banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2010, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
uh, zaboravih boldovati najbolji dio.

reci nam, vladane, srbine, kakav je odnos zvezde i srbije?

Citiraj:
Era u kojoj neće biti dobro samo Crvenoj zvezdi već i srpskom sportu, i Srbiji. Biće tako jer Zvezda je Srbija!

a, to li ce biti! bravo vladane!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Milanko Djeric je napisao:
stub srpstva ponovo jase!

Citiraj:
Lukić:Biti Zvezdaš znači biti Srbin

http://www.crvenazvezdafk.com
Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić obratio su putem zvaničnog klupskog sajta navijačima Zvezde pred odlučujuće utakmice u finišu sezone.

Lukić poziva igrače da u narednih deset dana žive sa Zvezdom, da navijaju sportski, bodre klub i poštuju sportske protivnike. Naglašava borbu sa dugovima, ali i neprijateljima kluba koji "frustrirani uspehom i obnovom Zvezde naručuju kampanje, kreirane afere i lažne vesti".
Saopštenje Vladana Lukića prenosimo u potpunosti i bez izmena:

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić obratio se milionskoj crveno-beloj javnosti pred četiri poslednje utakmice u sezoni koje će odlučivati o trofejima voljenog kluba.

"Zvezdaši, pred nama je završnih desetak dana istorijske Zvezdine sezone. Čekaju nas četiri odlučujuće utakmice i 360 minuta fudbala. Kada smo se okupili pre godinu dana bili smo klub u rasulu, sa blokiranim računima, čiji igrači i zaposleni nisu primali plate, rastrzan između različitih struja i dve godine daleko od sportskih trofeja. Bili smo klub bez budućnosti i izgledalo je da su naši protivnici uspeli da unište najveći srpski sportski brend Crvenu zvezdu", kaže na početku razgovora za sajt Crvene zvezde, predsednik Vladan Lukić.

Lukić ističe da je za manje od godinu dana već urađeno više od očekivanja, s obzirom na zateknuto stanje.

"Za ovih godinu dana, Crvena zvezda se podigla iz pepela. Formiran je tim, skoro bez dinara ulaganja, čija je vrednost, prema evropskim izvorima, danas preko 20 miliona evra, severna tribina je imala jednu od najuspešnijih sezona i pružila je igračima fantastičnu podršku kakvu nije imala nijedna generacija Zvezdinih fudbalera. Gledaoci su se vratili na Marakanu i postali smo jedan od najgledanijih evropskih klubova, a u poslednjih 360 minuta sezone jurišamo na duplu krunu. Borimo se sa dugom koji nam je ostavljen, rešavamo problem po problem i postavljamo osnove za novu organizaciju kluba koja će nam garantovati dalji razvoj i stabilnost u narednoj deceniji".

Vladan Lukić ne krije da se do konačnog uspeha može samo zajedno i zato poziva sve Zvezdaše na zajedničku borbu za trofeje.

"Pozivam vas da narednih desetak dana živite sa Crvenom zvezdom, da ispunite sve gostujuće stadione do poslednjeg mesta jer su nam Marakanu zatvorili. Neka se naša pesma čuje do neba, neka se vijore naše zastave i nosimo tako našu Zvezdu u završnici ove istorijske sezone. Navijajmo sportski i bodrimo naš klub. Pokažimo poštovanje prema našim sportskim protivnicima. Sve što je do sada postignuto učinili su zajedno – igrači, treneri, navijači, zaposleni u klubu, uprava i prijatelji kluba. Ostanimo zajedno, čvrsti, jaki i nesalomivi za dobro naše Zvezde".

Lukić upozorava i da će borba protivnika sa Zvezdom biti i prljava i nesportska.

"Pozivam vas da ne nasedate na provokacije, koje će naši protivnici, , plasirati protiv nas narednih desetak dana. Kako bi se Zvezda sprečila da postigne sportske rezultate vodiće prljave kampanje protiv našeg kluba čiji će cilj biti da ne razmišljamo o sportu. Radeći to sada, kao i tokom čitave sezone - naši protivnici će zloupotrebljavati svoje kompanije i funkcije koje obavljaju. Ostanite pribrani, čvrsti i dostojanstveni i odgovorimo im na najbolji mogući način – prezrimo njihove laži i pobedimo ih na terenu! Budimo ponosni na sve što smo uradili i na činjenicu da je Crvena zvezda džin koji se podigao iz pepela. Kada god je bilo dobro Zvezdi, bilo je dobro i Srbiji. Crvena zvezda je najveći srpski brend po kome se prepoznajemo u svetu. Biti zvezdaš – znači biti Srbin. Probali su da nas unište, da kao srpski brend nametnu neke jugoslovenske klubove, da prevare ljude. Nije im uspelo zahvaljujući milionima Zvezdaša. Nije im uspelo jer udariti na Zvezdu znači udariti na Srbiju, a zna se kako su u istoriji prolazili oni koji su napadali Srbiju!"

