banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Cupo je izmislio fudbal za ove vase.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Roberte odlazi,brizde nam obrazi :evil:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Nisam u toku, ali ko je Čupo? :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ma nije Cupo bog zna kakav igrac, ali crnjak je sto ni njemu takvom ovi nasi nista ne mogu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Posljedica višegodišnjeg urušavanja kluba, nekoliko igrača smiješni, nekoliko nespremni, trojica-četvorica igraju kako se očekuje od njih. Vojvodina je trenutno najozbiljnija ekipa u ligi i dočekali su nas na penal nakon svih naših problema. Nije nam valjao Oumaru... Adžiću konjino lopovska. Recite da sam lud ali mislim da sa zamjenom 3 igrača na poziciji balvan fudbalerima, možemo daleko bolje.
Ne znam je li ikad mrtviji špic u Zvezdi igrao od Kaluđerovića. On i Borha u špicu, pa to je takmičenje ko je sporiji.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ako na predsednickim izborima protivkandidat Lukicu bude panj tako cu slatko glasati za panj da to nije normalno.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Није Војводина озбиљна екипа, немојмо се заваравати. Они су одиграли само онако како смо им ми рекли.

Данас ми је најтужнији дан у овој години. Толико сам разочаран да уопште не могу да функционишем остатак дана. Када се реално сагледа првенство, треба признати да смо добро и прошли. Нисмо заслужили другу позицији за коју ћемо се како ствари стоје добро помучити у наставку првенства.

Остаје и да се каже да екипа са Просинечким игра врло блиједо и толико предвидиво да свака сљедећа утакмица у тој формацији води ка новом фијаску. Треба рећи и то да у посљедњих годину дана од кад је Просинечки на клупи екипа није напредовала, чак напротив.

Ја се питам да ли том човјеку алиби треба тражити у лошој селекцији играча, лошем раду управе? Мој одговор је НЕ! Ни они испред њега нису радили у ништа бољим условима, чак шта више, радили су и у лошијим!

Звезда треба новог тренера одмах!

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam budes li na RSB forumu, ali jedan od administratora tamo koji je inace upucen u desavanja u klubu kaze da postoji bojkot Robija. Meni ta teorija nije nimalo off posto je nevjerovatno da ovako lose igraju, al ajd to na stranu da tolika qrcobolja kod svih postoji osim kod Micka ne mogu shvatiti.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bojkotovali su oni svojevremeno i Zemana, pa se na kraju ispostavilo da je čovek bio u pravu kada je nakon otkaza rekao: Znate šta, vaši igrači neće da se trude na treninzima. I ovo sa Robijem miriše na isto. Ima nekoliko pajsera koji ne bi potrčali da im pucaš u koljena.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ne pamtim da smo zaostajali 10 bodova na polusezoni.Robi je svojom tvrdoglavoscu sam sebe doveo u za zid.Kaludjer,Borha na krilu,napadac odsjecen,bezidejno kruzenje oko sopstvenog sesnaesterca :roll: Ako nista dominiramo u posjedu lopte.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Није Војводина озбиљна екипа, немојмо се заваравати. Они су одиграли само онако како смо им ми рекли.

Merebašvili - Medojević - Ljubinković >> Evandro - Kovačević - Dimitrijević
Abu >Borha
bilo ko >>>> Kaluđerović
Vulićević>> Mikić
Branković = ovakav Petković van forme
Štoperi i jedni i drugi odigrali dobro. Golmani sličnih kvaliteta.

O čemo pričamo onda?

Pekmen je napisao:
Bojkotovali su oni svojevremeno i Zemana, pa se na kraju ispostavilo da je čovek bio u pravu kada je nakon otkaza rekao: Znate šta, vaši igrači neće da se trude na treninzima. I ovo sa Robijem miriše na isto. Ima nekoliko pajsera koji ne bi potrčali da im pucaš u koljena.

I meni miriše na istu situaciju. Falim te Bože pa i neki normalan post od tebe na ovoj temi :)
A Zemana su direktno bojkotovali Koroman, Milijaš i Gaj, nije to samo nerad. Postoje šanse i da je neka ekipica oko Vilotića isto radila i sa Robijem, ipak je Vilotić bio jedan od najuticajnijih igrača. Ništa me ne bi iznenadilo od menađerskih pulena.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Ne bih rekao da su loše fizički pripremljeni. Ima razloga za lošu igru, ali ću ih reći kada se sve ovo završi", rekao je Prosinečki.

I ova izjava Robija govori da tu ima jos nesto.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 16:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sta jos treba da se zavrsi?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 17:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Falim te Bože pa i neki normalan post od tebe na ovoj temi :)

Jbg, od početka vam govorim da nemate šanse ove godine. :D

Sad ozbiljno, mislim da imate 2 velika problema u igračkom kadru: prvi je da imate nekoliko panjeva koji em neće, em ne znaju da igraju fudbal. Drugi je već od ranije poznat - animozitet između domaćih i stranih igrača. Ne bih da se mješam u vaše probleme, ali ovaj put ću javno reći da su vam stranci gola kurčina... Tu i tamo bljesne Evandro, koji bi možda i bolje igrao da nemate onog destruktivca Borhe. Nikako mi nije jasno njegov fazon da kad primi loptu odmah se nešto vraća nazad. Kao da lik ima neku svoju viziju kako treba igrati fudbal.
P.S. hvala vam što ste nam "maznuli" Kaluđerovića, ne daj Bože da je završio kod nas. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
sta jos treba da se zavrsi?

