banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 24 Okt 2010, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Хоће ли више да створе ту четворку?
Не планирају ваљда да доводе играча негде крајем новембра?

Причали су да имају паре и да им није под морање да распродају тим.
Распродали су га (или распустили) али не видим да су се нешто потрудили да формирају нови на време, него као и увек, пет минута после дванаест.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
dapace, rekli su da finansijska situacija nije nimalo bolja nego prethodnih godina. iako je vagon sponzora obecavao kule i gradove, pocev od grada beograda, one mobilne mreze (koja li je vec aktuelna u srbiji).
neko ocigledno debelo laze. ili todoric/danilovic ili ti navodni sponzori. ni jedno me ne bi zacudilo.
pricalo se o 4-vorki koja je igrala ljetnu ligu za san antonio, pa onda dobio otkaz. gin, grin, tako nesto. rekli su, takodje, da ce se sigurno sve rijesiti do kraja ove sedmice. sto rekli to i porekli. a u cetvrtak dolazi himiki, i to se mora dobiti ako hocemo u top 16

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Bez panike momci,i predhodnih godina je bila slicna situacija,svi smo bili pesimisti pa gde smo dogurali na kraju?Zasto kvariti tradiciju kad nam ide 8)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
dapace, rekli su da finansijska situacija nije nimalo bolja nego prethodnih godina. iako je vagon sponzora obecavao kule i gradove, pocev od grada beograda, one mobilne mreze (koja li je vec aktuelna u srbiji).
neko ocigledno debelo laze. ili todoric/danilovic ili ti navodni sponzori. ni jedno me ne bi zacudilo.
pricalo se o 4-vorki koja je igrala ljetnu ligu za san antonio, pa onda dobio otkaz. gin, grin, tako nesto. rekli su, takodje, da ce se sigurno sve rijesiti do kraja ove sedmice. sto rekli to i porekli. a u cetvrtak dolazi himiki, i to se mora dobiti ako hocemo u top 16

Гист. Добио отказ пре неких 6-7 дана у СА.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Са Лешићем је раскинут уговор. Тако кажу информанти.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Са Лешићем је раскинут уговор. Тако кажу информанти.

dodjavola, pogresno su shvatili. trebalo je DOVESTI, a ne IZBACITI cetvorku iz sastava. znam da zvuci slicno, ali ipak ima razlike

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 03:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Вишак. Није много показа а имао је просторс сада. Ипак штета, добро је табао оне из Хемофарма летос.

Ово је 95% наш нови играч. Треба да дође у БГ за 2-3 дана (није у комбинацији за Химки).

http://www.youtube.com/watch?v=MgjxK-VuFog

По овом видео могу да закључим само да је "дивљак".
Иначе, заједно са њим имамо 5 странаца у екипи (рекорд!).

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
I prva pobjeda u EL protiv jakog Himkija :hello1:
Nisam uopste znao da Himki ima onako jak igracki kadar.Vecim dijelom meca gosti su vodili ali su slomljeni u zadnjoj cetvrtini.Zapravo vecinu stvari kad je trebalo odradio je Lafajet koji cini se,igra sve bolje.Na kraju 72:68 a minut prije kraja imamo 8 razlike i loptu.Na kraju 4 poena prednosti.Bolje bi bilo zbog revansa da se zavrsilo sa desetak razlike a moglo je,no dobra je i znacajna i ova pobjeda.
Partizan borben ali sa dosta izgubljenih lopti,izhitrenih napada koje gosti na srecu nisu znali iskoristit jer su se i oni nagubili lopti u zadnjoj cetvrtini.
Grobari na nivou kao i uvijek,te je Partizanu izgleda tesko izgubiti pred ovakvom publikom iako jos dovoljno neuigran.Dzaba tamo Zoran Planinic,Raul Lopez,Kresimir Loncar,Keit Langford itd jer slabo se ko u Pioniru naigro od gostiju ma kakav Partizan bio.Nadam se da ce tako i dalje biti.
Naprijed Partizan!

