banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo ću reći da će se sad kod nas pola godine fudbal igrati onako bez veze, nit gore nit dole. Jedine dvije ili tri bitne utakmice će biti one u kupu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
papučar je napisao:
Previse je tu stvari i slucajnosti, po mom misljenju jedna grupa igraca minira Robija i to mi je jedino logicno objasnjenje zasto poslije godinu dana otkako je on trener igraju losije nego na pocetku.

Pazi, nema logike da na proljeće igraju kao bijesni, a sad se vuku po terenu. On od tada može da bude samo iskusniji i bolji trener, nikako gori.
Protiv Ventspilsa smo bili inspirisani ali kasnije je atmosfera počela da opada. Da li im plate kasne, da li su se sukobi povećali vremenom (a vjerovatno jesu jer to tako ide kad se ne prekine), da li šta li - atmosfere ni izbliza. Ali, drago mi je što stvari konačno počinju da se otkrivaju, zapravo ovim se otkriva sva trulež srpskog fudbala. Shvatiće to i komšije, ali i oni na teži način, sad su srećni jer smo im omogućili -10, ali doće im glave njihova uprava, što se vidjelo već protiv Šamroka.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ko minira robija?Bajkovic i Lazovic koji ga hvale na sva usta i koje je preporodio.Dimitrijevic koji je bio njegova zelja za prelazni rok .Mikic kojem je dao kapitensku.Kaludjerovic,koji je nezamjenjiv kod njega.Micko o kojem prica u superlativima.Kovacevic zvezdas do koske.Ima i boljih alibija,od pomenutog miniranja.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Samo ću reći da će se sad kod nas pola godine fudbal igrati onako bez veze, nit gore nit dole. Jedine dvije ili tri bitne utakmice će biti one u kupu.

Bez veze ce se igrati ako robi ne ode ili ne promjeni nesto u formaciji, igri i razmisljanju.Meni titula i nije bitna,ako bi se za evropu igracki i takticki dostojno pripremili.Jebes titulu ako u evropi ne mozemo kolo proci ili ako ce nas samroci izbacivati na nasem bunjistu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Eto rekao sam ti za Mikicevu izjavu, ko je on da bira na kojoj ce ko strani da igra. Ne moraju minirati njega vec strance opet ti dodje na isti djavo kad je harmonija u svlacionici poremecena.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Neka se onda konkretno izadje u javnost sa imenima tih koji bojkutuju.Meni je to suluda prica.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IeWNArr66PU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Najbolje je da mijenjamo trenera svakih šest mjeseci i to po mogućnosti da se krug potencijalnih kandidata kreće u rangu Aleksandra Jankovića i ostalih klonova i nasljednika Đorića, Kosanovića, Santrača, Živadinovića i ostalih likova koji se zovu trenerima, sa sve njihovim profi licencama.

Aleks Ferguson je u prvoj sezoni sa Mančesterom bio 11. u šampionatu engleske, a na prvu titulu pod njegovim vođstvom, Mančester je čekao pet godina. Danas se vidi ko je ko i koliko se isplati pričekati nekoga sa vizijom igre i tima. Prosinečki nije bezgrešan i svoje greške sam priznaje. A da je imao normalne uslove za rad - nije. Truli kompromisi i igranje nejgovim autoritetom zarad prodaje pojedinaca, prodaja bitnih igrača i nedovođenje adekvatnih pojačanja, sve su samo ne njegove greške. A da napomenem da, dok je evidentno i vrapcima na grani, da je morao da radi sa amaterima u upravi, koji nisu bili u stanju da ispoštuju njegove skromne zahtjeve, on nikoga nije krivio za podmetanja klipova u točkove, već je radio sa onim što ima i prihvatao odgovornost i za svoje i tuđe greške.

Ekipa pod dobrim trenerom može da igra loše, ali da igra dobro polu sezonu i početak jedne, a da joj na klupi sjedi neki dunster, to je jednostavno nemoguće. Što se mene tiče, a i svakoga ko realno i objektivno sagledava stvari, Prosinečki mora da ostane. Idući prelazni rok, imaće veće ovlasti i ulogu u dovođenju pojačanja, tako da na kraju ove sezone može da sudi o tome, da li je uradio dobar posao ili nije.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Naravno da treba mijenjati.Ni alkosan ni Jankovic nisu imali ovako ocajne rezultate.Prethodnicima robija su za daleko bolje rezultate letjele glave.Znam,robi ima viziju,imam i ja.Igra je tek posebno stivo,bezidejno kruzenje oko svog sesnaesterca,anemicno,mrtvo,nista sa nicim.Svaki kredit je potrosio,sto je najgore nema nikakvih nagovjestaja da moze bolje i da ce nesto promjeniti.Robi treba da ide,kao i lukic,vesic i ostali koji su se pokazali kao vrlo ne uspjesni u svom poslu.CRVENA ZVEZDA iznad svih!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Robi je ocito kasno shvatio neke stvari a to je da ne moze biti drug sa igracima vec samo i iskljucivo autoritet. Njegov najveci minus je sto mi nemamo alternativu kod 4-3-3, plus sto se igraci slabo krecu, dal ne znaju ili ne zele to je drugo pitanje...Svadjam se jer smatram a to sam i ovdje pitao da nam je igra procitana. KOnkretan primjer je derbi . Stanojevic je stavio Lazevskog jer je znao da bi Lazovic pokidao Volkova u defanzivi. Izgubio je centarsut i probojnost ali je zaustavio jedinog igraca koji moze stvoriti sansu.
Ovo sa Vojvodinom zbog nekih porodicnih stvari srecom nisam gledao inace bih pukao . I da smatram da treba ostati valjda je shvatio neke stvari. Vidjecemo da li ova uprava zeli Dzajicem da napravi jos jedan paravan ili su u pitanju stvarne promjene...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Stanojevic je stavio Lazevskog jer je znao da bi Lazovic pokidao Volkova u defanzivi. Izgubio je centarsut i probojnost ali je zaustavio jedinog igraca koji moze stvoriti sansu.