Bem li ga valjda ili da on ode ili da odu ti koji ga miniraju.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Merebašvili - Medojević - Ljubinković >> Evandro - Kovačević - Dimitrijević
Abu >Borha
bilo ko >>>> Kaluđerović
Vulićević>> Mikić
Branković = ovakav Petković van forme
Štoperi i jedni i drugi odigrali dobro. Golmani sličnih kvaliteta.

O čemo pričamo onda?

Причамо о тиму који испада из квалификација за ЛЕ од екипе из Луксембурга колико се сјећам. То је иста екипа коју Партизан добија у Новом Саду без имало проблема. Са штоперима непокретнијим од Ковачевића. Нећу ја да кажем да смо ми неки респектабилан тим али дали смо им упутство како да нас побједе. За 90 минута једна озбиљна шанса Звезде и 10 шанси Војводине а статистика на нашој страни, корнери, аути, посјед лопте, биометеролошка ситуација бла бла... О томе причам.

Да ли је вама прича "минирања тренера" озбиљна? Ако је неко и покушао то да ради морао га је одмах одстанити из екипе и ту се све завршава. У штампи се спомињао само Вилотић, дакле није смио допустити да га један играч прави будалом.

Што се тиче нетрепељивости између страних и домаћих играча и ту проблем треба сагледати са друге стране. Иде прича, Рамбо нам шаље класу из Бразила која цементира мјесто у тиму. У ту класу спадају Борха, Евандро, Мезенга. Шта су они показали? И ја бих се бунио да такви играчи имају мјесто у тиму и да су уз то боље плаћени. За исти НЕРАД бивају награђени.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Причамо о тиму који испада из квалификација за ЛЕ од екипе из Луксембурга колико се сјећам.

A što je sumnjivo s obzirom ko je na čelu kluba i da su lagano dobili u gostima. Nemoj se iznenaditi ako za par godina počne istraga.

U toj utakmici gdje ih je dobio Partizan, igrača Vojvodine Mojsova je s lakoćom otresao 20 kila lakši marković i dao go ili asistirao, ne sjećam se sad, a preko tog istog Mojsova su primili i protiv Luksemburžana, nakon sličnog "kiksa". Mnogo sumnjivo, a lik im je inače jedan od najboljih igrača. Da ne pričam da je Vojvodina poslije igrala viktorije i da je fijukalo oko gola Partizana.
Merebašvili nas je već jednom odrao u Tbilisiju a i danas pokazao da je vjerovatno najbolji veznjak u ligi. Ljubinković je bio najbolji igrač rumunske lige koja je daleko jača od JSL. Medojević je jedan od najkvalitetnijih mladih igrača, a mi imamo izduvanog Kovačevića. Abu je vihoran a Borha usporava svaki napad, ali mora da igra jer je Vešović zelen. Desni bek im je najbolji u ligi. Na sve to mi smo u raspadu, navijača nije bilo tako da teren nije domaći, oni inspirisani i nije čudo što su dobili.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iz Lihtenstajna je ekipa, ali nije ni bitno. Robi i nije dozvolio da ga Vilotic pravi budalom pa je prvi put rekao da dok je on trener vise nece igrati. Lukic je tu pojeo najvece govno otkako je predsjednik i stao na stranu igraca, a ne trenera i time doveo to totalnog raskola u svlacionici i dao legitimitet da se vilotic ponasa kao Bog i batina. Poslije derbija Borha je rekao kako je vrlo izrazen animozitet prema strancima, u jednom intervju prije derbija citam kako Mikic izjavljuje da mu je jako tesko igrati po desnoj strani sa Borhom. Pa majku vam j....m hocete vi da birate s kim na kojoj strani igrate. Previse je tu stvari i slucajnosti, po mom misljenju jedna grupa igraca minira Robija i to mi je jedino logicno objasnjenje zasto poslije godinu dana otkako je on trener igraju losije nego na pocetku.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Samo ću reći da će se sad kod nas pola godine fudbal igrati onako bez veze, nit gore nit dole. Jedine dvije ili tri bitne utakmice će biti one u kupu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Previse je tu stvari i slucajnosti, po mom misljenju jedna grupa igraca minira Robija i to mi je jedino logicno objasnjenje zasto poslije godinu dana otkako je on trener igraju losije nego na pocetku.

Pazi, nema logike da na proljeće igraju kao bijesni, a sad se vuku po terenu. On od tada može da bude samo iskusniji i bolji trener, nikako gori.
Protiv Ventspilsa smo bili inspirisani ali kasnije je atmosfera počela da opada. Da li im plate kasne, da li su se sukobi povećali vremenom (a vjerovatno jesu jer to tako ide kad se ne prekine), da li šta li - atmosfere ni izbliza. Ali, drago mi je što stvari konačno počinju da se otkrivaju, zapravo ovim se otkriva sva trulež srpskog fudbala. Shvatiće to i komšije, ali i oni na teži način, sad su srećni jer smo im omogućili -10, ali doće im glave njihova uprava, što se vidjelo već protiv Šamroka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]