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 02:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta je ovo,pobeda u Evroligi nad jednim od najskupljih Evropskih timova a samo jedan komentar.A jest vas crno-bela institucija razmazila 8)
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 03:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kleo u Pioniru,svaka cast majstore 8)
Slika
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Itcn9H5DnU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Cestitke Partizanu na pobjedi, nadam se da ce igrati sve bolje kako vrijeme bude odmicalo...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije lose, nije lose, iznenadjeni smo.
lafajet je opet poprilicno divljao, vidi se da nije igrao evropsku kosarku, jer mu se igra precesto svodi na run & gun ili harakiri ulaze pod kos tipa rakocevica iz mladjih dana. no, vidi se da je brz, okretan, zna sa loptom. kad se jos adaptira na evropski stil, mogao bi da bude odlican. ona ukradena lopta na kraju mu je zlata vrijedila.
dzavai odlican, kecman standardno dobar. iznenadio je lucic. izgleda da je on taj koji ce da ugrabi sansu na poziciji 4. igrao je hrabro, imao par jako dobrih poteza i prije one trice na kraju. mada je jos rano, ali izgleda da se od djekica ipak ne moze ocekivati nista znacajnije. steta.
milosavljevic takodje dobar. veseli prosjecan. ostalo prema ocekivanjima.
i da, jovanovic. onim urlanjem pored aut linije nadmasio je velike ucitelje duleta i zeljka. pravo osvjezenje nakon onih mumija na klupi fudbalskog kluba (jokan i stevanovic) prije nego sto je doso stanojevic, koji su samo staticno posmatrali utakmicu da se ne bi, ne do bog, nasikirali.
sve u svemu, dobili smo na standardan nacin iz prethodnih godina - agresivna, granitna odbrana i odlican skok. sa sutem se standardno mucimo, ali to nikad nije bilo neko nase sjajno oruzje, pa se ne treba brinuti.
za top 16 bi mogle biti dovoljne 4 pobjede. tako da, sljedece sedmice protiv makabija bi mogli da ostvarimo izuzetno vaznu pobjedu. IDEMO!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Kosarkasi Partizana imaju muda do poda, onako odigrati u kontinuitetu citavu utakmicu protiv jedne od najskupljih ekipa evrope je za divljenje! Najaci mi je Loncar kad je rekao da su napunili gace cim su istrcali na teren, kakva ce ludnica biti protiv Makabija mogu da samo da zamislim. Da su imali bar 30 posto suta za tri poena mislim da bi se odlijepili u jednom dijelu utakmice. Isto je bilo i protiv Cedevite, skupe reket i samo pustaju sut, a vanjska linija KKP niti smije da pokusa da sutne niti moze da razbije zonu. Ovo sa Himkijem je bilo mnogo bolje, bar kad su sutevi sa distance u pitanju, sto je rijetkost u danasnjoj kosarci.
Zao mi je ovih klinaca Jaramaz i Mitrovic bas me zanima zbog cega ne igraju bar nlb...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2010, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stiglo najvece pojacanje ove sezone 8)
Džejms Gist: "Znam gde sam došao"
Slika
Amerikanac Džejms Gist je od četvrtka i zvanično novi član Partizana.

Momak koji je rođen u Turskom gradu Adana, potpisao je odmah po dolasku u Beograd, jednogodišnji ugovor sa crno-belima.

Nakon svih lekarskih pregleda koje bude obavio priključiće se timu Vlade Jovanovića.

Nekadašnji je igrač univerziteta Merilend je 2009. draftovan od San Antonija u drugoj rundi NBA drafta, ali još nije zaigrao u najjačoj ligi sveta. Evropsku karijeru počeo je 2008. u italijanskoj Bijeli, a prošle sezone branio je boje ruske Lokomotive Kuban. Ovog leta bio je na kampu San Antonija.

„Drago mi je što sam došao u Beograd, grad o kom sam čuo sve najbolje dok sam igrao u Rusiji i Italiji. Svi moji saigrači su govorili o Beogradu kao zaista odličanom gradu. Znam da je Partizan prošle godine bio četvrti tim u Evroligi i naravno da klub ima sjajne navijače o kojima priča čitava Evropa.

Želim da budem uspešan zajedno sa svojim novim saigračima. Pobeda je jedino što želim u svakoj utakmici, da uvek budem bolji i da tim i ja zajedno napredujemo iz meča u meč“, rekao je novi krilni centar šampiona Srbije.

„Na sreću potpisali smo igrača na poziciji četiri, nažalost ne znam da li smo mogli kasnije da ga dovedemo. Jer zbog prolongiranja i biranja pravog rešenja na svim pozicijama koje su nam nedostajale, samo dovođenje igrača je ušlo u kasnu fazu, jer je takmičenje već odavno počelo.

