banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Fk Borac BL
PostPoslato: 21 Maj 2010, 08:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Ne znam je li mjesto da pitam, uglavnom doslo je do interne opklade a posto ne poznajem dovoljno bosanski fudbal da mi neko objasni. Koliko predstavnika Bosna ima u Evropi ? i koje pozicije se trebaju zauzeti da bi se dobilo pravo za to ? Hvala unaprijed.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Prvi ide u neko pretkolo Lige Sampiona, mislim da je 2. u pitanju.
Drugi ide u 2. pretkolo kvalifikacija Lige Evrope.
Treci ide u 1. pretkolo kvalifikacija Lige Evrope.
Osvajac kupa ide u 2. pretkolo kvalifikacija Lige Evrope.

Po mom nekom uvjerenju 4 tima. Ako neki tim osvoji kup, a po plasmanu u ligi takodje ima zagarantovanu Evropu onda se tu vrse razna pomjeranja. Ili ide i 4. ili i finalista kupa, zavisi.
Nisam 100% siguran u ovo sta pisem, ali mislim da su 4 tima.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
NFL fanatik je napisao:
Cestitke svim navijacima Borca na osvajanju kupa BIH...ne sjecam se kada sam zadnji put stvarno UZIVAO u utakmici premier lige...odlicna predstava. Navijaci Zeljeznicara jos jednom pokazali klasu aplauzima igracima Borca prilikom preuzimanja pehara i medalja...mislim da bi se navijaci u cijeloj BIH trebali ugledati na to...sport je sport - treba cestitati pobjedniku...ako docekamo istu sliku u BL ili Istocnom Sarajevu mozda i ima nade. Za sitne duse poput ovog Frenky-ja i njemu slicnih - zao mi vas je, jer ni u pobjedi vaseg tima ne mozete UZIVATI zbog nacionalistickih preseravanja...u cemu je ljepota vasih zivota?? Ja priznajem RS kao entitet BIH - i po meni mrznja prema BIH i svemu u njoj (koju mnogi ovdje ispoljavaju) je automatski mrznja prema RS-u...ne razumijem to, jer sami sebi toliko lijepih stvari uskracujete.
Pravo "ugodna " atmosfera,od onih "ljiljana" na svakom koraku do dijela teksta pjesme gdje cijeli stadion pjeva:"jug je sveta strana od islama odabrana".Mani me se matere ti priče o "multikulturalcima" "rođenim" sarajlijama iz Gusinja,Plava,Rožaja,N.Pazara...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 10:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
live je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Cestitke svim navijacima Borca na osvajanju kupa BIH...ne sjecam se kada sam zadnji put stvarno UZIVAO u utakmici premier lige...odlicna predstava. Navijaci Zeljeznicara jos jednom pokazali klasu aplauzima igracima Borca prilikom preuzimanja pehara i medalja...mislim da bi se navijaci u cijeloj BIH trebali ugledati na to...sport je sport - treba cestitati pobjedniku...ako docekamo istu sliku u BL ili Istocnom Sarajevu mozda i ima nade. Za sitne duse poput ovog Frenky-ja i njemu slicnih - zao mi vas je, jer ni u pobjedi vaseg tima ne mozete UZIVATI zbog nacionalistickih preseravanja...u cemu je ljepota vasih zivota?? Ja priznajem RS kao entitet BIH - i po meni mrznja prema BIH i svemu u njoj (koju mnogi ovdje ispoljavaju) je automatski mrznja prema RS-u...ne razumijem to, jer sami sebi toliko lijepih stvari uskracujete.
Pravo "ugodna " atmosfera,od onih "ljiljana" na svakom koraku do dijela teksta pjesme gdje cijeli stadion pjeva:"jug je sveta strana od islama odabrana".Mani me se matere ti priče o "multikulturalcima" "rođenim" sarajlijama iz Gusinja,Plava,Rožaja,N.Pazara...

1. Ako ocekujes navijacke grupe bez povremenog pjevanja pogrdnih pjesama (bilo o kom protivniku da se radi) - onda nisi realan covjek. To vazi za SVE navijacke skupine - i podnosljivo je sve dok se zadrzi odredjen nivo kulture (a po meni je pljesak navijacima borca bio upravo to - kulturno i sportski).

