banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 07:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Fk Borac BL
PostPoslato: 12 Jun 2010, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ti Aco svasta citas, mani se budalastine

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 11:50 
Vuk_samotnjak je napisao:
Budale nevidene nije vrijedno komentarisanja

x2

U rosuljama taj grafit nikome ne smeta, to sto smeta nekome ko je dalje od 100 kilometara od istog neka ide psihijatru i lijeci se...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hertzog je napisao:
I ti Aco svasta citas, mani se budalastine

Komentarisao taj clanak neki mali zeleni, ima nik isti tvoj :lol:
Neki Hercog96.... Mali pise gluposti nevidjene

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ima nas svakakvih... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 07:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Санација стадиона - обмана или истински пројекат?

Сезона иза фудбалера бањалучког Борца била је једна од најуспјешнијих у новијој историји клуба. Играчи бањалучког премијерлигаша освојили су Куп БиХ савладаши у финалу сарајевски Жељезничар, али, оно што је много важније од самог освајања трофеја јесте чињеница да је клуб из града на Врбасу, након 18 година, изборио пласман у једно европско такмичење. Међутим, како сада ствари стоје, првенствено због нерада и индолентног понашања појединаца према овом успјеху, постоје велике шансе да навијачи Борца не досањају свој сан који сањају скоро двије деценије – да европске тимове угосте на бањалучком Градском стадиону! Наравно, одмах се поставља питање како је то могуће, али кренимо редом.
У скоро свим медијима, како електронским, тако и писаним, помпезно се појавила информација да се 7. јуна "званично кренуло са радовима на санацији Градског стадиона", како би Борац мечеве Европске лиге играо на свом стадиону, пред својом публиком и у свом граду. Чак су "почетку радова" присустовали представници града Бањалука и Владе Републике Српске, који нису крили одушевљење што се "кренуло" са тако једним великим пријектом. Ипак, није све тако дивно и бајно као што нам се пласира. Наиме, сваком обичном пролазнику који поред Градског стадиона прође барем једном или два пута дневно јасно је да радови на реконструкцији СТОЈЕ и то из једног простог разлога: градска управа, која је главни финансијер самих радова, још увијек није потписала уговор са грађевинском фирмом која би требало да оспособи бањалучки стадион за одигравање међународних утакмица...
Самим тим, поставља се неколико логичних питања везаних за саму санацију. Једно од њих гласи: како је уопште могуће кренути са радовима на реконструкцији стадиона уколико није испоштована сва папирологија и правна процедура прије самих радова? Даље, зашто се са расписивањем тендера за санацију није кренуло много раније ако се зна да је Борац већ на крају јесење полусезоне заузимао другу позицију и самим тим имао Европу у рукама? Ту је и неизоставно питање: који се датум чека да се потпише уговор о извођењу радова јер се зна да је до прве Борчеве утакмице у Европи остало још само 4 седмице, а сами радови морају бити завршени неколико дана раније због посјете представника Европске фудбалске федерације који ће дати свој суд о урађеном послу?! И на самом крају, поставља се најважније питање: зар Градска управа и челни људи Борца мисле да могу преварити истинске љубитеље црвено-плаве боје који европску утакмицу утакмицу свог клуба у Бањалуци чекају 18 година?! Једно се ипак мора знати: они чијим венама тече црвено-плава крв не могу и не смију да буду обманути са неколико фотографија са стадиона на којима су у првом плану горе поменута "господа".

Много је питања, али мало времена за одговоре. Исто тако, мало је времена и за завршетак радова јер подсјетимо се да ће наш клуб, уколико Градски стадион не буде саниран на вријеме, своје европске утакмице играти у Широком Бријегу, а сви ћемо се сложити у једном: некадашњи освајач Купа Југославије и његови навијачи то сигурно, након свега што су прошли са својим клубом, нису заслужили. Ипак, уколико се то деси и ако бањалучки клуб буде играо Европску лигу у Широком Бријегу, очекујемо да ће један од водећих људи клуба одржати своју ријеч и учинити оно што је рекао да ће урадити ако Борац не буде домаћин европским екипама у највећем граду Републике Српске...

(борац-спорт)

Evo sta Kradoljub i njegova lopovska bratija rade! Znajte da su i najave o rekonstrukciji stadiona bile samo za slikanje! Ruka se osusila onom ko bude glasao za njegovu stranku!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 14:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Pozdravljam sve clanove foruma. Nadam se da ce nas Borac u narednoj sezoni biti jos uspjesniji nego u prethodnoj.
Inace, sto se tice ove info. u vezi stadiona, mislim da ona nije tacna, ja sam juce prolazio ispod zapada i vidio sam radnike i radi se, i u danasnjem blicu je pisalo da radovi teku po planu i da se za 15-tak dana ocekuje dolazak komisije na stadion iz FSBIH da vide kako napreduju radovi.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da i ja uputim pozdrav forumasima ove teme, poslije mukotrpnog citanja i pokojeg postanja na onom debilnom forumu ss.ba na temi fk borac, odlucio sam da to sebi vise ne dozvoljavam. pa tako evo me ovdje sa vama. :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
batica je napisao:
da i ja uputim pozdrav forumasima ove teme, poslije mukotrpnog citanja i pokojeg postanja na onom debilnom forumu ss.ba na temi fk borac, odlucio sam da to sebi vise ne dozvoljavam. pa tako evo me ovdje sa vama. :D

