banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 05:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2013, 23:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
znaci otisli bi u baraz da smo pobjedili hrvatsku na marakani? onakva hrvatska sa onim cirkuzantom na klupi je morala biti ispod nas na tabeli. ne znam, mozda mihajlovic gradi mladu ekipu ali ja nisam bas optimistican sto se njega tice kao selektora.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 06:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
samo zbog Matica sinisa treba da ode, da se ne pise o ostalim njegovim glupostima kojima je omogucio losim hrvatima da mozda odu na SP, koliko je mocan Matic sa loptom i bez nje, sa njim od pocetka bi se dobro ponosali i sa belgijom

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Потписујем горе написано, треба отићи само због Матића, поред Матића сви саиграчи боље изгледају, лик доминира на средини. Миха је превише тврдоглав и сујетан и због тога смо ту гдје јесмо. Хрватска има очајан играчки кадар, ми киксали против Македоније... Једноставно, сваки циклус иста прича.
Да остане, неће бити боље. Да оде, неће бити боље. И тако је свеједно, ми се годинама узалуд надамо неким промјенама, али шипак.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Михајловић треба отићи због свих оних идиотарија које је чинио током свог мандата. Једино што цијеним је поштовање националне химне, нарочито у времену поремећених вриједности.

Не кажем да Михајловић није желио више од свега да одведе Србију на СП, али једноставно у погрешно вријеме на погрешном мјесту са тотално погрешним приступом...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
iskusniborcevac je napisao:
koliko je mocan Matic sa loptom i bez nje, sa njim od pocetka bi se dobro ponosali i sa belgijom

Nemaš napadača za Belgiju sa njim ili bez!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Ok sad, ciklus je gotov. Zasrali smo po ko zna koji put. I jeste Mihajlović je tu najviše kriv, prvenstveno zbog Matića, sve to znamo... I šta sad ako i kad on ode? Opet će doći neki drugi lik koji će implementirati svoje stavove, svoj stil igre i možda će izbasati neki njegovi aduti za koje nikad niko nije čuo...

Gledajte ljudi malo unaprijed a ne ono što je bilo, pišaj ga... Kvalifikacije su završene, nismo otišli.
I ovo pišem iz čisto fudbalskog aspekta jer mene igre saveza i ljudi oko saveza i te gluposti ne zanimaju, znači samo šta bi bilo najbolje za reprezentaciju da nastavi kontinuitet dobre igre i rezultata iz zadnjih par mjeseci.
Ja lično mislim da Mihajlović treba da ostane jer je on taktički i tehnički dobar trener, ima iskustva u seriji A i to se odrazilo na igru, imamo i glavu i rep. A posebno se taj pečat vidi kod prekida, italijanska škola(samo kad se sjetim svjetskog 2006 i Italije). Izgladio je probleme sa svim igračima osim sa Ljajićem ali mislim da će i to biti rješeno zbog udara medija i javnosti, takav igrač sigurno treba ekipi.
Igrači su navikli na rad sa njim, sa njegovim stručnim štabom i vidi se da ima autoritet i poštovanje kod njih. Sad to opet treba sve mjenjati da bi došao isto tako neki neprovjereni trener? Uglavnom, sve što je zasrao u ovim kvalifikacijama gotovo je, više se takve priče neće ponavljati ubuduće jer valjda je i on skontao da je griješio i da ne može svoj ego ispred državnog grba stavljati.
Ja sam pristalica da on ostane, opet kažem, iz čisto fudbalskih razloga.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 12:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Napravio je dosta propusta, eksperimentisao je sa raznim igračima, pozivao je i koga je trebalo i koga nije, mijenjao je formaciju, puno je lutao, ali čini mi se da je nakon poraza u Briselu stvari postavio tamo gdje treba da budu, odlično poluvrijeme protiv Hrvatske, nesertan remi, demoliranje Velsa i Makedonije, naravno možda ova zadnja dva protivnika nisu mjerilo snage, ali bilo je i odličnih stvari i protiv Belgije u bg ali tu nam je falilo sreće. Sve u svemu ciklus je neuspješan, ali ako uzmemo u obzir da smo dobili dosta mladu selekciju sa veeelikim potencijalom, onda možda vrijeme nije uludo potrošeno, čini mi se da je ekipa sinoć igrala u formaciji 3-5-2 i da se sve poklopilo, ali ekipa ima potencijala, velikog, vrijeme je pred njima, a posebno ako uzmemo da na sledeće evropsko prvenstvo putuju 23 selekcije i naravno domaćin, samo veliki nesretnici neće vidjeti Francusku, dakle, sve više argumenata je za to da Mihajlović, ma koliko ga ja ne podnsoio ostane na klupi i da nastavi rad sa ovom ekipom, mislim da će nam u predstojećim ciklusima donijeti dovoljno sreće i zadovoljstva...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nisam gledao utakmicu samo sam sad pogledao golove.kako je tosic igrao? jer po ovome vidim da je igrao po svojoj lijevoj strani sto je i normalno.a i basta razvaljuje po desnoj strani tako da nema potrebe ga gurati gdje mu ne ide.