2. Pogledaj malo u svoju avliju tj. na vase stadione - volio bih da mi nadjes primjer onakvog ambijenta u onako vaznoj utakmici, nakon PORAZA vaseg tima od tima iz federacije :lol: O tome mozemo sanjati.

3. ne znam sta imas protiv ljiljana? Cim to vi, boga ti, masete na utakmicama??? Trokutastim BH zastavama? :lol: Kazem - prvo u svom dvoristu...

4. Brojao sam - u sastavu Zeljeznicara 7 (da, SEDAM) Srba....toliko ih nema u svim klubovima RS-a zajedno - pa nemoj TI MENI pricati o multi-kulti 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:

1. Ako ocekujes navijacke grupe bez povremenog pjevanja pogrdnih pjesama (bilo o kom protivniku da se radi) - onda nisi realan covjek. To vazi za SVE navijacke skupine - i podnosljivo je sve dok se zadrzi odredjen nivo kulture (a po meni je pljesak navijacima borca bio upravo to - kulturno i sportski).

Lesinari ne pjevaju protiv nikoga. Samo pjevaju Borcu. Da si dosao kad na utakmicu, moja pretpostavka naravno da nisi, znao bi to. Lesinari se uopste ne obaziru na ostale navijacke skupine prilikom utakmice. Kad su manijaci sa malim m u BL pjevali "Jebem Borac, jebem Banjaluku" Lesinari su pjevali svoje pjesme Borcu, Banjaluci, Rep. Srpskoj.... Malo dodji na stadion u Platonovoj ulici pa onda pricaj.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 10:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
TaškoBL je napisao:
NFL fanatik je napisao:

Lesinari ne pjevaju protiv nikoga. Samo pjevaju Borcu. Da si dosao kad na utakmicu, moja pretpostavka naravno da nisi, znao bi to. Lesinari se uopste ne obaziru na ostale navijacke skupine prilikom utakmice. Kad su manijaci sa malim m u BL pjevali "Jebem Borac, jebem Banjaluku" Lesinari su pjevali svoje pjesme Borcu, Banjaluci, Rep. Srpskoj.... Malo dodji na stadion u Platonovoj ulici pa onda pricaj.

Tasko - hajde iskreno reci da atmosfera nije bila odlicna, cak za nasu ligu i predobra? Evo, ako si gledao prenos na BHT-u (a sem ako nisi bio na tekmi, to je mislim i bila jedina opcija) - navijanje koje se culo 80% vremena je bilo takodjer navijanje za Zelju. Ja sam gledao prenos, i sjecam se da sam uglavnom cuo "zeljo ovo ili ono" a takve stvari kakve ti navodis, najiskrenije - nisam cuo. Nemam fakat nista ni protiv koga ali mi idu na zivce generalizacije i neke optuzbe bez stvarnog osnova. I kazem opet - svaka cast igracima Borca, ono u nasoj domacinskoj ligi nije bilo lako napraviti.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Šajin je napisao:
danijell je napisao:
Ovo je najbolje. :lol:
Slika

3250 таквих мајица је продато у Сарајеву :lol: :lol: :lol:
сад само могу у смеће да их баце :lol:

Све честитке Борцу, утакмица ОДЛИЧНА за гледање, пуно шанси, мислио сам да ће Жељо побједити, али драги ми је што нисам био у праву

ко да сам знао да требам снимати утакмицу :)

Pitaju neki navijaci Zelje na Sa-X forumu da li ce ima vratiti pare za majice. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
TaškoBL je napisao:
NFL fanatik je napisao:

Tasko - hajde iskreno reci da atmosfera nije bila odlicna, cak za nasu ligu i predobra? Evo, ako si gledao prenos na BHT-u (a sem ako nisi bio na tekmi, to je mislim i bila jedina opcija) - navijanje koje se culo 80% vremena je bilo takodjer navijanje za Zelju. Ja sam gledao prenos, i sjecam se da sam uglavnom cuo "zeljo ovo ili ono" a takve stvari kakve ti navodis, najiskrenije - nisam cuo. Nemam fakat nista ni protiv koga ali mi idu na zivce generalizacije i neke optuzbe bez stvarnog osnova. I kazem opet - svaka cast igracima Borca, ono u nasoj domacinskoj ligi nije bilo lako napraviti.

