banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2013, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Нова Варош je napisao:
Ajde malo olabavite oko tih belaja.

Kako si ti mandrak znao šta se tamo sprema života ti ?

ja ti kazem da sam znao jer je na jednom forumu momak napisao jedno 5-6 dana ranije da ne igramo tu utakmicu jer ce sigurno biti prekinuta i da ima info iz prve ruke.kasnije su tu informaciju dobili i novinari pa je cak i u vijestima bilo dva dana prije utakmice.

ako ti pratis svaku petu utakmicu reprezentacije ne mora znaciti da ostali ne prate :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
PRatim ja svaku utakmicu godinama. Ali ne vjerujem u te čaršijske priče.

Zato što se 14151 tresla gora, a rodio miš. Tako će biti protiv kroosana.

A realno podržavam prekid, ako će to biti razlog da odu Tole i kompanija. i Miha.

Za nas sa njima nema velikog takmičenja još ko zna koliko godina.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a ako prekinu nema nas ni bez njih godinama.
fino su ljudi rekli da nas izbacuju iz takmicenja.
i kakvo ljudi prekidanje da bi se govna otjerala, zna se kako se govna tjeraju. sigurno ne pljuvanjem sebi u facu.
dokle cijeli svijet da nam se smije na nasim sado-mazo potezima

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Нова Варош je napisao:
PRatim ja svaku utakmicu godinama.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

šta se smiješ bekane

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sunce mu poljubim kao da ti je 40 godina...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pa ovaj me švecki gangster prozvao da gledam svaku petu, a gledam svaki put fudbalsku reprezentaciju...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
a gledam svaki put fudbalsku reprezentaciju...

Pa kaze protiv Belgije:

Нова Варош je napisao:
Čemere, tugo....

Nisam ni gledao utakmicu, ali po komentarima mogu zaklučiti da je k'o uvijek bila dominacija.

Jel iko zalužio prolaznu ocjenu, kako je go pao ?

:D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 14:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nije mi baš ni jasna ovolika ćaćina ogorčenost na tog toleta...o čemu se ćaća radi?

nekako i shvaćam ove navijače zvezde iz srbije,uvijek je lakše nekoga drugoga okriviti što nisi prvak 6 godina,mada bih se i tu zapitao zašto bar u direktnom okršaju sa partizanom ne dominiram i zašto u evropi ne postižem ni približne rezultate kao partizan.....ali ne znam šta je taj glupi karadzić toliko kriv jednom navijaču borca i reprezentacije,da čak i višegodišnja suspenzija reprezentacije nije velika cijena samo da on ode? :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:thumbright: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa pogledaj na kojem mjestu je reprezentacija bila kad je on zasjeo, a vid' sad... U sledećm kvalifikacijama smo u 5. šeširu, sa fudbalskim silama poput Litvanije, Kipra, Bjelorusije,...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa ja sam već pisao šta mislim o tim fifinim listama na kojima je kolumbija treća a brazil deveti...žalosno je što to utiče na sastav šešira...

i dalje mislim da odavno nismo imali svjetliju budućnost,i da bi grijeh pred Bogom bio spriječiti ovu generaciju da nas razveseljava u sledećim ciklusima...pazi ovo,npr....

Rajković
Ivanović
Kolarov
Subotić
Nastasić
Matić
Đuričić
Tadić
Ljajić
Lazar Marković
Mitrović

a tek dolazi ova zlatna generacija!

pa da vidimo za tri godine hoće li srbija biti pedeseta i hoće li bolje od nje biti albanija i zelenortska ostrva.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Lista se sastavlja po rezultatima... To što mi nismo pobjedili krštenu reprezentaciju 5 godina, govori o stanju u našem fudbalu... Ne mogu se skupiti bodovi pobjedama protiv ostrva od 10 dunuma, mora se nekad savladati i jači tim...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa?

Šta ti je Tole tu kriv?

Cijenim te kao forumaša,i nemoj mi samo reći da si bio protiv imenovanja Siniše Mihajlovića za selektora,zato što se dobro sjećam da je on njegovim postavljanjem za selektora ispunio želje nas 95%!!

Jako je nepošteno od ovih generala poslije bitke koji sada neće to da priznaju i toletu čak i taj izbor selektora stavljaju na dušu... :(

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kako sta je Tole kriv? Ko je kriv za Antica nego on? Ko je kriv sto je Djukic otjeran, sto je Pizon doveden? Ko je kriv sto je Mihajlovic i dalje na klupi, zar nije bolje da smo doveli nekog normalnog selektora, pa da ovih par preostalih utakmica iskoristimo za uigravanje tima, tipa Drulovića?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kriminal je duboko u našem fudbalu... Svaki mladi igrač je vlasništvo nekog revolveraša... Ako konstantno idemo silaznom putanjom, valjda je vrijeme da se nešto mijenja... Ne kažem ja da će sledeći biti bolji, al ovako više ne ide...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ziro, ne volim se ponavljati,i o antiću sam pisao 100 puta i ša mislim o njegovoj plati od 100 000 evra mjesečno u sirotinjskoj državi gdje plata predsjednika države 3000 evra!!!...i ovih sinišinih 25 000 je zločin,onda možeš misliti šta mislim o 100 000...odveo nas na SP,a odveli su nas i santrač i petković (on čak sa nikakvim timom!) sa platom od 5000 evra i 3000 maraka...i tamo antara pogubio sve pripremne,i od novog zelanda čak,pa bio zadnji u grupi na SP,pa katastrofalno nastavio na jesen porazom od grčke i remijem na marakani sa slovenijom,kad je čitav stadion skandirao da ide...kasnije je taj "vojnik srbije" izmuzao svaki mjesc do kraja ugovora po tih 100 000 evra,i 15 dana nakon toga našao angažman tamo gdje jedino još može-u kini...

Tjeranje Đuke je bila ogromna greška,i tu se potpuno slažem s tobom!

Poslednji put menjao Schlager dana 21 Avg 2013, 15:42, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije Tole kriv, on je majka Tereza.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa i to je greska Karadzica, nisam ja ponudio Anticu taj ugovor. Otjerao je Djukica koji nije ni dobio postenu sansu, bez odigrane I JEDNE ZVANICNE UTAKMICE ga je otjerao i doveo Antica od 100k eura mjesecno, koga kriviti nego Toleta? Ja sam vise puta pomenuo da mi je najzalije sto je Djukic otjeran, i onda vidim da je presao u Valensiju, a nama nije valjao..

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Pa i to je greska Karadzica, nisam ja ponudio Anticu taj ugovor. Otjerao je Djukica koji nije ni dobio postenu sansu, bez odigrane I JEDNE ZVANICNE UTAKMICE ga je otjerao i doveo Antica od 100k eura mjesecno, koga kriviti nego Toleta? Ja sam vise puta pomenuo da mi je najzalije sto je Djukic otjeran, i onda vidim da je presao u Valensiju, a nama nije valjao..

Da,to je stvarno neoprostivo...Đukin jedini grijeh je bio što je želio pristojan tim na OI u Pekingu,i tako oštetio Partizan protiv Fenerbahčea za Zorana Tošića i Fejsu...odmah nakon toga je smijenjen...a sa antarom nije baš tako crno-bijelo bilo,nije antara odmah dobio 100 000 evra već je to postigao maltene ucjenom,u trenutku kad je bio nacionalni heroj nakon obezbjeđenog plasmana na SP...ali eto,dobro kažeš,i to je toletova greška što je na takvu ucjenu vojnika srbije pristao..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]