Lukić na kraju poziva sve Zvezdaše na totalnu „mobilizaciju“ i zajedništvo u cilju uspeha voljenog kluba.

"Zvezdaši, u toku je bitka za trofeje! Svi smo potrebni Crvenoj zvezdi. Moja poruka svim Zvezdašima je da svako sam bira, bez obzira gde radi, da li će biti deo kluba ili ne, deo naše istorije ili ne, deo naših uspeha... Ne dopustite da budete u funkciji Zvezdinih neprijatelja ma gde radili! Dosta je bilo uništavanja Zvezde, pritiska na naše pristalice i sponzore, forsiranja drugih... Počela je nova Zvezdina era, kako god se završila ova prva sezona. Era u kojoj ćemo dominirati u sportu, osvajati trofeje i vratiti se na sportsku mapu Evrope. Svaki Zvezdin uspeh biće zajedničko delo – igrača, trenera, navijača, uprave, zaposlenih u klubu, sponzora i prijatelja. Era u kojoj neće biti dobro samo Crvenoj zvezdi već i srpskom sportu, i Srbiji. Biće tako jer Zvezda je Srbija!"

Ovaj covek je definitivno lud!!!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Pozivam vas da narednih desetak dana živite sa Crvenom zvezdom, da ispunite sve gostujuće stadione do poslednjeg mesta jer su nam Marakanu zatvorili. Neka se naša pesma čuje do neba, neka se vijore naše zastave i nosimo tako našu Zvezdu u završnici ove istorijske sezone. Navijajmo sportski i bodrimo naš klub. Pokažimo poštovanje prema našim sportskim protivnicima.

Осим овога, све што је рекао је тешки булшит.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I corava koka ubode poneko zrno.. Koliko je gluposti rekao morao je i nesto pametno reci :)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Kup je nas Kup je nas Kup je nas...

Gdje su sad one izjave funkcionera i trenera Vojvodine :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Laganih 3:0! Kup je nas! :)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Човјек је луд, ајмо причати о Лукићу :) :) :)

Напред Звезда леееееее ...... :)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Lagano...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
23

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Cigani cestitke na kupu,nadam se da cete i vi meni uzvratiti cestitke u subotu :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
SIJUKS je napisao:
Cigani cestitke na kupu,nadam se da cete i vi meni uzvratiti cestitke u subotu :D
Eto vidjeli ste da se i vaš stadion može podobro popunit :D

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

live je napisao:
SIJUKS je napisao:

У суботу смо тамо домаћини. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ајмо Цигани!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=obL4eWikbWI[/youtube]
Иде ли неко на дерби?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
bigman je napisao:
live je napisao:
SIJUKS je napisao:

У суботу смо тамо домаћини. 8)
S obzirom na omjer kako u Bg tako i u Srbiji mislim da to i nije neki problem :D

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Izgleda da su jedino Delije u stanju da popune stadion JNA. U svakom slucaju, lijepo je uzeti trofej na franjevackom pasnjaku! :D
A, sada neka se momci dobro odmore, pa u subotu sta im Bog da.
Grobari ce biti u prednosti, ako nista, onda su mnogo odmorniji. Zvezdina prednost je sto su oni vec odavno upisali ta tri boda.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
prezadovoljan sam....ovakva ekipa, toliki dugovi i opet trofej.... nije lose, jos samo da na vladica podnese izvjestaj na ljeto kako je smanjio dugovanja za npr. 30% i odmah bi ga predlozio za dozivotnog predjsjednika :) ....jest malo seljkast, al ako dobro radi svoj posao, neka ga :) ......
Sto se tice derbija, nadam se pobjedi, al i ako ne bude tako, nista strasno :)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

ja se nadam da necemo morati :)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 20:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Kastiljo se vraća u Zvezdu?

Reprezentativac Ekvadora tvrdi da ima ponudu beogradskog kluba da potpiše novi ugovor.
Segundo Kastiljo se afirmisao u Crvenoj zvezdi i otišao na Ostrvo. Posle dve godine provedene u Beogradu, u Everton je prešao kao pozajmljen igrač 2008, odakle je prošle godine takođe pozajmljen Vulvsima.
Sada tvrdi da ima ponudu AEK-a, ali i da ga crveno-beli zovu da se vrati.
"Iako igram za drugi tim Vulvsa, zadovoljan sam formom i fizičkom spremom. Ne brinem za nastavak karijere. Tim koji me angažuje, biće zadovoljan", izjavio je 27-godišnji vezista, a preneo "Sport".
Kastilju na leto ističe ugovor sa Zvezdom.
"Iz beogradskog kluba su mi već ponudili novi trogodišnji ugovor. Na meni je da odlučim", dodao je Kastiljo.
Za Zvezdu je odigrao 58 utakmica i postigao 17 golova.

MONDO

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

a joj, to bi bilo fino:)....al njegov ugovor bi bio skup :(

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2010, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
On je dokazao da vrijedi svake pare...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]