steta sto smo kasno krenuli igrati,onaj poraz u mekedoniji je direktna krivica mihajlovica,jer je on unio nemir sa svojim konstatacijama da su krivi kolarov i bane,da kolarov ne moze nositi broj 11....

ali opet ja da se pitam ostavio bi ga da nastavi iako me strasno nervira sa pozivima nekim igracima.ekipa je mlada i vidi se veliki napredak u odnosu na pocetak kvalifikacija.odigrali smo nekoliko dobrih utakmica a izgubili nesretno kao ona protiv belgije kad smo napadali a oni jednom presli centar i dali gol,ili protiv hrvatske u zagrebu gdje smo poklonili dva gola a razbili ih igrom.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tosic je bio dobar, sta vise odlican, pravovremeno se oslobadjao lopte ( :confused2: ) i igrao je za ekipu. Basta je zvijer, tu nema dileme :) .

Sto se Mihajlovica tice, neka on lagano ide :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mene zanima nešto drugo, ako dođe neko poslije Mihajlovića a budemo gore igrali, šta ćemo onda, opet jovo na novo ? i smo igrali protiv svih reprezentacija korektno, eventualno ono u Skoplju je debakl, i onaj početni sastav protiv ustaša, ostalo je bilo manje više dobro, čak smo i igrali fudbal. Iz te perspektive sam da Miha ostane, ali ako će opet neke Fejse i slične stavljati u prvu postavu prije Matića, Tadića, onda ga jebi. Ajd razumijem kad su neki povrijeđeni pa on tu nešto koriguje, ali zdravlje ljude držati na klupi to me je najviše povrijedilo kod njega. I ono kad zovne Marka Šćepovića, onim je prekuco sve :lol:

Vjerovatno ćemo dobiti novog selektora, nemam nikog na umu, ko bi to mogao preuzeti sada. Eventualno Stanojević ili Đukić, bar moji pikovi :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Жути, био би добар избор.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ajoj, Robi bi bio dobar :D . On ili Drulovic :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
To, to :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Можда овај чупави помоћник Клопа, Бувач, или како већ се зове.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jbg, zadnjih par utakmica ekipa igra dobro, ali kad se sve sagleda, ocjena je daleko od prolazne. Ozbiljan kandidat za prvo ili drugo mjesto smo bili samo u prva 2-3 kola kvalifikacija. Protiv prvoplasirane ekipe nismo osvojili ni bod, protiv drugoplasirane samo jedan. Razlika od samo tri boda u odnosu na Hrvatsku je više proizvod njihovih kikseva, nego naše briljantnosti. Bilo je lucidnih trenutaka i dobre igre, ali i velike nesigurnosti, ove jače ekipe su znale da samo treba da sačekaju da se sami pobijedimo. Tako da, moje mišljenje o Siniši se nimalo nije promijenilo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 18:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Iliju Petkovica za selektora, a Palmu za predsjednika

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
WinstonWolfe je napisao:
Жути, био би добар избор.