Odmah nakon dolaska mora da prođe sve lekarske pregleda i tek nakon toga da se priključi ekipi. Nadajmo se da će do utakmice sa Olimpijom biti u sastavu, ali opet je pitanje koliko će on moći da pruži nakon samo par dana sa timom. Ali zadovoljan sam što će ekipa biti kompletirana i što ćemo kao jedan tim moći da čekamo ostale protivnike i sve naredne utakmice“, rekao je trener crno-belih Vlade Jovanović.

Džejms će braniti boje Partizana mt:s u dresu sa brojem 21.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Partizan je sada, nazalost, samo jos jedna prosjecna ekipa...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Најбитније да се момци прво испљују...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa dobro, jedne godine košarkaši gaze, ove su fudbaleri koliko - toliko solidni, vaterpolisti će uzet Ligu Šampiona, sljedeće godine će biti na fajnal foru za odbojkaše, ne bi valjalo da je sve odjednom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 01:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jebga, bezveze izgubismo. ne bi valjalo sad zaredati s porazima, pa da poslije moramo da ganjamo neke nemoguce pobjede za plasman na F4 NLB lige. bice bolje

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Steta zaista.Partizan je ovo trebao dobiti,bas zbog toga sto je velika konkurencija za vrh tabele.Ove sezone je Olimpija jako dobra,tu je Buducnost,Cedevita,Cibona,uvijek dobri Hemofarm,pa neugodni Radnicki.Partizanu niko ne garantuje F4 NLB lige.Partizan je i prosle sezone poceo sa ucinkom odprilike 4-4 koliko se sjecam,ali situacija nije ista kao prosle sezone.
Jeste Vujosevic gubio neke utakmice,ali ovako ne.To kod njega nije moglo.Zna se da igrac ide odmah na odmaranje kada pravi pocetnicke greske.Ja se ne sjecam da je Partizan gubio na ovaj nacin utakmice.Mislim voditi sa 16 razlike,uci u zadnju cetvrtinu sa 11 poena prednosti i na kraju izgubiti,nije nikako dobro,a nije ni prvi put iako je skoro sezona pocela.Protiv Buducnosti 1:30 minut do kraja,gubi se utakmica,pa sad i ovo.Pisao sam ovde da je 50 sekundi pred kraj Partizan imao loptu protiv Himkija i 8 razlike,na kraju 4 razlike.Dobro,treba napomenuti da je Himki cijelo vrijeme vodio i da je objektivno jaca ekipa i Partizan je uspio u zadnjoj cetvrtini da slomi protivnika,no neke stvari ne treba dozvoliti bez obzira sto ima novih igraca i sto se sve kocke nisu slozile u ekipi.Ovo sto se desilo u Ljubljani je bio vaspitni samar a ima i posebnu tezinu jer slijedi tezak mec u cetvrtak protiv Makabija.Napominjem opet da kod Vujosevica to nije prolazilo i nije se desavalo ma koliko ekoipa bila nova.Naprotiv kod Duleta je bilo obrnuto.Sjetimo se u BG protiv Armanija,sa -23 do +5 na kraju pa u Tel Avivu na gostovanju jednom Makabiju,sa -21 na +8.To je taj autoritet koji trener posjeduje i kojeg igraci prije svega postuju pa cak i straha imaju,a to donosi rezultate ma koliko glupo zvucalo da igraci imaju od trenera strah.Zapravo to je strahopostovanje kod igraca,koje je Partizan odvelo medju 4 najbolja kluba Evrope.To mladi trener Vlada Jovanovic nema niti je blizu toga uopste kako stvari stoje.Nema on taj slif jednostavno,ali sve sto ja kao navijac mogu je da se nadam da ce se igra popraviti,koja nije toliko losa,nego mora bolje ako se misli zadrzati neki rejting.Sreca je jedino u tome sto KK Partizan ima kredit u Evroligi pa moze ucestvovati i naredne sezone a da ne bude posebno dobro plasiran. :)
Ajmo crno-beli !!!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 16:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo da Lafajet ne grijesi kako zna jer je nosilac igre i da nas sluzi spoljni sut mislim da ce biti dobro,jer pod kosem protiv onoga strvine nema se sta trazit osim kad ode na klupu da odmori :lol:
Dakle veceras jos jedan lijep sportski dogadjaj.Eeee Partizan juce,Partizan danas,Partizan sutra,jos kad pocne vaterpolo ihhh stalno nesto Partizan :D nemre se to sve stic popratit ali nekako cemo hajd 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]