takodje :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 17:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
batica je napisao:

takodje :D

I ja takodje isto mislim sto se tice ss.ba koji ocito ima dvostruke arsine, zato sam i presao ovde dok Borac ne dobije novi sajt i forum...
Dosta njih je vec reklo da nece vise pisati tamo da ce preci ovde i oni koji su banovani vjerujem ne opravdano...
Dakle pozivam sve navijace Borca koji bojkotuju pomenuti portal a od danas ih vec ima mnogo, da predju ovde i zajedno diskutujemo o nasem Borcu, bez indijanskih upada navijaca drugih klubova i omalovazavanja. Tamo mi se brisu postovi bez ikakvog razloga, dok ostaju postovi od indijanaca koji omalovazavaju srbijansku reprezentaciju i Republiku Srpsku, nazivajuci je sumska i prodju ne kaznjeno i bez upozorenja.

Borac dolazi iz njee,

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

polako se skupljamo :D. mene zivo zanima sta ce nakraju biti od ovog stadiona, toliko petljanja, te rade te ne rade, ne zelim da vjerujem da ne rade, a opet kad pomislim da kod nas nista u roku nije zavrseno malo me uhvati strah...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dosta je izgleda kontradiktornih informacija u veci stadiona... Ja iskreno vjerujem da ce se odraditi onaj minimum za Evropu, bez sjevera i juga bar za sada, imaju jos fore, oko 20 dana ako ne i vise, inspektor iz UEFE obilazi stadione u BIH od 6-7. jula, bar tako sam ja cuo, to se prvenstveno odnosi na nas stadion i Kosevo, i ako bude uradjeno vise od 75% radova od uslove za Evropu, dace zeleno svjetlo za odigravanje evropskih utakmica na njemu...

Borac dolazi iz njee,

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma i ja nesto....sve se moze kad se hoce, realno sprat kuce 3-4 radnika mogu da ozidaju za 3 dana, a tamo neka upregnu 10 ljudi napravice cudo. samo da sklope dobar tim da se ne brukamo ipak ako imamo priliku da idemo u evropu ne moramo to uraditi radi reda.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 18:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E pa braćo mislili ste proći bez mene, e pa neće moći, ima da vam i ovdje od sada širim negativnu energiju :D , nedamo mi svoga brata Simpatizera...

Pozdrav za sve članove ovog foruma, a prvenstveno za one koji pišu o našem Borcu...

"SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE"

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kad sam dosao na "onu" temu borca pod ovim nikom (koji je kasnije banovan) bio je slican broj postova oko 60-70 strana, dobro se sjecam 100 strane i cestitki, a kasnije nisam stizao da procitam sve :D jos da se okupe ostali sa "one" teme, i kad bi se ovdje pojavio "deep in the night" (mislim da se tako zvao forumas koji je dosao sa dosta dobrim informacijama ali vrlo kratko se zadrzao...) mogla bi neka zurka pasti ovdje :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ало спортспорт.ба што сте навалили.ба? :lol:

Јел било неко колективно исписивање са форума?

...И добродошли... :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Као прво, добро дошли!

Као друго, ова тема је постала непрегледна (има 70 страна, а отворена је фебруара 2008. године). Ви нисте први пут на неком форуму, знате како ствари функционишу на форумима.

Отварајте теме о Борцу! Рецимо, тема "ФК Борац 2010/2011" или тема о КК Борац или тема о РК Борац.
Занимљива би била тема о навијачима Борца. Добар дио људи на овом форуму гледа на Лешинаре као на обичне деликвенте, ето прилике да се људима појасни шта значи бити ултрас.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
shoole je napisao:
Као прво, добро дошли!

Као друго, ова тема је постала непрегледна (има 70 страна, а отворена је фебруара 2008. године). Ви нисте први пут на неком форуму, знате како ствари функционишу на форумима.

Отварајте теме о Борцу! Рецимо, тема "ФК Борац 2010/2011" или тема о КК Борац или тема о РК Борац.
Занимљива би била тема о навијачима Борца. Добар дио људи на овом форуму гледа на Лешинаре као на обичне деликвенте, ето прилике да се људима појасни шта значи бити ултрас.

Mislim da nisi u pravu. Jedino ako dobar dio ne znaci 10 ljudi.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shoole ово нису Лешинари, већ симпатизери(бар већина). :wink:

А и став Лешинара је да се не пише на другим форумима осим на њиховом. :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...uglavnom ljudi sa ss.ba koji su nezadovoljni ophodjenjem i provociranjem od strane drugih forumasa te djelom solidarisanja jedni sa drugima, pa posto je ovdje tema fk borac a i forum banja luke nije bilo tesko da se prebacimo. nadam se da ce se ovdje pisati dobri postovi o borcu, analize, razmisljanja, i sve ostalo...hvala na dobrodoslici bice ovo fina tema... :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Мајкић отишао у Русију... :-?

Шта је са стадионом, јел ко био, ради ли се ишта???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]