banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2011, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 41067.html

Lijepa vijest :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ovo ako je tacno je vise nego odlicno.. Samo da nisu opet novinarska lupetanja ;>

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Lako moguce da su novinarska lupetanja kao i obicno, ali lepo je cuti ovako nesto... Mozda BrigateBL ima nekih vesti vezano za ovu info

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 17:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo da vam prije ovih odlucujucih bitaka pozelim da razvalite sve tamo,narocito Partizanu dajte po guzovima i da osvojite tu titulu!!

Znam da sam jedini "izrod" medju Borcevcima jer su svi moji za Vojvodinu,ali jebiga ja uvijek kontras (nadam se da moji ne svracaju ovdje jer necu ostati ziv od napada :D )!

Nekako mi se cini da za zdravlje cjelokupne srpske nacije mnogo znaci jaka Zvezda,koja ce se ponovo plasirati u Ligu Sampiona i,uz par jakih pojacanja, igrati zapazenu ulogu medju evropskim gigantima,svaku utakmicu pred 60 000 ljudi! Ne mrzim ni Vosu,drag su mi klub zbog navijaca,ali nije to to.
To poredim sa nasom situacijom ovdje. Onima koji nam ne zele dobro nije nimalo smetala jaka Modrica ili Leotar kao prvak BiH,ali sad su se svi digli na zadnje noge kad Borac ima sansu da bude prvak i da dominira u godinama koje dolaze,jer Borac je simbol fudbala u Republici Srpskoj i to ih boli. Tu analogiju prenosim i na Zvezdu,ali sa jos sirom dimenzijom!Necu gledati derbi jer istovremeno igra moj Borac,ali cu se obradovati svakoj promjeni rezultata u vasu korist.

Srecno!

Zvezda,ooooooo,Zvezda ooooooo!!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nisi jedini :)

Svaka cast Vojvodini i Firmi, ali ja ne mogu za njih navijati. Ne ide.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 19:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brate, mene je uvijek interesovalo kako su se ljudi prestali voliti Zvezdu ili Partizan. Znam x slučajeva gdje ljudi sad od jednom kao navijaju za Vojvodinu, a ove kao mrze i slično. Ja sam iz BL i uvijek sam išao na Borac na bilo koji sport, ali oduvijek sam volio Zvezdu i to ne može prestati od jednom. Sad kako sam malo stariji i ima se koji dinar ode se ponekad i u Bg na utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 19:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zerocool je napisao:
Ovo ako je tacno je vise nego odlicno.. Samo da nisu opet novinarska lupetanja ;>

Nadamo se da nisu lupetanja . Ja sam ovu vijest cuo danas na radiu i spomenuli su da bi u slucaju uzimanja titule dobili 10 milionceka eurica :) a 20 % bi morali uloziti u omladinsku skolu .

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Њега је Звезда, наводно, продала за 3 милиона евра!?

Citiraj:
Zvanično najbolji fudbalski sajt u prošloj godini goal.com izabrao je 10 najgorijih pojačanja Primere u prethodnom prelaznom roku. "Čast" da se nađe u društvu onih koji su podbacili imao je i bivši centarfor Crvene zvezde Dejan Lekić.

- Pridošlica u redove Osasune bio je jedno od najskupljih pojačanja ekipe iz Pamplone (tri miliona evra). Ipak, 27 nastupa i samo dva gola tokom boravka u Španiji ne garantuju baš Lekiću da će i sledeće sezone igrati u Osasuni. Veći deo svog vremena u Primeri Srbin je proveo na klupi, uprkos tome što njegov tim ima veliki problem sa efikasnošću. Sigurno je da će njegov klub pokušati da ga proda prvom prilikom - piše goal.com.

