banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 14:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
I vi sad jedete govna (da prostite :D ), mi nismo bili losi ni u jednoj utakmici osim protiv Makedonije u Skoplju, to su cinjenice. Protiv Belgije smo dominirali u prvom poluvremenu, i samo zbog nesrece nismo dali gol. Popo ti mozes reci da su nas cekali, ali ne mozes neiskustvu pripisati onu stativu, ili par 100% sansi sto nisu usle u gol, to se jednotavno desi. Sta da smo poveli protiv te Belgije, ili Hrvatske u BG? Mi jesmo igrali dobro te utakmice, ajde, mozes reci da smo izgubili zbog neiskustva, ali takve sanse su masili i puno iskusniji igraci od recimo Mitrovica, Markovica i kompanije.. Sinisa jeste usrao dosta stvari, najvise oko igraca koje nije zvao a definitivno su morali biti u ekipu, ali sto se tice postavke igre i slicnog, malo toga mu se ima zamjeriti. Ali i ja sam definitivno da ode, ko mu je kriv kad je tvrdoglav. Danas ne zove Ljajica, ako bi ostao sutra mozda ne bi zvao ponovo Matica zbog ko zna cega, itd, itd..
Iako i dalje ne znam koga bih stavio na klupu, najradije bih Djukica, ali nema sanse da on ode iz Valensije trenutno.

Prerasli opravdanje u sreci i nesreci :wink: Taktika je bila losa, forsiranje tri stopera u reprezentaciji koji se nikad prije toga u sustini nisu vidjeli a kamoli igrali zajedno, forsiranje puzeva u srednjem redu koji mora biti pokretljiv, zvanje drva u napadu, inacenje novinarima i sl. Ne treba nama takav selektor

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ja o jednom, a ti o drugom.. Fino sam rekao taktika, ali da su igraci bili losi. To sto igramo sa dva zadnja vezna uopste nije lose, i to se vidjelo kad je Matic bio jedan od te dvojice, znaci nije taktika bila problem, nego to sto je Sinisa jeo govna oko izbora igraca. On je dobro citao protivnike i dobro postavljao formacije, problem je samo sto je bio previse tvrdoglav, na kraju se malo i opametio (kad je pozvao Matica) i odmah se vidjela razlika, sa tom istom taktikom..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sa tri stopera smo igrali samo prvevtri utakmice:spanija,svedska i ne zna ko je jos bio.tu je vidio da ne ide i prvu prottiv skotske poceo sa cetvoricom.
Inace slazem se za zerom.jedina utakmica u kojoj smo mi bili losi je ona protiv makedonije.sve ostale utakmice smo dobro odigrali

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kad uzmemo u obzir da će nam sutra u ekipi biti i Djuričić,Nastasić,Mitrović,Marković i da igramo na domaćem terenu, kladionice daju poklon kvotu 3.00 na pobjedu protiv Žabara..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne budi lud

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zašto da ne ?

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 19 Nov 2013, 00:34, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mlad si, ima jos vremena da naucis da se protiv Italije u fudbalu nikad ne treba kladiti.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zato sto na je igra nidje veze,dzaba ti i deset mitrovica i deset nastasica

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Od kad pratim fudbal (8-9 godina) jedino znam čim žabari povedu da se odma' zatvore :lol:

Kad nam je trener vatle teški..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Јбт, ако смо добро играли и губили са 0:3, 0:2 и сл, питам се како би тек било да смо играли лоше? Фудбал не чини добро полувријеме, добрих пола сата, "фудбал се игра свих 90 минута", ко Швабе :) Белгијанци су нас у обе утакмице одрадили рутински. Јер, разлика између добрих и искусних екипа, и мање добрих и неискусних је у томе да ове прве забију већину својих шанси, а ове друге се, ко што рече Скева, ваде на "несрећу, лош дан".

Не треба се заваравати да је наша група била јака, јер није. Била је само изједначенија него друге, јер нисмо имали Малте и Сан Марина. Против озбиљних екипа, које су знале како са нама треба играти, у четири меча узели смо један бод, са гол разликом 2:8. Није то баш неки славан резултат, поготово што ниједна од те двије екипе не спада у свјетски ни европски врх (Белгија ће то можда постати, али још није), а једна од њих је чак имала једнако лошег дилетанта на клупи.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I puno bolje ekipe od nas su gubile utakmicu tako sto su masile neke zicere u prvom poluvremenu, a to opet nije do formacije i taktike (da je ona bila losa mi ne bi odigrali ni jedno poluvrijeme protiv Belgije dobro). Problem su bili igraci. Mi napadamo stalno, a nama na sredini stoje Petrovic i Fejsa koji imaju radijus kretanja kao prosjecan kamen, i naravno da cemo primiti gol iz kontre. Znaci nije problem bila taktika, nego izbor igraca, a tu je vec problem Sinisina tvroglavost.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

