po izjavama,komentarima i svemu ostalom,skoro sam siguran da siniša odlazi..stvarno mi više ide na onu stvar to mjenjanje selektora svake dvije godine po završetku ciklusa

...ja reprezentaciju dobro pamtim negdje od 1982 i sp u španiji,i stalno ista priča,dvije godine,jedan ciklus i ćao...a jedino je pitanje hoće li selektor biti smijenjen odmah nakon neuspjeha u kvalifikacijama ili nakon blamaže na samom takmičenju....tad je 1980 miljanić zamjenio antu mladinića,i odmah 1982 smijenjen,pa onda redom su smjenjivani 1984 toza veselinović,1986 miloš milutinović,nakon sankcija ista priča,1998 smijenjen santrač,2000 boškov,2002 đorić,2004 savićević,2006 petković,2008 klemente,2010 antić,2012 pižon,evo sad mihajlović...
dvije stvari su se desile samo jednom....samo jednom je neuspješan selektor ostavljen na klupi za još 2 ciklusa,i samo tada sam bio istinski ponosan na našu reprezentaciju!
to se desilo 1988,kad je predjednik saveza,miljanić odlučio da ostavi na klupi ivicu osima,i pored one bruke i 0-4 na marakani protiv engleske u prvih pola sata....tad nije bilo foruma,ali da se javnost pitala,prosto bi rastrgali ivicu osima nakon te blamaže pred punom marakanom....ali čiča ga je ostavio da radi svoj posao,on je vidio kome treba da se zahvali,vidio da više ne mogu mlinarić,ravnić,elzner i još neki,ostavio kostur,prošetao se u kvalifikacijama u grupi sa francuskom i za dvije godine postao peti na svjetskom prvenstvu u italiji!!...i to u velikom stilu,u osmini finala protiv španije,u produžetku vodimo 2-1,a španci ne mogu centra preći,čitav stadion u veroni skandira oleee,na naša dodavanja...u četvrtfinalu nadigramo argentince iako smo 90 minuta igrali sa igračem manje,i teškom nesrećom na penalima ostanemo bez polufinala...sledeći ciklus da ne pričam,čitava evropa se divila našoj igri,samo je bilo pitanje da li će protivnik otića sa 4,5 ili 7 golova u mreži,a danska koja je umjesto nas ubačena na takmičenje-uzela titulu

....švabo je bio još tvrdoglaviji od siniše,dejana savićevića je dva puta otjerao sa priprema,na opšte zgražanje javnosti igrali su mu "neznalice" spasić,stanojković,hadzibegić,jozić,šabanadzović,brnović,zlatko vujović,dok je na klupi držao prosinečkog,šukera,bobana....u italiji je davao prednost 36-godišnjem safetu sušiću nad dejanom savićevićem,mi se svi ibretili,krstili se i lijevom i desnom,a švabo umalo prvak svijeta ne postade!
malo duži post,kojim samo hoću da kažem da je i tad bilo 20 miliona selektora,ali da probamo bar jednom ostaviti čovjeka da završi započeto...podmaladio je ekipu,vidi se vizija,igramo sve bolje,treće mjesto u ovoj grupi je možda i realnost sa ovim mladim igračima...na sledeće EP će se plasirati svaka budala,jer su napravili cirkus,pa će se od 50 evropskih država,čak 24 kvalifikovati,što znači da će skoro iz svake grupe od 6 ekipa-tri ići dalje....koji će nam q sad neki novi čovjek,sa novim idejama....smorilo stvarno više ovo non-stop smjenjivanje.
i srećno srbiji večeras!