Pored Lekića na ovom spisku nalaze se još: Serhio Kanales, Pet Velthuizen, Sisinjo, Fran Merida, Diego Godin, Tiberio Guarane, Serhio Garsija, Luka Sigarini i Pedro Leon.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Erazmo Roterdamski je napisao:
Brate, mene je uvijek interesovalo kako su se ljudi prestali voliti Zvezdu ili Partizan. Znam x slučajeva gdje ljudi sad od jednom kao navijaju za Vojvodinu, a ove kao mrze i slično. Ja sam iz BL i uvijek sam išao na Borac na bilo koji sport, ali oduvijek sam volio Zvezdu i to ne može prestati od jednom. Sad kako sam malo stariji i ima se koji dinar ode se ponekad i u Bg na utakmicu.

Uglavnom je tako, samo ljudi seru... Meni godi kad pobijedi bilo koji srpski klub, bila to vojvodina, borac, partizan ili modrica... naravno najvise mi godi zvezda al ne pada mi na pamet da mrzim ili ne volim nekoga... Mislim da to dijelimo svi, samo djeca nisu na tom nivou al to nije ni bitno :) ... Mada, nije lose nekada se malo prepucavati, cisto da se ubije dosada 8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Bojann je napisao:
zerocool je napisao:

Nadamo se da nisu lupetanja . Ja sam ovu vijest cuo danas na radiu i spomenuli su da bi u slucaju uzimanja titule dobili 10 milionceka eurica :) a 20 % bi morali uloziti u omladinsku skolu .

23% и по садашњем уговору иде у омладински школу. Приликом увећања уговора, тај проценат ће опет бити исти, што значи да ће се сразмјерно повећати улагања у подмладак вољеног нам клуба.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://www.sportal.rs/news.php?id=49349 Na kraju vijesti je uzvičnik a ne upitinik,tako da mislim da je ovo gotova stvar :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Danas u sportu citam neke vijesti o ligi i medu svim tim vjestima nadem brojke posjeti na stadionima
Zvezda oko 150.000
Partizan oko 70.000
Vojvodina oko 27.000
...
...
(Partizan ima jednu utakmicu vise na svom terenu od Zvezde i Vojvodine)
Znam da se te cifre i procenti provlace zadnjih par godina ali sto je duplo i malo vise stvarno je sramota zamislite Zvezdu u ligi sampiona (ma zamisli je u UEFA Kupu) kolika bi cifra bili na kontu?

P.S. ove cifre su samo na kontu ove sezone, Cifre su zaokruzene ali smanjene

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://gotopublicschool.com/things/mich ... lege-years :lol: koji kralj

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2011, 22:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
soba 39 je napisao:
http://gotopublicschool.com/things/michael-jordan-the-college-years :lol: koji kralj

Ako mislis o trecoj slici i zastavici Zvezde zakasnio si bar godinu dana :wink: al nema veze

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
soba 39 je napisao:
http://gotopublicschool.com/things/michael-jordan-the-college-years :lol: koji kralj

Ako mislis o trecoj slici i zastavici Zvezde zakasnio si bar godinu dana :wink: al nema veze
Ma naravno,i ne bih rekao da sam zakasnio godinu već mnogo više ali nema veze :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 14:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne bih se ja bas jos nadao parama od Rusa, mada su Novosti dosad pogodile za Robija, Gasprom i Putina
Ja sam cuo od momaka samo nagadjanja da ce se pored fudbalskog od naredne sezone pomoci i kosarkaski klub . Sad vidjecemo da li u tome ima istine. Nesto konkretno stvarno ne znam, vec sam kao i vi procitao nagadjanja u novinama.
Ugovor sa Gaspromom je jako uslovljen jer sve zavisi od rezultata. Titula donosi bonus veliki svakako i mi smo tu napravili nevidjeni kiks eliminacijom od Slovana jer da smo usli u Ligu evrope dobili bi odlicne pare. Svaki prolazak , uz veci broj gledalaca nam donosi dodatni novac....

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dace pare ali hoce rezultate , logicno .. Titulu bi trebali uzeti samo u evropi da se bolje pokazemo ...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 17:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Voša se ne šali...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vec dve utakmice se "mucimo", ne verujem da je umor u pitanju jer Robi rotira igrace pa uvek ima svezih. Bolji jesmo ali uvalise nam levati gol...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2011, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Bice to sve ok.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]