live je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Cestitke svim navijacima Borca na osvajanju kupa BIH...ne sjecam se kada sam zadnji put stvarno UZIVAO u utakmici premier lige...odlicna predstava. Navijaci Zeljeznicara jos jednom pokazali klasu aplauzima igracima Borca prilikom preuzimanja pehara i medalja...mislim da bi se navijaci u cijeloj BIH trebali ugledati na to...sport je sport - treba cestitati pobjedniku...ako docekamo istu sliku u BL ili Istocnom Sarajevu mozda i ima nade. Za sitne duse poput ovog Frenky-ja i njemu slicnih - zao mi vas je, jer ni u pobjedi vaseg tima ne mozete UZIVATI zbog nacionalistickih preseravanja...u cemu je ljepota vasih zivota?? Ja priznajem RS kao entitet BIH - i po meni mrznja prema BIH i svemu u njoj (koju mnogi ovdje ispoljavaju) je automatski mrznja prema RS-u...ne razumijem to, jer sami sebi toliko lijepih stvari uskracujete.
Pravo "ugodna " atmosfera,od onih "ljiljana" na svakom koraku do dijela teksta pjesme gdje cijeli stadion pjeva:"jug je sveta strana od islama odabrana".Mani me se matere ti priče o "multikulturalcima" "rođenim" sarajlijama iz Gusinja,Plava,Rožaja,N.Pazara...
1. Ako ocekujes navijacke grupe bez povremenog pjevanja pogrdnih pjesama (bilo o kom protivniku da se radi) - onda nisi realan covjek. To vazi za SVE navijacke skupine - i podnosljivo je sve dok se zadrzi odredjen nivo kulture (a po meni je pljesak navijacima borca bio upravo to - kulturno i sportski).
2. Pogledaj malo u svoju avliju tj. na vase stadione - volio bih da mi nadjes primjer onakvog ambijenta u onako vaznoj utakmici, nakon PORAZA vaseg tima od tima iz federacije

O tome mozemo sanjati.
3. ne znam sta imas protiv ljiljana? Cim to vi, boga ti, masete na utakmicama??? Trokutastim BH zastavama?

Kazem - prvo u svom dvoristu...
4. Brojao sam - u sastavu Zeljeznicara 7 (da, SEDAM) Srba....toliko ih nema u svim klubovima RS-a zajedno - pa nemoj TI MENI pricati o multi-kulti