banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 688, 689, 690, 691, 692, 693, 694 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2013, 01:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
Kakvi retardi su ovi mladi. Zadnji napad, njihov golman vodi loptu bukvalno do pola i naši svi u 16 metara i naravno primamo gol.

:angry4: :angry4: :angry4:

srecom pa nisam gledao,tjerajte ovog curcica u tri lijepe

jel ko gledao protiv rusa,kako smo igrali?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 02:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ja sam mlade gledao, zato sam i napisao ono..
Tipa oko 85-6, Milunovic imao extra sansu, sam na jedno 7-8 metara od gola, hvata loptu na volej (umjesto da je primi, niko blizu njega, a jos neki nas je bio 3-4 metra od njega, mogao mu je i dodati, ma svasta nesto) i salje otprilike u aut.. I onda smo ukrali jedno 3 minute od 89 do 92. Golman presao pola terena, nabio u 16 metara, dosla do nekog njihovog i primismo prejeftin gol.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 10:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mladi će teško do prolaska dalje, baš teško, a imamo finu ekipu.
Što se tiče starih, i nije bilo loše, mada nisam gledao čitav meč, jer je bilo 7 utakmica u isto vrijeme. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 11:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Млади су одиграли сасвим пристојну утакмицу, али поново пад концентрације кад се то нипошто није смјело десити. Митровић показује да смо после толико година чекања добили правог нападача.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 12:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jesu, ali u nekim trenucima su se previše povlačili. Ne treba se tako igrati kada imamo dobar tim.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 12:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zerocool je napisao:
Ja sam mlade gledao

jesi upratio oko 60.minuta,kad kovinjalo rece "umalo da mitrovic zaje...,ovaj,iznenadi svog saigraca iz anderlehta i uzme mu loptu" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
Nisam upratio to, prejako u svakom slucaju. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 12:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 13:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2013, 00:22
Што се тиче Митровића, нема шта, слажем се да је квалитетан и да би требали имати доброг шпица за будућност. Има ту луцидност, дрскост и не боји се, а код нас нема много таквих играча а поготово нападача.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.mozzartsport.com/vesti/kedir ... ideo/65351

kad se sjetim da do prije dvije godine ovog matica nisam racunao za ozbiljnog igraca a sad postao jedan od najtrazenijih igraca u evropi.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 21:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
bolji si strucnjak od sinise, on nije vjerovao da je Matic super igrac do prije mjesec dana

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
:lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 11:17 
Veteran
Veteran

kako sujeta, tvrdoglavost i drsko ponasanje prema ,,sedmoj sili" moze prekinuti rad koji je ipak poceo davati rezultate, sad ce doci neko ko ce pokupiti kajmak, samo da je u jednom slucaju popustio na vrijeme(Matic), sad bi igrali u barazu, jer sa njim u timu smo jaci 25 %

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo, samo da je bio manje tvrdoglav. On je u vecini utakmica fino postavio i spremio ekipu, samo ga je jebo izbor igraca (mazga). Neka ode, onda ce i Ljaljic biti u reprezentaciji.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije dobro postavljao igru, nije napravio kompaktnu ekipu, protivnici su lako eksploatisali nase slabosti, nase prednosti smo uspjeli iskorisiti samo u 20-30% utakmica. Sta je vama, kakav kajmak? Ako neko ostvari neki rezultat poslije njega to ce biti zato sto zna posao, pustite te gluposti

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Управо тако, опет се провлачи та прича како је "Синиша радио добар посао али није имао среће", што је лаж. Кад у ватру убациш клинце, често без јасног критеријума осим тог, не баш најјаснијег, "подмлађујемо екипу", логично је да ће се десити сљедеће: 1) млади су и жељни, а има ту и неког талента; створиће неке шансе 2) баш зато што су млади, дакле неискусни, ећину тих шанси неће искористити 3) противник зна да има посла с младом екипом коју треба пустити да се испуца и онда је разбити (меч против Белгије у Београду ово можда и најбоље илуструје, као и скоро комплетне квалификације, ко нас је знао "сачекати", тај нас је и добијао). Што је најгоре од свега, уопште се не може рећи да су квалификације жртвоване са смисленим циљем, и да имамо готову екипу за неке наредне циклусе. Постоји неки костур, (злобници ће рећи, то је више због тога што нам је фудбал умро, па је само костур и остао :) ) али је све то далеко од јасног и конкретног, и по питању екипе, и по питању игре. Нови селектор ће опет да зове нека своја (стара?) имена, можда се врати понека стара илузија о величини и снази, можда се падне још ниже...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 23:02 
Veteran
Veteran

pisete bez veze, ja sam protiv sinise od pocetka i njegovih gluposti koje je vukao, ali ostaje cinjenica da je rastao sa ekipom, koja je pocela da lici na nesto, ali ga je sujeta sprijecila da odemo u baraz i to je cinjenica, koga jebe, nek je otisao kad mu je bilo prece pjevanje himne nego plasman na SP, ko god dodje imace ekipu koja se moze prosetati kroz kvalifikacije, glupavi pizon bi to uradio a kamoli tumba ili piksi

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I vi sad jedete govna (da prostite :D ), mi nismo bili losi ni u jednoj utakmici osim protiv Makedonije u Skoplju, to su cinjenice. Protiv Belgije smo dominirali u prvom poluvremenu, i samo zbog nesrece nismo dali gol. Popo ti mozes reci da su nas cekali, ali ne mozes neiskustvu pripisati onu stativu, ili par 100% sansi sto nisu usle u gol, to se jednotavno desi. Sta da smo poveli protiv te Belgije, ili Hrvatske u BG? Mi jesmo igrali dobro te utakmice, ajde, mozes reci da smo izgubili zbog neiskustva, ali takve sanse su masili i puno iskusniji igraci od recimo Mitrovica, Markovica i kompanije.. Sinisa jeste usrao dosta stvari, najvise oko igraca koje nije zvao a definitivno su morali biti u ekipu, ali sto se tice postavke igre i slicnog, malo toga mu se ima zamjeriti. Ali i ja sam definitivno da ode, ko mu je kriv kad je tvrdoglav. Danas ne zove Ljajica, ako bi ostao sutra mozda ne bi zvao ponovo Matica zbog ko zna cega, itd, itd..
Iako i dalje ne znam koga bih stavio na klupu, najradije bih Djukica, ali nema sanse da on ode iz Valensije trenutno.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma mi smo specijalci, majstori da nakon loseg dovedemo goreg. Ja se plasim licitiranja kad rumena seljacina ode.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isto.. Cinjenica je da mi sad imamo potencijala, i to velikog, ali sve zavisi koga cemo dovesti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 688, 689, 690, 691, 692, 693, 694 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]