Gdje se ovdje prica o navijanju. Navijaju za svoj klub, domacini su i naravno da ce se oni cuti 80%. Odlicna brojnost, dobra atmosfera.
Lesinari zacinili sa svojim performansom i sve super.
A da, takodje su Manijaci pjevali "svi u napad mrtav je Hase!" :confused3:
Kao sto Tasko rece, politika Lesinara je da se ignorise protivnik i da se pjeva svom klubu. Znaci ti generalizujes i optuzujes bez stvarnog osnova.
Malo se raspitaj pa onda postavljaj ovakve postove:
Citiraj:
...ako docekamo istu sliku u BL ili Istocnom Sarajevu mozda i ima nade.

Cemu to rodjace... :-?
Ostaj mi pozdravljem. :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i3qW4GrbfO0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
TaškoBL je napisao:
NFL fanatik je napisao:

Nisam nista protiv navijanja rekao. Normalno da mi smetaju neke parole Manijaka i pjesme, ali navijanje je bilo odlicno. Samo sam rekao da ne pjevaju sve navijacke skupine protiv neke nacije, grada, ili druge navijacke skupine. Ti si rekao da pjevaju SVE! Lesinari ne pjevaju. 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 16:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Slika

:wav:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 17:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
ма снимала се грбавица 2 уз нашу пјесму :lol: :lol: :lol: :lol:

...сви у недељу да прославимо европу и подржимо наш клуб као никада до сада...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Честитка стигла из Милана

Велики успјех фудбалера бањалучког Борца у Купу Босне и Херцеговине одјекнуо је цијелом Босном и Херцеговином, али и знатно шире, па је тако на адресу клуба из Платонове улице стигла честитка из италијанског гиганта, Милана.

- Честитамо вам на великом успјеху и освајању националног купа. Примите искрене честитке од фудбалске породице из Милана - стоји у поруци коју је потписао Адријано Галијани, потпредсједник једног од најтрофејнијих клубова на свијету.
Радмило Шиповац, директор бањалучког клуба, био је пријатно изненађен телеграмом који је стигао из италијанског гиганта, што потврђује да је Борац на правом путу и да тако треба да настави.

- Драго нам је што је наш успјех препознат и ван граница наше државе. Ово је велика част и веома смо изненађени. То је још један доказ да са клубом радимо квалитетан посао и тако ћемо и да наставимо - рекао је Шиповац и затим се осврнуо на постигнути резултат:

- Ово је сигурно највећи резултат клуба у послијератном времену. Желимо да у будућности трофеји не буду случајност, већ обавеза. У uправи ћемо настојати да постигнемо континуитет у освајању пехара и изласцима на међународну сцену. Сада немамо много времена за радост јер већ у недјељу играмо првенствени дуел с Олимпиком у којем ћемо ићи на побједу.

Мићо Миловановић, предсједник бањалучког клуба, био је неописиво срећан након великог успјеха.

- Жеља свих нас у управи били су трофеји, резултати који ће издићи Борац у европске висине. Успјели смо у нашем настојању да се домогнемо међународне сцене и то смо урадили на сјајан начин тако што смо освојили Куп БиХ. Оно што је велики Реал Мадрид у Шпанији, Борац треба да буде у Републици Српској и БиХ. Сви у клубу ћемо да настојимо да створимо такав колектив, цијењен и поштован на свим меридијанима - рекао је Миловановић.

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић примио је освајаче Купа БиХ и честитао им на великом успјеху.

- У име града Бањалуке, желим да вам захвалим на великом успјеху. Нисте представљали само свој клуб у овом такмичењу, већ и свој град и Републику Српску. У прошлости је било много падова и успона и град је увијек био уз Борац. Ми ћемо, у складу са својим могућностима, и даље помагати клуб јер је ово успјех који вриједи и треба га цијенити. Ово је и успјех Бањалуке и свих Бањалучана који желе да се европске утакмице играју на Градском стадиону и све ћемо учинити да им испунимо жељу. Извршићемо реновирање стадиона који за сада не задовољава све услове UEFA. Ушли смо у пројекат и припремили смо сву потребну документацију. Више о реновирању биће познато у току ове седмице. Надамо се да ћемо успјети у својим плановима и да ћемо уживати у европским утакмицама.