На примјер, Ковача су послије утакмице са Исландом пљували зато што је, како кажу, поставио тактику са брзим крилима, а они играча за такво што нису имали. Дакле, јасно је, теоретски је могуће поставити било коју тактику, али разлика између доброг тренера, и оног лошег је, што овај први поставља најбољу могућу тактику у односу на играчки кадар, а потоњи најбољу могућу у односу на оно што се дешава у његовој глави. Значи, проблем је у Синишином случају била и тактика и избор играча.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jeste to. Ali vidis, kod Sinise je problem to to je on tvrdoglav i sto je htio dokazati da moze bez npr Matica, pa je onda postavio taktiku sa ovom dvojicom kao da Matic igra, a jasno je da oni nisu ta klasa da se mogu nositi npr sa Hazardom, Felainijem i kompanijom, barem ne duze od 30-40 minuta.
Nije on glup, imao je on finog uspjeha u Italiji kao trener, problem je sto mu se ovde digao i sto se kurci kao velik Srbin. Pa ce protjerati Ljajica zato sto mu se moze, ili Matica zato sto mu se ne uklapa u koncepciju?! (to je izjavio kao razlog zasto ga ne zove), a onda prije par mjeseci zove Matica, i ne mjenja igru uopste, znaci samo je ubacio Matica umjesto Petrovica, i Matic mu bude najbolji igrac, kako to da se odjednom uklopio, poslije samo jedne utakmice? Znaci nije do taktike, nego do njega. A koliko znam, ne pjevaju svi igraci u svim reprezentacijama himnu, ali on je navalio na Ljajica zbog toga. Kao da je to toliko vazno, on ako postuje drzavu i ako daje sve od sebe na terenu meni je dosta. A vidio sam da Ljajic nosi kostobrane crveno/plavo/bijele boje, toliko o tome. Kontam da njemu ne bi igrao Zidan da je bio selektor Francuske u to vrijeme, cisto zato sto su ovom korijeni iz Alzira.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ја некако сматрам да, тренер не мора бити цвјећка, али не смије дозволити да неке његове бубице и еготрипови лоше утичу на посао. А то се Синиши десило. Десило се и Мурињу у Реалу, али он ипак има нешто кредита, доказао се као тренер, а Синиша треба још пуре да једе, да би могао да изводи неке бијесне глисте, шиљи к**** на играчима и сл.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa slazem se, a Sinisa je to definitivno dozvolio. Najvise sto se tice izbora igraca. Kao sto sam rekao taktika je u vecini situacija bila dobra, naravno da ni to nije bilo bezgresno, ali bilo je dobro, pogotovo kad se uzme u obzir da je nedavno preuzeo reprezentaciju. Ali totalno neopravdano izdrkavanje na igracima, se ne moze oprostiti.
Djuka dodji, ebo Valensiju! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Укратко, нек иде, није заслужио да остане, кљусе тврдоглаво. Има он материјала да буде добар тренер и све то стоји, али мора престати бити сељачина какав је био на терену. Још да крене да пљује и то је то.
Иначе, мрак ми на очи пао кад се јуче у новинама појавило име Љубише Тумбаковића.
Јел могуће да нико нормалан неће да буде селектор?

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Не могу да вјерујем, свако мало кад отворим овај топик видим неко покушава да брани оног ИДИОТА на клупи.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ga ne branim, mislim i ja sam za to da ide, kad je idiot. :D
A nemojte Tumbakovica samo, bolje da niko ne bude selektor nego da on dodje.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 11:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Докле смо ми дошли кад су Тумбаковић и Пикси кандидати.... е мајко мила...

Гдје Јовановић? Јели он то прескуп, након оног кеша који је дат Антићу и Михајловићу??

Млади данас играју можда и одлучујући меч за наставак квалификација са Жабарима, све осим побједе је неуспјех.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
A i Jovanović jak stručnjak, imao vanserijsku sezonu sa Apoelom pa treba u nesvjest padati, kao da je neka ogromna razlika između njega i Piksija, jedina razlika je u tom što Piksi možda i ima šansu da postane vrhunski trener a Jovanoviću će ostatak karijeri proći po Al Džazirama ganjajući da zabode što masniji ugovor.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]