Ne znam kakva je to velika mudrost, pa svako ide na to da što bolje zatvori najboljeg protivničkog igrača. Gdje su bili njihovi igrači, pa mi smo im sami davali šanse.
Ako su batađoristi iz naše lige tako brzo pročitali igru kojoj su se proljetos svi divili, onda Jelen Super Liga ima najveće trenerske potencijale na svijetu.
Problemi su se skupljali od početka sezone i umjesto da su rješavani, postajali su veći pa je atmosfera u ekipi vremenom potpuno narušena i želja za radom i igrom je očigledno nikakva. Treba pogledati meč protiv Jagodine, prvo poluvrijeme užas, drugo, kad su grizli, Jagodinaca nije bilo ni u priči. Dakle, nije problem ni formacija ni ne znam ti ni ja šta, već voljni momenat.
Prosinečki treba da ostane ali da mu ovaj put omoguće da nastavi tamo gdje je stao na proljeće i da se završi sa improvizacijama tipa Vilotić ili Kovačević. I on je sigurno griješio ali sistem nećemo napraviti tako što mijenjamo trenera svako malo.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ali nasa igra je ista u svakom mecu bukvalno...Ne trebas biti trenerska velicina da bi shvatio kako ces da nas zatvoris. Svaka jaca ekipa u ligi nas je kaznila, pogledaj skor sa partizanom Vojvodinom, Slobodom i Radnickim.Robi nijednom nije iznenadio rivala , probao nesto novo, cak su i izmjene mehanicke, bukvalno znas ko ce mijenjati koga.
Voljni momenat je posebna prica...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ali nasa igra je ista u svakom mecu bukvalno...Ne trebas biti trenerska velicina da bi shvatio kako ces da nas zatvoris. Svaka jaca ekipa u ligi nas je kaznila, pogledaj skor sa partizanom Vojvodinom, Slobodom i Radnickim.Robi nijednom nije iznenadio rivala , probao nesto novo, cak su i izmjene mehanicke, bukvalno znas ko ce mijenjati koga.
Voljni momenat je posebna prica...

Pazi, nas je prema tome zatvorio i Banat, drugoligaš. Ako Robi ne može da nadigra Banat, onda sam za njegov odlazak odmah. Ali slutim da tu nije problem. Robijeva zamisao zahtjeva neprekidnu trku, kretnju, a kad su igrači bezvoljni od toga u startu nema ništa, već samo alibi igra. Protiv Partizana, naročito Slobode, Radničkog smo imali više odličnih prilika da riješimo meč na vrijeme, ali realizatori su nesposobni. Vojvodina je već druga priča jer su igrači potpuno pali, a protivnik ušao sa 30 puta većom željom.Što se izmjena tiče, mi i nemamo igrača koji može unijeti neku novinu. Staviš Vešovića umjesto Borhe naprimjer a ovaj kao da trči sprint na 100 metara, veze s mozgom.

Sad će da se raščisti smeće na zimu a klicni će dobiti više prostora, zaigraće Pašeko i Perović, dovešće se još neko.
Ama vidjećete već, kakvo kukanje 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo da je se riješiti tog škarta, što kod igrača, što u upravi. Onda se odradilo pola posla.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Колико је реална прича око Нинковића и Лекића?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oko Ninkovića nažalost nerealna, oko Lekića nažalost možda i realna. Ima izjava Robija da od Ninkovića i Lukovića nema ništa.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ривалдињо ок.
Да будем искрен мишљења сам да вам Лекић не треба,а да би вам Тошић и евентуално Нинковић добродошли.
Сматрам (ма колико био сретан као гробар што доминирамо ових пет сезона) да без јаке ЦЗВ нема јаког Партизана, није као неком ко итекако прати српски фудбал најважније да један клуб буде у бодовном смислу толико доминантан, волио бих да вам оде она управа и да на челу са Џајићем или неким другим,ко зна на прави начин поднијет пораз, ојача вашу екипу и да будете достојни ривали за титулу.

Мислим да је Младеновић одличан потез,само се надам да ће имати разумијевања према њему,такође мислим да би играче попут Вешовића,Рељића,Димитријевића,Мезенге,Борхе,Калуђеровића требали пустит за џ ако не будете могли продат.

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:

Мислим да је Младеновић одличан потез,само се надам да ће имати разумијевања према њему

Pa ako neko ima razumijevanja za mladog igrača to je Prosinečki. Lazovića su "sistematski" zapostavljala tri trenera a od njega je napravio igrača od 5 miliona. Mijailović će uskoro biti možda i skuplji od toga, a već dolaze Janković, Stojković, Čaušić, Ožegović, Savićević :D . Sreća njihova pa neće morati raditi sa nekim Dostanićem, ako bi i radili uopšte, tj. dobili šansu.

Citiraj:
ојача вашу екипу и да будете достојни ривали за титулу.

Nažalost cijela liga je preslaba, da barem irsku igrate pa da imate neku konkurenciju, pošto ovdje samo koliko vidim rušite rekorde, a ispali ste od njihovog šampiona.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rivaldinho odmah u kost, ostrvski :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nažalost cijela liga je preslaba, da barem irsku igrate pa da imate neku konkurenciju, pošto ovdje samo koliko vidim rušite rekorde, a ispali ste od njihovog šampiona.

O томе сам управо и причао,дакле вјечити ривал би лагано могао играт са београдским зонашима,стога ми заслужујемо бар неко републичко такмичење.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]