49 
Početnik
Početnik

Mišo je napisao:
BiH ima jedan sasvim pristojan stadion, a to je Koševo. Malo ga modernizirati i to je to. Koji če **rac BL stadion kapaciteta 30 hiljada? Ko i kad če ikad napuniti taj stadion? BiH ne može igrati u BL, previše bi sranja bilo oko stadiona. Budimo malo realni.
Čista je glupost da se igra u Zenici a ne na Koševu. Travnjak na Bilinom polju izgleda kao da se tu održava korida.

:lol: :lol: Tacno tako. Ali zasto se nebi modernizirao onaj stadion na Bilinom Polju? Ima tu istine. Svaka drzava ceka protivnika tamo gdje je najvatrenija publika, gdje su najzeznutiji navijaci i gdje je najtradicionalniji stadion. Sarajevo nema tu tradiciju. Zbog toga sam ja ipak za to da se na Bilinom Polju onaj stari stadion renovira, da se dogradi jos nekih 10.000 sjedecih mjesta i da se promjeni travnjak u totalu. Koliko su do sada pokrali para, mogli su izgraditi arenu od 70.000 sjedecih mjesta. :mad:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2009, 17:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 14:36
sada mozete privremeno zatvoriti temu i ako bogda u septembru tacnije 5 septembra otvriri je ponovo za komentare jer ako ostane ovi sto bodbadaju sa strane tjeraju admina da je zakljuca zato molim administratora za razumjevanje molim te zakljucaj privremeno ovu temu radi nas bosanac i hercegovaca spostovanjem BHF :wink: :wink: :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]