Ако смо спали да нам Туђманов пионир буде селектор репрезентације нисмо ни за чега другог већ да свих 8 милиона колико нас живи на овим просторима а зовемо се Србима на смјену радимо самоубиство скоком у Дунав.... поред толико наших стручњака, некоме у глави један који није успио освојити ни бједно такмичење попут Суперлиге....

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ajd Drinoje sjasi vise.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2012, 09:20
zdero je napisao:
Ok sad, ciklus je gotov. Zasrali smo po ko zna koji put. I jeste Mihajlović je tu najviše kriv, prvenstveno zbog Matića, sve to znamo... I šta sad ako i kad on ode? Opet će doći neki drugi lik koji će implementirati svoje stavove, svoj stil igre i možda će izbasati neki njegovi aduti za koje nikad niko nije čuo...

Gledajte ljudi malo unaprijed a ne ono što je bilo, pišaj ga... Kvalifikacije su završene, nismo otišli.
I ovo pišem iz čisto fudbalskog aspekta jer mene igre saveza i ljudi oko saveza i te gluposti ne zanimaju, znači samo šta bi bilo najbolje za reprezentaciju da nastavi kontinuitet dobre igre i rezultata iz zadnjih par mjeseci.
Ja lično mislim da Mihajlović treba da ostane jer je on taktički i tehnički dobar trener, ima iskustva u seriji A i to se odrazilo na igru, imamo i glavu i rep. A posebno se taj pečat vidi kod prekida, italijanska škola(samo kad se sjetim svjetskog 2006 i Italije). Izgladio je probleme sa svim igračima osim sa Ljajićem ali mislim da će i to biti rješeno zbog udara medija i javnosti, takav igrač sigurno treba ekipi.
Igrači su navikli na rad sa njim, sa njegovim stručnim štabom i vidi se da ima autoritet i poštovanje kod njih. Sad to opet treba sve mjenjati da bi došao isto tako neki neprovjereni trener? Uglavnom, sve što je zasrao u ovim kvalifikacijama gotovo je, više se takve priče neće ponavljati ubuduće jer valjda je i on skontao da je griješio i da ne može svoj ego ispred državnog grba stavljati.
Ja sam pristalica da on ostane, opet kažem, iz čisto fudbalskih razloga.

Upravo to.

I da ode sada kada je uspio da napravi ekipu, kada je prestao sa eksperimentisanjem i kada je konačno našao igrače koji bi Srbiju mogli da odvedu daleko, sljedeći ko bi došao bi sve to ponovo vratio na početak. Dovodio bi neke svoje igrače kojima bi trebalo određeno vrijeme da se uklope a to bi značilo još jedno izgubljeno veliko takmičenje. Slaven Bilić je sa Hrvatskom uradio puno toga, ali iskreno on nije kvalitetan trenera, štaviše mislim da je Miha daleko bolji od njega. Ono što je on uspio jeste da je sastavio tim, ali za to mu je trebalo vremena što su mu ovi iz HNS-a dali. To treba i Mihi i vjerujem kada bi mu dali da bi postigli velike rezultate...

Pred kraj se konačno opametio i prestao sa soliranjem, naravno uspio je da napravi prilično dobru ekipu...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 20:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2012, 09:20
Нова Варош je napisao:
Vjerovatno ćemo dobiti novog selektora, nemam nikog na umu, ko bi to mogao preuzeti sada. Eventualno Stanojević ili Đukić, bar moji pikovi :-?

Ivan Jovanović bi bio odličan izbor za selektora, sa APOEL-om je napravio čudo i proglašen je za najboljeg srpskog trenera u 2011. godini. Iskazao je već nekoliko puta želju da bude selektor ali ga ovi iz saveza nisu htjeli primiti... Vjerujem da bi on sa svojim taktizerskim znanjem mogao da fino uredi srpsku reprezentaciju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]