(Независне)

:D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Spoiler:
Citiraj:
Честитка стигла из Милана

Велики успјех фудбалера бањалучког Борца у Купу Босне и Херцеговине одјекнуо је цијелом Босном и Херцеговином, али и знатно шире, па је тако на адресу клуба из Платонове улице стигла честитка из италијанског гиганта, Милана.

- Честитамо вам на великом успјеху и освајању националног купа. Примите искрене честитке од фудбалске породице из Милана - стоји у поруци коју је потписао Адријано Галијани, потпредсједник једног од најтрофејнијих клубова на свијету.
Радмило Шиповац, директор бањалучког клуба, био је пријатно изненађен телеграмом који је стигао из италијанског гиганта, што потврђује да је Борац на правом путу и да тако треба да настави.

- Драго нам је што је наш успјех препознат и ван граница наше државе. Ово је велика част и веома смо изненађени. То је још један доказ да са клубом радимо квалитетан посао и тако ћемо и да наставимо - рекао је Шиповац и затим се осврнуо на постигнути резултат:

- Ово је сигурно највећи резултат клуба у послијератном времену. Желимо да у будућности трофеји не буду случајност, већ обавеза. У uправи ћемо настојати да постигнемо континуитет у освајању пехара и изласцима на међународну сцену. Сада немамо много времена за радост јер већ у недјељу играмо првенствени дуел с Олимпиком у којем ћемо ићи на побједу.

Мићо Миловановић, предсједник бањалучког клуба, био је неописиво срећан након великог успјеха.

- Жеља свих нас у управи били су трофеји, резултати који ће издићи Борац у европске висине. Успјели смо у нашем настојању да се домогнемо међународне сцене и то смо урадили на сјајан начин тако што смо освојили Куп БиХ. Оно што је велики Реал Мадрид у Шпанији, Борац треба да буде у Републици Српској и БиХ. Сви у клубу ћемо да настојимо да створимо такав колектив, цијењен и поштован на свим меридијанима - рекао је Миловановић.

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић примио је освајаче Купа БиХ и честитао им на великом успјеху.

- У име града Бањалуке, желим да вам захвалим на великом успјеху. Нисте представљали само свој клуб у овом такмичењу, већ и свој град и Републику Српску. У прошлости је било много падова и успона и град је увијек био уз Борац. Ми ћемо, у складу са својим могућностима, и даље помагати клуб јер је ово успјех који вриједи и треба га цијенити. Ово је и успјех Бањалуке и свих Бањалучана који желе да се европске утакмице играју на Градском стадиону и све ћемо учинити да им испунимо жељу. Извршићемо реновирање стадиона који за сада не задовољава све услове UEFA. Ушли смо у пројекат и припремили смо сву потребну документацију. Више о реновирању биће познато у току ове седмице. Надамо се да ћемо успјети у својим плановима и да ћемо уживати у европским утакмицама.

(Независне)

:D

Drago mi je zbog ovoga, ali malo me buni. :-?
Kakve veze ima Borac sa Milanom, pa da ovako cestitaju. Jedino ako Galiani nije stavio neku paru na Borac. Bila dobra kvota :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

:lol: Ovo se neko sprda sa njima. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Konacno moj Borac pobjednik kupa BiH

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Drago mi je zbog ovoga, ali malo me buni. :-?
Kakve veze ima Borac sa Milanom, pa da ovako cestitaju. Jedino ako Galiani nije stavio neku paru na Borac. Bila dobra kvota :lol:

Ваљда су Миланези бацили око на Чупу, колико год то смијешно звучало. 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 00:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
у недељу против олимпика улаз на Исток је слободан

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2010, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lepeza je napisao:
у недељу против олимпика улаз на Исток је слободан

Dobar potez uprave! :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2010, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja mislim da ce milan kupiti Sasu Kajkuta! :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]